2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
hasta bebişlere ve annelerine çok geçmiş olsun

bende bugün hastanedeydim bi kalabalıktı görmeyin valla
yenidoğandan en yaşlısına kadar adım atıcak yer yoktu nerdeyse ilk kez böle gördüm
çok dikkat edin kendinize

yaa ne sinir bişey.ne oldu bi kaç saat bakamıyormu.bazıları keyfini bozmayı sevmiyor işte.

nasılsınız hanımlar kuzular nasıl..

hoşgeldin secil.nasılsın

evet ya dikkat etmek lağzım.az kaldı kış bitti diyoz.gene bi hava bozuyo yaa.

ayy bu burak varya çok fena haa...meme emiyodu ısırdı bende kızdm hayır dedim..sesimi yükselterek..anammm küstü bıraktı memeyi..naptıysam tutmadı.hıçkıra hıçkıra ağladı..ayağımda sallıyom yok..camdan dışarı baktırdım unutturdum..ayağımda salladım uyudu..inş uyanınca unutmuştur..fena bu fena

hoşgördük..
sende h.g..

sağol canım.

fena bunlar
defnede ısırıyo.ben kızıncada ağlıyorsada geri istiyo memeyi.genede vazgeçmiyo

sağol canım.

fena bunlar
defnede ısırıyo.ben kızıncada ağlıyorsada geri istiyo memeyi.genede vazgeçmiyo

yok arada ısırıyodu kızıyodum..bunda neden bu kadar alındı anlamadım...defne akıllılık ediyomuş bırakmıyo efferim..

ya kızlar dün ipeğe babası sarma yedirdi (hani fıstıklı tatlı varya)
1-2 saat sonra anam heryeri kabardı sinek ısırığı gibi oldu
bugün bişeyi yok
sanırım antep fıstığına alerjisi var öğrenmiş olduk

EBRU canım diyecek laf bulamıyorum. 2 saat bakamıyolar bi çocuğa. sen çalışsan nolucak. durmuyo değil durdurmayı beceremedim demiyor da. laf işte

aynen canım öyle bende evi temizliyom bi yandanda size bakıp biyandadan da duru yla oyun oynamaya çalışıyorum ama bugun sessizsiniz kızlar yaa..

bizimki bugunlerde kaka yaparken çok zorlanmıyo hatta bazen ağlıyo neyapsamki acaba sert oluyo kakası ama günde 1 defa yapıyo kabızmıki?

olabilir zeynep.ağır bi kuruyemiştir zaten.

bizimki bugunlerde kaka yaparken çok zorlanmıyo hatta bazen ağlıyo neyapsamki acaba sert oluyo kakası ama günde 1 defa yapıyo kabızmıki?
1 defa yapıyosa gunde kabız degıldır ama sertse kayısı yedırsene ıyı gelır
olabilir zeynep.ağır bi kuruyemiştir zaten.

evet ben yedırme dedım bısey olmaz dedı dokundu cocuga zaar anası kılıklı bende sevmem oyle serbetlı tatlılar baklava sarma falan

ebrucum.ben günlük kayısı ve incr ve kara üzüm haşlayıp meyvesinin içine atıyorum.çok şükür rahatça yapar.günde 2-3 kez yapar..

senin nasıl böyle zayıfladığın anlaşıldı esma senin şu seni oraya buraya koşturtan patrondan herkese lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…