2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benim oğlan bi saattir uyuyo hayretlerim şaştı asla uyumaz yarım saatten fazla hastamı ne allah korusun totomu kaşıyim bari

benim oğlan bi saattir uyuyo hayretlerim şaştı asla uyumaz yarım saatten fazla hastamı ne allah korusun totomu kaşıyim bari

canım kakası sertse mercimek çorbası yapabilirsin yiyorsa bağırsakları düzenliyo o da kayısıda iyi geliyo kuru kayısıyı haşla püre olarak vermeyi dene

aman maşallah 41 kere kar atıştırmaya başladı burda kızlar soğukki ne soğuk iremi almaya gitçem hiç çıkasım yok valla

Bugün bende yoğunum pek gelip aktif olamadım .

biz cumartesi günü nurtur... 'daki annelerin düzenlemiş olduğu oyun grubuna katıldık kızlar.Cumartesi sabah 10.30 da ordaydık en küçükleri Duru'ydu.3 erkek 1 tanede kız ardaşaşımız oldu.oyun parkına girdik Duru acayip eğlendi.aslında biz oyun parkına girmeyiz diyi düşünüyordum ama temiz bir yerdi anne babalarda yürüyen çoçuklarda ayakkabilarını çıkartarak giriyor zaten hoşuma gitti o yüzden girdik.özellikle top havuzundan acayip zevk aldı.alışması bi 15 dk aldı ama sonra emeklemeler diğer annelere gülücük atmalar.benim içinde iyi oldu yeni annelerle tanıştık konuştuk.umarım devamı gelir.

Anadolu yakasında 2. oyun grubu - Sayfa 5 - Kıpır anneler ve cocuklarının etkinlik rehberi grubu.. - Nurturia

resimlere kk izin verirse burdan görebilirsiniz :)

sen iroşu almaya giderken keremde geliyomu senle yoksa komşuya falanmı bırakıyon
merak ettim de

yok canım her gün gelen kadınımız var ona bırakıyorum malum bizim evde çocuk çok kayınvaldemde var ya yaşlı bakım istiyo oda böyle bi yöntem bulduk bizde hergün geliyo pazar hariç kimsem yokki çocuğu bırakabileceğim

aynnı soruyu ben soracaktım.baktım yazmışsın.

sevındım sızın adınıza
duru ya da ıyı olmus bak eglenmıs kuzu
top havuzu ha hımmm bızde deneyelım cevahıre bı dahakı gidşimize bakalım napıcak resımlerı acmıyor bu arada :47
heee ıyı barı donardı yoksam garıbım
meraklılar siziii

napalım meraklıyız

meraba kızlar.

nihayet gelebildim, haftasonundan beri sayfa hata veriyor,sanırım virüs bulaştı..başka bi program kurdum artık explorer için.

pazar buluştuk biz de,kayseri ekibi,eşli :) bizim için güzel geçti ama bebişler bu defa pek rahat değildi..burak uykusuz olduğu için mızırdadı, ecenaz da annesinin peşini bırakmadı..ama yine de çoğu zaman oynadılar birlikte..resim istersiniz diye yazmıyım dedim ama yazdım yinede,hiç resim yok malesef gülşah baya hastaydı,kan takviyesi yapılması gerekiyormuş,diyetten mi oldu acaba diye düşünüyorum..hacer sağolsun yemekli hazırlanmış,bi sürü uğraşmış..eşler baya baya anlaştı birbiri ile..güzel bi grup oldu bizim için :)melis hariç cocuklar yürüyordu bıdıl bıdıl :) melis de bi 10 güne yürür heralde.

yarın gidiyorum izmire..burakla nasıl ayrılacağım,çok zor..içim içimi yiyor..neyse hayırlsı..serapla buluşacağız kesin,tam dibine düştüm :) fatoşla da görüşmek istiyorum bakalım inşallah kısmet olur..

kan takvıyesımı nasıl yani o kadar ağır mı durumu kansızlığı
kuzular için sevindim ne güzel artık baya baya hatırlıyolardır tanıyolardır birbirlerini siz arayı pek açmıyorsunuz. ama neden resim yok yaaaa
serap ve berkuşla çekilin bari

burcu ben gördüm faotoları çok eğlenmiş duru hanım belli bende denicem top havuzunu bakalım tepkisini merak ettim bak şimdi

bi ara gömüldü top havuzuna yaslandı sanki gerçek havuzda keyif yapıyor.babası 2 haftada bir izinli olduğu günlerde gidecekler.

burcu güzel geçmiş belli..durunun de eğlendiği bellii..

benim şimdi 2 oturma grubum oldu,biri bizim kızlarla..biri de şirketin eski çalışanları ile..burak bizim gruptakilerle iyi vakit geçiriyor ama diğer gruptaki cocuklarla pek uyum sağlayamadı..2 defa buluştuk..2 haftada bi olcak..cocuklar 3.5-3-2-1 yaşlarında..2 yaşında olan burağı çok sıkıştırıyo, sürekli ona bebek gibi bakmak istiyo,sıkıştırıyo öpmek için..annesi de kendi cocuğunu yanına almıyo,burağı bana getiriyo :) o yüzden pek uyum sağlayamadı onlarla..bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak?

biz de yaz gelsin, atcaz kendimizi parklara,pikniklere..bizim kızlarla olan buluşmaları 3 haftada bir ayarladık..

burcucum duru eğlenmişe benziyor.top havuzunda şaşkın bakışlar içinde.
sende güzel vakit geçirdiysen ne güzel.böyle etkinliklere katılmak iyi fikir aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…