2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepçim arıcaktım ben seni ipeği merak ettim
götür getir bakalım inş. iltihaplı bi hastalık deilldirr

yarın pıtırcığımı göreceğim..cinsiyetini de öğrenebilirim belki
bu sene hamile kimi gördüysem hep kız hülya..belki seninkide kızdır..kız senesi bence bu senesenin oğlun olur gibi geliyodu bana ama..şimdi kıza döndüm...

gülşah 1 litre çok kız bacım..azalt bence bağırsaklarda tembelliğe yol açıyo sütün aşırısı..hemde iştahsız oluyo ozman...utku dan biliyorum..onda çok yaşadık kabızlığı yavrum neler çekti..burağa da korkumuzdan az az veriyoruz sütü...

kız burcu ne bilim ex kaynana falan olunca öyle anladım geçmişi okumayınca ama ablan olmasına çok üzüldüm hülya 2 çocukla kızcağız her şeyde bir hayır vardır diyelim ,
bizim ayşecikte dün akşam birden ateşlendi gayet iyiydi pijamalarını giydirip yatırayım dedim sıcak geldi bi baktım ateşine 38,5 oldum hemen ıbufen verdin düştü ılıkta duş aldırdık peşine rahatladı uyudu sonra gece 12 oldu uyandı zilli sbah 4 te ancak uyudu bende ıburamin cold ile umcaya başladım valla doktoru beklersek çocuk fenalaşıyor
ipek kuzumunda inşallah birşeyi yoktur
bizimki belli ablamız hafta sonu yüzmeden sonra saçlarını kurutmamış hafif grip gibiydi hemen ayşeyede bulaştırmış akşama giderkende alıcam klacidi başlaıycam yoksa yarına kesin gene havalık oluruz

yarın belli olcak bakalım kız mı erkek mi diyenlerinki tutacak? bana da erkek geliyodu ama kız gibi geliyo şimdi,gönlümden geçen de o zati ya hiç dikkat edemiyorum kendime,inşallah herşey yolundadır..tırsmıyo da değilim yani..dua bana anacım..

fatoşum üzülme kız gider gelirsiniz yine ne olacak? siz de taşının olmazsa ?

doktora bak be,iyi fırça atmış :) antibiyotiklik bişey yok gibi bence zeynep,inşallah öyledir..

rahatlıkmış valla ayakta sallamayı bırakmak..ilerde daha da rahat edeceğiz diye ümid ediyorum..

didemcim hoşgeldin.özledim kız..adana işini sonra bi ara yazarım.:)
eşinin işide hakkında hıyırlısı olsun.yaptığı doğru.o zamana kadar durması bile iyi.ben hiç dayanamam öyle şeylere..umarım istidigi gibi bi iş bulur.
hülyacım o an demiştir kaynan çekip gider tabi.şimdi onlar işini içinden sıyrılacak tüyolar düşünmekle ugraşıyordur..böyle insanların kafasına taş düşşün ancada düşünemesinler..had bakalım senin küçük pıtırcığı bende merak ediyorum.kaçta gideceksin.
özlemcim seni kararlı görüyorum ben şu emzirmeyi kesmede.bence hiç düşünme.sen kesmeye başla istersen zaten zaman alıyo.defnede çok çok kalkıyo bu aralar.memeyi vermeyince ayaklarını yere bi vuruyo nasıl.cok öfkeleneyi.oartık asında bende emsin istemiyorum.hem bende çok sıkıldım emzirmekten.öyle işte ne yapayımm..ama defne çok düşkün.allahımdan duacıyım kendi bıraksın diye
gülşah ne ettin bacım 1 kilo sütmü olurr..çok çok fazla evet.kes kız.iki ağlar susar sonra.sakın verme.fazla süt kansızlıkta eder zaten.
zeynep kız güldüm valla.azarı yiyip durmuşsun..aslında haklılar.rastgele ilaç vermemliyiz.iyi edersin götür sen.
didemcim geçmi olsun kuzulara.umarım ilerlemeden geçer..

ya kızlar,ben 5 ay sonra istifa edeceğim için izmir eğitimine de gitmem diye düşünüyodum,ama yine de gidecekmişim sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim yani...şimdi yine gitmeme gerek yok desem bi sürü tantana çıkacak..üstelik 1 ay sonra aynı eğitimi şirkette alacağız..2 baskı olacak tüm çalışanlar için..

fatoş,serap haftaya ordayım ona göre akalım alemlere

bende iyim çok şükür.dün ne oldu hiç anlamdım bana.iyi bi uyku dinlenme işe yaradı.eşim eve gelence attım kendimi yataga.evle ilgilendi zaten bana bakınca ya sen çok kösünü deyip durdu:) git dinlen dedi.valla defneyi akşam emzermem eiçin geterdi bi onu biliyom.midem falan feciydim.bu arada benimde adek olmam gerekti ayın 1 inde..daha geçen al ilk kez olduum için normal gözüyle bakıyorum gecikmesini.

hülya bi konuş istersen patronla.senin gitmen doğrumuki.iş yerinde başka biri gitse hem onlar içinde iyi olmazmı.o kişi öğrenmiş olur.ne bileyim ..devamı olan birileri olması iyi olurdu..

ayşegül 3, geliyor olmasın

yok yok olmaz.gendimize güveniyom:)
gerçi alanyadaki doktor sizin korunma yöntemi %60 korur.hamile kalma şansım var demişti.bazen o aklıma geliyo.
ama kaçamak yok.rahatım yani.adetlerim düzene giriyo bence.

selamlar canlarım nasılsınız işlerim yoğun malum mart ayı bilenler anlar beni
arada bakarım hasta olan bebişlerime çok geçmiş oılsun..
dün bizde aşımızı olduk kontrolümü olduk geldik
yemek yemesi nasıl bebişlerinizin kızlarrr???

iyidir canım senden naber...kolay gelsin...aşısı yarasın fıstığa..
burak yemiyo gız hiç..meme emiyo sadece..inş geçici bi dönemdir ya...
sofranın başındayız yemeğin yüzüne bakmıyo bana saldırıyo:95:
derin de nasıl durumlar...

Son düzenleme:
ayşegül dikkat et bacım,ne olurr ne olmazzz yazılım ekibinden herkes katılıyo eğitime..bedava olduğu için..sadece yol ve konaklama masrafları var..yarın 10:15 de randevum...

serap kolay gelsin bacım..serap tazminat çalıştığın yıl * son maaş şeklinde mi hesaplanıyor?

burak fena değil iyi yiyo..ama tek düze..hep çorbagillerden..dün bulgur pilavı yedi gerçi..et-balık-tavuk hiç yemiyo onları..yumurtayı da bu ara beyazını yiyomuş sadece..yumurtayı bazen yiyo,bazen yemiyo..ekşi reçelleri seviyo,bal falan yemiyo..süt-yoğurt onlarla da arası iyi çok şükür..sanki yeterli değil gibi geliyo bana beslenmesi..et-balık-tavuk yemeyince..
yarasın aşısı kuzucuğa..derin yemiyo mu bu ara,ondan mı sordun,yiyo diye biliyorum ben..

ayşede iyi maşallah ama bizde tatlı şeyleri pek sevmiyoruz kıymayıda artık tata çorbası yapıyorum öyle yapınca çok güzel yiyior bizde sıkıntı yok

Duru hastayken yemiyor ma ilaçlardan sonra kendine geliyor yemesi düzeliyor.
sütü sadece gece uykusuna yattıktan 1 saat sonra biberonla cici bebe koyarak içirebiliyorum uyku sersemi anlamıyor.bazende sabah kahvaltısını süte hazırlıyorum.ama tavuk -et ve balık yiyor ,çorbaları zor bela içiyor.tatlı şeyleri duru da sevmiyor ama geçen kadayıf verdik eline biz zevk alarak yedi ki sormasın.

hülya tavuk için göyüs kısmından haşlayıp eline versen az tuzlu belki yer.benim yamyamda öyle çok seviyor.

Burcuuuuuuu nurturiada gördüm seniiiii kendine oyun grubu yapmışsın :)))) bak resim ve haberlerini bekliyorum ona göre...... cigdem sende katılsana bu oyun grubuna... bu ctesi buluşuyorlar

hülyacım olmadı bizde istiyoz ama şuan olmaz elimiz düzelsin yaza doğru ben evimden memnunum ama alçata biraz dağın dibi ön taraf altta kalıyo arka taraf 2. kat gibi...değişik bi ev güneş görmediği için çıkmak istiyom aslında benim adama çok zor geliyo taşınmak gel canım keşke görüşebilsek

serapçım aşılarınız yarasın arasın yemesi aslında iyi ama bu günlerde çok iştahsız başını çeviriyo hiç yemeği kalmazdı bırakıyo tabakta...pütürlüye geç geçtik bizde ama maşallah yiyo bebem pilav tavuk yiyo et yemiyo balıkta yemiyodu geçen verdim yedi hayret ettim tatlıları sevmiyo tuzluya bayılıyo yumurtanın tamamını gün aşırı yiyo kahvaltısını sütle hazırlıyom gece yatarkende 200 cc süt içiyo bazen bırakıyo cici bebeli bal veriyom ya rasa meyve yi baştan beri yoğurtuyla veriyom ama vitamininialıyodur herhalde...

gülşahçım 1 ltre çok hemde ne çok kesinlikle 500 cc yi geçnöesin dedi bana doktor kansızlık kabız yapıyo süt canım

zeynepçim inşallah güzel haberlerle gel basit bi soğuk algınlığı olsun...
burcu senin yamyamını yerim ben

esmacım öle canım allah bi kapı açar iyiki siz varsınız
ayşegül ii olmana sevindim canım soracam soracam unutuyorum pütürlü yiyoomu artık defne kuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…