2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar elektriklerimiz yoktu giremedim sabahtan yeni geldi diyebilirim.Allahdan uyudu da yağız üşümedi.

burcu'cum eşin le kızın birlikteler bugün demek.ohh ohh iyice şımarır cimcime şimdi babasına.birlikte vakit geçirmeleri çok güzel.aferim bak kocanın elinden de geliyo tek başına banyoya sokmak.bizimki altını değiştirir ama tek yıkayamaz.zaten yağız duşa girdimi fıldır fıldır bi saniye durmuyo iki kişi zor yıkıyoruz.

zeynep'cim sen peditus ver ipeğe.inşallah hafif bi soğuk algınlığıdır tekrar ateşi çıkmaz.ben ateşlenmelerinden çok tedirgin oluyorum.o ateş düşene kadar ben ateşler içinde kalıyorum

ayşegül'cüm geçen hafta pazartesi başladım rejime 67 kiloyum.ekmeği kestim hiç almıyoruz artık eve.ara öğünlerde elma yiyorum.yeşil çay içiyorum.kahvaltıda corn fleks yiyorum.rejime başladıkdan sonra hiç tartılmadım kaç kilo oldum bilmiyorum.plates topu da aldım ama üşeniyorum yapmaya.mekik çekmeye başlıycam.bi iki kilo verdiğimi görsem gaza gelirim heralde

Neyse en azından görmüşsün esma.valla ben affediyorum deme ne yaptıysa fazlası ile karşısına çıksın .hem iyisi hem kötüsü.

Kız senin kociş kendimi ayrıldı işten? ben anlaşmazlık olduda birden karar verdi yani çıkarıldı falan sandım ne lafı kıvırmıyım şimdi.evin borcuda bitti ya ondan rahattan alıyordur.
uzaklaşmış oldu işte biraz dinlensinde geri dönsün bari işine.

bakar bakar allahı var şimdi çokta zevk alır mecburum falan yada hadi bende bakayım diye bakmaz istediği , sevdiği için yapar.
bende tek yıkayınca çok zorlanıyorum ama yıkıyorum.küvette ayağa kalkmaya çalışıyor kayıp düşüyor falan.bak konusu açılmışken kaydırmazlardan mı alsam acaba önünüz yaz hergün banyo yapar.birde çanağı kıracak diye korkuyorum.

e-bebek de oyuncaklı tutacaklı küvet kaydırmazları var burcucum.bi bak istersen.eğlenceli gelebilir iki bacağını sokup oturuyo tutma yeride var oturunca sende rahat yıkarsın.bizim küvet üçgen o yüzden anca içine biz sığıyoruzgeniş olsaydı bende almayı düşünebilirdim.

biz anneysek onlarda babaları tabi severek, isteyerek bakacaklar değilmi.

Didem hayırlısı olsun canım ya. Rahat davrandığına göre vardır bir bildiği. Kendini darda hissetse korksa çözümsüz hissetse daha farklı olurdu.

bunun üstüne 6 ay önce bir ceo getiridler çömez birinin tanıdığı bizimkinin yaptığı r<porlara eşimin adını silip kendi adını yazıyordu eşimde kızdı son raporunu elektronik hazırladı hücreleride kilitledi herkese mail attı bide pzar günü yaptı bunu . böylece öteki adamcağızın hiç birşet yapmadığı ortaya çıktı tabi onu getiren adamda bu duruma dellendi eşime cırlamış eşimde o zman verin tazminatımı verin giderim demiş bu damada al git demiş eşimde fesih sözleşmesini çift taraflı imzalayıp tazminatını verecekler diye çıktı her şey yarım günde oldu sonra vakfın diğer yönetim kurulu üyeleri öğrenince kıyamet koptu eşimin personelide kazan kaldırıp işlerini yapmayınca bunlar tutuştular sürekli aradıla sen dinlen biraz tatil yap gel dediler e3şimde o adam ordayken ben gelmem dedi bu sefeer yönetim kurulu başkanı aradı biraz dinlen seninle görüşelim dedi eşimde ben 28 ine kadar kurumun çalışanıyım borçlarım var eşim memur çocuklarım var masrafları var tatil yapacak lüksğüm yok ayın 1 inden itibaren iş aramaya başlarım dedi onun üzerişne bugün toplantıya çağırdılar hala ses yok bakalım

ebru yok gitmedi canım. bizim şirket yurtdışından baglanıyor internete. burdan girip görebiliyorum eski blogumu mesela. ordakini wordprese aktardım. otomatik aktarma var cok sükür.

didemcim iyi yapmıs bence. kendini kullandırmamıs bravo. bence hersey daha iyi olacak sizin icin. bu iş hayatı insanı insanlıktan cıkarıyor. kimsenin size öyle davranmasına izin vermeyin.

o zaman eşin sonuna kadar haklı Didem.şayet işi yap raporlamayı yap herşey senin kafa patlatmandan ibaret olsun altındaki imzayı çakal atsın hoop herşeyi yapmış olsun.sabırda biryere kadar.inşallah herşey yoluna girer.

Eşin doğru olanı yapmış bence. Ona rahat davrandıran iç huzuru demek ki.

eşim çok prensiplidir zaten hep çalışanları tarafından da çok sevilir herkese çok adaletli davranır işinide iyi yapar o yüzden peşinden koşuyorlar

İnsanın arkasında durabileceği bi eşi olması ne kadar önemli biliyorsun değil mi? Rahat davranıyor deme hiç. Rahat hissetmesini sağla zaten. Hem başını dik tutmaya çalışıp hyem de rahatsız huzursuz olsa bi ne korkunç bir ruh hali hiç düşündün mü? Boşver iş nasıl olsa bulunur. Arkasında durabileceğin kocayı bulmak herkese nasip olmaz.

geçmişi okuyayım dedim ama olmayacak böyle.. ömür uyanacak birazdan..
nasılsınız hanımlar.. ne var ne yok..

Canım ama sen aynı durumda olsaydın? Bu kararı almak da uygulamak da kolay değil. Alsan ve uygulasan eşinden ne beklerdin? Davulun sesi uzaktan hoş gelir tabii yaşayan bilir. İnsanda birikmiş bir sürü şey şekillendirir herşeyi. Mutlak doğru yoktur insan ilişkilerinde. Amacım uzaktan ahkam kesmek değil de. Bu şekilde sen yıpranırsın, eşin yıpranır ne gereği var. Olan olmuş zaten. İnşallah en hayırlı şekilde sonuçlanır.

evet destek çok önemli bugün işi bıraksammı diye sorsam eşimdende istiyorsan bırak biraz dinlen demesini beklerim.nasıl geçineceğiz ne işi bırakması çalışmalısın derse o iş bana çok daha zor gelir.işi bırakacak olmasamda yinede ben idare ederim demesini beklerim.

o zaten iyi bir iş bulacağına emin hatta buldu gibi bir üniversityen teklifde var ben alışkanlıklarına çok bağlıyım pek kolay iş değiştirmem onun içinde 10 yılın üsütüne böylwe olmasına üzüldüm eşim haklı zaten adamın gece 12 lerwe kadar canı çıkıyordu bide git gel yol cabası biraz dinlenmek istiyor ona swes etmiyorum zaten sizinle dertleşiyorum evin borcuda bitti ya o çok rahat millety asgeri ücretle geçiniyor sonuçta 6 ay işsiz kalma lüksü var çok şükür

evet bencede kızlar ama erkeklerin işi biraz daha farklı ne kadar bayan çalışsada erkek için piskoloijik zorlukları var destek olmak gerekir ama bende didem gibi sabırlı olamam pek heralde acaba iş bulcakmı bulduğu işi eski işi kadar iyi olacakmı habire kendimi yer bitiririm ama eşimede belli etmem heralde..
ben hamileyken iş yerinde çok sorun yaşadım eşime tel. açtım bi yandan ağlıyorum böyle böyle oldu ben burdan şuan gitmek istiyorum dedim yeni araba almıştık borcumuz vardı olsun arabayı satarız 1 dakka bile durma diyip beni destekledi, belki kendi zorlandı bende zorlandım ama hep bana destek verdi.bak şimdi kaç gündür sinir oluyodum ona sevgi damarlarım kabardı aklıma gelince..

bende hiç ses etmiyorum gerçekten çok yorulmuştu otur evinin erkeği ol dedim bu lafa çok sinir oluyo evde daha çok mtiye alıyorum onada kızıyor sanada eğlence çıktı diyor

ben daha çok çocuklar için düşünüyorum neva özel okula gidiyor dolayısıyla masrafı var onun standartını düşüremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…