günaydın canım nasılsın doruk nasıl....Günaydın hanımlaaaar,
ben almadım esmacım ama klozetin üstüne oturtulanlardan alıcam,çocukların vardı ama atmışım bidaha lazım olmaz diyekızlar bebişlere bu yaz tuvalet eğitimine başlıycaz kendi kendine uyması için bi hayli çaba harcıyoruz
ama sanırım bundan sonra daha zorluk olucak dişleri tamamlanıcak inş. kolayca atlatırlar
lazımlık alan varmı kızlar
bu sıpaların işi belli olmaz
ama bi kere yapıp görürse oynamaz heralde ya öğ falan deriz
ayy çok hastayım ben bide bugünn sabah bi uyandım boğazım şiş yanıyo kaşınıyo öksürük oy oyy
reglimde sabah geldi ohhh hepsi bi arada
bi ev süpürüyüm bari yaa
Burcu aslında tabiki cocukların en gec 21.30 da yatakta olmaları gerekiyor. ama hepsi ara ara sapıtıyorlar inan. Durununkide 1 gecelik birşeydir eminim. Dorukta dün gece 12 ye kadar oturdu. en son oglen 2 de kalkmış. 19 da 15 dk. kestirdi. sonra bida gece 12 de bizimle birlikte yattı. ara ara oluyor bu cocuklara. uykuya direnmeyi ogreniyorlar. napıcaz bakalım.
Doruk iyi selmacım. 2 gecedir uyanmalarımız biraz daha iyi 3-4 kezi geçmiyor.
Memeden kesmiyorum 1-2 aydaha. cünkü eve gidince meme emerken cok huzurlu oluyor. nasıl sakinleşiyor kıyamadım. biraz daha beklicem dayanıcam napim. belki diştendir. bu arada dişlerde rahatlar.... umut fakirin ekmegi misali işte....
huzurluysa bence de kesme daha canım ama yinede sen bilirsin,dişler çıksada bir rahatlasalar artık...Doruk iyi selmacım. 2 gecedir uyanmalarımız biraz daha iyi 3-4 kezi geçmiyor.
Memeden kesmiyorum 1-2 aydaha. cünkü eve gidince meme emerken cok huzurlu oluyor. nasıl sakinleşiyor kıyamadım. biraz daha beklicem dayanıcam napim. belki diştendir. bu arada dişlerde rahatlar.... umut fakirin ekmegi misali işte....
inş.sonuçların iyi çıkar canım maşallah bebişine, şimdi yeri geniş başlar taklalar atmaya ,valla senle birlikte bizde çok merak ediyoruz cinsiyetini öncelikle sağlıklı olsunda miniğimiz , bir ay daha bekleriz herşeyde bir hayır vardır o zamana kesin belli olur artık......selam kızlar ben geldim..
cinsiyetini öğrenemedimkordonlar kapatıyo göremiyorum dedi toktor..havamızı almış olduk böylece..1 ay sonra bakalım..ense kalınlığı 1.8 çıktı,kan verdim 3-4 sonra belli olcak 2'li sonucu da..inşallah iyi çıkar sonuçlar..toktor yine soluk görünüyorsun dedi..yarım kilo zayıflamışım..beslenmeye dikkat edemiyorum dedim,sonra telafi edersin dedi..pıtırcık baya büyümüş ya,görünce bi hoş oldum eli ayağı belliydi..pek hareket etmiyordu ama burak gibi :)
selam kızlar cumanız mübarek olsun
konu lazımlık galiba ecrin kaka yaptımı puf diyo yatıyo yere aç diye
bizde heveslendik belki yapar lazımlığa diye ama atom karınca olduğu için otrmuyo cimcime
yaza kalmadan öğretmek istiyorum aslında ama hadi hayırlısı
hayırlı camalar kızlar herkeze
benim sıpada bu hafta gece 3ten aşağı uyumadı
burnumuzdan getiriyor herşeyi
çıkamadı şu dişleri bi kabardı ama
günaydın kızlarr bayağıdır giremedim benim oğlanda hasta yani belli bişeyi yok ama iki üç gündür ateşleniyo ara ara öz geceleri dün sağlık ocağına götürdüm idrar tahlili yaptılar iltihap çıktı antibiyotik kullanıyoruz şimdi gecede uyku durak yok ağlamıyo ama sürekli huzursuz hasta olan diğer bebişlerede geçmiş olsun biran evvel iyileşirler inş
günaydın hanımlar....
hülya ne geziyon kız sen...
birazdan annmlere gidicem..rahmetli babannemin adına köfte yapıp dağıtıcaz...orda kalcam yarın akşam kociş gelir alır bizi...bugün öğleye kadar burdayım...
aynen burcu önceleri daha sık giderdim şimdi haftada birmesafede uzak minibüsle 45dk gidene kadar çocuklar telef oluyo..onlar geliyo arada ben gidiyorum öyle...evet sabaha kadar konuşuyoruz valla..bide kızkardeşim var eşinden ayrıldı..ona moral veriyorum dinliyorum onu..derken saat 3-4 oluyo...
kızlar bebişlere bu yaz tuvalet eğitimine başlıycaz kendi kendine uyması için bi hayli çaba harcıyoruz
ama sanırım bundan sonra daha zorluk olucak dişleri tamamlanıcak inş. kolayca atlatırlar
lazımlık alan varmı kızlar
Doruk iyi selmacım. 2 gecedir uyanmalarımız biraz daha iyi 3-4 kezi geçmiyor.
selam kızlar ben geldim..
cinsiyetini öğrenemedimkordonlar kapatıyo göremiyorum dedi toktor..havamızı almış olduk böylece..1 ay sonra bakalım..ense kalınlığı 1.8 çıktı,kan verdim 3-4 sonra belli olcak 2'li sonucu da..inşallah iyi çıkar sonuçlar..toktor yine soluk görünüyorsun dedi..yarım kilo zayıflamışım..beslenmeye dikkat edemiyorum dedim,sonra telafi edersin dedi..pıtırcık baya büyümüş ya,görünce bi hoş oldum eli ayağı belliydi..pek hareket etmiyordu ama burak gibi :)
hayırlı camalar kızlar herkeze
benim sıpada bu hafta gece 3ten aşağı uyumadı
burnumuzdan getiriyor herşeyi
çıkamadı şu dişleri bi kabardı ama
günaydın kızlarr bayağıdır giremedim benim oğlanda hasta yani belli bişeyi yok ama iki üç gündür ateşleniyo ara ara öz geceleri dün sağlık ocağına götürdüm idrar tahlili yaptılar iltihap çıktı antibiyotik kullanıyoruz şimdi gecede uyku durak yok ağlamıyo ama sürekli huzursuz hasta olan diğer bebişlerede geçmiş olsun biran evvel iyileşirler inş
hadi hayırlısı olsun....bende başlıyacağım tuvalet alışknalığına yazın inş.
şu alıştırma kilotlarından alıcam
mayısat sünnet düşünüyoruz
bez varken 1 haftadan kısa sürede toparlarmış
bez çıkınca daha zor olurmuş iğleşmesi
sünnetten sonrada tuvalate alıştırırım inş.
geçmiş olsun sevilcim inş.antibiyotiği iyi gelir hemen iyileşir damadım kıyamam ben ona....günaydın kızlarr bayağıdır giremedim benim oğlanda hasta yani belli bişeyi yok ama iki üç gündür ateşleniyo ara ara öz geceleri dün sağlık ocağına götürdüm idrar tahlili yaptılar iltihap çıktı antibiyotik kullanıyoruz şimdi gecede uyku durak yok ağlamıyo ama sürekli huzursuz hasta olan diğer bebişlerede geçmiş olsun biran evvel iyileşirler inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?