2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar,
benimkide meyveyi hiç sevmiyo bende akşam üstü muz yada elmayı rendeliyom biraz bal koyuyorum biraz da milupanın 7 tahıllısı var ondan koyuyorum yarım kaseyi zorla yediriyorum meyve suyunu hiç içimiyo bide portakal mandalina yemiyo nasıl alıştırcam bilmiyorum..
birde kızlar ben süt vermiyorum hala 1 kere deneddim içmedi sonra denemedim geçmi kaldım sayılır sabah kahvaltısını bazen sütle hazırlıyorum bide muhallebi yaparsam sütle okadar...

Duru 2 aydır falan belkide çok daha fazla ne meyve püresi yiyor nede suyu içiyor.ben boşa demiyorum yamyam diye :) portakalı kesmeye bileizin vermiyor bütün olarak kabulkarı ile yiyor.
elmayı 2 ye bölüyoruz bi eline 1i diğerinde öteki öyle yiyor.
suyunuda içmediği için ben arada havuç suyuna kahvaltı yapıyorum o kadar.portakal suyu duruda çok gaz yapıyor o yüzden suyunu içsin istemiyorum ama havuç-elma suyu içse isterdim.

benim kızçenin ateşi gene olmuş 38,5 sinir oldum nesihan hanımda 3 saatte bir calpolle ibufen verin dedi

benim kızçenin ateşi gene olmuş 38,5 sinir oldum nesihan hanımda 3 saatte bir calpolle ibufen verin dedi

geçmiş olsun hastamıydı ki aman şu kış bi geçsin yaa gerçi çocuklar soğukdan hasta olmuyo gittiğimiz yerlerde mutlaka hasta birileri oluyo hemen kapıyolar iştee ...

canım bende sabah kalvaltsını sutle hazırlıyorumm
benımkıde ıcmıyor sade
bende dusunuyorum nasıl alıstırsam dıye

canım bende sabah kalvaltsını sutle hazırlıyorumm
benımkıde ıcmıyor sade
bende dusunuyorum nasıl alıstırsam dıye

sen emziriyomusun diye sorcaktım hamileydin demi sen aklıma geldi yanlış hatırlamıyosam?verenler açken mi veriyo onu içince doyuyomudur yaa yani öğün gibi mi olacak amma cajhilim bende heee..

sen emziriyomusun diye sorcaktım hamileydin demi sen aklıma geldi yanlış hatırlamıyosam?verenler açken mi veriyo onu içince doyuyomudur yaa yani öğün gibi mi olacak amma cajhilim bende heee..

kesmedım canım memeden yaza kadar emzıreyım dıyorum
ama gunduz azaltım emmeyı gece de 2 ye dusurdum aglarsa yanıma alıyorum susup uyuyor tekar besıge koyuyrumm

bende bılmıyorum kıı gece yatarken verılebılr tok olsun dıye
gunduzde kahvaltı zamanı olabılr

sabah kahvaltısını anne sütüyle yapatırabilir emzirenler ben öğle yapıyorum sağıp bırakıyorum ciciannemiz onunla hazırlıyor kahvaltısını

aa yine mi..bu dönem de bu baş gösterdi bakar mısınz.sadece ateş ve grip..aman bu kadar olsun da..antibiyotiğe falan gerek kalmasın..bizim yağmur da aynı şekilde ateş ve grip..ama sanırım o diş çıkartıyo..3-4 yaşında diş çıkarmı onu da bilemedim yani..

Didem ya Ayşenin demi boğaz acaba.İpoşun da yutmasında falan sorun yoktu ama onunda boğazlarıymış.

ibufen i en son bizede verdi dr.sonradanda ben antibiotik aldım ya şuan hem ibufeni hem antibiotiği veriyorum yanlış mı acaba.

hoş bitti zaten öğlen annem verecekti sonra at şişeyi dedim azcık vardı içinde.
ama bu ibufen iyibirşey galiba hem boğaz ağrısı-hem ateş için hemde ağrı kesici özelliği varmış.eve alsammı bi şişe dursun açılmadıktan sonra ne olcakki.

3-4 yaşındadamı dişe devam edecekler.bayıllllljammmm galiba

sağol sibelcim mart nisan biz yoğunuz bayağıı..derin aslında yiyor ama et balık tavuk çok istediğim gibi yemiyo ondan sordum aslında süt yumurta yoğurt çorbada sorun yok onu güzel yiyor özellikle süt koyarsam bayılıyor..

hülyacım evet çalıştığın yıl ve son maaş üzerinden brüt olucak
cinsiyeti yarınmı belli olucak bebişin

maşallah duruşuma derinde tatlı şeylere bayılıyor çorbayı çok seviyo

yok avrupa yakasında oturuyor.anadolu yakasında tek tabancayım.aslında Beriş bu tarafa taşındı ama onunlada bi denk gelemedik buluşalım dedik havada kaldı

derinde bayılıyo meyve suyuna ve elmayı dilimli yiyor meyvede sorunumuz yok havuç elma suyu favorimiz nar suyu portakal karışımı bide

sabah kahvaltısını anne sütüyle yapatırabilir emzirenler ben öğle yapıyorum sağıp bırakıyorum ciciannemiz onunla hazırlıyor kahvaltısını

maşallah cnm benim o kadar sütüm kalmadı geceleri emiyo ancaa

Selam kızlar kaç gündür doğru düzgün yazamaıyorum okuyabildiğim zamanlarda da kimse olmuyor:)
Aman hafif bi şekilde atlatır inşallah kuzularım.

Hülyacım bekliyorum haftaya seni şekerim:) Nereye geleceksiniz bu arada belli mi ? Nerde kalacaksınız eğitim nerede?

Canım sıkıldı kızlar yaaa. Bugün süt sağamadım makina çekmiyor bi türlü Motor çalışıyor sesi geliyor ama vakkumlamıyo. Bazen tam oturmadığında yapıyordu ama nafile be yaptıysam 15 dk uğraştım yok çalıştıramadım. Kaldım böyle Bi de üstüne bugün anneme inek sütü ver dedim berkuşa öğlen. Bugün için bıraktığım sütüm azdı günlük süt aldım şişe bıraktım hani öğlen uykusundan önce süt içiyor ya o zaman bundan ver sonra bu azı verirsin dedim. 150 cc falan ver kalanı da yoğurt yap dedim. İçmemiş 20 dk uğraştım yok içiremedim diyo. Atıyormuş biberonu. 20 dk sonunda benim sütü vermiş bi güzel içmiş 2.5 saat uyumuş üstüne de. Daha sık deneyip alıştırmam lazım şu inek sütüne. Makinam da bozuldu ya of bugün Cuma olaydı keşke

selam kızlar...
moralim çok bozuk...
mirayın midesi fecii sabah 3 kze deli gibi kustu: sürekli ağlıyor. güya bugün göz için kontrole gidecektik. acilen druna gittik. kusmaya devam ederse, su kaybı çok olduğu için seruma gerek duyabiliriz dedi ve fitil verdi.

idrar ve gaita testi istedi ama hala idrar için mirayı bekliyoruz: ne zor şu kızlardan idrar almak yaa.

hastane çıkışı, diğer hastaneye gidip babamın mr sonucunu aldık ve durum ameliyat öncesinden daha kötü...

ne düşüneceğimi, ne yapacağımı bilmiyorum. sizden başka kimseyle de paylaşamıyorum. kafayı yememe az kaldı. bazen herkesin başına gelecek: inş çok acı çekmez diyorum ama bazen hala konduramıyorumm. hep uyumak istiyorum ve bunların rüya olmasını diliyorum.

tüm bunlar düşündükçe sol kolum ağrıyor, göğsüm sıkışıyor ve de... randevu alıp kardiyolojiye gitmem gerek...

sizin de canınızı sıkıyrum ama başka paylaşacak kimsem yok. paylaşmicamda.
bilmesin kimse: babama bişey belli etmesinler.

allah kimseye dert verip de dermen aratmasın: çok zorr....
allah sizleri ve sevdiklerinizi korusun.

allah acil şifalar versin miray kısa zamanda toparlar önemli bişey yoktur inşallah baban içinde elinden geleni yapıyosun allah dan ümit kesilmez sana ne desek boş ama anlat rahatla canım..

hülyacım cok üzüldüm babana yaaa.... ne diyeceğimi bilemedim. insallah herşey bir anda düzelir sevindirir sizi.

miray mikrop kapmış gibi geldi bana. umarım geçmiştir o kusmalarla. yada birsey alerjimi yaptı acaba. değişik birşeymi yedirdiniz.

inan çok üzüldüm.keşke herşey tersine olsa.keşke hiç yaşanmasa böyle şeyler.ama başımıza gelemeyek şey olmuyo işte.allah dert verd inşallah dermanınıda verir.ama siz yinede en kötüsünede hazırlı olun..kimse bilmesin diyorsun ama bunları yaşamış biri olarak demen gerek.inan sonra üzülürsün.evdekimse varmı şuan seni aramak isterdim.sesini duymak isterdim
ama inan söylemelisin.onu seven ailesi ve karısı varken..daha yazmak isterdim ama yazamıyorum.elim varmıyo.ama bilmelerinde fayda var bence...
mirayad çok geçmiş olsun..onada acil şifalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…