2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

işte onlara olumsuz davranışlar sergilememek için kendimizi harabediyoruz...
ben kendime bile zaman ayıramıyorum
pijamayla kalkıp pijamayla yattığım günleri bilirim...

ya kaşımı alıyorum dün
almış başını gitmiş azcık kendime bakiyim insana benziyim dedim
ağlıyo bacağıma yapışmış
neden böyle yapıyo ya 5 dk kendi kendine oyalanamıyo
5 dakika ya çok şey mi istiyoruz...

kesinlikle işe başladığım için kendime geldim diyebiirim. son zamanlarımı bazılarınız biliyorsunuz. depresyone girmek üzereydim.. günlerce aynaya bakmadığım gibi evde akşama kadar pijamayla geziyor aynı pijamayla yatıyordum...sabah kalkıp makyaj yapmak dışarı çıkıp hava almak işyerinde insanlarla diyalog kurmak iyi geldi bana.. Hani herşey harikamı oldu. Tabiki Hayır biliyorum ki hiçbirşey hiçbir zaman dört dörtlük olmayacak.. Ama en azından genç yaşta menepoza girme riskinden kurtuldum.. oğlumla geçirdiğim zamanlar daha kıymetli eğlenceli ve verimli.. çünkü hafta içi birbirimizi çok fazla özlüyoruz bir aradaykende sürekli öpüşüyoruz:).. eşim daha çok değer veriyor.. hizmetci psikolojisinden kurtuldum.. üstelik kendi paramı kazanıyorum..

Son düzenleme:

işte tam olarak bunu kastediyorum selda
çalışmak istiyorum artık
dayanamıyorum böyle

Selda canım sana katılıyorum herşey dört dörtlük olmasada çalışmak iyi geliyo insana çocuklarımızı özlemenin dışında herşey güzel.zamnımız ve biz daha kıymetli kaliteliyiz
zeynep sanada iyi gelicek çalışmak cnm

ah düzgün bi iş olsa hemen atlıcam ama yok...eski işyerimden çağırıyolar ama orda çalışmam artık kaldırmaz kafam orayı...
benden bu kadar bu günlük azcım uzanıcam oynuyomuş gibi yapıp ..):)

bende bunları demek istiyodum biraz suçluluk piskolojimide yensem tam olucak

cnm şart oldu bu fantomalt zaten bana bi deri bi kemik kaldı resmen ya ölücem üzüntüden.biberonu almıyo evet onu bari alsaydı beslerdim bi şeklide

cnm o kadar ii anlıyorumki seni insan kendini kaybediyo artık uykusuzluk bi yandan mızmılıkları bi yandan .bende bağrınıp duruyorum kendi kendime sonra o ağlıyo ben ağlıyorum.sonrası sinirler harap.boool sabır diliyorum Allahtan

ben çıkayım kızlar. 1 saattir yatıyo uyanır birazdan
yemek yapmadım
temizlik yapmadım
çamaşır bulaşık yıkamadım
saçımı bile taramadım herşeyi serdim bugün
uyansın biraz hava almaya çıkıcam ikimizde hastayız ama giyinir çıkarız yürümek istiyorum biraz...görüşürüz sonra.

ay okurken bende ağlıcaktım sinirimden
bunların heps aynı modelmiş demek
yok anacım bizi rahatlık yok
ecrinde aynı sinir huysuzluk yapışma hepsi mevcut
büyüdükçe rahatlıcaz diyoduk ama yanılmışız

fantomalt şurubu bendede var doktor vermişti ama 1 hafta kullan demişti alerji için dio
ben kaçırdım galiba ne etkisi varki

kızlar Allah sabır versin ya ne diyim..seldaya seraba katılıyorum..biraz ayrı kalmak ne kadar zor olsa da iyi geliyo insana..

Zeynepcim bence de işe başlaman senin için çok iyi olacak,eminim ipek için de iyi olacak..daha çok ara kız,bıraktın mı heryere cv'ni..

çin takvimine göre erkek çıkıyo gülşahh :) hayırlısı Allah'tan. Bu arada inşallah bi aksilik olmazsa fatih yarın dönüyo..döndüğü zaman haceri ararım pazar günü için,haberin olsun..

:79::79::79:bu seldaya aferin sana bak kendine gelmişsin mutlu oldum valla zeynep darısı sana gerçekten evde olunca insan hizmetçi psikolojisine giriyor çalışmak insana iyi geliyor hoş bu seferde ben suçluluk psikolojisiyle hafta sonu ve akşamları hiç kendime vakit ayırmıyorum hep kızlarla ilgileniyorum çıkışta hemen koştur koştur eve gişdiyorum ama böyle mutluyum çok şükür
bağırma konusuna gelince ben arada kızınca bağırıyorum artık normal söyleyince iplemiyor beni çünkü kızıncada önce numaradan ağlıyor ben aldırış etmeyince gelip vurup kaçıyor yada yüzlesinde diye hemen aba aba deyip nevaya sığınıyor o zmanda çok komik oluyor

KIZZ niyeyse okurken diken diken oldum.
kendine geldin yani afferim.bak sana diyorumda Yiğitin nazı jazı sana babaannede daha iyi toparlar.birde babaanneler-anneannler daha çok konuşuyor çoçuklarla, bizim gibi dili hissetmiyorlar kendilerini.

Zeynep biliyormusun geçen cumartesi bende duru ya çok kötü davrandım ama vicdan azabından yemin ederim sabaha kadar gözüme uyku girmedi.önce bağırdım buda sinirlendi elime vurdu yoğurt halıya yastığa gitti bende hafif tokat attım ama sonra elim kırılsın dedim.ablam babama demiş elinden alırım çoçuğu dedi.bana size garip gelecek ama sevgisinden söyledi onuda biliyorum.ablamda dalga geçiyor sehzade sanki elinden alıp bizmi padişahlığa yükselteceğiz dedi cevap kapa çeneni çok sinirlendi.babamı salladımda duru için çok üzüldüm nasıl vurdum bilmiyorum kendimde değildim herhalde diyorum.arada oluyor ama çok pişman oluyoruz aslında olmamalı.5 yaş altı çoçuklara belden yukarı vurmak bile çok günahmış biliyormuydunuz.frenlemeli yada odayı terketmeliyiz galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…