2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet kızlaar normalde gideyim desem göndermez
şimdi kendi teklif etti
çok da iyi oldu
bu hafta çok yordu beni küçük sıpa
teşekkürederizzz:))

oyy oyyy oyy işte benim en büyük sorunum kapı koltuk yer dolap demiyor kafasını vuruyor.valla burdaki çoçuklardada olmadığını bilsem 40 kere dr kapılarına gitmiştim.birde arada kendine tokat atıyor ben diyorum kendine niye vuruyorsun karşındakine vur diyede anlamıyor ki.elinden anahtarı fala alalım yandım allah bina ayağa kalkıyor.

zeynomada defneyede maşallah.
Aman bi aile hekimininde iyi çıktığını duydum bizim burdaki sapıtmış.geçen annem götürdü ya ateşi çıkıyor demiş.dr 40 laf saymış sen nerden anladın ateşi , ölçtüm 38.5 demiş 38.5 un normal olmadığını nerden biliyorsun demiş.annemde 5 çoçuk büyüttüm ik defa dr a gelmedim demiş ona bile niye ters cevap veriyorsun demiş.dahada gitmeyeceğiz o dr a diyor kadın haklı .dr delimi ne.sonradan eczacı demiş o dr deli herkes şikayet ediyor diye.
Neyse sizinki iyiyimiş ama.

Evet istanbuldada yarın itibari ile mevsim normallerinin altına inecekmiş sıcaklık ve salı itibari ile kar geliyormuş.
Iyi mi kötümü bilemedim şimdi.

maşallah ayşegülcüm nazar değmesin zeynoya benim irem daha 17 kilo hava ve suyla yaşıyo dün keremede baktırdım 10 kilo boyumuzda 79 cm olmuş

ya benim kızın bogazı iyi şükür.ha yemek çok ayrım yapar ama ye deyihcede çok ısrarcı olmaz azda olsa yer.geniki boyu var degilse tostoparlak olurdu zeynep.boyumuz 117 cm..
maşallah küçük paşaya kilosuda boyuda çok iyi.

ohh anneanne haa.giden tabi yaa..bi güzel dinlen.

kızlar herkese selamlar
hülya öğrenemedinizmi kız cinsiyetini merak ettik göstermemiş cadı
ya evet bu bebişler uykuya direniyolar benimkide 20:30 da yatardı 21:30 da yatıyor 22:00 da uyuyor anca

tuvalet eğitimi için bu yaz erken bence kasları daha gelişmemiş oluyor ve hissedemiyolarmış 2 yaşından önce tabi herkes aynı olamaz

canım benim elbetteki bu senin kararın
ama biaraştır bebkler 1 ayşından sonra zaten karın doyurmak için değil aneden o güveni almak için emerelrmiş.yani dedim ya o bağ çok önemli bebk için ve anne için
çoçuğun güven duygusunun gelişmesinde en büyük etkendir emmek
ama tabiki sen bilirsin kuzucuk sağlılklı olsun inş. seni yormadan bıraksın

Merhaba kizlar yine uzun aradan sonra aranizdayim :)
nasilsiniz bakalim bücürler nasillar insallah hepsi iyidir

Biz iyiyiz benim biraz bogazlarim agriyo Ecemde yine biraz öksürüyo
ama çok sükür iyiyiz
bugün evdeyim izinliyim ama aksama arkadaslar yemege gelcekmis yani temizlik yemek bi ton is

Bu arada Ecemde artik yürümeye basladi iki gündür yerinde durdugu yok
bi odadan bi odaya heryeri talan ediyo valla

Ve son olarak haftaya persemde Türkiyeye geliyoruz Allah in izniyle 15 günlügüne
Bizden bukadar

evet biraz erken ama inş. öğrenirler
akıllı bıdıklar
bn bz değiştirme konusunda oldukça zor durumdayım

pztesi kar geliyomuş yuppiiii

ayy gelmesin yaa.yaz gelsin artıkk..

kız burcu valla önce maşallah diym bari adama.pek bi mulayim bi adam.herkesle çok ilgili.bende kocama dedim bu adam hep böyle iyi olura valla özel hastaneye falan gitmem ne kadar ilgili dedim.benim kocada hemen memnun oldu beleş ya.tamam gideriz buna dedi.bide kocamın işiylede az torpilliyiz gibi geldi banadoktor müdürüm müdürm deyip durdu.elleryle bize çay getirdi kız yeminle.hemşire doktor bey ben getirirdim dedi.sen işine bak ben getiririm dedi.valla çok kötü olurlarsa cepten arayın gerekirse eve gelebilirim müdürüm dedi.valla benim adam kas kas kasıldı sorma yani
benimked sizinde dairede bi işiniz olursa gelemine gerek yok bi telefon edin ben halederim dedi.anlayacagın aralarında anlaştılar gibi geldi

derinde çok sinir yok ama istediği olmayınca çok ağlıyo ve kafasını duvara vuruyor bakıyo ses geliyo bi daha vuruyor ve beni çok iyi anlıyor..ağzına bişi alınca annecim saklam verimisin bana ağzındakini diyorum hemen çıkartıyor.ama bana bi tek annem diyo ben isteyince vermiyor diyor..anlamadım bu çocuklar çok zekiii yada annelere yapıyolar nazlarını..anlatıyorum herşeyi bunu böyle yapalım kızım diyorum hemen aynısını yapıyor eminimki hepsi aynııı

maşallah ayşegülcüm benim eren 22 kilo daha.....

maşallah ayşegülcüm nazar değmesin zeynoya benim irem daha 17 kilo hava ve suyla yaşıyo dün keremede baktırdım 10 kilo boyumuzda 79 cm olmuş

aynen valla hava ve suyla yaşıyorlar benim erende çok iştahsız,benim oğluşlar hep aç ya biri hiç bişey yemediği için aç, öbürünüde hiç doyuramadığım için aç kerem ne kadar yemek yerse yesin hep açtır tok olduğunu hiç görmedim maşallahı var yani kardeşler ama çok zıtlar.....

bu arada keremede damadıma yani maşallah

Evet istanbuldada yarın itibari ile mevsim normallerinin altına inecekmiş sıcaklık ve salı itibari ile kar geliyormuş.
Iyi mi kötümü bilemedim şimdi.

Anam bizim sansimiza ay insallah persembeye kadar düzelir diye ümit ediyorum kar olursa gemi seferleri iptal olur

merhaba serap.evet aynı dedigin gibi kas gelişimi önemli.bende ögretmeyecegim 2 yaşına kadar.

ya öznur valla dişile geçen bi ezdi meme ucunu valla görsen acırdın bana.kan tohladıki nasıl.can çekiştim o derece.ve o haliyledetepindi emecegim diye.ben yine emzirdem ama daarlarımdan sızılar çöktü .gözlerimden yaş geldi.bazen çok uyun yapıyo emerken.üç tanecik dişi var onuda nerelerde kimerecegini şaşırdı:)
ben yine gözlemleyecegim eblet bi denerim çok kötü durumda olursak devam edebilirim bazı bebeker memeden kesilince hasta olurlarmış üzüntüden.o dereceye getermek istemem elbet.neyse hele o zaman gelsen bakalım neler değişecek:))

hoşgeldin..
oo maşallah cemede yürüyo haaa.oh ohh..
türkiyeye geliyon demekk.hadi gözün aydın.

ben cicilerimi giymeye gidiyom
oğluşuda süsleyip püsleyim koişim gelince hazırca bulunalım:))
ilk kez otobüsle gidecez oğluşla
1 saatlik yol ama çok tırsıyom doğrusu durmazsa diye
yanıma şker çukulata çubuk kraker depoladım bol bol

rabbim nelere kadir ne büyük maaşaallah
allah razı olsun canım...

ayyy kıyamam ya ta bnim canım yandı sanki
bizimkide yapıyor nası sinir oluyorum
gözlemle bakalım umarım hakkınızda hayırlısı olur:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…