selam kızlar hayırlı cumalar
tamda benim kız çok acayip sinirli huysuz bir yaşındaki çocukta bu kaa sinir normalmi diycektim yanlız olmadığımı öğrendim burda.benim oynatmama ramak kaldı yalnız.ne uyku var ne iştah nede keyfi var alaranın bu nedir anlamadım .hala hiçbişi yemiyo gr kilo alamadı 8deyiz daha gördükçe çocuğu moralim bozuluyo.gece desen hiç uyumuyo topuklarım çürüdü sallamaktan.sinirde hat safhada hanımefendide.ortalığı yıkıyo dövmüşler gbi ağlıyıp duruyo şimdi deyin bana ben ne ediciym şimdi
ayyy bugün çok fena bu kız ağzımı açtırmıyo gözümü yumdurmuyo....ööfff
ecemde yürümüş maşallah kızıma...
Hülyacım baksana bence senin bebiş kız... erkek olsaydı coktan görürdü doktor. erkekler hemen belli ediyor kendilerini. Doktorlar kız olunca biraz daha gec söylüyorlar cinsiyetini. ben kız diyorum senin 2. kuzun.
ah kızlar ya herbebek şimdiböyle.
fatma bacım sana fantomalt al dediye.bi çocuk doktoruna git bana biri önerdi de yazdır.bak benim bugün bitmişti gittim yazdırdım.raporluyuz hemde.kızım şükür 9 kiloyu gördük:)
bence de kız özleem bence de..
kız kız kızzzzzzz kız kız kızzz
cnm belli oldumu hiç geçmişi okumadım açınca yazını gördüm
selam kızlar hayırlı cumalar
tamda benim kız çok acayip sinirli huysuz bir yaşındaki çocukta bu kaa sinir normalmi diycektim yanlız olmadığımı öğrendim burda.benim oynatmama ramak kaldı yalnız.ne uyku var ne iştah nede keyfi var alaranın bu nedir anlamadım .hala hiçbişi yemiyo gr kilo alamadı 8deyiz daha gördükçe çocuğu moralim bozuluyo.gece desen hiç uyumuyo topuklarım çürüdü sallamaktan.sinirde hat safhada hanımefendide.ortalığı yıkıyo dövmüşler gbi ağlıyıp duruyo şimdi deyin bana ben ne ediciym şimdi
doktora gittim bugün ama öğrenemedim,kordon kapatmış..tahminlere devam yani :)
selam kızlar.
hastayım maalesef boğazlarım şiş grip oldumsağlık ocağına gittim şimdi cirrus diye bi grip ilacı yazdı.
ipekte fenalık geçirtiyor maalesef bana. dün 9.15 te yatırdım akşam sanırım 12.30 yada 1 e kadar abartmıyorum 4-5 dk da bi ağlayarak uyandı. en son dayanamadım bıraktım beşiğinde gittim banyoda bende ağlamaya başladım. hastayım o bi yandan,kasıklarım ağrıyo adet olmak üzereyim o bi yandan,ipek bi yandan deliricem sandım bi ara. salona geldim bas bas bağırdım kendi kendime ama nafile. ilk defa neden doğurdum seni ya diye sesimi yükselttim çocuğa. sonra içime oturdu. ne demek neden doğurdum. o mu istedi doğmayı sanki. kötü bi anne gibi hissettim kendimi ama dayanıcak takatim kalmadı.
sinir demişsiniz. inanın ipekte aynı. kendini yere atıyor az bi kız,yada istediğini yapma. bacaklarıma yapışıyo bi yere kıpırdatmıyo. vuruyo,ısırıyo... bi tarafı melek ama öbür yanı felaket bi cadı
canım ya sabrın kalmamış ondan öle davranmışın yoksa kötü bi anne olsan farklı olurdu demi kendini suçlama bende bırakıp işe gidiyorum die suçluyorum kendimi bazen amaselam kızlar.
hastayım maalesef boğazlarım şiş grip oldumsağlık ocağına gittim şimdi cirrus diye bi grip ilacı yazdı.
ipekte fenalık geçirtiyor maalesef bana. dün 9.15 te yatırdım akşam sanırım 12.30 yada 1 e kadar abartmıyorum 4-5 dk da bi ağlayarak uyandı. en son dayanamadım bıraktım beşiğinde gittim banyoda bende ağlamaya başladım. hastayım o bi yandan,kasıklarım ağrıyo adet olmak üzereyim o bi yandan,ipek bi yandan deliricem sandım bi ara. salona geldim bas bas bağırdım kendi kendime ama nafile. ilk defa neden doğurdum seni ya diye sesimi yükselttim çocuğa. sonra içime oturdu. ne demek neden doğurdum. o mu istedi doğmayı sanki. kötü bi anne gibi hissettim kendimi ama dayanıcak takatim kalmadı.
sinir demişsiniz. inanın ipekte aynı. kendini yere atıyor az bi kız,yada istediğini yapma. bacaklarıma yapışıyo bi yere kıpırdatmıyo. vuruyo,ısırıyo... bi tarafı melek ama öbür yanı felaket bi cadı
Geçmiş olsun zeynep çoookkk iyi anlıyorum
aynı durumdayız bende hastayım(iki türlü)
dün eşimi ağlayarak karşıladım elim ayağım zıngır zıngır titriyodu...kendimi çok sıkmışım ecenaza bağırmamak için....ama yinede bağırdım yoksa bayılırdım heralde
allah yardımcımız olsunn
kalmadı sanırım. olanıda tüketiyorum böyle işte. sabırlı olmaya çalışıyorum ama beceremiyorum işte. bu kadarı geliyo elimden. yardım almayı bile düşündüm bi ara.canım ya sabrın kalmamış ondan öle davranmışın yoksa kötü bi anne olsan farklı olurdu demi kendini suçlama bende bırakıp işe gidiyorum die suçluyorum kendimi bazen ama
bu aralar hepsi aynı sanırım yada şubat bebişleri böle mi nedir uslu çocuk yok yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?