aa yine mi..bu dönem de bu baş gösterdi bakar mısınz.sadece ateş ve grip..aman bu kadar olsun da..antibiyotiğe falan gerek kalmasın..bizim yağmur da aynı şekilde ateş ve grip..ama sanırım o diş çıkartıyo..3-4 yaşında diş çıkarmı onu da bilemedim yani..
3-4 yaşındadamı dişe devam edecekler.bayıllllljammmm galiba
Selam kızlar kaç gündür doğru düzgün yazamaıyorum okuyabildiğim zamanlarda da kimse olmuyor:)
Aman hafif bi şekilde atlatır inşallah kuzularım.
Hülyacım bekliyorum haftaya seni şekerim:) Nereye geleceksiniz bu arada belli mi ? Nerde kalacaksınız eğitim nerede?
Canım sıkıldı kızlar yaaa. Bugün süt sağamadım makina çekmiyor bi türlüMotor çalışıyor sesi geliyor ama vakkumlamıyo. Bazen tam oturmadığında yapıyordu ama nafile be yaptıysam 15 dk uğraştım yok çalıştıramadım. Kaldım böyle Bi de üstüne bugün anneme inek sütü ver dedim berkuşa öğlen. Bugün için bıraktığım sütüm azdı günlük süt aldım şişe bıraktım hani öğlen uykusundan önce süt içiyor ya o zaman bundan ver sonra bu azı verirsin dedim. 150 cc falan ver kalanı da yoğurt yap dedim. İçmemiş 20 dk uğraştım yok içiremedim diyo. Atıyormuş biberonu. 20 dk sonunda benim sütü vermiş bi güzel içmiş 2.5 saat uyumuş üstüne de. Daha sık deneyip alıştırmam lazım şu inek sütüne. Makinam da bozuldu ya of bugün Cuma olaydı keşke
iyi akşamlar...eve yeni geldim bi göz atıyım dedim ama HÜLYA cım babana çok üzüldüm, senin üzülmene daha çok üzüldüm kendine dikkat et bebeğin var...allahın dediği olur allah yüzünüzü güldürsün inş...MİRAY ada geçmiş olsun bağırsak enfeksiyonu olabilir ishalde varsa...
kızlar sanırım başarıcam sabah 7:30 da 200 cc süt içmişti ecenaz daha içmedi başka...yoğurt ve tavuklu çorbayla bu saate geldik..
akşam yemeğinde pırasa yediricem
yatarkende süt içerse bugün toplamda 400-450 ml içmiş olcak
günaydın herkese
hayırlı cumalar.
günaydın herkese
hayırlı cumalar.
günaydın
hayırlı cumalar kızlar
günaydın
hayırlı cumalar kızlar
Günaydın kızlar,
sen niye geldin kız işe 10.30 da değil mi randevu.hastane işe yakın mı ?
günaydın canım sanada hayırlı cumalar.
Günaydın kızlar.
Hülya kız bak 3. kez soruyorum nereye geliyorsunuz eğitime ve nerde kalacaksınız gör artık ama beni
Günaydın...Hayırlı cumalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?