2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

reyhan benim hediyem geldimi yalana döndü valla hergün bakıyorum tık yok bu kadar uzunmu gider anlamadım
Geldi canim dogum günü topigine yazmistim aldik diye ama hala resim eklemedim makinanin kablosunu ele geçiremiyorum
çok begendik tekrar tesekkür ederiz

Saol canim evet izinler bol kis izinleri ayri yaz izinleri ayri

valla bu kar beni korkutuyo tam soguklara denk geliyoz bizde hayirlisi artik
Sizin gibi arkadadaslar olunca biz ortada kalmayiz zaten saol canim benim
maşallah eceme yürümeye başlamış.senin de gözün aydın canım,için pır pır ediyo mu Türkiye'ye geliyorum diye :)
Saol hülyacim seviniyorum tabi gelicez diye Annecigimi görücem anneannem dedem
onlarda torunlarini görücekler çok özlemisler Ecemi

ayyy bugün çok fena bu kız ağzımı açtırmıyo gözümü yumdurmuyo....ööfff
ecemde yürümüş maşallah kızıma...

Saol canim
doktora gittim bugün ama öğrenemedim,kordon kapatmış..tahminlere devam yani :)
Hayirlisi canim ama bende nazli bi kiz diyorum
Zeynepcim çok geçmis olsun canim insallah çabuk atlatirsin
insan yorgunluktan bazen sabrini kaybedebiliyo canim Allah yardimcin olsun

o sandviçin içine martı eti koyuyolarmış işte yedirmediler bana bugüne kadar :)
yok kiz ne martisi genelde sosisli oluyo o az gülmedim valla

ay valla söyleye söyleye canim çekti gelince yiyim orda
Saol Fatoscum valla pesimde dolanip duruyo tolaplari bosaltiyo merakli kizim
valla sorma canim millet yüzümü göremiyo evde oldugumdada firsat bu firsat damliyolar hemen olsun
misafir evin bereketidir

Oynatmama az kaldı valla .Uyumadığı zamanlarda mızıl mızıl hep tepemde .Gece uyumaz gündüz rahat vermez .Uykusuzluktan ve yorgunluktan hergün başım ağrıyor .İmdaaaaaaaaaaaaat :84::95:

Acaba bu çocuklar büyüdükçe bizi dahada mı zorlayacaklar .Her geçen gün sanki bir yıl gibi yeni huylar buluyor ve dahada çok hareketlenip yaramazlaşıyor :18:

oynattttttmamam azz kaldiii imdattt ayyy kafayi yemek üzeryim kizlar benim cadinin ne yemesi var, nede uykusu! günde sadece 2 ögün yiyor. oda sadece sabahlari 50 lik biberon mamasi, ikindi ise 3-4 mama kasigi yemek püresi hepsi bu! geceleri en az 5 kez kalikiyo. denemedigim uyku plani, beslenme programi kalmadi anacim yok banamisin demiyo artik yemesinden gectim de su uyku isi cok canimi sikiyor. offf ayni yas gurubu arkadaslarimin cocuklari var. anacim 8 de yataga yatiriyorlarmis, gece sadece 1 kez kalkip oda kalkarlara süt icirip tekrar yatiriyorlarmis... amma benim cadiiii ufff 5 kez yaaaa! hani desemki gündüzleri uykusunu aliyo o da yok! ne yapcam bilmiyorum yaaa! ya kizlar SU BESLENME PLANINIZI, VE BEBISINIZI SAAT KACTA YATIRDIGINIZI bana ÖZEL MESAJDAN YOLLASINIZA biiiii noluyyyyyy :84: ha birde kizlar sabah kahvaltida neler yapiyorsunuz? mesela peyniri yumurtayi sütün icine katip berabermi veriyorsunuz , yoksa artik ayri ayri mi yediyriyorsunuz?

babamın isteği üzerine tarsusa gittik haftasonu. kardeşimde kaldık: değişiklik oldu, iyi geldi biraz.

yazdıklarınızı yeni okuyabildim. hepinizden allah razı olsun.

kardeşim biliyordu durumu, devamını da konuştuk. paylaşınca rahatladım ama içim sıkkın: atamıyorum o buhranı ( anneme söylemeye çalıştım biçok kez ama beceremedim.

ışın tedavisinin yanı sıra hemen ilaca başlıyorlar. kemoterapi, ama ayda 5 tane hap şeklinde. çok hızlı ilerliyor yaa: inanamıyorum. ( allaha sığındım, elimden başka bişey gelmiyor.

miray iyi çok şükür. midesini üşütmüş, dr fitil verdi kullandık. kusma devam ederse, susuz kalacağı için serumdan bahsedilmişti ama çok şükür gerek kalmadı. kusma bitti ertesi gün ateşlendi. uzun süre düşüremedim. muayene olmuştu, boğaz, kulak vb.. bakıldı. idrar ve gaita testleri de temiz çıktı. umarım bu ateş diştendir. yani umuyorum.

hergün babamla ışın tedavisi için hastaneye gidiyorum. o yüzden istediğim sıklıkta giremiyorum nete.

ayrıca evde yokken meltem şahinin hediyesi de gelmiş: artık yarın gider alırım. teşekkür ederiz.

hepinizi çok çok öptüm.

sende haklısın tabi.öyle kolay söylenmiyo.ama bi başlangıç yap ona hastalığını yavaş yavaşa hazırlayarak söyle.mesela biz ne yaptık babama söylerken.annemin çok hasta oldugunu iyileşme sürececinin çok uzun olacagını.kötüye bile gidebilir doktor ama yinede belli olmaz dedi.diye be başlangıç yaptık.üç dört gün sonra iyiye gitmiyo dedi.üç dört gün sonra annem mansermiş ama elimizden geleni yapacagız tedavi olacak dedik.sonra iyiye gitmiyo falan.zaten babam o aralarda kendini hazırlamıştı anlamıştı ..
benim diyecegim sadece anne degil.halana.amcana.falanda deyin.bu rahetsızlık ilermedikce heleki ışına başlamışsınız inan kafaları gürültüyü kaldırmıyo.sesizlik daha çok hoşlarına gidiyo.iyiyken kafası kaldırıken onlarla vakit geçermesi çok iyi olur.ilerleyen çamanlarda hiç konuşmak dahi istemiyorlar.sende o rahatsız olsaın diye ne misafir kabul ediyorsun nede onu yoracak kişilerin olmasını istiyorsun.iyiyken-mutluyken.ışın tedavisi daha yeni başlamışken bence haberleri olsa daha iyi.herkes iyi vakit geçersin ailesi yani.umarım tadavi işe yararda bu zor süreci gelecekte gülerek bakarsınız

herkese günaydın güzel bir hafta olur inşallah geçmişe bakamadım inşallah herşey yolundadır

hülya babana üzüldüm ama tıp günden güne ilerliyor geçen tvde gördüm adam kanseri yenmiş kızına böbreğini vermiş allahtan umut kesilmez allah dert verip derman aratmasın babanada şifasını versin bir an önce inşallah

günaydın bayanlar
geçmişi okuyamadım çok birikmiş
işlerimde çok bugün
okumaya çalışıcam inş.
Hülyacım Allah babana acil şifalar versin inş.

günaydınlarr hayırlı günler
bursa bugün acaip soğuk ya sabah iyi hava aldımda uykum hala açılmadı

günaydın bayanlar
geçmişi okuyamadım çok birikmiş
işlerimde çok bugün
okumaya çalışıcam inş.
Hülyacım Allah babana acil şifalar versin inş.
günaydın kolay gelsin canım....

günaydınlarr hayırlı günler
bursa bugün acaip soğuk ya sabah iyi hava aldımda uykum hala açılmadı
günaydın esmacım bizim burasıda soğuk kar yağacaktı ama güneş var görünürde bişey yok daha .....

selmacım kar yağcak diolar yağmıyo heralde dağlık kızımlara yağıyor
cemrelerde düştü ama çok soğuklar hemen biter mi bilmem

günaydınlar nasılsınız çok soğuk gerçekten kar bekliyoruz inş...
esmacım sıcacık ev sahipliğin için teşekkürler kendi evimde gibiydim

Günaydın kızlaaaar

Harika bir hafta diliyorum hepimize... inşallah lapa lapa bir kar yağar.
günaydın cnm
inş. yağsında tertemiz olsun heryer

günaydınlar nasılsınız çok soğuk gerçekten kar bekliyoruz inş...
esmacım sıcacık ev sahipliğin için teşekkürler kendi evimde gibiydim

günaydın cnm
ay çok mutlu oldum öle hissetmene canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…