2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepacıkmış yemeginihazırlayayım.bugün cezalı sesi pekçıkmıyo.
simit istedi yolda tamam dedim.ama defnede ısrar edince az bi bölüp defnee verdim kareşinde istedi dedim.baktı sinir oldu simidimi parçaladım dedi.bende açıkladım güçelce.bi tane daha almayayım yemiyorsunuz az bi parça verdim dedim.bu köpürdü ve simidi sinirle yere attı.öyle sinirlendimki.köpürdüm.sana bişey yok bunda sonra dedim evde bugün çikolata falan yok yemek haricibşey yemeyeveksin dedi.ağlayarak eve geldi.ben hiç ses etmedim .eşimbi tane daha alalım dedi.valla alırsan yolda senide rezil ederim dedi.öyle öfkeliydem.eşimde tamam dedi.şimdi kırk kere ağlayarak özür dilerim annicim bi daa etmeyecegim cevam bittimi deyip duruyo
ama taviz vermek yok bugün böyle geçecek.yanımda şimdi acıktım dedi.bu kıraker yiyemimi diyo hayır yemek yiyecekin dedim tamam yemegimi yiyince cezam biteetmi anne affet diyo
ama başladığım işi yarım bırakmamama gerek değilse kullanır hep beni.bugün böyle cezasını çekecek
neyse kapatıyımda yemegini vereyim.bende acıktım hem.sonra gelerim.

haydi cümleden allahaısmaraladık kızlar bn çıkıyorummm
hazırlnıyım
ayy koçişin salatasına kadar yemeklerini düzdüm ama yinede kıyamayom adama
ne merhametli yaratmış allah kadınları:))

ay sorma burcu valla bu kızdan herşey beklenir

terör estiriyo bu aralar evde diş geliyo gene heralde şu azı dişi çıktı çıkalı bi asabiyettir gidiyo babasıyla bak kalıyoruz napıyo diye
bende süt içiremiyorum kızlar ecrine içmek istemiyo emdiği için mi acaba
ama ben yumurtalı sütle pişiriyorum ondan alıyodur bazende tatlı yapıyorum irmikli falan

bu arada hasta bebişlere geçmiş olsun
yerancim sende öğrenenemişsin cinsiyeti
nazlı bi kız mı geliyo ne içimden öyle geçti

Şeker çikolata?

hoşgeldin reyhancım maşallah eceme

selam serapcım...

güle güle görüşürüz canım ...

Şeker çikolata?

evet canım durduramadım zamanlr son çaremzi bu
farkettim daha çok küçük diyosun ama
normalde hiç yedirmem
bazn ağlamaması için veriyorum işte
otpbüstede durduramazsam son çarem bu olacak
uyarı içi çok teşekkürler
rabim inş. bugün onlara muhtaç etmesin beni

Hosbulduk Aysegülcüm saol canim
evet Ecemde basladi yürümeye artik çok güzel bi duyguymus onu öyle gezerken görmek

hoşgeldin reyhancım maşallah eceme

selam serapcım...

güle güle görüşürüz canım ...
Saol selmacim

haydi cümleden allahaısmaraladık kızlar bn çıkıyorummm
hazırlnıyım
ayy koçişin salatasına kadar yemeklerini düzdüm ama yinede kıyamayom adama
ne merhametli yaratmış allah kadınları:))

Canim nereye gidiyosunuz bilmiyorum ama size iyi yolculuklar

evet çok akıllılar herşeyin farkındalar
ama ben her işini ağlıyarak yaptırmasına karşıyım
ağladımı hiç karışmıyorum yapmadım mı istediğini susuyo
yoksa başa çıkılmaz valla

reyhancım hg ecemde başlamış yürümeye ohh ohh hadi gözün aydın

Saol Fatocum
hadi kizlar ben gidip islerimi halledeyim yoksa bisey yetismiycek aksama
ara ara gelirim yine

okudum ama yazamadım bebişimizin cinsiyeti öğrenilememiş üzüldüm hülya yok çok uzun ya dikkat et kendine bide güzel bir haber sizinle paylaşayım yarın eşimi bir üniversiteden iş görüşmesine çağırdılar mali işler daire başkanlığı için hayırlıysa olsun diye dua edin bize
hülya babanada acil şifalar hakkında hayırlısı olsun inşallah mirayda salgın olabilir
ayşecikte dün gece yine uyumadı ateşlendi bütün gece emdi boğazlarıda acıyordu antibiotie başladım
burcu ıbufeni her zaman evde tutabilirsin bizim hem ciciannede var hem evde yedekte bide umca var arkadaşlar böyle ateşsiz hafif enfeksiyonlarda kullanabilirsiniz

reyhan benim hediyem geldimi yalana döndü valla hergün bakıyorum tık yok bu kadar uzunmu gider anlamadım

Anam bizim sansimiza ay insallah persembeye kadar düzelir diye ümit ediyorum kar olursa gemi seferleri iptal olur

Ecem yürüyormuş maşallah.
sanada geçmiş olsun c vitamini alda gelene kadar iyileş yollarda zor olur valla sana.sizin orda izinler daha çok dimi.bizimki gibi yılda 15 gün değil.

salı kar gelecek ve 4 gün sürecekmiş.bzie gelip kalırsınız kız gemiler çalışmazsa.ayıp ettin istanbulda kaç tane kapın var.

Didem hadi inşallah canım hayırlısı ise olsun diyelim.
diğer okulla anlaşamadı demek.sağlık olsun.

didemcim hayırlı ise inşallah olur eşinin işi,ayşeye de geçmiş olsun..yol benim de gözümde çok büyüyor,uçaklara bakıyorum,cebimden veririm dedim ama 400 lirayı geçiyo

maşallah eceme yürümeye başlamış.senin de gözün aydın canım,için pır pır ediyo mu Türkiye'ye geliyorum diye :)

hadi bakalım hayırlısı olsun dedimcim.istedigi oysa inşallah diyelim bizde:)
acil şifalar ayşeceyede

didemcim hayırlı ise inşallah olur eşinin işi,ayşeye de geçmiş olsun..yol benim de gözümde çok büyüyor,uçaklara bakıyorum,cebimden veririm dedim ama 400 lirayı geçiyo

ah kuzum ya senin içinde uzun bi yolculuk olacak.evet ucak olsaydı daha iyiydi ama pek pahalı yaa..
sen yanına bulantı hapı galan al.ttuzlu kıraker falanal.hep mideni rahatlatacak şeyler al ne olr ne olmaz.şeker falan..kaçsaatedecekki fıı.epey edecegi bellide(

ben adanaya alanyadan zeynepte iki aylık hamileyken otobüsle gittim.ama ne gidiş hayatımda öyle kötü olmamaştım.ağlamıştım yolda sürekli kusup durdum.midede bişey kalmıyo ama gaz çıkıp duruyo.ama aynı kusma gibi stres terleme.off sende ubulantı olmayorsa rahat gidersin.ben 30 dk yolda bile otubüsle ise çabuk bulanırım yaa..
zeynebi hiç yol tutmaz kızım hemen uyuya kalır haalaa..ama defne bana çekti sanırım.kızı hemen midesi bulanıyo kaç kere kendi arabamızda kustu.üst baş mahvetti.bide otobüsle gitbem ne olurki..def

Hülyacım baksana bence senin bebiş kız... erkek olsaydı coktan görürdü doktor. erkekler hemen belli ediyor kendilerini. Doktorlar kız olunca biraz daha gec söylüyorlar cinsiyetini. ben kız diyorum senin 2. kuzun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…