2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Hülyacım Allah sabır versin, çok zorr..Ama yine de sana da yazık canım ya,bu kadar stres iyi değil,bak senin de eline bakanlar var..Bol bol dua et canım,gece gündüz..içini rahatlatmak için..Rabbim hayırlısını versin..

Serap canım benim makine arada yapıyordu , kapat bir süre kullanma düzelir mutlaka düzelir.
süt içinde senin kendi sütün daha sulu.bence sen direk süt verme sulandırarak ver.baktın içmiyor az bal yada cicbebe falan dene canım.

Hülya canım Miray için üzme kendini kesin miğdesini falan üşütmüştür.kusması keserse daha iyi olur bol bol sıvı ver.
demek babanın durumu dahada kötü.Allah yardımcısı olsun canım üzülme demek bile boş geliyor şuan bana.ne yapmalı nasıl yapmalı .ışın tedavisi hemen etkisini göstermeyecek olabilirmi acaba dr ne diyor ?

miraya geçmiş olsun demeyi unuttum,üzüntüden inşallah seruma gerek kalmaz..biz de kusma için fitil kullanmıştık,iyi gelmişti..

serapcım senin makina bu kadar dayandı demek..ee napcan? tamir edilir mi acaba? eczaneden ucuza manuel sağanlar var geçici onlarla idare edebilirsin..berkine sütü direk mi vermiştiniz,bisküvi ile dene bi de istersen..

hülyacım geçmişolsun miray a öle salgın var cnm emirde oldu geçenlerde 3 tane iğne yedi anca kendine geldi

babacığın içinde Allah yardımcısı olsun cnm Allah sanada sabır versin
bizim başımızı şişirmiyosun öle düşünme aşk olsun

3-4 yaşındadamı dişe devam edecekler.bayıllllljammmm galiba

2,5-3 yaşına kadar toplam 20 dişi olacak çocuklarımızın.ve 6 yaşına kadar 20 diş ile yaşayacaklar.6 yaşından sonra süt dişleri sırayla çıkacak.bunu hem netten baktım.hemde doktorumuz demişti.zeyebin şuan 20 dişi var.geç çıkaran çocuklarda diş istisna tabiki.

serap bacım üzülme belkide bozuktur dedigin gibi.ama yavaş yavaşta olsa alıştır tabi.benimkide inek sütü sevmiyo yaa..

iyi akşamlar...eve yeni geldim bi göz atıyım dedim ama HÜLYA cım babana çok üzüldüm, senin üzülmene daha çok üzüldüm kendine dikkat et bebeğin var...allahın dediği olur allah yüzünüzü güldürsün inş...MİRAY ada geçmiş olsun bağırsak enfeksiyonu olabilir ishalde varsa...

kızlar sanırım başarıcam sabah 7:30 da 200 cc süt içmişti ecenaz daha içmedi başka...yoğurt ve tavuklu çorbayla bu saate geldik..
akşam yemeğinde pırasa yediricem
yatarkende süt içerse bugün toplamda 400-450 ml içmiş olcak

iyi edersin canım..günde 400 cc yeter...başarırsın sen devam et..
akşama bizde de pırasa var

hülyacım çok üzüldüm yaa..Allah acil şifalar versin inş..sizede kuvvet tabi..bence birilerine çıtlat yinede..böyle içinde kala kala sanada zarar verecek...

hasta kuzularıma çok geçmiş olsun

hülyacım
çok geçmiş olsun canım mirayu isali varmı niye kusuya acaba canım benim halsiz kalıyodur
canım babna çok çok üzüldüm inan keşke elimde sihirli bi değnek olsada değiştirsem herşeyi allah yardımcınız olsun ama ayşegüle katılıyorum bencede evdekilere söylemelisin canım allah göstermesin allah gecinden versin bişi ols inan beklediğinden daha fazla yıkılılar herşey ii giderken neden böle oldu şoku yaşrlar naçizane fikrim tabi doğrusunu sen bilirsin anlatıcaksın tabi dostum ama ne olur kendinede dikkat et annesin yavrum elde değil kolaymı insan hiç bi şekilde yakuştıramaz allah yardımcın olsun canım

Geçmişi okuyamadım ama son sayfadan gördüğüm kadarıyla hasta bebişler varmış İpek,Ayşe ve başka hasta bebiş varsa hepsine çok geçmiş olsun inş.çabucak iyileşirler....

Hülyacım babana çok üzüldüm allah acil şifalar versin canım,Miraycıkta hastaymış kıyamam ben ona geçmiş olsun inş.çabucak toparlar ......

Günaydın kızlar.

Hülya kız bak 3. kez soruyorum nereye geliyorsunuz eğitime ve nerde kalacaksınız gör artık ama beni

günaydın
hayırlı cumalar kızlar

Günaydın kızlar,

sen niye geldin kız işe 10.30 da değil mi randevu.hastane işe yakın mı ?

günaydın canım sanada hayırlı cumalar.

Günaydın kızlar.

Hülya kız bak 3. kez soruyorum nereye geliyorsunuz eğitime ve nerde kalacaksınız gör artık ama beni

Günaydın...Hayırlı cumalar...

günaydın hayırlı cumalar

Hülyacım bugünmü gidiyorsun doktora hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…