ben cicilerimi giymeye gidiyom
oğluşuda süsleyip püsleyim koişim gelince hazırca bulunalım:))
ilk kez otobüsle gidecez oğluşla
1 saatlik yol ama çok tırsıyom doğrusu durmazsa diye
yanıma şker çukulata çubuk kraker depoladım bol bol
hoşgeldin reyhancım maşallah ecemeMerhaba kizlar yine uzun aradan sonra aranizdayim :)
nasilsiniz bakalim bücürler nasillar insallah hepsi iyidir
Biz iyiyiz benim biraz bogazlarim agriyo Ecemde yine biraz öksürüyo
ama çok sükür iyiyiz
bugün evdeyim izinliyim ama aksama arkadaslar yemege gelcekmis yani temizlik yemek bi ton is
Bu arada Ecemde artik yürümeye basladi iki gündür yerinde durdugu yok
bi odadan bi odaya heryeri talan ediyo valla
Ve son olarak haftaya persemde Türkiyeye geliyoruz Allah in izniyle 15 günlügüne
Bizden bukadar
selam serapcım...kızlar herkese selamlar
hülya öğrenemedinizmi kız cinsiyetini merak ettik göstermemiş cadı
ya evet bu bebişler uykuya direniyolar benimkide 20:30 da yatardı 21:30 da yatıyor 22:00 da uyuyor anca
tuvalet eğitimi için bu yaz erken bence kasları daha gelişmemiş oluyor ve hissedemiyolarmış 2 yaşından önce tabi herkes aynı olamaz
ben cicilerimi giymeye gidiyom
oğluşuda süsleyip püsleyim koişim gelince hazırca bulunalım:))
ilk kez otobüsle gidecez oğluşla
1 saatlik yol ama çok tırsıyom doğrusu durmazsa diye
yanıma şker çukulata çubuk kraker depoladım bol bol
Şeker çikolata?
hoşgeldin reyhancım maşallah eceme
selam serapcım...
güle güle görüşürüz canım ...
Hosbulduk Aysegülcüm saol canimmerhaba serap.evet aynı dedigin gibi kas gelişimi önemli.bende ögretmeyecegim 2 yaşına kadar.
ya öznur valla dişile geçen bi ezdi meme ucunu valla görsen acırdın bana.kan tohladıki nasıl.can çekiştim o derece.ve o haliyledetepindi emecegim diye.ben yine emzirdem ama daarlarımdan sızılar çöktü .gözlerimden yaş geldi.bazen çok uyun yapıyo emerken.üç tanecik dişi var onuda nerelerde kimerecegini şaşırdı:)
ben yine gözlemleyecegim eblet bi denerim çok kötü durumda olursak devam edebilirim bazı bebeker memeden kesilince hasta olurlarmış üzüntüden.o dereceye getermek istemem elbet.neyse hele o zaman gelsen bakalım neler değişecek:))
hoşgeldin..
oo maşallah cemede yürüyo haaa.oh ohh..
türkiyeye geliyon demekk.hadi gözün aydın.
Saol selmacimhoşgeldin reyhancım maşallah eceme
selam serapcım...
güle güle görüşürüz canım ...
haydi cümleden allahaısmaraladık kızlar bn çıkıyorummm
hazırlnıyım
ayy koçişin salatasına kadar yemeklerini düzdüm ama yinede kıyamayom adama
ne merhametli yaratmış allah kadınları:))
Anam bizim sansimiza ay insallah persembeye kadar düzelir diye ümit ediyorum kar olursa gemi seferleri iptal olur
okudum ama yazamadım bebişimizin cinsiyeti öğrenilememiş üzüldüm hülya yok çok uzun ya dikkat et kendine bide güzel bir haber sizinle paylaşayım yarın eşimi bir üniversiteden iş görüşmesine çağırdılar mali işler daire başkanlığı için hayırlıysa olsun diye dua edin bize
hülya babanada acil şifalar hakkında hayırlısı olsun inşallah mirayda salgın olabilir
ayşecikte dün gece yine uyumadı ateşlendi bütün gece emdi boğazlarıda acıyordu antibiotie başladım
burcu ıbufeni her zaman evde tutabilirsin bizim hem ciciannede var hem evde yedekte bide umca var arkadaşlar böyle ateşsiz hafif enfeksiyonlarda kullanabilirsiniz
didemcim hayırlı ise inşallah olur eşinin işi,ayşeye de geçmiş olsun..yol benim de gözümde çok büyüyor,uçaklara bakıyorum,cebimden veririm dedim ama 400 lirayı geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?