2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hanımlar....

hülya ne geziyon kız sen...

birazdan annmlere gidicem..rahmetli babannemin adına köfte yapıp dağıtıcaz...orda kalcam yarın akşam kociş gelir alır bizi...bugün öğleye kadar burdayım...

günaydın sibelcim allah kabul etsin niyetinizi,iyi gezmeler size

Allah rahmet eylesin ve Allah kabul etsin .
arada değişiklik iyi oluyor sen çok sık gidemiyorsunda ananlara iyi olacak sana.gene sabaha kadar yatmazsın sen çene çalarsınız.

bence hulyanın kızı olucak bana öle geliyor

sibel bacım ALlah kabul etsin cnm

BENDE BU KONUDA PEK YORUM YAPMADIM AMA NEDENSE BENİMDE İÇİMDEN GEÇEN KIZ.HOŞ İSTEDİĞİMDE KIZ OLMASI ZATEN.

Allah kabul etsin SİBEL
ben dün ilk kez erkek dedim ama hülyanın bebeği için,hayırlısı...

off ecenaz çok ağlıyo yaa iş güç yaptırmıyo

aynen burcu önceleri daha sık giderdim şimdi haftada birmesafede uzak minibüsle 45dkgidene kadar çocuklar telef oluyo..onlar geliyo arada ben gidiyorum öyle...evet sabaha kadar konuşuyoruz valla..bide kızkardeşim var eşinden ayrıldı..ona moral veriyorum dinliyorum onu..derken saat 3-4 oluyo...

kalkıym ben anca hazırlanırım..burak uyuyoken..kahvaltı bile yapmadım..atıştrym biraz..hepinizi öptükkkk...

ayy hülyanın bebişini merak ederim ben şimdi..nette yok..biriniz msj atın bana..yada numaranızı verin arıym...özelden yollayın kim isterse...

yok yaa gayet iyi huysuzluk işte
yeni huy edindi bunu oturma odasından dışarı adımımı attırmıyo
beraber oturucaz diyo

Yaklaşık 3-4 ay önce Fatoş Arasın gece 12.00- 1 'de yattığını yazmıştı bende ne kadar geç o saate çoçuk mu kalır çok geç diye fatoşa söylenmiştim ama burdan yazmıştım .

Dün Hülya burak 11.00 den önce uyumaz uyku saati o yazdı off çok geç 11.00 e kadar çoçukmu kalır diye bu sefer içimden geçirdim.

hem fatoşa yazdığımda hem hülya için dün düşündüm ve başıma geldi duru 12.00 ye (24.00) e kadar şen şakrak uyumamak için 40 takla attım oda oda dolaştı beni delirtti.ben dahada kimseyi yadırgamıyacağım hemen başıma geliyor .

kızlar bebişlere bu yaz tuvalet eğitimine başlıycaz kendi kendine uyması için bi hayli çaba harcıyoruz
ama sanırım bundan sonra daha zorluk olucak dişleri tamamlanıcak inş. kolayca atlatırlar
lazımlık alan varmı kızlar

daha almadım esma
bahar gelsinde öyle alcam tuvalet eğitiminede o zaman başlıcam
bide klozete çocuk kapağı alcam ikisinede alışsın

yok yaa gayet iyi huysuzluk işte
yeni huy edindi bunu oturma odasından dışarı adımımı attırmıyo
beraber oturucaz diyo
cnm benimkide öle yanlız kalmaz kesinlike nereye gitsem peşime mutfağa gidiom peşime tazgahın üstünü görücek illa al beni die çekiştiriyo alamsam ısırıyo

Günaydın hanımlaaaar,
günaydınn özlem nbr

bende erken yatan bebekleri görünce içim giderdi 8 yatırıyom sabah kalkıyo die anlatıyodu didemmi unuttum
bi kere uyudu benimki 9 da yattı sabah uyandı gece uyandı ama su içip geri yattı 2 kere aa uyudu die anlattım anneme bidahada uyumadı

daha almadım esma
bahar gelsinde öyle alcam tuvalet eğitiminede o zaman başlıcam
bide klozete çocuk kapağı alcam ikisinede alışsın

benim evde klozet yokta lazımlık alırım sadece o oyuncaklı olanlar var acaba ölemi alsam diom ama sonra oyuna çevirirse işi :)

valla benmi çok yorgunum halimmi yok,yoksa ecenaz ın huyumu çok değişti bilmiyorum ama nedense son zamanlarda uykusu yemesi içmesi oynaması çok yoruyo beni...hiç enerjim kalmıyo işe güce
sağlığıda iyi çok şükür ama sanırım büyüyolar...

benim evde klozet yokta lazımlık alırım sadece o oyuncaklı olanlar var acaba ölemi alsam diom ama sonra oyuna çevirirse işi :)

bu sıpaların işi belli olmaz
ama bi kere yapıp görürse oynamaz heralde ya öğ falan deriz

ayy çok hastayım ben bide bugünn sabah bi uyandım boğazım şiş yanıyo kaşınıyo öksürük oy oyy
reglimde sabah geldi ohhh hepsi bi arada
bi ev süpürüyüm bari yaa

yorgunluktan ben cnm
bende yoruluyorum işten geline üşeniyom bişey yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…