günaydın hanımlar....
hülya ne geziyon kız sen...
birazdan annmlere gidicem..rahmetli babannemin adına köfte yapıp dağıtıcaz...orda kalcam yarın akşam kociş gelir alır bizi...bugün öğleye kadar burdayım...
günaydın sibelcim allah kabul etsin niyetinizi,iyi gezmeler size
bence hulyanın kızı olucak bana öle geliyor
sibel bacım ALlah kabul etsin cnm
günaydın hanımlar....
hülya ne geziyon kız sen...
birazdan annmlere gidicem..rahmetli babannemin adına köfte yapıp dağıtıcaz...orda kalcam yarın akşam kociş gelir alır bizi...bugün öğleye kadar burdayım...
bence hulyanın kızı olucak bana öle geliyor
sibel bacım ALlah kabul etsin cnm
Allah rahmet eylesin ve Allah kabul etsin .
arada değişiklik iyi oluyor sen çok sık gidemiyorsunda ananlara iyi olacak sana.gene sabaha kadar yatmazsın sen çene çalarsınız.
BENDE BU KONUDA PEK YORUM YAPMADIM AMA NEDENSE BENİMDE İÇİMDEN GEÇEN KIZ.HOŞ İSTEDİĞİMDE KIZ OLMASI ZATEN.
Allah kabul etsin SİBEL
ben dün ilk kez erkek dedim ama hülyanın bebeği için,hayırlısı...
off ecenaz çok ağlıyo yaa iş güç yaptırmıyo
kızlar bebişlere bu yaz tuvalet eğitimine başlıycaz kendi kendine uyması için bi hayli çaba harcıyoruz
ama sanırım bundan sonra daha zorluk olucak dişleri tamamlanıcak inş. kolayca atlatırlar
lazımlık alan varmı kızlar
cnm benimkide öle yanlız kalmaz kesinlike nereye gitsem peşime mutfağa gidiom peşime tazgahın üstünü görücek illa al beni die çekiştiriyo alamsam ısırıyoyok yaa gayet iyi huysuzluk işte
yeni huy edindi bunu oturma odasından dışarı adımımı attırmıyo
beraber oturucaz diyo
günaydınn özlem nbrGünaydın hanımlaaaar,
bende erken yatan bebekleri görünce içim giderdi 8 yatırıyom sabah kalkıyo die anlatıyodu didemmi unuttumYaklaşık 3-4 ay önce Fatoş Arasın gece 12.00- 1 'de yattığını yazmıştı bende ne kadar geç o saate çoçuk mu kalır çok geç diye fatoşa söylenmiştim ama burdan yazmıştım .
Dün Hülya burak 11.00 den önce uyumaz uyku saati o yazdı off çok geç 11.00 e kadar çoçukmu kalır diye bu sefer içimden geçirdim.
hem fatoşa yazdığımda hem hülya için dün düşündüm ve başıma geldi duru 12.00 ye (24.00) e kadar şen şakrak uyumamak için 40 takla attım oda oda dolaştı beni delirtti.ben dahada kimseyi yadırgamıyacağım hemen başıma geliyor .
daha almadım esma
bahar gelsinde öyle alcam tuvalet eğitiminede o zaman başlıcam
bide klozete çocuk kapağı alcam ikisinede alışsın
benim evde klozet yokta lazımlık alırım sadece o oyuncaklı olanlar var acaba ölemi alsam diom ama sonra oyuna çevirirse işi :)
valla benmi çok yorgunum halimmi yok,yoksa ecenaz ın huyumu çok değişti bilmiyorum ama nedense son zamanlarda uykusu yemesi içmesi oynaması çok yoruyo beni...hiç enerjim kalmıyo işe güce
sağlığıda iyi çok şükür ama sanırım büyüyolar...
Günaydın hanımlaaaar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?