bide söylemesi ayıp kocamda işsiz ya stresliyim en azından biz işsiz kabul ediyoruz okul izindeymiş gibi davranıyor bugünde 12,5 da yönetim kurulu başkanı toplantıya çağırdı bakalım nolcak bir kaç yere iş başvurusu yaptı dün bide öyle rahattki anlatama kurum peşinden koşuyor diye hiç istifini bozmuyor
selam kızlar elektriklerimiz yoktu giremedim sabahtan yeni geldi diyebilirim.Allahdan uyudu da yağız üşümedi.
burcu'cum eşin le kızın birlikteler bugün demek.ohh ohh iyice şımarır cimcime şimdi babasına.birlikte vakit geçirmeleri çok güzel.aferim bak kocanın elinden de geliyo tek başına banyoya sokmak.bizimki altını değiştirir ama tek yıkayamaz.zaten yağız duşa girdimi fıldır fıldır bi saniye durmuyo iki kişi zor yıkıyoruz.
:
bakar bakar allahı var şimdi çokta zevk alır mecburum falan yada hadi bende bakayım diye bakmaz istediği , sevdiği için yapar.
bende tek yıkayınca çok zorlanıyorum ama yıkıyorum.küvette ayağa kalkmaya çalışıyor kayıp düşüyor falan.bak konusu açılmışken kaydırmazlardan mı alsam acaba önünüz yaz hergün banyo yapar.birde çanağı kıracak diye korkuyorum.
bunun üstüne 6 ay önce bir ceo getiridler çömez birinin tanıdığı bizimkinin yaptığı r<porlara eşimin adını silip kendi adını yazıyordu eşimde kızdı son raporunu elektronik hazırladı hücreleride kilitledi herkese mail attı bide pzar günü yaptı bunu . böylece öteki adamcağızın hiç birşet yapmadığı ortaya çıktı tabi onu getiren adamda bu duruma dellendi eşime cırlamış eşimde o zman verin tazminatımı verin giderim demiş bu damada al git demiş eşimde fesih sözleşmesini çift taraflı imzalayıp tazminatını verecekler diye çıktı her şey yarım günde oldu sonra vakfın diğer yönetim kurulu üyeleri öğrenince kıyamet koptu eşimin personelide kazan kaldırıp işlerini yapmayınca bunlar tutuştular sürekli aradıla sen dinlen biraz tatil yap gel dediler e3şimde o adam ordayken ben gelmem dedi bu sefeer yönetim kurulu başkanı aradı biraz dinlen seninle görüşelim dedi eşimde ben 28 ine kadar kurumun çalışanıyım borçlarım var eşim memur çocuklarım var masrafları var tatil yapacak lüksğüm yok ayın 1 inden itibaren iş aramaya başlarım dedi onun üzerişne bugün toplantıya çağırdılar hala ses yok bakalım
evet destek çok önemli bugün işi bıraksammı diye sorsam eşimdende istiyorsan bırak biraz dinlen demesini beklerim.nasıl geçineceğiz ne işi bırakması çalışmalısın derse o iş bana çok daha zor gelir.işi bırakacak olmasamda yinede ben idare ederim demesini beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?