serap eğitim alsancak 2. kordondaymış..alsancağı biliyorum ama 2.kordonu neresi :)..ayy kumru yiyelim kız..her gittiğimde heveslendim bi kısmet olmadı..martı eti değil dimi gerçekten de kumrular :)
özlemcim memeden kesmede acele etme bencede en azından kış bitsin çünkü bağışıklıkları zayıflıyo daha çok hasta oluyolar sen bilirsin tabide ben yaza doğru düşünüyorum hem geceler kısalır hem havalar düzelir tuvalet alışkanlığı içinse ben erken diye düşünüyorum daha anlamazlar bence benim kuzenim erken alıştırdı sürekli altına kaçırdı kızı halada kaçırıyo ara ara kızı 7 yaşında dru daha hazır diilmiş demiş irem 2.5 yaşına doğru söylemişti bundada acele etmem sanırım daha küçükler bence anlamazlar gibi geliyo ama deneyecek annelere kolay gelsin
hepsi üst üste gelmiş geçmiş olsun canım.....
selam kızlar ben geldim..
cinsiyetini öğrenemedimkordonlar kapatıyo göremiyorum dedi toktor..havamızı almış olduk böylece..1 ay sonra bakalım..ense kalınlığı 1.8 çıktı,kan verdim 3-4 sonra belli olcak 2'li sonucu da..inşallah iyi çıkar sonuçlar..toktor yine soluk görünüyorsun dedi..yarım kilo zayıflamışım..beslenmeye dikkat edemiyorum dedim,sonra telafi edersin dedi..pıtırcık baya büyümüş ya,görünce bi hoş oldum eli ayağı belliydi..pek hareket etmiyordu ama burak gibi :)
kızlar nasıl sinir varmı çocuklarda
ecrin çok sinirle ve hırçın bi kız oldu istediği olmadımı yada bişeye kızdımı kafasını yere koltuğa falan vurmaya başladı ne yapıcam bilmiyorum neden böyle anlamıyorumda
kızlar bebişlere bu yaz tuvalet eğitimine başlıycaz kendi kendine uyması için bi hayli çaba harcıyoruz
ama sanırım bundan sonra daha zorluk olucak dişleri tamamlanıcak inş. kolayca atlatırlar
lazımlık alan varmı kızlar
Burcu aslında tabiki cocukların en gec 21.30 da yatakta olmaları gerekiyor. ama hepsi ara ara sapıtıyorlar inan. Durununkide 1 gecelik birşeydir eminim. Dorukta dün gece 12 ye kadar oturdu. en son oglen 2 de kalkmış. 19 da 15 dk. kestirdi. sonra bida gece 12 de bizimle birlikte yattı. ara ara oluyor bu cocuklara. uykuya direnmeyi ogreniyorlar. napıcaz bakalım.
günaydın canım nasılsın doruk nasıl....
ben almadım esmacım ama klozetin üstüne oturtulanlardan alıcam,çocukların vardı ama atmışım bidaha lazım olmaz diye
hepsi üst üste gelmiş geçmiş olsun canım.....
selam kızlar ben geldim..
cinsiyetini öğrenemedimkordonlar kapatıyo göremiyorum dedi toktor..havamızı almış olduk böylece..1 ay sonra bakalım..ense kalınlığı 1.8 çıktı,kan verdim 3-4 sonra belli olcak 2'li sonucu da..inşallah iyi çıkar sonuçlar..toktor yine soluk görünüyorsun dedi..yarım kilo zayıflamışım..beslenmeye dikkat edemiyorum dedim,sonra telafi edersin dedi..pıtırcık baya büyümüş ya,görünce bi hoş oldum eli ayağı belliydi..pek hareket etmiyordu ama burak gibi :)
selam kızlar cumanız mübarek olsun
konu lazımlık galiba ecrin kaka yaptımı puf diyo yatıyo yere aç diye
bizde heveslendik belki yapar lazımlığa diye ama atom karınca olduğu için otrmuyo cimcime
yaza kalmadan öğretmek istiyorum aslında ama hadi hayırlısı
günaydın kızlarr bayağıdır giremedim benim oğlanda hasta yani belli bişeyi yok ama iki üç gündür ateşleniyo ara ara öz geceleri dün sağlık ocağına götürdüm idrar tahlili yaptılar iltihap çıktı antibiyotik kullanıyoruz şimdi gecede uyku durak yok ağlamıyo ama sürekli huzursuz hasta olan diğer bebişlerede geçmiş olsun biran evvel iyileşirler inş
benim koçiş bu hafta oğluştan illalh çekti
adam netten ders çalışıyor genelde
sınavlar için
ama bizim sıpa 1 dk oturtmuyor pcnin başınd a bizi
ancak uyursa öyle
o garip evdeyeken de hiç uyumadı bu hafta):)
en sounda dedi siz biraz annene gidin hiç ders çalışamıyom
sınava 2 hafta kalmış
seviye tespit mi neymiş
birazdan yola çıkıcaz inş.
3 güm tatil yapıcaz oğluşla
anneannesi baksın bnde başımı dimlerim biraz
bizde hep beraber sağlık ocağına gidip defnenin ilaçların yazdırdık.sağolsun aile hekimi ilaç yazdırmak için gelmenize gerek yok dedi eşime.daireden birini gönder ben bilirim zaten sizi.kağıda yazıp verin ben yazarım zahmet etmeyin dedi.
ilacımızı yazdırdık.kilomuza boyumuza baktırdık.evemizdeki tartıyla aynı gidiyo defne.9 kilo 80 cm çıktı.yine boyunuz uzamamış ama neyse..
zeynepte bu aralar kilo aldı yanakları bi doldu nasılmaşalah ama fazla gibi geliyo artık kilosu 25 kilo olmuş...
bizimkide yapıyo ama bn bişeyi yaptırmıcam zaman artık kandırıyorum
yapma demek yerine aaa bak burda ne varmış diyorum veya saklanıyorum biyere anne nerdeeee diyorum
gönlünü yapmazsak bizimkide çok feci sinirli oluyor
iyi gelir dinlenirsin sende biraz güle güle gidin,güle güle dönün inş.....benim koçiş bu hafta oğluştan illalh çekti
adam netten ders çalışıyor genelde
sınavlar için
ama bizim sıpa 1 dk oturtmuyor pcnin başınd a bizi
ancak uyursa öyle
o garip evdeyeken de hiç uyumadı bu hafta):)
en sounda dedi siz biraz annene gidin hiç ders çalışamıyom
sınava 2 hafta kalmış
seviye tespit mi neymiş
birazdan yola çıkıcaz inş.
3 güm tatil yapıcaz oğluşla
anneannesi baksın bnde başımı dimlerim biraz
deme öyle bitanecik damadıma,bu kış hastalıklar hiç bitmedi valla kar yağmadıki doğru düzgün kışı yaşayamadan bahar geldi......bende önce dişten sandım keyfi gayet iyi çünkü ama diilmiş iyiki baktırmışım selma damadın pek çürük çıktısürekli ilaç içiyo bu ara
ecrin çok sinirle ve hırçın bi kız oldu istediği olmadımı yada bişeye kızdımı kafasını yere koltuğa falan vurmaya başladı ne yapıcam bilmiyorum neden böyle anlamıyorumda
hayırlı cumalar nurcum :) alttaki hatun olaraktan :) 3 de çok geç bacım yawww...
he ya doktorlar 7 yaşa kadar yolu var diyorlarmış tuvalet için..ben burağa şimdilik eeee demeyi,bi de çişş demeyi öğretiyorum..diyor sıpa..
ayşegül gördüğümde duygularım aynıydı ya inan..ama görmediğim zamanlar burak her daim biricik kuzum :) özledim bak burağı
ayşşşegül hiç uyumuyor canım malesef.
ikindiden sonra 1 saat uyur sadece sonra gecenin sonuna kdar mızmızlanır delirtir bizi
daha doğruus bu hafta böyleyid
eğer uyusada en fazla yarımsaat
somra fişek gibi kalkıp oturuyor zerre uykusu kalmıyor
bencede ayşegül bende iremde problem yaşamadım iki günde alıştı yavrum bir iki hafta geceleri baladım sonra onuda kestim maşallah hiç kaçırmadı benimkide nazar değmesin
kızlar iki yaşına kadar emzirmek vrken neden kesiyosunuz kuzucukları ki
zaten 2 yıldan sonra istesekte emziremeyiz
bu muhteşem bağı neden koparasınız ki anlayamadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?