suyunu sıkınca içmiyomu..burak meyvesuyunu pek seviyo..
benim kızçenin ateşi gene olmuş 38,5 sinir oldum nesihan hanımda 3 saatte bir calpolle ibufen verin dedi
geçmiş olsun hastamıydı ki aman şu kış bi geçsin yaa gerçi çocuklar soğukdan hasta olmuyo gittiğimiz yerlerde mutlaka hasta birileri oluyo hemen kapıyolar iştee ...
merhaba kızlar,
benimkide meyveyi hiç sevmiyo bende akşam üstü muz yada elmayı rendeliyom biraz bal koyuyorum biraz da milupanın 7 tahıllısı var ondan koyuyorum yarım kaseyi zorla yediriyorum meyve suyunu hiç içimiyo bide portakal mandalina yemiyo nasıl alıştırcam bilmiyorum..
birde kızlar ben süt vermiyorum hala 1 kere deneddim içmedi sonra denemedim geçmi kaldım sayılır sabah kahvaltısını bazen sütle hazırlıyorum bide muhallebi yaparsam sütle okadar...
aynen öyle evde abla hasta ondan kaptı
canım bende sabah kalvaltsını sutle hazırlıyorumm
benımkıde ıcmıyor sade
bende dusunuyorum nasıl alıstırsam dıye
sen emziriyomusun diye sorcaktım hamileydin demi sen aklıma geldi yanlış hatırlamıyosam?verenler açken mi veriyo onu içince doyuyomudur yaa yani öğün gibi mi olacak amma cajhilim bende heee..
benim kızçenin ateşi gene olmuş 38,5 sinir oldum nesihan hanımda 3 saatte bir calpolle ibufen verin dedi
aa yine mi..bu dönem de bu baş gösterdi bakar mısınz.sadece ateş ve grip..aman bu kadar olsun da..antibiyotiğe falan gerek kalmasın..bizim yağmur da aynı şekilde ateş ve grip..ama sanırım o diş çıkartıyo..3-4 yaşında diş çıkarmı onu da bilemedim yani..
iyidir canım senden naber...kolay gelsin...aşısı yarasın fıstığa..
burak yemiyo gız hiç..meme emiyo sadece..inş geçici bi dönemdir ya...
sofranın başındayız yemeğin yüzüne bakmıyo bana saldırıyo:95:
derin de nasıl durumlar...
ayşegül dikkat et bacım,ne olurr ne olmazzzyazılım ekibinden herkes katılıyo eğitime..bedava olduğu için..sadece yol ve konaklama masrafları var..yarın 10:15 de randevum...
serap kolay gelsin bacım..serap tazminat çalıştığın yıl * son maaş şeklinde mi hesaplanıyor?
burak fena değil iyi yiyo..ama tek düze..hep çorbagillerden..dün bulgur pilavı yedi gerçi..et-balık-tavuk hiç yemiyo onları..yumurtayı da bu ara beyazını yiyomuş sadece..yumurtayı bazen yiyo,bazen yemiyo..ekşi reçelleri seviyo,bal falan yemiyo..süt-yoğurt onlarla da arası iyi çok şükür..sanki yeterli değil gibi geliyo bana beslenmesi..et-balık-tavuk yemeyince..
yarasın aşısı kuzucuğa..derin yemiyo mu bu ara,ondan mı sordun,yiyo diye biliyorum ben..
Duru hastayken yemiyor ma ilaçlardan sonra kendine geliyor yemesi düzeliyor.
sütü sadece gece uykusuna yattıktan 1 saat sonra biberonla cici bebe koyarak içirebiliyorum uyku sersemi anlamıyor.bazende sabah kahvaltısını süte hazırlıyorum.ama tavuk -et ve balık yiyor ,çorbaları zor bela içiyor.tatlı şeyleri duru da sevmiyor ama geçen kadayıf verdik eline biz zevk alarak yedi ki sormasın.
hülya tavuk için göyüs kısmından haşlayıp eline versen az tuzlu belki yer.benim yamyamda öyle çok seviyor.
yok avrupa yakasında oturuyor.anadolu yakasında tek tabancayım.aslında Beriş bu tarafa taşındı ama onunlada bi denk gelemedik buluşalım dedik havada kaldı
Duru 2 aydır falan belkide çok daha fazla ne meyve püresi yiyor nede suyu içiyor.ben boşa demiyorum yamyam diye :) portakalı kesmeye bileizin vermiyor bütün olarak kabulkarı ile yiyor.
elmayı 2 ye bölüyoruz bi eline 1i diğerinde öteki öyle yiyor.
suyunuda içmediği için ben arada havuç suyuna kahvaltı yapıyorum o kadar.portakal suyu duruda çok gaz yapıyor o yüzden suyunu içsin istemiyorum ama havuç-elma suyu içse isterdim.
sabah kahvaltısını anne sütüyle yapatırabilir emzirenler ben öğle yapıyorum sağıp bırakıyorum ciciannemiz onunla hazırlıyor kahvaltısını
selam kızlar...
moralim çok bozuk...
mirayın midesi fecii sabah 3 kze deli gibi kustu: sürekli ağlıyor. güya bugün göz için kontrole gidecektik. acilen druna gittik. kusmaya devam ederse, su kaybı çok olduğu için seruma gerek duyabiliriz dedi ve fitil verdi.
idrar ve gaita testi istedi ama hala idrar için mirayı bekliyoruz: ne zor şu kızlardan idrar almak yaa.
hastane çıkışı, diğer hastaneye gidip babamın mr sonucunu aldık ve durum ameliyat öncesinden daha kötü...
ne düşüneceğimi, ne yapacağımı bilmiyorum. sizden başka kimseyle de paylaşamıyorum. kafayı yememe az kaldı. bazen herkesin başına gelecek: inş çok acı çekmez diyorum ama bazen hala konduramıyorumm. hep uyumak istiyorum ve bunların rüya olmasını diliyorum.
tüm bunlar düşündükçe sol kolum ağrıyor, göğsüm sıkışıyor ve de... randevu alıp kardiyolojiye gitmem gerek...
sizin de canınızı sıkıyrum ama başka paylaşacak kimsem yok. paylaşmicamda.
bilmesin kimse: babama bişey belli etmesinler.
allah kimseye dert verip de dermen aratmasın: çok zorr....
allah sizleri ve sevdiklerinizi korusun.
selam kızlar...
moralim çok bozuk...
mirayın midesi fecii sabah 3 kze deli gibi kustu: sürekli ağlıyor. güya bugün göz için kontrole gidecektik. acilen druna gittik. kusmaya devam ederse, su kaybı çok olduğu için seruma gerek duyabiliriz dedi ve fitil verdi.
idrar ve gaita testi istedi ama hala idrar için mirayı bekliyoruz: ne zor şu kızlardan idrar almak yaa.
hastane çıkışı, diğer hastaneye gidip babamın mr sonucunu aldık ve durum ameliyat öncesinden daha kötü...
ne düşüneceğimi, ne yapacağımı bilmiyorum. sizden başka kimseyle de paylaşamıyorum. kafayı yememe az kaldı. bazen herkesin başına gelecek: inş çok acı çekmez diyorum ama bazen hala konduramıyorumm. hep uyumak istiyorum ve bunların rüya olmasını diliyorum.
tüm bunlar düşündükçe sol kolum ağrıyor, göğsüm sıkışıyor ve de... randevu alıp kardiyolojiye gitmem gerek...
sizin de canınızı sıkıyrum ama başka paylaşacak kimsem yok. paylaşmicamda.
bilmesin kimse: babama bişey belli etmesinler.
allah kimseye dert verip de dermen aratmasın: çok zorr....
allah sizleri ve sevdiklerinizi korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?