2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

su çiçeği aşısı 1 yaş aşısının içinde yapılıyor bildiğim kadarı ile... kızamık, kızamıkçık, su çiçeği karma olarak yapılıyor... birde pnömokok yapılıyor...

bizim kızamıkla beraber olmadı su çiçeği birdahaki ay dedi dr Esracım.

su çiçeği aşısı 1 yaş aşısının içinde yapılıyor bildiğim kadarı ile... kızamık, kızamıkçık, su çiçeği karma olarak yapılıyor... birde pnömokok yapılıyor...

cnm ayrı özel yapılan aşının adı neydi ozaman karıştırdım heralde ben:26:

su çiçeği karmanın içinde değildi bizdede. bu ay yapılacak ayrıca. aşılarımız koldan vuruluyor genelde.

Selam ....

işlerimi topalrladım ancak geldim.

Seçil- Esra hoşgeldiniz.

Hastalarımıza çok çok geçmiş olsun bendede kırgınlık var hasta olacağım galiba.

bu arada selamlar herkese dalıverdim hemen konuya.kızlar su çiçeği aşısını yaptırdınızmı

1. yaş aşısından sonra özel olarak alın yaparız dedi sağlık ocağı bende birdahaki ay alıp yaptıracağım.ama 1. yaş aşısından en az 1 ay geçmeliymiş.

yeterli doz değil canım.su çiçeği ağır geçiyormuş.aşı tamamen engelleyecek değil ama hafif seyretmesini sağlıyormuş.bi araştır istersen aile hekiminede sorabilirsin.ben yaptıracağım birdaha ki ay.

sağol cnm sende hgşu aşılar bir bitseydi...

kızlar kafam karıştı ya bi arayıp sorca ben.. beni çağırmadılar tekrar.. 15. ayda rutin aşıya çağırdılar beni...

Selam hanımlar nasılsınız

Bizde bugün eşimin teyzesinin mevlütü vardı oraya gidecektik .Sabah kar yağmaya başladı hava acayip soğuk kayınvalidem gidecek tabi .Ama oğluşla biz evde kalıcaz .

Hasta olan tüm miniklerimize ve tabiki annelerinede çok geçmiş olsun .Umarım çabucak iyileşirsiniz

Hülyacım babanada Rabbim acil şifalar versin inş. .Gerçekten hepiniz için çok üzücü ve yıpratıcı bir dönemdesiniz .Umarım bu dönemleri çabuk atlatırsınız ve babacığın eskisinden dahada sağlıklı olur .

cnm ayrı özel yapılan aşının adı neydi ozaman karıştırdım heralde ben:26:

Ayrı yani özel yapılan aşı su çiçeği bizimde canım .1 yaş aşısında kızamık , kızamıkçık , kabakulak aşısı yapıldı .Diğeride pnömokok tu .Birisi koldan birisi bacağımızdan yapıldı bizimde

herkeze merhaba,
kızlar bziide 15.ayda çağırdılar aşı için zaten su çiçeğini ozaman yapcaklar heralde başka bi aşı yok bide hepatit a var galiba ama bakmam lazım aşı defterine bziimkinde hepsi yazıyo .
bu arad cumartesi sinirlerim tepeme çıktı benim kardeşim kadar sevdiğim bi arkadaşım trabzondan geldiler cumartesi dışarda yemeğe çıkalım dediler bizde taksime gittik.saat akşam 7 de kayınvalideme bıraktım ve uyut mutlaka dedim saat 9 da mamasını yedir dedim 9 da aradaım uyutmamış salladımda uyumuyo ddedi telefonda biliyorumki uğraşmıyo liseye giden bi görümcem var ona vermiştir oynuyo nasılolsa diye uğraşmamıştır ayağında sallaması gerekiyo yaa ..saat 10 da hop telefon çabuk geliyon susuturamıyorum biz apar topar geldik eve ayağıma aldım ve uyudu.sinilerim bozulu yaa 1 senedir bu onlara bırakıpta çıktığım 2 .sefer yakınımdalar ama hiç bşi faydasını görmüyorum hiç bişey demedim çocuğu aldım eve geldim hemen..yaa ben işe başlasam nasıl bakcak bu kadın bilmiyorum.halbuki çok genç daha okadar ağır kanlı ve kendini hiç zorlamayan bi kadın aman sizinde başınızı ağrıttım ne yapım kimseyede bişey diyemedim cumartesiden beri şiştim valla...

Hay allahım ya nedn böyle yapar bu büyükler anlamam.halbuki kendi canlarından kanlarından.ya bakamıcam diceksin ya da adam gibi bakıcaksın....

geçmiş olsun iyi oldumu bari

sağol cnm evet az büyüdükerinde hiç oturamıcaz onu anladım :)

kolay gelsin canım..bende temzlk yapcam bugün..burak uyansın girişicem..ses etmiyom şimdi:)
kolay gelsin cnm

günaydın kızlar nasılsınız? analı kızlı hastayız hala. yarın aşımız wardı ama hf sonuna erteledik. keçi gribi heralde bu geldimi gitmiyor keçi gibi inatçı
geçmiş olsun cnm

özledik cnm seni gel ihmal etme artık
geçmiş olsun buarada

slm cnm kar yağıyomuş ne güzel ben busene kar görmedim hiç

valla uyuz olunmucak gibi deil benim kaynanam 70 yaşında çocuğuma bakıyo canı gibi

benimki 46 yaşında diyorm heralde kendi çocukaları nasıl büyüdü çocuklar birbirini büyütmüş bu arad kayınpederim felan yok bi 2 kızı var sadece ama evde hiç işi bitmez yaşlandım artık diyip durur onlara gitsem mutfakdan çıkmaz bi bitmez işi böyle yani ne olur kusura bakmayın kafanızı şişirdim..

Merhaba canım hiçte başımızı ağrıtmadın .Tabiki anlatacaksın sinir olunmayacak gibi değilki .Ben bazen annemin yaptıklarına bile kızıyorum hele bu kaynanalar insanı zorla delirtiyorlar
Herşeyin en iyisini ,en doğrusunu onlar bilir onlarda kaç tane çocuk büyütmüş vs vs. Lafa gelince konuşurlarda konuşurlar ama iş başa düşünce hemen kıvırırlar .Gelde kızma

bizide tam 1 ay sonra aşıya gidicez ama su çiçeğimi pnömonimi sormadım kızlar çok soğuk var dondum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…