2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben rasa kemik suyu kaynatıp pet bardaklarda dolaba koymuştum şimdi onları çorbalarına kullanacam çıkarıp erimesini bekliycem mi cumburculap atacam mı çorbaya...

Burcuuuuuuu nurturiada gördüm seniiiii kendine oyun grubu yapmışsın :)))) bak resim ve haberlerini bekliyorum ona göre...... cigdem sende katılsana bu oyun
grubuna... bu ctesi buluşuyorlar

ANADOLU YAKASINDA OLMASI BENİM İÇİN ÇOK ÇOK BÜYÜK BİR AVANTAJ.oturduğum yer çok orta bir konumda.heryere taxi ile gidebilirimde.ama ay ortalamaları 16-24 ay arası biraz büyük ama başlangıç için gidip tanışalım dedik.KAR YAĞMAZ YOLLAR KAPANMAZSA YARIN GİDECEĞİZ.

çİĞDEM KİM BU YAKADA OTURAN BİRİSİ VARDA BENMİ BİLMİYORUM ?

kız burcu düzelt tickerini yap çabuk 72 gel bizim yanımıza

YAA DUUUR KIZ ZATEN CANIM SIKKIN.

2. Bİ TARTIDA TARTILMADIM DAHA VALLA INANMAM KESİN DEMİYORUM DEĞİŞTİRMEM TİCKER I MI FALAN

Burcucum git mutlaka. hem değişiklik olur. ay işini sorun etme. Duru seyretse bile iyi vakit gecirir emin ol.

Burcuuuuuuu nurturiada gördüm seniiiii kendine oyun grubu yapmışsın :)))) bak resim ve haberlerini bekliyorum ona göre...... cigdem sende katılsana bu oyun grubuna... bu ctesi buluşuyorlar

ben bu c.tesi çalışmak zorundayım

ne grubu, bi daha ki sefere olabilir bak, sen neden katılmıyorsun özlemcim :)

yarasın aşısı kuşuma.
bnim kızn hep iyi olmadı zaten ben yazmamayım

yok tabi dikkat ediyoruz.:)
ee yol ve konaklama masrafını iş yerimi ödüy anlamadım..git tabide senin için zor olur onca yol diye:)
otobbüslemi gideceksiniz.bide hepiniz gidiyorsanız bu daha güzel cümbüş olur

defnede balık sevmiyo.ağzına alıyo ama tekrar kütürüyo mideye gitmedi henüz..

ayşede iyi maşallah ama bizde tatlı şeyleri pek sevmiyoruz kıymayıda artık tata çorbası yapıyorum öyle yapınca çok güzel yiyior bizde sıkıntı yok

kız tata çorbası nee.anlat bakimm..

maşallah iyi yiyo duru.eh biberonu okadar almasıda yeterli zaten.benimki bal olacak sadece.geçen bi bisküci koyayım dedim.midede ne var kustu.benim kız nefref ediyo bisküviden

kız burcu düzelt tickerini yap çabuk 72 gel bizim yanımıza

sende kendine yandaş arıyon dimi
72 yi düzelti diyo gördünmü..

yalnız kalıyon öylemi.belki onlarda oraları sevmezde geri gelirler fatoş:)
defe eskisi gibi değil şükür.çorbayı hala pütürlü istiyo.kesinlikle pütürlü yemiyo.ama eline ekmek ver bisküvi ver yiyo.patlamış mısır yiyo.o kabuksuz yerlerinden.he bileyim yemekte pütür istemiyo ama dger menülerde geçtik şükür.piriç pilavıda seviyo.öyle çok yemiyo ama 3-5 agzına atıyom yiyo.

kızlar ben rasa kemik suyu kaynatıp pet bardaklarda dolaba koymuştum şimdi onları çorbalarına kullanacam çıkarıp erimesini bekliycem mi cumburculap atacam mı çorbaya...
ben erimesini beklemiyorum.buzlu atıyorum direk.

yanlız benim tickerima bakarmısınız
1 yıl 1 ay 1 hafta 1 gün lükmus doruk bugün

:) güzel olmuş.

selam. geldik sağlık ocağından. boğazı kızarmış ama antibiyotiklik bişey yokmuş yine peditusla devam. e onu bende veriyodum zaten... neyse. antibiyotik yerine çorbalarına soğan sarımsak koy ilerlerse başlarız dedi iyi dedik...

yok illa doktorlar bi ukalalık yapmazlarsa olmaz:))
neyse bunla geçmiş olsun.iy bari.evet özellikle sarımsak antibiyotik etkisi taşıyo tabi.

sızınkılere de gecmıs olsun canım. ver tabı emınsen ılerleyecegınden. havalık olmaları cok daha kötü...
öyle oldu biraz :)
bence kızzzzzz ilk defa yorum yaptım bu konu hakkında birden içimden öyle geçti hadi bakalım
he walla yedim bi güzel. napiyim bak götürdüm o da aynını verdi. bişey değişmedi
bi problem yok canım bizde yiyor hasta değilse.
sadece pütür olayımız biraz can sıkıcı. ben sokuyorum ağzına o çıkarıyor
sağol canım...
kaynayan suyun ıcıne atabılırsın fatoşcum
yanlız benim tickerima bakarmısınız
1 yıl 1 ay 1 hafta 1 gün lükmus doruk bugün

yok illa doktorlar bi ukalalık yapmazlarsa olmaz:))
neyse bunla geçmiş olsun.iy bari.evet özellikle sarımsak antibiyotik etkisi taşıyo tabi.

aynen öyle
gittim de bişey mi değişti aynını verdi yolladı
aman neyse hava almış olduk güneş var biraz hava düzelmiş. dolandık az geldik...

Suyun içine patates havuç ve kabağı küçücük küp küp dğrayıp haşla diğer tarafta kıymanın içine soğan rendele birazda irmik koyup yoğur kücük parçalar koparıp yuvarlayıp unlu tepsiye aqtıp sallıyorsun suyun içindeki sebzeler pişince köfteleride atıp pişiriyorsun sonra terbiye yapıyorsun yumurta sarısı un yoğrut çorbaya katıyorsun ben bile bayılıyorum

benim kız banyoda durmayı pek seviyo yaa.ah kapısı hep açık olsada bi hücum etse banyoya.klozeti açıp içini incelercesine seyrediyo.küvete bakıyo.orda dolanıp duruyo.tabi taraklara bakıyo eğerki ellediyse defne diye sesleniyom öyle bana verişi varki.sanki ben bişey etmedim der gibi hemen elime tutuşturuyo ne aldıysa

hımmm tata çorbası bu öylemiii..teşekkürlerr..ben bunu yakın zamanda yapiimm bi..
yogurt falan ne kadar kız sen onuda yaz bana.elimin ayarı ilk olsunda sonra göz kakrı oluyo bende.
bizde yiyebiliriz dimi.yani bebeb yemegi degil dimi,

aldım tarıfı deneyecegım
bızımkıde wc sapıgı
tuvalet kadıgını koydugumuz zımbırtı yukarı cekınce yerınden cıkıyor
onu alıp alıp gelıyor ne anlıyosa ondan

bizimkide mutfak manyağı..çekmece dolap döküyo yere..tezgahta bişeyler yaparken ayağımın dibinden gelip gelip geçiyo..yer faresi diyorum ben ona..tencere tava hep yerde

güzel bi yemeğe benziyo deneyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…