ay Allah korumus yaa benımkıde cok oynuyor fırınla ocakla fılan cok korkuyorum ısey olaca dıyee
zeynep canımm gecmıs olsun duzelmedı mı halaa kızınn
zeynep canım senınde tebrık ederım ıyı blogla fılan ugrasıyosun bende cok ısterdımm yapmak
bızımde ev almaktı canım ama olursa kırada olur yeter kı uzak olalım gormeyeyım onlarıı
olmazsada cok uzulurum yaa ınanın gıtmek o kadar cok ıstıyorum kı artık careler aramaya basladım sureklı
ınsallah sızınde olur canımm
hep beraber kurtuluruz hayılrısıyla
tabii canım uzak olmak en iyisi doğru, kira da olur, sizin iş bahaneniz var ne güzel işte.
bizim de yeni ev alma bahanemiz olsa da kaçsak gitsek,inşallah.
tahmin ediyorum canım ya, insanın evindeki huzuru alıp götürüyor bu tarz sorunlar, bizde de hep tartışma var onların sayelerinde.
benimde yakınımda oturuyolar bana fazla gidip gelmezler ama bi ara haftada 2-3 kere gitmemei isterlerdi hele çalışırken her akşam nerdeyse orda yemek yerdik habire kavga ederdik ben gitmek istemezdim oda sana iyilikde yaramıyo kadın yemeği yapıyo isşte derdi..şimdide haftada bir gidettim halde bile kapıdan girer girmez özledik sizi felan demeler sanki senelerdir görmüyomuş gibi davranmalar....yani bi zararları olmasa bile ben onlara yakın olduğumda kendimi kısıtlanmış hissediyorum ve bu hiç hoşuma gitmiyo bizim kendi evimiz inşallah bizde burdan taşınırız diye hep dua ediyorum ama bizim biraz zor ....o yüzden ayşegül işin başındayken adana ya felan gitme anacım sen bide şimdiye kadar yanlızlığa alışmışsın sana daha zor gelir..
cigdem bence hic tepki verme daha cok ilgisini ceker alışkanlık haline getirir. sakın duyma ve görme. şu anda dişlerini farkediyor agzında. cok normal. bir süre sonra unutur gider merak etme. dorukta yaptı bir ara bunu.
bloglar google üzerinden bazı macları yayınlıyorlarmıs onları kesmek icin digiturk dava etmis kapattırmış. sistem bitek o siteyi kapattırmaya izin vermedigi icin tüm bloglar gümledi. şimdi hepsi wordpress e taşınıyor. bizde taşındık düzenlemelerini yapmadım henüz.
Benim annemler burdalar. Haftada iki kere falan yemeğe çağırırlar. Ya da bir. Bebeğe de onlar bakıyor. Haftasonu bile bebeği özlüyorlar. Ve bizi de. Güzel bi yemek yapacak olsalar, bi misafir gelecek olsa hep bizi çağırırlar. Ben memnunum bu durumdan tabii. Eşim de ilk başlarda rahatsız etmeyelim falan diyordu onbeşte bi falan giderdik çok üzülür ve özlerdim ben. Kendi annemler diye mi bana normal geliyor acaba? Annem işten gelip bi de yemekle uğraşıyorsun yorgun argın burda yiyip gidin ben yaparım diyor. Sonra kayınvalidemi düşünüyorum. Buraya geldiğinde bütün gün evde boş boş oturduğu halde benim gelip yemek yapmamı bekleyen kadını. Annem daha bi değerli görünüyor gözüme.
kızlar slm
dertlenmişiniz gene ya bu konular böle gelmiş böle gidicek işte malesef
bişey olsa herkes kendine göre haklı derler çıkarlar işin içinden
ama Allah herkese cezasını bi şekilde veriyo Allah ın adeleti var şükür ki
çok şükür geldiiiim
ipek kuzuma geçmiş olsun buluşma ertelenmiş çok mutlu oldum aklım kalacaktı
ayşegül bacım ne adanası geçmişede bakamadım
didem nerelerdesin kız kaç gündür yoksun
işimlerin çok yoğundu bacım pztye kadar rahatım inşallah
anladım cnm kolay gele
eşin içinde hayırlısı olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?