2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benim koçiş bu hafta oğluştan illalh çekti
adam netten ders çalışıyor genelde
sınavlar için
ama bizim sıpa 1 dk oturtmuyor pcnin başınd a bizi
ancak uyursa öyle
o garip evdeyeken de hiç uyumadı bu hafta):)
en sounda dedi siz biraz annene gidin hiç ders çalışamıyom
sınava 2 hafta kalmış
seviye tespit mi neymiş
birazdan yola çıkıcaz inş.
3 güm tatil yapıcaz oğluşla
anneannesi baksın bnde başımı dimlerim biraz

geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler kızlar gündüz ateş yoktu dün gece ateşlendi ara ara oluyo off ya ateştende çok korkarım

serap eğitim alsancak 2. kordondaymış..alsancağı biliyorum ama 2.kordonu neresi :)..ayy kumru yiyelim kız..her gittiğimde heveslendim bi kısmet olmadı..martı eti değil dimi gerçekten de kumrular :)

ayy alsancagı bende bilirim.gezilecek yerleri var tabi.serap bilir.kız sen hangi kumrudan bahsediyon.martı etimi?? yok martı eti falan yok..

haklısın aynı bende senin gibi düşünüyorum.bahar glince memeden kesecegim.ayrıca tuvalet eğitimi içinde erken.bencee.pek çogu bebek o yaşlarda hazır olmyo.zeynepte 2,5 yaşında öğrendi.ama ne kesme.3 günde herşeyi kesti.gece gündüz.kaka çiş..allahıma şükür bir damla dahi bu güne kadar kaçırmamıştır.hiç prolem yaşamdım.benim doktorumda acele etme demişti.aynısını defneye düşünüyorum.en azından 2 yaşına kadar ögretmeyi düşünmüyorum.

hayırlı cumalar nurcum :) alttaki hatun olaraktan :) 3 de çok geç bacım yawww...

he ya doktorlar 7 yaşa kadar yolu var diyorlarmış tuvalet için..ben burağa şimdilik eeee demeyi,bi de çişş demeyi öğretiyorum..diyor sıpa..

ayşegül gördüğümde duygularım aynıydı ya inan..ama görmediğim zamanlar burak her daim biricik kuzum :) özledim bak burağı

ayşşşegül hiç uyumuyor canım malesef.
ikindiden sonra 1 saat uyur sadece sonra gecenin sonuna kdar mızmızlanır delirtir bizi
daha doğruus bu hafta böyleyid
eğer uyusada en fazla yarımsaat
somra fişek gibi kalkıp oturuyor zerre uykusu kalmıyor

hepsi üst üste gelmiş geçmiş olsun canım.....

malesef öyle oldu saol selmacım..

anam 1 ay dahamı bekliceeekkk oyy
maşallah pıtırcığa
ay ağzımdan cimcime çıkıyodu haa:44:

bende önce dişten sandım keyfi gayet iyi çünkü ama diilmiş iyiki baktırmışım selma damadın pek çürük çıktı sürekli ilaç içiyo bu ara

kızlar nasıl sinir varmı çocuklarda

ecrin çok sinirle ve hırçın bi kız oldu istediği olmadımı yada bişeye kızdımı kafasını yere koltuğa falan vurmaya başladı ne yapıcam bilmiyorum neden böyle anlamıyorumda

bencede ayşegül bende iremde problem yaşamadım iki günde alıştı yavrum bir iki hafta geceleri baladım sonra onuda kestim maşallah hiç kaçırmadı benimkide nazar değmesin

kızlar iki yaşına kadar emzirmek vrken neden kesiyosunuz kuzucukları ki
zaten 2 yıldan sonra istesekte emziremeyiz
bu muhteşem bağı neden koparasınız ki anlayamadım hiç

bizde hep beraber sağlık ocağına gidip defnenin ilaçların yazdırdık.sağolsun aile hekimi ilaç yazdırmak için gelmenize gerek yok dedi eşime.daireden birini gönder ben bilirim zaten sizi.kağıda yazıp verin ben yazarım zahmet etmeyin dedi.
ilacımızı yazdırdık.kilomuza boyumuza baktırdık.evemizdeki tartıyla aynı gidiyo defne.9 kilo 80 cm çıktı.yine boyunuz uzamamış ama neyse..
zeynepte bu aralar kilo aldı yanakları bi doldu nasılmaşalah ama fazla gibi geliyo artık kilosu 25 kilo olmuş...

bizimkide yapıyo ama bn bişeyi yaptırmıcam zaman artık kandırıyorum
yapma demek yerine aaa bak burda ne varmış diyorum veya saklanıyorum biyere anne nerdeeee diyorum
gönlünü yapmazsak bizimkide çok feci sinirli oluyor

daha erken kız ne alcam şimdiden haziran başı alırım ben.

valla tam anlamıyla sapıtıyorlar Özlem.artık benim gözler gitti uyudum uyuyacağım zor direniyorum.zorlamasan sabaha kadar oynayacaktı.umarım bugün düzelir diyorum.

sen Zeynep'inkinide atma belki 4. gelir belli mi olur.

ama ya bu kadar insan bekliyor az ittiriverseydi kordunu.1 ay off çok uzun.sanki ben doğurucam heyecan yapmıştın.
yarım kilo birşey değil bebek gelişsinde sende artık tecrübelisin bulduğunu yemiyorsun galiba.

Atom karınca Ecrin .kız Ecrin kendi kalkarda seni oturtur lazımlığa çok cimcime oooo.

huzurlusluğu hep iltihaptanmış demek Sevilciğim.Geçmiş olsun.

kocişin sıvan sana yaradı bak.körün istediği bir göz kociş verdi 2 göz.Özlem giderirsiniz.

sevil geçmiş olsun canım...hemen atlatsın inş kerem paşa
nur ohh ananeye kapak atın bakalım iyi tatiller...

maşallah ayşegülcüm nazar değmesin zeynoya benim irem daha 17 kilo hava ve suyla yaşıyo dün keremede baktırdım 10 kilo boyumuzda 79 cm olmuş

bende öyle yapıyorum cnm ama bi kaç dk sonra onu kandırdığı anladımı hop başlıyo
eline aldığı bişeyi zorlada almıyorum güzelce istediğim zaman al diyip veriyo
ama bu sinir çok fena çok :2:

tabi herzamanda kandıramıyorum
özellikle bazı konularda çok fazla inatçı
mesala şu sıralr sofrayı birbirine katmaktan acayip zevkalıyor
ve asla durmuyor ve hiçbişeye kanmıyor
onun uyudu saatelde yiyelim diyoruz ama
oda çok zor denkkkliyor
malum hiç uyumuyor ki çoçuk doğru düzgün
ee haliyle her sofaramız bağıra çağıra so buluuyorkarnımızı doyursak karda sayıyoruz kendimiz

iyi gelir dinlenirsin sende biraz güle güle gidin,güle güle dönün inş.....

bende önce dişten sandım keyfi gayet iyi çünkü ama diilmiş iyiki baktırmışım selma damadın pek çürük çıktı sürekli ilaç içiyo bu ara
deme öyle bitanecik damadıma,bu kış hastalıklar hiç bitmedi valla kar yağmadıki doğru düzgün kışı yaşayamadan bahar geldi......

var canım ama kafasını vurmuyor bizimki, ellerini yumruk yapıp sıkıyor,kendini bir titretiyor cadı sonrada ağlamaya başlıyor çok sinirlenirse tabi..

saolun kızlar yaa inş hemen geçer yoksa biyerlerde sokakta falan uyuyakalıcam yollardan toplucaklar beni yaa süt içiremiyom ben bu oğlana herşeyi yiyip içiyo maşallah süte alıştıramadım

kızz anlayın işte bizi.aynı oluyo duygu,aynen dogana kadar bizdezeynep zeynep peşinde oluyursun.gözle gördügün o oluyo çünkü.ben hep bi dogusun defne ozaman anlayacagım iki çocuk duygusunu derdimdoğunca daha bi farklı oluyolar.
benimi içinde buragı öp olurmu:)

anaaa feciymiş uykususenin oğlanla ben kalsam baygınlık geçiririm uykusuzluktan .ben asla daanamam herhalde sürekli kusardım.allah yardımcın olsun.defnede akşam 9,30 da yattı gözüm patladı geç yattı diye:)

benimkide dedegi olmayınca sinirleniyo ama sinirliyke genelde çığlık atıyo.bas bas bağırır.

bencede ayşegül bende iremde problem yaşamadım iki günde alıştı yavrum bir iki hafta geceleri baladım sonra onuda kestim maşallah hiç kaçırmadı benimkide nazar değmesin

maşallah çok iyi bi zamlanma yakalamak gerek acele yok.ben bez bağlamadım alışmasın diye.çarşafın altına nayloz bez koydum ıslatırsada ona gelsin diye 5 gün falan koydum onuda.kız döndükçe haşır haşır sese gelip uyuyamıyordu.sonra kaydırdım.ondan onra bi cesaret geldi zeynebe güvenrdim sanırım.hiç bişey kolmadım.şükür kara çıkarmadı yüzümü.
umarım bundada kolay olur.

kızlar iki yaşına kadar emzirmek vrken neden kesiyosunuz kuzucukları ki
zaten 2 yıldan sonra istesekte emziremeyiz
bu muhteşem bağı neden koparasınız ki anlayamadım hiç

öznur ben maxumum 18 ay emzirecegim.ben yaza tatile çıkmadan kesmiy düşünüyorum o aralarda emzirmeyele ugraşamam.ee denizde havuzde meme steyecek ben onla o kadar kişinin içinde emzirecekmiyim.yada ta odayamı çıkacagım.yada babamların evende.yada alanyayad gittigimezde gezip duracagız ben her uygun yer bulamam.hem eteri kadar artı süt yok.benimki emzik niyetine kulanıyo emerek uyuyo bu kadar..umarı kendi bırakır..bence 1,5 yşınakadar emzirmek yeter..yani bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…