2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

atesı dustu ama burnu akıyor hafıften soguk algınlıgı sanırım pedıtus verıcem

tabii canım uzak olmak en iyisi doğru, kira da olur, sizin iş bahaneniz var ne güzel işte.
bizim de yeni ev alma bahanemiz olsa da kaçsak gitsek,inşallah.
tahmin ediyorum canım ya, insanın evindeki huzuru alıp götürüyor bu tarz sorunlar, bizde de hep tartışma var onların sayelerinde.

benimde yakınımda oturuyolar bana fazla gidip gelmezler ama bi ara haftada 2-3 kere gitmemei isterlerdi hele çalışırken her akşam nerdeyse orda yemek yerdik habire kavga ederdik ben gitmek istemezdim oda sana iyilikde yaramıyo kadın yemeği yapıyo isşte derdi..şimdide haftada bir gidettim halde bile kapıdan girer girmez özledik sizi felan demeler sanki senelerdir görmüyomuş gibi davranmalar....yani bi zararları olmasa bile ben onlara yakın olduğumda kendimi kısıtlanmış hissediyorum ve bu hiç hoşuma gitmiyo bizim kendi evimiz inşallah bizde burdan taşınırız diye hep dua ediyorum ama bizim biraz zor ....o yüzden ayşegül işin başındayken adana ya felan gitme anacım sen bide şimdiye kadar yanlızlığa alışmışsın sana daha zor gelir..

ya evet o tavırları yok mu çok fena, benim kayınpederim çok yapıyo onu, 5 gün birlikte çocukla, 2 gün de ben birlikteyim, bana laf sokuyo 2 gün görmedim diye, benim de kendime göre işim var, dışarı çıkıyoruz çocukla, ben mecburmuyum, özleyin biraz diyorum bende napim, hiç iyi bişey değil yakında olmak, düşünmeyin bile aynı semtte oturmayı bence :)

öyle yapıcam özlem ben de, geçici bişey belli, herkes yaşamış anladım, çok takmıyorum o zaman alışkanlığa dönüşmüyorsa, sallayalm bakalım...

Benim annemler burdalar. Haftada iki kere falan yemeğe çağırırlar. Ya da bir. Bebeğe de onlar bakıyor. Haftasonu bile bebeği özlüyorlar. Ve bizi de. Güzel bi yemek yapacak olsalar, bi misafir gelecek olsa hep bizi çağırırlar. Ben memnunum bu durumdan tabii. Eşim de ilk başlarda rahatsız etmeyelim falan diyordu onbeşte bi falan giderdik çok üzülür ve özlerdim ben. Kendi annemler diye mi bana normal geliyor acaba? Annem işten gelip bi de yemekle uğraşıyorsun yorgun argın burda yiyip gidin ben yaparım diyor. Sonra kayınvalidemi düşünüyorum. Buraya geldiğinde bütün gün evde boş boş oturduğu halde benim gelip yemek yapmamı bekleyen kadını. Annem daha bi değerli görünüyor gözüme.

genelde hep eşler arada kalıyo evin içinde olan tartışmaların çoğu onların yüzünden oluyo en iyisi sınır koymak ben fazla samimi olmadım zaten yapımda dışardan soğukdur o yüzden hep onlarda 1 adım geride kaldılar ama genede birsürü şey yaşanıyo..iyilik bile yapsalar batıyo..
bu arada kızlar internetde bi yer gördüm 0-3 yaş arası çocukları olan ailelere aklınıza gelen herşeyle ilgili özlellikle uykuyla ilgili eğitimler veriyolarmış ben ücretsizdir diyerekden tel. açtım ama baya da pahallı bişey ama gidebilen varsa gitsin haftada 1 gün gidiliyo ister tek ister gruplar halinde oluyomuş toplamda 8 saatlik bieğitimmiş..fiyatıda eğer sadece anne giderse 500 anne baba giderse 750 ymiş..param olsa sırf şu uykus sorunu için gitmek isterim ama çok para yaaa...

beimde kaynanam çalıştığım için ozaman hep bize gelin yiyin gidersiniz diyodu ama bana o bile battı canım kendi anneme ozamlara bende 15 de bir giderdim ancak çok özlerdim biraz bunu da ekidi var tabi git yemek ye bulaşıklara yardım et saat olurdu 9 eve gel akşam 10 -11 gibi uykum gelridi eşimle toplasan 1 saat görüşürdük bende hep derdim peynir ekmek yiyiim ama evimde yiyim ..ama eşimin işine gelmezdi her gün annesini görmek hazı rgüzel yemek varken eşe yardım etmek yemeğin pişmesini beklemek zor gelridi..o gelridi uzanırdı annesinde ben salataya yardı et sofrayı kur işten gelmişsin yorgun argın her akşam misafirliğe gittiğini düşün ama şimdi şükür evdeyim knedim pazarıma gidip kendim yapıyorum bu düzeni kurana kadar canım çıktı ama neyse benimki uyandı...

Ben inanmıyorum bu eğitimlere falan ya. Bu konu ile ilgili öyle çok farklı görüş var ki hepsi birbirini eleştiriyor. Kaç tane kitap okudum bu konuyla ilgili birbiri ile tutarlı olmayan bir sürü şey var. Bi de huy diye de bişey var çocukta.

kızlar slm
dertlenmişiniz gene ya bu konular böle gelmiş böle gidicek işte malesef
bişey olsa herkes kendine göre haklı derler çıkarlar işin içinden
ama Allah herkese cezasını bi şekilde veriyo Allah ın adeleti var şükür ki

var ona inanıyorum da.versede bende dünya gözüyle görsem keşke

benim kaynanamda 3 sokak ötemde öyl diyeyeim.ilk zamanlar her akşam ordaydım sofra kur-kaldır salata yap makineleri yok bulaşık yıka falan derken arayı açtım suat oraya gidelim diyordu tamam diyip anneme gidiyordum sonrada ben geç çıkıcam halen çalışıyorum diyordum.saat 10 da evdeyim geldim diye arıyordum suat ı hani ben geldim sende gel diye.sonra haftada 1 e indirdim.hamilelikten sonra gerildik bende 15 günde bire indirdim .hoş bu seferde onlar geliyordu.ama suat geç geleceği zamanlarda bende annemlerde oluyordum ve bunlar evdemisin diye arıyınca açmıyordum telefonu.geç saatte arıyıp yeni gördüm diyordum bazen işteyim diyordum bazende evdeyim gelin diyordum.çok şükür doğumdan sonrada 1 kerer gittim kustük ya ondan.ama şimdi kadın barışma çalışmalarında doğum gününe geldi ya ayağı yer yaptı güler yüzde görünce Pazar harersiz çıkmış gelmiş babamlardaydık bizde duruya yelek yapmış.bende giydirmiyorum zahmet etmeyin yinede teşekkürler dedim.bu kadın yine arayı sazlamaya çalışıyor ama ben bayramdan bayrama giderim banane.

hee gelmişkende ne diyor cumartesi ankaradan enişteleri gelecekmiş duru yu görmek istiyor halan resmini çek dedi diyor..bende napıyım çocuk görmek isteyen ayağına mı çağrır benim evim ayrı ,evim belli foto luk değil dedim kapadım konuyu.delimi ne.kadının her lafı batıyor banaya

çok şükür geldiiiim
ipek kuzuma geçmiş olsun buluşma ertelenmiş çok mutlu oldum aklım kalacaktı
ayşegül bacım ne adanası geçmişede bakamadım

sorma burcu 10 tane işi bir arada yapınca böyle oluyor pzt kadar iş yok elimizdede azıcık soluklanayım dedim bide bilmediğim iş diye stres yaptım es kaza fazla para falan ödemeyim diye 10 kere kontrol ediyorum stres oldum

burcu cnm
insanı sinir krizine sokuyolar ama artık delirmeden ağzıma geleni diorum
ilk başlarda çok üzülürdüm şimdi hiç sallamıyorum

Son düzenleme:
bide söylemesi ayıp kocamda işsiz ya stresliyim en azından biz işsiz kabul ediyoruz okul izindeymiş gibi davranıyor bugünde 12,5 da yönetim kurulu başkanı toplantıya çağırdı bakalım nolcak bir kaç yere iş başvurusu yaptı dün bide öyle rahattki anlatama kurum peşinden koşuyor diye hiç istifini bozmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…