2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar hayırlı cumalar
tamda benim kız çok acayip sinirli huysuz bir yaşındaki çocukta bu kaa sinir normalmi diycektim yanlız olmadığımı öğrendim burda.benim oynatmama ramak kaldı yalnız.ne uyku var ne iştah nede keyfi var alaranın bu nedir anlamadım .hala hiçbişi yemiyo gr kilo alamadı 8deyiz daha gördükçe çocuğu moralim bozuluyo.gece desen hiç uyumuyo topuklarım çürüdü sallamaktan.sinirde hat safhada hanımefendide.ortalığı yıkıyo dövmüşler gbi ağlıyıp duruyo şimdi deyin bana ben ne ediciym şimdi

ayyy bugün çok fena bu kız ağzımı açtırmıyo gözümü yumdurmuyo....ööfff
ecemde yürümüş maşallah kızıma...

ayyy bugün çok fena bu kız ağzımı açtırmıyo gözümü yumdurmuyo....ööfff
ecemde yürümüş maşallah kızıma...

ah kızlar ya herbebek şimdiböyle.
fatma bacım sana fantomalt al dediye.bi çocuk doktoruna git bana biri önerdi de yazdır.bak benim bugün bitmişti gittim yazdırdım.raporluyuz hemde.kızım şükür 9 kiloyu gördük:)

Hülyacım baksana bence senin bebiş kız... erkek olsaydı coktan görürdü doktor. erkekler hemen belli ediyor kendilerini. Doktorlar kız olunca biraz daha gec söylüyorlar cinsiyetini. ben kız diyorum senin 2. kuzun.

özlem .bensenden bişey istesem
ben defnenin salıncagı var.ama biz onu neredeyse hiç kulanmadık.çok yeni olarak duruyo.defne sallanmayıda sevmiyo.yani vakitde geçirmiyo.bende onu satmak istiyorum ikinci el olarak.ama ben hiç yapmadım.ne
yapacagım.nasıl yapacagım.kargoyu kim öder.ödeme işi nasıl olur.nereye ekleyecegim.anlayacagım hiçmi hiç fikrim yok.ama evdede artık dursun istemiyorum..
bana diyomkii şeyy bi yardımcı olsan.ben bi kere etsem daha satacaklarımolacak elbet.ama bi edebilsem.

maşallah yaa.bende hep sessiz zamana denk geliyorum
defne uyandı zaten.çorbasını vereyim.

selam arkadaşlar...
umarım herkes iyidir, bizi sorsarsanız eh işte malum, çıldırmanın eşiğindeyiz.bebeklerin sinirinden bahsetmişsiniz, deniz tam bir sinir küpü, nedenli nedensiz ağlıyor, bacağıma yapışıyor ayırmak mümkün değil, vızır vızır ötüyor, yürüyünce geçer siniri diyordum, 15-20 gündür yürüyor evin içinde gitmediği yer yok, ama yine değişmedi huysuzluğu.istediği şey olmayınca iki elini yumruk yapıp ileri uzatıyor kendini nasıl sıkıyor anlatamam, sırılsıklam oluyor terden o derece sinirli, eşimle ne yapacağımızı şaşırdık. uyusa da rahat etsek diye gözüne bakıyoruz.3-5 gündür odasında yatıyor, gece 3-4 defa uyanıp ağlıyor, meme almadan susmuyor, uykularım bölük pörçük, sinirlerim harap, kendimi bitik hissesdiyorum, ev işi, deniz, yemek, çamaşır, ütü derken çok yoruldum, eşimle de çatışıyoruz durmadan, adamlar ne rahat, ne isterse eline veriyor, döküldü saçıldı kırıldıı, ortalık kirlendi, hiç umuru değil, arkalarından ortalığı toplamak bana kalıyor, zaten az görüyormuş kızını beyefendi engellemek istemiyormuş, kıza yaranacak diye beni çıldırtacak.of ne uzun yazmışım, bebikleri öpün yerime...

cnm en son gittiğimiz dk söyledim vermedi nie şişircekmişim çocuğu sinir oldumdu.şimdi ii dk arıyorum inş bu yazar fantomaltı.işe yaraması güzelde benim kız hiç yemiyoki yediği bişin içine karışmıycakmı.yese alır kilo aslında

bende diyecektım baktım ayşegül yazmış .bendece iştah açıcı takviye ver 1-2 dr a daha git baktım yazmıyor git para ile al olmadı ama rapor işin dr bulmak şart.pahalı birşey mi ayşegül paralı alsan ne kadar.yani ayda 5-10 birşey değil 1 kerelikte 40-50 ise evet dr şart.

alara biberon almıyor dimi hani uyurkende besleyebilsen onların besinler zaten çok gaz yapmıyorya hep tok olur hem kilo alırdı.

[
40 kere dersek olurmuş hadi kızlar herkez desin hülyanın kızı olacak.Burağa bacı geliyor.

selam kızlar.
hastayım maalesef boğazlarım şiş grip oldum sağlık ocağına gittim şimdi cirrus diye bi grip ilacı yazdı.
ipekte fenalık geçirtiyor maalesef bana. dün 9.15 te yatırdım akşam sanırım 12.30 yada 1 e kadar abartmıyorum 4-5 dk da bi ağlayarak uyandı. en son dayanamadım bıraktım beşiğinde gittim banyoda bende ağlamaya başladım. hastayım o bi yandan,kasıklarım ağrıyo adet olmak üzereyim o bi yandan,ipek bi yandan deliricem sandım bi ara. salona geldim bas bas bağırdım kendi kendime ama nafile. ilk defa neden doğurdum seni ya diye sesimi yükselttim çocuğa. sonra içime oturdu. ne demek neden doğurdum. o mu istedi doğmayı sanki. kötü bi anne gibi hissettim kendimi ama dayanıcak takatim kalmadı.
sinir demişsiniz. inanın ipekte aynı. kendini yere atıyor az bi kız,yada istediğini yapma. bacaklarıma yapışıyo bi yere kıpırdatmıyo. vuruyo,ısırıyo... bi tarafı melek ama öbür yanı felaket bi cadı

Geçmiş olsun zeynep çoookkk iyi anlıyorum
aynı durumdayız bende hastayım(iki türlü)
dün eşimi ağlayarak karşıladım elim ayağım zıngır zıngır titriyodu...kendimi çok sıkmışım ecenaza bağırmamak için.... ama yinede bağırdım yoksa bayılırdım heralde
allah yardımcımız olsunn

Son düzenleme:
canım ya sabrın kalmamış ondan öle davranmışın yoksa kötü bi anne olsan farklı olurdu demi kendini suçlama bende bırakıp işe gidiyorum die suçluyorum kendimi bazen ama
bu aralar hepsi aynı sanırım yada şubat bebişleri böle mi nedir uslu çocuk yok yahu

bu arada çok geçmiş olsunhemen iyilerşirsin inş. cnm

Son düzenleme:

ona sesimi yükseltmek istemiyorum. biliyorum ki yaptığım her olumsuz davranış ilerde bana misliyle geri dönücek. sabırlı olmak istiyorum. onu anlamak istiyorum. ama bi yere kadar dayanabiliyorum. kızıyorum,sonra pişman oluyorum. ne biçim annesin sen diyorum. saçımı taradığımda yada tırnaklarıma oje sürdüğümde kendime zaman ayırıyorum diye suçluluk duyuyorum.

ben çalışmak istiyorum ama lanet olsun ki iş yok aradığım gibi
evde daha fazla dayanamicam
çocuk bakıcısı gibiyiz ha
tek misyonumuz bu. kendim için bişeyler yapmak istiyorum artık.

kalmadı sanırım. olanıda tüketiyorum böyle işte. sabırlı olmaya çalışıyorum ama beceremiyorum işte. bu kadarı geliyo elimden. yardım almayı bile düşündüm bi ara.

işte onlara olumsuz davranışlar sergilememek için kendimizi harabediyoruz...
ben kendime bile zaman ayıramıyorum
pijamayla kalkıp pijamayla yattığım günleri bilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…