bizimkide mutfak manyağı..çekmece dolap döküyo yere..tezgahta bişeyler yaparken ayağımın dibinden gelip gelip geçiyo..yer faresi diyorum ben ona..tencere tava hep yerde
aldım tarıfı deneyecegım
bızımkıde wc sapıgı
tuvalet kadıgını koydugumuz zımbırtı yukarı cekınce yerınden cıkıyor
onu alıp alıp gelıyor ne anlıyosa ondan
bizimkide mutfak manyağı..çekmece dolap döküyo yere..tezgahta bişeyler yaparken ayağımın dibinden gelip gelip geçiyo..yer faresi diyorum ben ona..tencere tava hep yerde
ay o da var tabi
havan favorı oyuncagı tek gecerız yanı
ben sabahları cevız dovuyorum onada kucuk boy bı havan aldım o da karsımda onunla hayali bişeyler dövüyor
ölçüleri akşama yazayım ben de hep bakarak yapıyorum normalde çocuk yemeği yiyiyorum büyüyorum kitabından
bizimkide küvet manyağı banyo kapısını açık görünce hemen gidiyor küvete mıdır mıdır konuşuyor
ölçüleri akşama yazayım ben de hep bakarak yapıyorum normalde çocuk yemeği yiyiyorum büyüyorum kitabından
bizimkide küvet manyağı banyo kapısını açık görünce hemen gidiyor küvete mıdır mıdır konuşuyor
hosgeldın bacımslm kızlar ben geldim herkesler iyimi geçmişe bakamdan direk yazdımda
ilahi ipek.
bizimkide tuvalekt kağıdı geçen elime veriyo bayagı uzamış yani.takip ettim banyonun tuvalet kağıdı.kopmamıştı hiç nasıl çektiyse.ya kaptmak zorunda kalıyorum oraları.
benimki istisnasız oralarda zaten.artık alıştım bazen çemkecenin erişebilecegi kata koyuyum kırılmayaçakları kendi açıp alıp oyynuyo.
ha o havan bizdede var ama genelde havanı alıp su gibi içiyo sonrada ohh diyo içmiş içmiş ohh çekiyo.elinde dolaştırır onuda bardak niyetine:)
tamam tam söyle bari.ee kız anlamadım şimcik yiyebiliyozmu.kocana sundunmu bu yemigi hiç..
banyo canavarı bunlar yaa.
slm şikerim nabersin..slm kızlar ben geldim herkesler iyimi geçmişe bakamdan direk yazdımda
hepsı bıseye takmıs durumda baksana
kımı kuvet kımı tuvalet kımı mutfak
cnm ablam hergün hastanede işte kendisi iyi bebişde bi ii bi götü iki kere kalbi durdu ama düzeldiölçüler tyam 4 kişik ama ayşeninkini ayırdıktan sonra tuz katıyorum
esma sormaya çekiniyorum ama ablan ve bebek nasıl oldu
slm şikerim nabersin..
aynen yaaa..mikifareler bunlar...
bizimki abisiyle oynuyo içerde şimdi dalmş durumda..yokluğumu farkedince damlar yanıma..
ipoşta uyuyor erken uyudu bugun aksam uzerı bı posta daha yatarslm şikerim nabersin..
bizimki abisiyle oynuyo içerde şimdi dalmş durumda..yokluğumu farkedince damlar yanıma..
hosgeldın bacım
ama cok tatlılar yaa her yaramazlıkları ayrı bi sevimli geliyor gözüme
slm kızlar ben geldim herkesler iyimi geçmişe bakamdan direk yazdımda
ölçüler tyam 4 kişik ama ayşeninkini ayırdıktan sonra tuz katıyorum
esma sormaya çekiniyorum ama ablan ve bebek nasıl oldu
slm şikerim nabersin..
cnm ablam hergün hastanede işte kendisi iyi bebişde bi ii bi götü iki kere kalbi durdu ama düzeldi
iyim şikerim sen nasılsın bakalım
oynucak abisi var benimki ev paçamda :)
öyle:)
hoşgeldin esma
.
tamam canım.yarın ben bi deneyeyim bakalım.
benimkilerde kuruyemiş yiyo:)
defneye soslu mısır veriyo elleriyle zeynep
kız soslu mısırı çiğneyebiliyomu..kuruyemiş vermeye korkuyorum ben..sadece patlamış mısır yiyo..gözetim altında..
AYŞEGÜL hoşbuldum tatlım nbrr
valla bi tane alıyo ağzına evirip çevirip yutuyo.verdigim sadece bu diger kuruyemişleri almıyo zaten ağzına.vermemde o küçük oldug uiçin veriyorm.hoşuna gidiyo.mısırada bayılıyo evet.
iyyim esma şükür..sende iyisin inşallah emir falan.
sağol cnm şükü iyiyiz
ben gene çıkıyorum ödeme yapmaya gelicem hemen
bende defneye biraz meyve yedireyim.benim kız iyiden iyiye meyveyi yemek istemiyo .zateh blerdırdan geçiriyorum oh haliyle bile yemek istemiyo yaa.üzülüyorum bende.şimdi biri iki oyalanıp ağzına atacagım inşallah yutar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?