2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Burcu aslında tabiki cocukların en gec 21.30 da yatakta olmaları gerekiyor. ama hepsi ara ara sapıtıyorlar inan. Durununkide 1 gecelik birşeydir eminim. Dorukta dün gece 12 ye kadar oturdu. en son oglen 2 de kalkmış. 19 da 15 dk. kestirdi. sonra bida gece 12 de bizimle birlikte yattı. ara ara oluyor bu cocuklara. uykuya direnmeyi ogreniyorlar. napıcaz bakalım.

Günaydın hanımlaaaar,
günaydın canım nasılsın doruk nasıl....

ben almadım esmacım ama klozetin üstüne oturtulanlardan alıcam,çocukların vardı ama atmışım bidaha lazım olmaz diye

hepsi üst üste gelmiş geçmiş olsun canım.....

zeynep 8,30 veya 9 da uyurdu şimdi 10 10,30 kadar uyanık kalıyor, dün gecede çok enerjikti yanakları kıpkırmızı olmuştu hop hoop deyip zıplıyor oturduğu yerde kurt var sanki, dikkat çekmek için şirinlikler yapıyor, gülüyor.... büyüyorlar artık zor uyuttum valla.

Doruk iyi selmacım. 2 gecedir uyanmalarımız biraz daha iyi 3-4 kezi geçmiyor.

Memeden kesmiyorum 1-2 aydaha. cünkü eve gidince meme emerken cok huzurlu oluyor. nasıl sakinleşiyor kıyamadım. biraz daha beklicem dayanıcam napim. belki diştendir. bu arada dişlerde rahatlar.... umut fakirin ekmegi misali işte....

selam kızlar ben geldim..

cinsiyetini öğrenemedim kordonlar kapatıyo göremiyorum dedi toktor..havamızı almış olduk böylece..1 ay sonra bakalım..ense kalınlığı 1.8 çıktı,kan verdim 3-4 sonra belli olcak 2'li sonucu da..inşallah iyi çıkar sonuçlar..toktor yine soluk görünüyorsun dedi..yarım kilo zayıflamışım..beslenmeye dikkat edemiyorum dedim,sonra telafi edersin dedi..pıtırcık baya büyümüş ya,görünce bi hoş oldum eli ayağı belliydi..pek hareket etmiyordu ama burak gibi :)

selam kızlar cumanız mübarek olsun

konu lazımlık galiba ecrin kaka yaptımı puf diyo yatıyo yere aç diye
bizde heveslendik belki yapar lazımlığa diye ama atom karınca olduğu için otrmuyo cimcime
yaza kalmadan öğretmek istiyorum aslında ama hadi hayırlısı

sorma burcu ben de senin gibi düşünürdüm..o zamanlar 9 da hazırlanırdık uyumaya,burak 9:30 da uyumuş olurdu..fakat şimdi onlar bize hükmediyorlar..yine erkene çekme yollarını arayacağım..ama gündüz uykusu değişmiş burağın..ondan sarktı...önceden gündüz 10 da bi de 2 de uyurdu..şimdi 4 de uyuyomuşş..

serapcığımm görüyorum ama bilmiyorum kız.. :) dur mail atıyım da öğreniyim bari..

salı akşam buradan otobüsle çıkıp,çarşamba,perşembe,cuma eğitimde olacağız..cuma akşam otobüsle dönüş..12 saat yolculuk..ne korkunç ya..keşke bi engel çıksa..keşke...

hayırlı camalar kızlar herkeze
benim sıpada bu hafta gece 3ten aşağı uyumadı
burnumuzdan getiriyor herşeyi
çıkamadı şu dişleri bi kabardı ama

zeynep neden kesecektin memeden ki
2 yaşına kadar düşünmüyomusun emzirmeyi

huzurluysa bence de kesme daha canım ama yinede sen bilirsin,dişler çıksada bir rahatlasalar artık...

inş.sonuçların iyi çıkar canım maşallah bebişine, şimdi yeri geniş başlar taklalar atmaya ,valla senle birlikte bizde çok merak ediyoruz cinsiyetini öncelikle sağlıklı olsunda miniğimiz , bir ay daha bekleriz herşeyde bir hayır vardır o zamana kesin belli olur artık......

sanada hayırlı cumalar fatmacım......

bende başlıyacağım tuvalet alışknalığına yazın inş.
şu alıştırma kilotlarından alıcam
mayısat sünnet düşünüyoruz
bez varken 1 haftadan kısa sürede toparlarmış
bez çıkınca daha zor olurmuş iğleşmesi
sünnetten sonrada tuvalate alıştırırım inş.

günaydın kızlarr bayağıdır giremedim benim oğlanda hasta yani belli bişeyi yok ama iki üç gündür ateşleniyo ara ara öz geceleri dün sağlık ocağına götürdüm idrar tahlili yaptılar iltihap çıktı antibiyotik kullanıyoruz şimdi gecede uyku durak yok ağlamıyo ama sürekli huzursuz hasta olan diğer bebişlerede geçmiş olsun biran evvel iyileşirler inş

bizimkide aynı sayılır
gece hiç uyku yok ağlamıyo ma çok mızmız
geçmişolsun sizede

serap eğitim alsancak 2. kordondaymış..alsancağı biliyorum ama 2.kordonu neresi :)..ayy kumru yiyelim kız..her gittiğimde heveslendim bi kısmet olmadı..martı eti değil dimi gerçekten de kumrular :)

özlemcim memeden kesmede acele etme bencede en azından kış bitsin çünkü bağışıklıkları zayıflıyo daha çok hasta oluyolar sen bilirsin tabide ben yaza doğru düşünüyorum hem geceler kısalır hem havalar düzelir tuvalet alışkanlığı içinse ben erken diye düşünüyorum daha anlamazlar bence benim kuzenim erken alıştırdı sürekli altına kaçırdı kızı halada kaçırıyo ara ara kızı 7 yaşında dru daha hazır diilmiş demiş irem 2.5 yaşına doğru söylemişti bundada acele etmem sanırım daha küçükler bence anlamazlar gibi geliyo ama deneyecek annelere kolay gelsin

allah kabul etsin..git git iyi olur.

senin kızkardeşindemi boşandı( neden...

bizim lagzımlık zeynepten kalma var.defne arada bi oturuyo üstüne koltuk gibi :) ama ben erkenden başlatmayı düşünmüyorum.2 yaşına gelsin öyle.

zeynep memeden kesme zamanlarımız birbirine yakın olacak.bende bir kaç ay sonra kesmeyi düşünüyorum.inşallah ozamana kadar kendi bırakırr:))

aaaa o kadar kişi bekliyo doktor az daha bak niye demedin
neyse her şey yolunda olsunda.ne edek bizde bir ay daha bekleriz
sonuçlarda inşallah temiz çıkar.
büyümüş demek hımm..nasıl duyguların burakla farkıı??

hayırlı camalar kızlar herkeze
benim sıpada bu hafta gece 3ten aşağı uyumadı
burnumuzdan getiriyor herşeyi
çıkamadı şu dişleri bi kabardı ama

hayırlı cumalar canım..
kız 3 e kadar hizmi uyumluyo bu çocukk

geçmiş olsun yaa..acil şufalar

sevilcim geçmiş olsun..

biz de yağmura grip dedik,diş dedik,ilaç verdik geçiştirdik,boğazı iltihaplanmış yavrumun..ant. vermiş doktor..

hadi hayırlısı olsun....

geçmiş olsun sevilcim inş.antibiyotiği iyi gelir hemen iyileşir damadım kıyamam ben ona....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…