bende hiç ses etmiyorum gerçekten çok yorulmuştu otur evinin erkeği ol dedim bu lafa çok sinir oluyo evde daha çok mtiye alıyorum onada kızıyor sanada eğlence çıktı diyor
ben daha çok çocuklar için düşünüyorum neva özel okula gidiyor dolayısıyla masrafı var onun standartını düşüremem
doğru demiş sanada eğlence çıktı :)
6 ayda çok uzun kız kalmaz o kadar evde.bulur bulur inşallah ama tazminatınıda alsa hiç fena olmaz.tazmınatı bile onu bayağı bi ıdare eder.
anam bide o var %100 bursluydu dimi.şunun şurasında ne kaldı dönemin bitmesine o .inşallah kendi işinde kalır tabi ama kalmazsada iyi biryer bulursa iadre edersiniz.
Valla korkuyoruz ama işsiz kalsakta 2-3 ayda aç kalmayız herhalde zorlanırız ama stres yapmadanda olmuyor tabii.
günaydın herkese..
döndüler canım..mahkemede ve çıkışında sana dükkanı vereyim diyen kadın(ex kaynana :)) daha sonra kaybolmuş ortalıktan :) ne beklenirdi ki..
bizim buluşmadan haberin varmı?akşam konuştuk kızlarla..ben hacere cumartesi olmasın demiştim,başka bi grupla buluşacaktık..derya eşine cumartesi demiş, o da ona göre nöbet yazdırmamış cumartesi..derya aradı cumartesi olsun diye,dedim ben de hangi gün olursa olsun gelemicem,fatih şehir dışına çıkıyo..adanaya gitti bugün..sonra dedik ki o zaman cumartesi gündüz bayanlar olsun,haceri aradı :) hacer demiş cumartesi gündüz benim başka bi işim var..ayy iyice karışık oldu yanii :) son durum eğer fatih cumartesi ya da pazar dönerse,ya cumartesi olacak,ya da pazar..dönmezse haftaya cuma ya da cumartesi..
kısmet bakalım ne zaman görüşeceğiz..daha sık olsun bundan sonra diyoruz..3 haftada bir..ya ama benim kocaya pek güven olmuyo,ayarlıyoruz,sonra ben yan çizmek zorunda kalıyorum..bayanlar olsun yine eskisi gibi :)
hülya kaynananlar boşandımı
günaydın bayanlar
nasılsınız bakım öpüyorum hepiciğinizi bebişlerinizi...
günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?