Geldi canim dogum günü topigine yazmistim aldik diye ama hala resim eklemedim makinanin kablosunu ele geçiremiyorumreyhan benim hediyem geldimi yalana döndü valla hergün bakıyorum tık yok bu kadar uzunmu gider anlamadım
çok begendik tekrar tesekkür ederiz
Saol canim evet izinler bol kis izinleri ayri yaz izinleri ayriEcem yürüyormuş maşallah.
sanada geçmiş olsun c vitamini alda gelene kadar iyileş yollarda zor olur valla sana.sizin orda izinler daha çok dimi.bizimki gibi yılda 15 gün değil.
salı kar gelecek ve 4 gün sürecekmiş.bzie gelip kalırsınız kız gemiler çalışmazsa.ayıp ettin istanbulda kaç tane kapın var.
valla bu kar beni korkutuyo tam soguklara denk geliyoz bizde hayirlisi artik
Sizin gibi arkadadaslar olunca biz ortada kalmayiz zaten saol canim benim
Saol hülyacim seviniyorum tabi gelicez diye Annecigimi görücem anneannem dedemmaşallah eceme yürümeye başlamış.senin de gözün aydın canım,için pır pır ediyo mu Türkiye'ye geliyorum diye :)
onlarda torunlarini görücekler çok özlemisler Ecemi
ayyy bugün çok fena bu kız ağzımı açtırmıyo gözümü yumdurmuyo....ööfff
ecemde yürümüş maşallah kızıma...
Saol canim
Hayirlisi canim ama bende nazli bi kiz diyorumdoktora gittim bugün ama öğrenemedim,kordon kapatmış..tahminlere devam yani :)
Zeynepcim çok geçmis olsun canim insallah çabuk atlatirsinselam kızlar.
hastayım maalesef boğazlarım şiş grip oldumsağlık ocağına gittim şimdi cirrus diye bi grip ilacı yazdı.
ipekte fenalık geçirtiyor maalesef bana. dün 9.15 te yatırdım akşam sanırım 12.30 yada 1 e kadar abartmıyorum 4-5 dk da bi ağlayarak uyandı. en son dayanamadım bıraktım beşiğinde gittim banyoda bende ağlamaya başladım. hastayım o bi yandan,kasıklarım ağrıyo adet olmak üzereyim o bi yandan,ipek bi yandan deliricem sandım bi ara. salona geldim bas bas bağırdım kendi kendime ama nafile. ilk defa neden doğurdum seni ya diye sesimi yükselttim çocuğa. sonra içime oturdu. ne demek neden doğurdum. o mu istedi doğmayı sanki. kötü bi anne gibi hissettim kendimi ama dayanıcak takatim kalmadı.
sinir demişsiniz. inanın ipekte aynı. kendini yere atıyor az bi kız,yada istediğini yapma. bacaklarıma yapışıyo bi yere kıpırdatmıyo. vuruyo,ısırıyo... bi tarafı melek ama öbür yanı felaket bi cadı
insan yorgunluktan bazen sabrini kaybedebiliyo canim Allah yardimcin olsun
yok kiz ne martisio sandviçin içine martı eti koyuyolarmış işteyedirmediler bana bugüne kadar :)
yukarıda dedim zaten şekerim senin bu dediğin İzmir kumrusu evet:)
Diğeri de izmirden ama:) çeşme kumrusu aynı ekmeğe içinde pişirilmiş sosis salam neyin var bi de kaşar eritiyorlar üstüne bu da çoook güzel
ay valla söyleye söyleye canim çekti gelince yiyim orda
Saol Fatoscum valla pesimde dolanip duruyo tolaplari bosaltiyo merakli kizimhala aynı canım bi ara 22 30 civarı uyutmaya başladım yok anacım yine aynı ama benim ki gündüz geç kalkıyo malesef hiç bişi ypamıyorum bu düzeni kendi kurdu devam ettiriyo
canım eşimiz kuzeni ana okulu öğretmeni özellikle erkek bebeklere 2 yaşından önce öğretmeyin diyo ben istiyodum aslında kayınvalidem ben başlıycam öğretmeye diyo yaza doğru kız açıklıyo zararlı benim kaynana yok yok onun babası 7 aylık öğrendi diyo 1 buçuk yaşına girsin alıştırmaya çalışcam alışmasa zorlamıycam 2 yaşa erteliyecem haziran gibi başlıycam
yerim o pıtırcığı maşallah kuzuma meraklta bırakıyo teyzelerini...dikkat et bacım beslenmene
canım çok geçmiş olsun
kız allah seni ne martı eti bildiğim sandiviç domates kaşar beyaz peynir arzuya göre yeşil biber sussamlı ekmeğin içinde
ah yavrum geçmiş olsun kuzuya
ay aras ara çok sinirli elinden gelse beni dövecek başını filan vurmuyoda kzızıyo bağırıyo yumruk yapıyo hepsi aynıymış ama sevindim bende sıkıntı ediyodum kendime noluyo bu çocuğa diye ağlıyarak yaptırmaya çalışıyo yapsam bi türlü yapmasam bi türlü...
maşallah prenseslerime maşallah zeynoma bak sen kzı az yesin sonra bizim gibi uğraşmasın diyet diye
ee hadi ne güzel canım hasret giderirsin
maşallah ecemcime dur dur daha noldu heryere gelecek peşinden meraktan sanırsam girmedikleri yer bırakmıyolar ah canım geliyon ha hadi bakalım sağlıkla gelin izin gününde dinlensene anacım ne misafiri şimdi
allah seni beleş ha ay canım ya çok güldüm haklılar kız para kazanmak kolaymı anacım valla aile hekimlerinden bende çok memenunun..
hadi bakalım hayırlıs olsun canım inşallah olurr...şu ibufene bende diyim bakım doktora
canım ya allah kolaylık versin alaradaz zor çocuklardan bizizm evdeki küçük sıpa gibi sabır adaşım sabır başka çaremiz yok
canım allah yardımcımız olsun bu bebeişler annelerinden ne ister babalarda hep aynı valla...ama benim eşim dikkat eder allah için bazen benden çok eder hemde dökücek diye
canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsın oluyo güzelim valla ne yalan söylüyeyim bende çok bağırıyom frenlemeye çalışıyom eşim kzııyo ama arasta zor bi çocuk uslu ama yemek olayı ebmni baştan beri kasıyo bide çok mızıldanıyo
yok canım çok şey istemiyoz ama anlasalar veletler yalnız oynamak mı onere bende hiç görmedim aras beyin yalnız oynadığını
seldacım ne güzel işte arkadaşım çok sevindim senin adına evet gerçekten sende zor dönemler geçirdin ne güzel geçti gitti
öyle valla artık sallamıyolar güzellikle anlatmaktanda nlamıyo bağırınca kzuuz kuzu yapıyo ama istediğimi
üzülme canım ebnde bi kere vurdum ama çok çok çok pişman oldum bende yeminliyim valla allahım sabır versin ama bazen harbiden çıldırtıyolar insanı sütünü hazırladım akşam içmedi koydum babası kanepede uyuya kaldı ebnde bezini değiştim elimi yıkamaya çıktın 5 dakka geçmedi sen al sütü üstüne halıya biberon bitene kadar boşalt ğüstünüde yeni giydirmiştim sinir oldum bağırdım eşim bana bağırdı ona daha çok sinir oldum yatırdım arası döndüm yattım bende küstüm
sanada bacım
valla sorma canim millet yüzümü göremiyo evde oldugumdada firsat bu firsat damliyolar hemen olsun
misafir evin bereketidir