su çiçeği aşısı 1 yaş aşısının içinde yapılıyor bildiğim kadarı ile... kızamık, kızamıkçık, su çiçeği karma olarak yapılıyor... birde pnömokok yapılıyor...
su çiçeği aşısı 1 yaş aşısının içinde yapılıyor bildiğim kadarı ile... kızamık, kızamıkçık, su çiçeği karma olarak yapılıyor... birde pnömokok yapılıyor...
bu arada selamlar herkese dalıverdim hemen konuya.kızlar su çiçeği aşısını yaptırdınızmı
Selam ....
işlerimi topalrladım ancak geldim.
Seçil- Esra hoşgeldiniz.
Hastalarımıza çok çok geçmiş olsun bendede kırgınlık var hasta olacağım galiba.
1. yaş aşısından sonra özel olarak alın yaparız dedi sağlık ocağı bende birdahaki ay alıp yaptıracağım.ama 1. yaş aşısından en az 1 ay geçmeliymiş.
.
cnm ayrı özel yapılan aşının adı neydi ozaman karıştırdım heralde ben:26:
herkeze merhaba,
kızlar bziide 15.ayda çağırdılar aşı için zaten su çiçeğini ozaman yapcaklar heralde başka bi aşı yok bide hepatit a var galiba ama bakmam lazım aşı defterine bziimkinde hepsi yazıyo .
bu arad cumartesi sinirlerim tepeme çıktı benim kardeşim kadar sevdiğim bi arkadaşım trabzondan geldiler cumartesi dışarda yemeğe çıkalım dediler bizde taksime gittik.saat akşam 7 de kayınvalideme bıraktım ve uyut mutlaka dedim saat 9 da mamasını yedir dedim 9 da aradaım uyutmamış salladımda uyumuyo ddedi telefonda biliyorumki uğraşmıyo liseye giden bi görümcem var ona vermiştir oynuyo nasılolsa diye uğraşmamıştır ayağında sallaması gerekiyo yaa ..saat 10 da hop telefon çabuk geliyon susuturamıyorum biz apar topar geldik eve ayağıma aldım ve uyudu.sinilerim bozulu yaa 1 senedir bu onlara bırakıpta çıktığım 2 .sefer yakınımdalar ama hiç bşi faydasını görmüyorum hiç bişey demedim çocuğu aldım eve geldim hemen..yaa ben işe başlasam nasıl bakcak bu kadın bilmiyorum.halbuki çok genç daha okadar ağır kanlı ve kendini hiç zorlamayan bi kadın aman sizinde başınızı ağrıttım ne yapım kimseyede bişey diyemedim cumartesiden beri şiştim valla...
geçmiş olsun iyi oldumu bariEren dün ateşlendi burnuda akıyordu dudakları kıpkırmızı olmuştu ateşten dolven ve aferin verdim ateşi düştü çok şükür iyi şimdi okula göndermedim bugün,okula göndersem arkadaşlarıyla koşup terleyecek daha kötü olacak diye bugün dinlensin dedim, şimdide başımda bilgisayardan kalk birazcık oynayayım diye bekliyor ..
sağol cnm evet az büyüdükerinde hiç oturamıcaz onu anladım :)evet selmacım buluştuk 3 kişiydik bizim bi grubumuz var lise arkadaşıyız ya iyi oluyor yoksa bursa buluşması olmaz yani kimsenin niyetide yok:))))
evet esmacım herşey çok güzeldii bizim bıdıklarda çok tatlıydıııı
kolay gelsin cnmkolay gelsin canım..bende temzlk yapcam bugün..burak uyansın girişicem..ses etmiyom şimdi:)
geçmiş olsun cnmgünaydın kızlar nasılsınız? analı kızlı hastayız hala. yarın aşımız wardı ama hf sonuna erteledik. keçi gribi heralde bu geldimi gitmiyor keçi gibi inatçı
özledik cnm seni gel ihmal etme artıkNasılsınız?Derin ve bende gribiz birhaftadır derin bugün daha iyi ama ben halen iyleşemedim...Sizlerin yazdıklarınızı okuyorum ama yetişemiyorum cevaplara biryerden başlıyayım bende artık uzun zamandır ihmal ettim topiği kaçırdığım çok şey oldu ama hayat işte hep bir problemle uğraşıyorum bişeyler çıkıyor...Birde neredeyse hepinizi facebooktan takip etmek daha kolayıma geliyor sanırım...Derin çok hareketli hiç durmuyor yakınımda da kimse olmadığı için birtek eşim gelince birkaç saat dinlenebiliyorum.onda da yemek çamaşır...herkes aynı dertlerden muzdarip tahmin ediyorumki...Annemde gelemiyor artık çok fazla babam kalp krizi geçirdi ben manisadayken anjiyo oldu artık annembabamı bırakıp hiç gelemezAman sağ olsunlarda napalım.Çok yorgun ve yaşlanmış hissediyorum kendimi kızlar walla...Halen uykuları düzensiz gece çok uyanıyor Derin...Bizden böyle kızlar.hepinizi öpüyorum:2:
slm cnm kar yağıyomuş ne güzel ben busene kar görmedim hiçSelam hanımlar nasılsınız
Bizde bugün eşimin teyzesinin mevlütü vardı oraya gidecektik .Sabah kar yağmaya başladı hava acayip soğuk kayınvalidem gidecek tabi .Ama oğluşla biz evde kalıcaz .
Hasta olan tüm miniklerimize ve tabiki annelerinede çok geçmiş olsun .Umarım çabucak iyileşirsiniz
Hülyacım babanada Rabbim acil şifalar versin inş. .Gerçekten hepiniz için çok üzücü ve yıpratıcı bir dönemdesiniz .Umarım bu dönemleri çabuk atlatırsınız ve babacığın eskisinden dahada sağlıklı olur .
valla uyuz olunmucak gibi deil benim kaynanam 70 yaşında çocuğuma bakıyo canı gibiherkeze merhaba,
kızlar bziide 15.ayda çağırdılar aşı için zaten su çiçeğini ozaman yapcaklar heralde başka bi aşı yok bide hepatit a var galiba ama bakmam lazım aşı defterine bziimkinde hepsi yazıyo .
bu arad cumartesi sinirlerim tepeme çıktı benim kardeşim kadar sevdiğim bi arkadaşım trabzondan geldiler cumartesi dışarda yemeğe çıkalım dediler bizde taksime gittik.saat akşam 7 de kayınvalideme bıraktım ve uyut mutlaka dedim saat 9 da mamasını yedir dedim 9 da aradaım uyutmamış salladımda uyumuyo ddedi telefonda biliyorumki uğraşmıyo liseye giden bi görümcem var ona vermiştir oynuyo nasılolsa diye uğraşmamıştır ayağında sallaması gerekiyo yaa ..saat 10 da hop telefon çabuk geliyon susuturamıyorum biz apar topar geldik eve ayağıma aldım ve uyudu.sinilerim bozulu yaa 1 senedir bu onlara bırakıpta çıktığım 2 .sefer yakınımdalar ama hiç bşi faydasını görmüyorum hiç bişey demedim çocuğu aldım eve geldim hemen..yaa ben işe başlasam nasıl bakcak bu kadın bilmiyorum.halbuki çok genç daha okadar ağır kanlı ve kendini hiç zorlamayan bi kadın aman sizinde başınızı ağrıttım ne yapım kimseyede bişey diyemedim cumartesiden beri şiştim valla...
geçmiş olsun iyi oldumu bari
sağol cnm evet az büyüdükerinde hiç oturamıcaz onu anladım :)
kolay gelsin cnm
geçmiş olsun cnm
özledik cnm seni gel ihmal etme artık
geçmiş olsun buarada
slm cnm kar yağıyomuş ne güzel ben busene kar görmedim hiç
valla uyuz olunmucak gibi deil benim kaynanam 70 yaşında çocuğuma bakıyo canı gibi
kızlar kafam karıştı ya bi arayıp sorca ben.. beni çağırmadılar tekrar.. 15. ayda rutin aşıya çağırdılar beni...
herkeze merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?