herkeze merhaba,
kızlar bziide 15.ayda çağırdılar aşı için zaten su çiçeğini ozaman yapcaklar heralde başka bi aşı yok bide hepatit a var galiba ama bakmam lazım aşı defterine bziimkinde hepsi yazıyo .
bu arad cumartesi sinirlerim tepeme çıktı benim kardeşim kadar sevdiğim bi arkadaşım trabzondan geldiler cumartesi dışarda yemeğe çıkalım dediler bizde taksime gittik.saat akşam 7 de kayınvalideme bıraktım ve uyut mutlaka dedim saat 9 da mamasını yedir dedim 9 da aradaım uyutmamış salladımda uyumuyo ddedi telefonda biliyorumki uğraşmıyo liseye giden bi görümcem var ona vermiştir oynuyo nasılolsa diye uğraşmamıştır ayağında sallaması gerekiyo yaa ..saat 10 da hop telefon çabuk geliyon susuturamıyorum biz apar topar geldik eve ayağıma aldım ve uyudu.sinilerim bozulu yaa 1 senedir bu onlara bırakıpta çıktığım 2 .sefer yakınımdalar ama hiç bşi faydasını görmüyorum hiç bişey demedim çocuğu aldım eve geldim hemen..yaa ben işe başlasam nasıl bakcak bu kadın bilmiyorum.halbuki çok genç daha okadar ağır kanlı ve kendini hiç zorlamayan bi kadın aman sizinde başınızı ağrıttım ne yapım kimseyede bişey diyemedim cumartesiden beri şiştim valla...
nasılsınız hanımlar kuzular nasıl..
selam kızlar
hasta bebişlere ve annelerine çok geçmiş olsun
bende bugün hastanedeydim bi kalabalıktı görmeyin valla
yenidoğandan en yaşlısına kadar adım atıcak yer yoktu nerdeyse ilk kez böle gördüm
çok dikkat edin kendinize
slmm...nabıyonuz....
hoşgördük..
sende h.g..
ayy bu burak varya çok fena haa...meme emiyodu ısırdı bende kızdm hayır dedim..sesimi yükselterek..anammm küstü bıraktı memeyi..naptıysam tutmadı.hıçkıra hıçkıra ağladı..ayağımda sallıyom yok..camdan dışarı baktırdım unutturdum..ayağımda salladım uyudu..inş uyanınca unutmuştur..fena bu fena
sağol canım.
fena bunlar
defnede ısırıyo.ben kızıncada ağlıyorsada geri istiyo memeyi.genede vazgeçmiyo
yok arada ısırıyodu kızıyodum..bunda neden bu kadar alındı anlamadım...defne akıllılık ediyomuş bırakmıyo efferim..
ya kızlar dün ipeğe babası sarma yedirdi (hani fıstıklı tatlı varya)
1-2 saat sonra anam heryeri kabardı sinek ısırığı gibi oldu
bugün bişeyi yok
sanırım antep fıstığına alerjisi var öğrenmiş olduk
EBRU canım diyecek laf bulamıyorum. 2 saat bakamıyolar bi çocuğa. sen çalışsan nolucak. durmuyo değil durdurmayı beceremedim demiyor da. laf işte
aynen canım öyle bende evi temizliyom bi yandanda size bakıp biyandadan da duru yla oyun oynamaya çalışıyorum ama bugun sessizsiniz kızlar yaa..
ya kızlar dün ipeğe babası sarma yedirdi (hani fıstıklı tatlı varya)
1-2 saat sonra anam heryeri kabardı sinek ısırığı gibi oldu
bugün bişeyi yok
sanırım antep fıstığına alerjisi var öğrenmiş olduk
EBRU canım diyecek laf bulamıyorum. 2 saat bakamıyolar bi çocuğa. sen çalışsan nolucak. durmuyo değil durdurmayı beceremedim demiyor da. laf işte
1 defa yapıyosa gunde kabız degıldır ama sertse kayısı yedırsene ıyı gelırbizimki bugunlerde kaka yaparken çok zorlanmıyo hatta bazen ağlıyo neyapsamki acaba sert oluyo kakası ama günde 1 defa yapıyo kabızmıki?
olabilir zeynep.ağır bi kuruyemiştir zaten.
bizimki bugunlerde kaka yaparken çok zorlanmıyo hatta bazen ağlıyo neyapsamki acaba sert oluyo kakası ama günde 1 defa yapıyo kabızmıki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?