işte onlara olumsuz davranışlar sergilememek için kendimizi harabediyoruz...
ben kendime bile zaman ayıramıyorum
pijamayla kalkıp pijamayla yattığım günleri bilirim...
kesinlikle işe başladığım için kendime geldim diyebiirim. son zamanlarımı bazılarınız biliyorsunuz. depresyone girmek üzereydim.. günlerce aynaya bakmadığım. evde akşama kadar pijamayla geziyor aynı pijamayla yatıyordum...sabah kalkıp makyaj yapmak dışarı çıkıp hava almak işyerinde insanlarla diyalog kurmak iyi geldi bana.. Hani herşey harikamı oldu. Tabiki Hayır biliyorum ki hiçbirşey hiçbir zaman dört dörtlük olmayacak.. Ama en azından genç yaşta menepoza girme riskinden kurtuldum.. oğlumla geçirdiğim zamanlar daha kıymetli eğlenceli ve verimli.. çünkü hafta içi birbirimizi çok fazla özlüyoruz bir aradaykende sürekli öpüşüyoruz:).. eşim daha çok değer veriyor.. hizmetci psikolojisinden kurtuldum.. üstelik kendi paramı kazanıyorum..
nasıl bir iş istiyosun zeynepcim..
bende bunları demek istiyodum biraz suçluluk piskolojimide yensem tam olucakkesinlikle işe başladığım için kendime geldim diyebiirim. son zamanlarımı bazılarınız biliyorsunuz. depresyone girmek üzereydim.. günlerce aynaya bakmadığım gibi evde akşama kadar pijamayla geziyor aynı pijamayla yatıyordum...sabah kalkıp makyaj yapmak dışarı çıkıp hava almak işyerinde insanlarla diyalog kurmak iyi geldi bana.. Hani herşey harikamı oldu. Tabiki Hayır biliyorum ki hiçbirşey hiçbir zaman dört dörtlük olmayacak.. Ama en azından genç yaşta menepoza girme riskinden kurtuldum.. oğlumla geçirdiğim zamanlar daha kıymetli eğlenceli ve verimli.. çünkü hafta içi birbirimizi çok fazla özlüyoruz bir aradaykende sürekli öpüşüyoruz:).. eşim daha çok değer veriyor.. hizmetci psikolojisinden kurtuldum.. üstelik kendi paramı kazanıyorum..
bende diyecektım baktım ayşegül yazmış .bendece iştah açıcı takviye ver 1-2 dr a daha git baktım yazmıyor git para ile al olmadı ama rapor işin dr bulmak şart.pahalı birşey mi ayşegül paralı alsan ne kadar.yani ayda 5-10 birşey değil 1 kerelikte 40-50 ise evet dr şart.
alara biberon almıyor dimi hani uyurkende besleyebilsen onların besinler zaten çok gaz yapmıyorya hep tok olur hem kilo alırdı.
[
40 kere dersek olurmuş hadi kızlar herkez desin hülyanın kızı olacak.Burağa bacı geliyor.
selam kızlar.
hastayım maalesef boğazlarım şiş grip oldumsağlık ocağına gittim şimdi cirrus diye bi grip ilacı yazdı.
ipekte fenalık geçirtiyor maalesef bana. dün 9.15 te yatırdım akşam sanırım 12.30 yada 1 e kadar abartmıyorum 4-5 dk da bi ağlayarak uyandı. en son dayanamadım bıraktım beşiğinde gittim banyoda bende ağlamaya başladım. hastayım o bi yandan,kasıklarım ağrıyo adet olmak üzereyim o bi yandan,ipek bi yandan deliricem sandım bi ara. salona geldim bas bas bağırdım kendi kendime ama nafile. ilk defa neden doğurdum seni ya diye sesimi yükselttim çocuğa. sonra içime oturdu. ne demek neden doğurdum. o mu istedi doğmayı sanki. kötü bi anne gibi hissettim kendimi ama dayanıcak takatim kalmadı.
sinir demişsiniz. inanın ipekte aynı. kendini yere atıyor az bi kız,yada istediğini yapma. bacaklarıma yapışıyo bi yere kıpırdatmıyo. vuruyo,ısırıyo... bi tarafı melek ama öbür yanı felaket bi cadı
fantomalt şurubu bendede var doktor vermişti ama 1 hafta kullan demişti alerji için dio
ben kaçırdım galiba ne etkisi varki
cnm kilo yapıcıymış kilo alamayan bebkler için veriliyo sanırım.kalori desteği.toz halinde die bilyodum ben.sendeki nasıl bişi alerrjimi:44:
KIZZ niyeyse okurken diken diken oldum.kesinlikle işe başladığım için kendime geldim diyebiirim. son zamanlarımı bazılarınız biliyorsunuz. depresyone girmek üzereydim.. günlerce aynaya bakmadığım gibi evde akşama kadar pijamayla geziyor aynı pijamayla yatıyordum...sabah kalkıp makyaj yapmak dışarı çıkıp hava almak işyerinde insanlarla diyalog kurmak iyi geldi bana.. Hani herşey harikamı oldu. Tabiki Hayır biliyorum ki hiçbirşey hiçbir zaman dört dörtlük olmayacak.. Ama en azından genç yaşta menepoza girme riskinden kurtuldum.. oğlumla geçirdiğim zamanlar daha kıymetli eğlenceli ve verimli.. çünkü hafta içi birbirimizi çok fazla özlüyoruz bir aradaykende sürekli öpüşüyoruz:).. eşim daha çok değer veriyor.. hizmetci psikolojisinden kurtuldum.. üstelik kendi paramı kazanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?