pztesi kar geliyomuş yuppiiii
kızlar nasıl sinir varmı çocuklarda
ecrin çok sinirle ve hırçın bi kız oldu istediği olmadımı yada bişeye kızdımı kafasını yere koltuğa falan vurmaya başladı ne yapıcam bilmiyorum neden böyle anlamıyorumda
bizde hep beraber sağlık ocağına gidip defnenin ilaçların yazdırdık.sağolsun aile hekimi ilaç yazdırmak için gelmenize gerek yok dedi eşime.daireden birini gönder ben bilirim zaten sizi.kağıda yazıp verin ben yazarım zahmet etmeyin dedi.
Ilacımızı yazdırdık.kilomuza boyumuza baktırdık.evemizdeki tartıyla aynı gidiyo defne.9 kilo 80 cm çıktı.yine boyunuz uzamamış ama neyse..
Zeynepte bu aralar kilo aldı yanakları bi doldu nasılmaşalah ama fazla gibi geliyo artık kilosu 25 kilo olmuş...
maşallah ayşegülcüm nazar değmesin zeynoya benim irem daha 17 kilohava ve suyla yaşıyo dün keremede baktırdım 10 kilo boyumuzda 79 cm olmuş
tabi herzamanda kandıramıyorum
özellikle bazı konularda çok fazla inatçı
mesala şu sıralr sofrayı birbirine katmaktan acayip zevkalıyor
ve asla durmuyor ve hiçbişeye kanmıyor
onun uyudu saatelde yiyelim diyoruz ama
oda çok zor denkkkliyor
malum hiç uyumuyor ki çoçuk doğru düzgün
ee haliyle her sofaramız bağıra çağıra so buluuyorkarnımızı doyursak karda sayıyoruz kendimiz
kızz anlayın işte bizi.aynı oluyo duygu,aynen dogana kadar bizdezeynep zeynep peşinde oluyursun.gözle gördügün o oluyo çünkü.ben hep bi dogusun defne ozaman anlayacagım iki çocuk duygusunu derdimdoğunca daha bi farklı oluyolar.
benimi içinde buragı öp olurmu:)
anaaa feciymiş uykususenin oğlanla ben kalsam baygınlık geçiririm uykusuzluktan .ben asla daanamam herhalde sürekli kusardım.allah yardımcın olsun.defnede akşam 9,30 da yattı gözüm patladı geç yattı diye:)
benimkide dedegi olmayınca sinirleniyo ama sinirliyke genelde çığlık atıyo.bas bas bağırır.
maşallah çok iyi bi zamlanma yakalamak gerek acele yok.ben bez bağlamadım alışmasın diye.çarşafın altına nayloz bez koydum ıslatırsada ona gelsin diye 5 gün falan koydum onuda.kız döndükçe haşır haşır sese gelip uyuyamıyordu.sonra kaydırdım.ondan onra bi cesaret geldi zeynebe güvenrdim sanırım.hiç bişey kolmadım.şükür kara çıkarmadı yüzümü.
umarım bundada kolay olur.
öznur ben maxumum 18 ay emzirecegim.ben yaza tatile çıkmadan kesmiy düşünüyorum o aralarda emzirmeyele ugraşamam.ee denizde havuzde meme steyecek ben onla o kadar kişinin içinde emzirecekmiyim.yada ta odayamı çıkacagım.yada babamların evende.yada alanyayad gittigimezde gezip duracagız ben her uygun yer bulamam.hem eteri kadar artı süt yok.benimki emzik niyetine kulanıyo emerek uyuyo bu kadar..umarı kendi bırakır..bence 1,5 yşınakadar emzirmek yeter..yani bence
kızlar herkese selamlar
hülya öğrenemedinizmi kız cinsiyetini merak ettik göstermemiş cadı
ya evet bu bebişler uykuya direniyolar benimkide 20:30 da yatardı 21:30 da yatıyor 22:00 da uyuyor anca
tuvalet eğitimi için bu yaz erken bence kasları daha gelişmemiş oluyor ve hissedemiyolarmış 2 yaşından önce tabi herkes aynı olamaz
pztesi kar geliyomuş yuppiiii
oyy oyyy oyy işte benim en büyük sorunum kapı koltuk yer dolap demiyor kafasını vuruyor.valla burdaki çoçuklardada olmadığını bilsem 40 kere dr kapılarına gitmiştim.birde arada kendine tokat atıyor ben diyorum kendine niye vuruyorsun karşındakine vur diyede anlamıyor ki.elinden anahtarı fala alalım yandım allah bina ayağa kalkıyor.
zeynomada defneyede maşallah.
Aman bi aile hekimininde iyi çıktığını duydum bizim burdaki sapıtmış.geçen annem götürdü ya ateşi çıkıyor demiş.dr 40 laf saymış sen nerden anladın ateşi , ölçtüm 38.5 demiş 38.5 un normal olmadığını nerden biliyorsun demiş.annemde 5 çoçuk büyüttüm ik defa dr a gelmedim demiş ona bile niye ters cevap veriyorsun demiş.dahada gitmeyeceğiz o dr a diyor kadın haklı .dr delimi ne.sonradan eczacı demiş o dr deli herkes şikayet ediyor diye.
Neyse sizinki iyiyimiş ama.
maşallah ayşegülcüm benim eren 22 kilo daha.....bizde hep beraber sağlık ocağına gidip defnenin ilaçların yazdırdık.sağolsun aile hekimi ilaç yazdırmak için gelmenize gerek yok dedi eşime.daireden birini gönder ben bilirim zaten sizi.kağıda yazıp verin ben yazarım zahmet etmeyin dedi.
ilacımızı yazdırdık.kilomuza boyumuza baktırdık.evemizdeki tartıyla aynı gidiyo defne.9 kilo 80 cm çıktı.yine boyunuz uzamamış ama neyse..
zeynepte bu aralar kilo aldı yanakları bi doldu nasılmaşalah ama fazla gibi geliyo artık kilosu 25 kilo olmuş...
maşallah ayşegülcüm nazar değmesin zeynoya benim irem daha 17 kilohava ve suyla yaşıyo dün keremede baktırdım 10 kilo boyumuzda 79 cm olmuş
Evet istanbuldada yarın itibari ile mevsim normallerinin altına inecekmiş sıcaklık ve salı itibari ile kar geliyormuş.
Iyi mi kötümü bilemedim şimdi.
aykızzz hpşgeldiiiiiin
gözünaydın çok sevindim senin adınaaa
kızlar herkese selamlar
hülya öğrenemedinizmi kız cinsiyetini merak ettik göstermemiş cadı
ya evet bu bebişler uykuya direniyolar benimkide 20:30 da yatardı 21:30 da yatıyor 22:00 da uyuyor anca
tuvalet eğitimi için bu yaz erken bence kasları daha gelişmemiş oluyor ve hissedemiyolarmış 2 yaşından önce tabi herkes aynı olamaz
canım benim elbetteki bu senin kararın
ama biaraştır bebkler 1 ayşından sonra zaten karın doyurmak için değil aneden o güveni almak için emerelrmiş.yani dedim ya o bağ çok önemli bebk için ve anne için
çoçuğun güven duygusunun gelişmesinde en büyük etkendir emmek
ama tabiki sen bilirsin kuzucuk sağlılklı olsun inş. seni yormadan bıraksın
Merhaba kizlar yine uzun aradan sonra aranizdayim :)
nasilsiniz bakalim bücürler nasillar insallah hepsi iyidir
Biz iyiyiz benim biraz bogazlarim agriyo Ecemde yine biraz öksürüyo
ama çok sükür iyiyiz
bugün evdeyim izinliyim ama aksama arkadaslar yemege gelcekmis yani temizlik yemek bi ton is
Bu arada Ecemde artik yürümeye basladi iki gündür yerinde durdugu yok
bi odadan bi odaya heryeri talan ediyo valla
Ve son olarak haftaya persemde Türkiyeye geliyoruz Allah in izniyle 15 günlügüne
Bizden bukadar
merhaba serap.evet aynı dedigin gibi kas gelişimi önemli.bende ögretmeyecegim 2 yaşına kadar.
ya öznur valla dişile geçen bi ezdi meme ucunu valla görsen acırdın bana.kan tohladıki nasıl.can çekiştim o derece.ve o haliyledetepindi emecegim diye.ben yine emzirdem ama daarlarımdan sızılar çöktü .gözlerimden yaş geldi.bazen çok uyun yapıyo emerken.üç tanecik dişi var onuda nerelerde kimerecegini şaşırdı:)
ben yine gözlemleyecegim eblet bi denerim çok kötü durumda olursak devam edebilirim bazı bebeker memeden kesilince hasta olurlarmış üzüntüden.o dereceye getermek istemem elbet.neyse hele o zaman gelsen bakalım neler değişecek:))
hoşgeldin..
oo maşallah cemede yürüyo haaa.oh ohh..
türkiyeye geliyon demekk.hadi gözün aydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?