2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Eren dün ateşlendi burnuda akıyordu dudakları kıpkırmızı olmuştu ateşten dolven ve aferin verdim ateşi düştü çok şükür iyi şimdi okula göndermedim bugün,okula göndersem arkadaşlarıyla koşup terleyecek daha kötü olacak diye bugün dinlensin dedim, şimdide başımda bilgisayardan kalk birazcık oynayayım diye bekliyor ..

geçmiş olsun canım..iyi etmşsin okula göndermemekle daha kötü olurdu..ilaçlarla bugün kendine gelir..

evet selmacım buluştuk 3 kişiydik bizim bi grubumuz var lise arkadaşıyız ya iyi oluyor yoksa bursa buluşması olmaz yani kimsenin niyetide yok:))))

evet esmacım herşey çok güzeldii bizim bıdıklarda çok tatlıydıııı

geçmiş olsun canım..iyi etmşsin okula göndermemekle daha kötü olurdu..ilaçlarla bugün kendine gelir..

sağol sibelcim inş.ilaçlar iyi gelir, ilerlemeden iyileşir tamamen zeynoyla,kereme de bulaşmaz...

ben evi toplayayım bugün evi silip süpürecem sonra yine gelirim görüşürüz kızlar

sağol sibelcim inş.ilaçlar iyi gelir, ilerlemeden iyileşir tamamen zeynoyla,kereme de bulaşmaz...

ben evi toplayayım bugün evi silip süpürecem sonra yine gelirim görüşürüz kızlar

kolay gelsin canım..bende temzlk yapcam bugün..burak uyansın girişicem..ses etmiyom şimdi:)

günaydın kızlar nasılsınız? analı kızlı hastayız hala. yarın aşımız wardı ama hf sonuna erteledik. keçi gribi heralde bu geldimi gitmiyor keçi gibi inatçı

günaydın güzel anneler,hayırlı haftalar olsun.

hastalarımıza kocaman geçmiş olsun, hemen iyileşsinler inşallah

Nasılsınız?Derin ve bende gribiz birhaftadır derin bugün daha iyi ama ben halen iyleşemedim...Sizlerin yazdıklarınızı okuyorum ama yetişemiyorum cevaplara biryerden başlıyayım bende artık uzun zamandır ihmal ettim topiği kaçırdığım çok şey oldu ama hayat işte hep bir problemle uğraşıyorum bişeyler çıkıyor...Birde neredeyse hepinizi facebooktan takip etmek daha kolayıma geliyor sanırım...Derin çok hareketli hiç durmuyor yakınımda da kimse olmadığı için birtek eşim gelince birkaç saat dinlenebiliyorum.onda da yemek çamaşır...herkes aynı dertlerden muzdarip tahmin ediyorumki...Annemde gelemiyor artık çok fazla babam kalp krizi geçirdi ben manisadayken anjiyo oldu artık annembabamı bırakıp hiç gelemezAman sağ olsunlarda napalım.Çok yorgun ve yaşlanmış hissediyorum kendimi kızlar walla...Halen uykuları düzensiz gece çok uyanıyor Derin...Bizden böyle kızlar.hepinizi öpüyorum:2:

geçmiş olsun selma.iyi etmişsin okula göndermemekle.evde dinlenir yada dinlenirken bilgisayar başında olur işte.onlarar göre dinlence işte.

günaydın kızlar nasılsınız? analı kızlı hastayız hala. yarın aşımız wardı ama hf sonuna erteledik. keçi gribi heralde bu geldimi gitmiyor keçi gibi inatçı

amaan benim bu keci gribenden daha gecen hafta haberim oldu.tv ile alakam yokya.bek cahil kalmışım bea.sizede geçmiş olsun.gitsin kecilerr üztünüzden.

babana ço geçmiş olsun.dedigin gibi varsın uzak olsunlar onlar iyi olsundaa.
sizede cok geçmiş olsun secil.kışta hastalanmadan geçirimeyiriz.çabucak toparlanısınız inşallah.
buradala gel artık ya.özledik kız.valla gel iki kelam yaz.unuttun bizi iyice

Bende özledim canım sizleri..Bundan sonra burlardayım ALLAH izin verirse.Çok teşekkür ederim canım.

günaydın herkesee selmacım erene çok geçmiş olsun salgın var her yerde iyi yapmışsın okula gönder
memekle bugün dinlensin yarına iyileşir inş hülyacım çok geçmiş olsun babanada allah büyüktür inşallah şifasını verir canım hava gerçekten çok soğuk burda bu gece gelecekmiş kar bi yağsada şu mikroplar ölse artık keçiler falan dağlara gitse

günaydın kızlar

çoğunluk hep hasta galiba çok geçmiş olsun analarınada balalarınada.... inşallah kolay atlatırsınız (diycem ama fena yapışıyo bu keçi illeti)...

geçmiş olsun cnm

geçmiş olsun zeynepçim bizde öleyizde çok şükür alara benden iyi.

sizede geçmiş olsun cnm yanlız olunca çok zor bilirim bende öyleyim,napalaım herkes yerinde sağ olsun.

Sağolun kızlar...Bizim suçiçeği aşımız yarın ama grip Derin herhalde birkaçgün erteleriz doktorunu arıyacağım bugün.

bu arada selamlar herkese dalıverdim hemen konuya.kızlar su çiçeği aşısını yaptırdınızmı

su çiçeği aşısı 1 yaş aşısının içinde yapılıyor bildiğim kadarı ile... kızamık, kızamıkçık, su çiçeği karma olarak yapılıyor... birde pnömokok yapılıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…