2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

burcu cnm evet küçük çocuklara el kaldırınca kılıç gibi göürümüş çok korkarmış kocakarılar öle derler ya
ama ben çok sinir olunca onun olduğu odadan çıkıp saçımı başımı yolup geri giriyom ama geçen gece yorgunve uykusuzum oda uyanıp duruyo en sonunda sarstım yatağında sesimi yükseltim oda yüzümden çevirdi yüzünü parmaklarına baktı birleştirip kafasını çevirdi uyumaya üzüldü resmen sonra sarıldım öptüm kucağımda salladım barıştık :) ama vicdandan uyuyamadım sonra

sarsmak,dövmek.. çok garip geliyor şu anda bana,çok üzüldüm

ama kınamıyorum kesinlikle,bu cocuklar insanı çileden çıkartıyor..herkesin de sabır eşiği farklı..ben biraz daha sabırlıyım sanırım size göre..

kızlarrrr bizim şirketten 2 bay, burayı takip ediyomuş sürekli..şimdi aralarında konuşuyolardı da..biri diyo ki kaynanası için neler demiş..biri diyo rana_66 benim

ben de deşifre olmuşsam ya,ayyy hiç özelimiz kalmadı anacım..ya patron da kk nın fanatiği ise...imdattt aaa dostlar..

Kız Hülya Allah seni ne etmesin güldürdün beni çok. Ne kumrusu ne martısı kız Ekmeğin adı kumru. Kumru ekmeğinden yapılan sandviçe kumru diyorlar 2. kordon hemmen şurası bana:) Oralarda bir yerde kalırsınız zaten oh iyi iyi:) 2. kordon da kordona paralel bi arka cadde :)

Kızlar valla ben çalışan annelerin de bebeklerinin de daha mutlu olduğunu düşünüyorum. Hele ki anane babane gibi kanından canından birine bırakıyorsanız veya Didem gibi cicianne olacak birini bulabildiyseniz:) Anne olmak kendini feda edip saçını süpürge yapıp hizmetçi olup çocuk büyütmek değildir bana göre. Hiç vicdan falan yapmayın. Siz ona sevginizi verip kaliteli ve eğlenceli zamanlar geçirirseniz o da siz de mutlu olursunuz. Ayrıca çalışan annelerin çocuklarını yeme uyuma problemleri daha az gibi hissediyorum. Daha çok bunlar anneye yapılıyor gibi. Seldacım kendine gelmene sevindim. Çok daha iyi olacak hatta bak gör Yiğit için de.

Ayrıca bu topikte gördüğün için değil ama kızı olan arkadaşlarım ve yakınlarımdan da gördüklerime dayanarak kız bebeklerin daha zor ve inatçı olduklarını düşünüyorum. Uyku problemi yeme problemi gaz problemleri. İstisnalar mutlaka vardır ama ben etrafımda gördüklerimle kız çocuktan korktum. Berkuştan bi tane daha istiorum:) Uysal uyumlu sakin agresif olmayan uykusu yemesi falan problem olmayan ama çooook hareketli bir çocuk Allaha çok şükür. Tamam elinden bişeyi zorla alırsan bağırır normal olarak ama bu öle kendine veya bişeye zarar verecek veya susmayacak unutmayacak gibi değil. Tam aksine zorlamadan kim olursa ver bana dersen verir. Valla sizleri okuyunca ben yaşıyormuş gibi üzülüyorum.

Son düzenleme:
gerçi benim söylediğim bu sosisli olan da çeşme kumrusu
İzmir kumrusunda sadece tulum peyniri, domates ve biber olur:)

ya üzüldüm annes yaa.biraz sabır tabiki.bu gececekelbet.

bi kutusu 245 lira.bi kutu 10 gün gidiyo.ayda üç kutu.buda parayla 72 eder.yok çok pahalı.illaki rapor lagzım.

ah gülşah,zeynep.çok üzülüyom yaa.allah yardımcınız olsun.kız sinirlenmeyin insan iyice deliriyo azaman.

fantomalt şurubu bendede var doktor vermişti ama 1 hafta kullan demişti alerji için dio
ben kaçırdım galiba ne etkisi varki

bu şurup degil esma.toz mama.sütün içine yogurdun içine flan katabiliyorsun.içindede hemen eriyo zaten.sanırım bu farklı.alerjikle alakası yok bunun.kalori destegi bu.üstündede öyle yasıyo zaten.

korkulur bunlardan.

yapma kızz yazık.bende hiç kıyamam.ben zeynebe ceza veriyom genelde.defneyide sinirlenince babaya veriyom yüzünü göstermeyin bana diyomama dayanamıyo gelip sarılıyo zaten.neyse üzülme arada olur böyle dellenme:)

o sarsmayı zeynepte bi kaç yapmıştım 1 yaşındaydı.az kusmuştu yere.bende yeni temezlediim içini sarstım ne yaptın diye.ayy demez olaydım o ağladıki nasıll..bi kustu allahım midede ne va ne yok.al sana kusma dedi.ögrendimki sarsmaklada iş hallolmuyo:) arada oluyo canım üzmeyinkendinizi.anneyez biz..

hadi yaa.aslıda diger topikler şöyle yapıyo herkes ismini biliyo ama nickiyle hitap ediyo kk da.biz facede ismimizle hitap ediyoruz kk da deşifre etmiyoruz birbirimizi diyorlar.biz maşallah sokağımıza kadar yazıyoz.aslında hatamı ediyoruz ne.

evet çalışan anne olmak daha iyidir.ben bilmiyorum ama sizlerden görüyorum.her çocuk eblet bir olmuyo bir büyümyorlar.inşallah berkuş gibi sakin bi bebek daha nisip olur.

o sandviçin içine martı eti koyuyolarmış işte yedirmediler bana bugüne kadar :)

ne martısı kız bildiğin sucuk sosis salam kaşar var içinde başka da bişey yok :)
seni kandırmışlar

kız sucukta yok..ben izmirde çok kumru yidimm.
kaşar.domates.isteren beyaz peynir.biber falan oluyo ama ekmegi süper onun yaaa..

yalnız şu izmirde boyoz'u nasıl yiyorlar şaştım valla.allahım resmen yağ tabakası.ben çok merak ettim yemek istedim.pastanece bi arkadaş vardı oraya sık gidiyorduk aldım ağzıma çeviremedim o derece midem kalktı.yağı ağzında öyle bi hissettimkii.yutamadım.çıkarmak zorunda kaldım ağızdan..ama izmirliler valla paket paket alıyo.alanyaya gelirken alanyada izmirli arkadaşımız vardı gelirken boyoz şiparişi bile vermişti bize.giderken götürmüştük.demekki alışan seviyo.
ama izmirin simidi mükemmell.hülya yemeyi unutma!! gevrekkk taze gevrekkk:)))

Son düzenleme:
kız sucukta yok..ben izmirde çok kumru yidimm.
kaşar.domates.isteren beyaz peynir.biber falan oluyo ama ekmegi süper onun yaaa..

yukarıda dedim zaten şekerim senin bu dediğin İzmir kumrusu evet:)
Diğeri de izmirden ama:) çeşme kumrusu aynı ekmeğe içinde pişirilmiş sosis salam neyin var bi de kaşar eritiyorlar üstüne bu da çoook güzel

ohh aferinide aldım:))
sizler haklı çıktınız..vicdan yapıyodum alp i yalnız bırakma konusunda.. Böylesi daha iyiymiş.. Kayınvalidem alışkın 40 yıldır ev kadınlığı yapıp çocuk bakmaya.. Ben kariyerli anne olacaaaam..:)

boyoz yenmez mi kız aaa:) yağsız boyoz da yapıyorlar artık ama onun özelliği o sabahları her yerde sıcak boyoz bulabilirsin:)

ya hakkaten ablamın da dediği gibi çok mu deşifre ettik biz kendimizi yahu:26:

haa vevet.yemedim bacım ondan(
siz yiyin afiyet olsun..:)

seldacık gerçekten tebrik ederim ne güzel alıştın.inşallah çocukta yaparım kariyerde diyenler gurubunda olursun hep.ben bunu yapamadım.ama pişman değilim:)

boyoz yenmez mi kız aaa:) yağsız boyoz da yapıyorlar artık ama onun özelliği o sabahları her yerde sıcak boyoz bulabilirsin:)

ya hakkaten ablamın da dediği gibi çok mu deşifre ettik biz kendimizi yahu:26:

evet çok deşifre ettik sanırım.bazı topiklerde dikkatimi çekiyo hep nickli yazıyorlar yıllar geçmiş yazışıyorlar ama kimse ismiyla yazmıyo((

ay bende odadan çıkmayı deniyeceğim.çok üzüldüm çok valla kahrolduım .birdaha asla büyük konuşmayayım ama kendime tokat atsam işe yararmı ki.

ee yuh diyorum artık.yok be seni nerden bulacaklar .ama biz kendimizi fazla deşifre ettiğimiz doğru .keşke bizim grup harici girip okuyamasa ne güzel olur , yada istemeyenlerin yazdıkları dışardan listemizde olmayanlar harici gözükmese falan.bizim ailecek resimler bile var.anam-babam ben-kocam oooo neler var neler.

Ben çıkıyorum bu hafta çalışmıyorumda iyi akşamlar.pazartesi görüşürüz.

:44:

hala aynı canım bi ara 22 30 civarı uyutmaya başladım yok anacım yine aynı ama benim ki gündüz geç kalkıyo malesef hiç bişi ypamıyorum bu düzeni kendi kurdu devam ettiriyo
canım eşimiz kuzeni ana okulu öğretmeni özellikle erkek bebeklere 2 yaşından önce öğretmeyin diyo ben istiyodum aslında kayınvalidem ben başlıycam öğretmeye diyo yaza doğru kız açıklıyo zararlı benim kaynana yok yok onun babası 7 aylık öğrendi diyo 1 buçuk yaşına girsin alıştırmaya çalışcam alışmasa zorlamıycam 2 yaşa erteliyecem haziran gibi başlıycam
yerim o pıtırcığı maşallah kuzuma meraklta bırakıyo teyzelerini...dikkat et bacım beslenmene
canım çok geçmiş olsun
serap eğitim alsancak 2. kordondaymış..alsancağı biliyorum ama 2.kordonu neresi :)..ayy kumru yiyelim kız..her gittiğimde heveslendim bi kısmet olmadı..martı eti değil dimi gerçekten de kumrular :)
kız allah seni ne martı eti bildiğim sandiviç domates kaşar beyaz peynir arzuya göre yeşil biber sussamlı ekmeğin içinde
sevilcim geçmiş olsun..

biz de yağmura grip dedik,diş dedik,ilaç verdik geçiştirdik,boğazı iltihaplanmış yavrumun..ant. vermiş doktor..
ah yavrum geçmiş olsun kuzuya
ay aras ara çok sinirli elinden gelse beni dövecek başını filan vurmuyoda kzızıyo bağırıyo yumruk yapıyo hepsi aynıymış ama sevindim bende sıkıntı ediyodum kendime noluyo bu çocuğa diye ağlıyarak yaptırmaya çalışıyo yapsam bi türlü yapmasam bi türlü...
maşallah prenseslerime maşallah zeynoma bak sen kzı az yesin sonra bizim gibi uğraşmasın diyet diye
evet kızlaar normalde gideyim desem göndermez
şimdi kendi teklif etti
çok da iyi oldu
bu hafta çok yordu beni küçük sıpa
teşekkürederizzz:))
ee hadi ne güzel canım hasret giderirsin
maşallah ecemcime dur dur daha noldu heryere gelecek peşinden meraktan sanırsam girmedikleri yer bırakmıyolar ah canım geliyon ha hadi bakalım sağlıkla gelin izin gününde dinlensene anacım ne misafiri şimdi
allah seni beleş ha ay canım ya çok güldüm haklılar kız para kazanmak kolaymı anacım valla aile hekimlerinden bende çok memenunun..
hadi bakalım hayırlıs olsun canım inşallah olurr...şu ibufene bende diyim bakım doktora
canım ya allah kolaylık versin alaradaz zor çocuklardan bizizm evdeki küçük sıpa gibi sabır adaşım sabır başka çaremiz yok
canım allah yardımcımız olsun bu bebeişler annelerinden ne ister babalarda hep aynı valla...ama benim eşim dikkat eder allah için bazen benden çok eder hemde dökücek diye
canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsın oluyo güzelim valla ne yalan söylüyeyim bende çok bağırıyom frenlemeye çalışıyom eşim kzııyo ama arasta zor bi çocuk uslu ama yemek olayı ebmni baştan beri kasıyo bide çok mızıldanıyo
yok canım çok şey istemiyoz ama anlasalar veletler yalnız oynamak mı onere bende hiç görmedim aras beyin yalnız oynadığını
seldacım ne güzel işte arkadaşım çok sevindim senin adına evet gerçekten sende zor dönemler geçirdin ne güzel geçti gitti
öyle valla artık sallamıyolar güzellikle anlatmaktanda nlamıyo bağırınca kzuuz kuzu yapıyo ama istediğimi
üzülme canım ebnde bi kere vurdum ama çok çok çok pişman oldum bende yeminliyim valla allahım sabır versin ama bazen harbiden çıldırtıyolar insanı sütünü hazırladım akşam içmedi koydum babası kanepede uyuya kaldı ebnde bezini değiştim elimi yıkamaya çıktın 5 dakka geçmedi sen al sütü üstüne halıya biberon bitene kadar boşalt ğüstünüde yeni giydirmiştim sinir oldum bağırdım eşim bana bağırdı ona daha çok sinir oldum yatırdım arası döndüm yattım bende küstüm
herkese iyi akşamlar:)

sanada bacım

ama ben bunlara kurban olurum nekadar sinirlerimi bozsada çok tatlılar ya..
aras babası işten gelip zili çalınca benden önce kapıya koşuyo baba baba diyerek sen ne biliyon babaının geldiğini sabah çalan zillere bakmıyo biliyo babası olduğunu resmen anlıyo
buz dolabın üstünde teyzesinin fotosu var işaret parmağı ile teyze diye onu bana gösteriyo topa vuruyo eline alıyo gol gol gol bağıra bağıra top oynuyo
kovalamac oynuyoz ben geri kaçıyom aras beni yakala anneciim diyom bi komiğine gidiyo gülmekten helak oluyo ve ce yapıyo hemde ceeeeeeeeeeeeeeeee diye kocamana bağırıyo uzatıyo
çocuklarla oynamak istiyokuzenleri var demiştim ana okuluna gidiyolar iki onları çağıryo gel gel gel ece gel ege bir dakka oturmuyo akasya durağının başlangıç müziğini biliyo çalmadan oynamaya başlıyo ve başla müzülklerde oynuyıo ayakta dizlerini eğe eğe..çocuklar duymasını değiştirirsem ağlıyo
çok tatlın oluyo bunların hepsini yaprken akşam bakıyom içimden diyomki rabbim sana şükür bu kiloda bu yuaveuyu nasip ettin diyom sen nerden buldun tutundun annem bana diyom mucizem diyo en bilimmn allahım acılarını göstermesin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…