Bugün bende yoğunum pek gelip aktif olamadım .
biz cumartesi günü nurtur... 'daki annelerin düzenlemiş olduğu oyun grubuna katıldık kızlar.Cumartesi sabah 10.30 da ordaydık en küçükleri Duru'ydu.3 erkek 1 tanede kız ardaşaşımız oldu.oyun parkına girdik Duru acayip eğlendi.aslında biz oyun parkına girmeyiz diyi düşünüyordum ama temiz bir yerdi anne babalarda yürüyen çoçuklarda ayakkabilarını çıkartarak giriyor zaten hoşuma gitti o yüzden girdik.özellikle top havuzundan acayip zevk aldı.alışması bi 15 dk aldı ama sonra emeklemeler diğer annelere gülücük atmalar.benim içinde iyi oldu yeni annelerle tanıştık konuştuk.umarım devamı gelir.
Anadolu yakasında 2. oyun grubu - Sayfa 5 - Kıpır anneler ve cocuklarının etkinlik rehberi grubu.. - Nurturia
resimlere kk izin verirse burdan görebilirsiniz :)
meraba kızlar.
nihayet gelebildim, haftasonundan beri sayfa hata veriyor,sanırım virüs bulaştı..başka bi program kurdum artık explorer için.
pazar buluştuk biz de,kayseri ekibi,eşli :) bizim için güzel geçti ama bebişler bu defa pek rahat değildi..burak uykusuz olduğu için mızırdadı, ecenaz da annesinin peşini bırakmadı..ama yine de çoğu zaman oynadılar birlikte..resim istersiniz diye yazmıyım dedim ama yazdım yinede,hiç resim yok malesefgülşah baya hastaydı,kan takviyesi yapılması gerekiyormuş,diyetten mi oldu acaba diye düşünüyorum..hacer sağolsun yemekli hazırlanmış,bi sürü uğraşmış..eşler baya baya anlaştı birbiri ile..güzel bi grup oldu bizim için :)melis hariç cocuklar yürüyordu bıdıl bıdıl :) melis de bi 10 güne yürür heralde.
yarın gidiyorum izmire..burakla nasıl ayrılacağım,çok zor..içim içimi yiyor..neyse hayırlsı..serapla buluşacağız kesin,tam dibine düştüm :) fatoşla da görüşmek istiyorum bakalım inşallah kısmet olur..
burcu güzel geçmiş belli..durunun de eğlendiği bellii..
benim şimdi 2 oturma grubum oldu,biri bizim kızlarla..biri de şirketin eski çalışanları ile..burak bizim gruptakilerle iyi vakit geçiriyor ama diğer gruptaki cocuklarla pek uyum sağlayamadı..2 defa buluştuk..2 haftada bi olcak..cocuklar 3.5-3-2-1 yaşlarında..2 yaşında olan burağı çok sıkıştırıyo, sürekli ona bebek gibi bakmak istiyo,sıkıştırıyo öpmek için..annesi de kendi cocuğunu yanına almıyo,burağı bana getiriyo :) o yüzden pek uyum sağlayamadı onlarla..bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak?
biz de yaz gelsin, atcaz kendimizi parklara,pikniklere..bizim kızlarla olan buluşmaları 3 haftada bir ayarladık..
meraba kızlar.
nihayet gelebildim, haftasonundan beri sayfa hata veriyor,sanırım virüs bulaştı..başka bi program kurdum artık explorer için.
pazar buluştuk biz de,kayseri ekibi,eşli :) bizim için güzel geçti ama bebişler bu defa pek rahat değildi..burak uykusuz olduğu için mızırdadı, ecenaz da annesinin peşini bırakmadı..ama yine de çoğu zaman oynadılar birlikte..resim istersiniz diye yazmıyım dedim ama yazdım yinede,hiç resim yok malesefgülşah baya hastaydı,kan takviyesi yapılması gerekiyormuş,diyetten mi oldu acaba diye düşünüyorum..hacer sağolsun yemekli hazırlanmış,bi sürü uğraşmış..eşler baya baya anlaştı birbiri ile..güzel bi grup oldu bizim için :)melis hariç cocuklar yürüyordu bıdıl bıdıl :) melis de bi 10 güne yürür heralde.
yarın gidiyorum izmire..burakla nasıl ayrılacağım,çok zor..içim içimi yiyor..neyse hayırlsı..serapla buluşacağız kesin,tam dibine düştüm :) fatoşla da görüşmek istiyorum bakalım inşallah kısmet olur..
burcu güzel geçmiş belli..durunun de eğlendiği bellii..
benim şimdi 2 oturma grubum oldu,biri bizim kızlarla..biri de şirketin eski çalışanları ile..burak bizim gruptakilerle iyi vakit geçiriyor ama diğer gruptaki cocuklarla pek uyum sağlayamadı..2 defa buluştuk..2 haftada bi olcak..cocuklar 3.5-3-2-1 yaşlarında..2 yaşında olan burağı çok sıkıştırıyo, sürekli ona bebek gibi bakmak istiyo,sıkıştırıyo öpmek için..annesi de kendi cocuğunu yanına almıyo,burağı bana getiriyo :) o yüzden pek uyum sağlayamadı onlarla..bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak?
biz de yaz gelsin, atcaz kendimizi parklara,pikniklere..bizim kızlarla olan buluşmaları 3 haftada bir ayarladık..
burcucum duru eğlenmişe benziyor.top havuzunda şaşkın bakışlar içinde.
sende güzel vakit geçirdiysen ne güzel.böyle etkinliklere katılmak iyi fikir aslında.
Burcucum resimler çok güzel duruda eğlenmiş bayağı maşallah kuzuma bizim bi esmayla grubumuz var bizde gidelim bi hafta sonu esma as merkezde var
seçil ve esra nasılsınız seçil babana geçmiş olsun cnm iyileşte buluşalım bizlerde
hülya hayırlı yolculuklar iyi buluşmalar cnmmm
hoşgeldin secil.nasılsın
.
hoşgeldin seçilcim geçmiş olsun canım, babanada çok geçmiş olsun .....Sağolun canlarım şuan iyi ALLAHA şükür bir damarı tıkalıymış stent takıldı.ama üzüldük tabi epeyce biz ordayken hastalandı.Babamı ilkkez böyle gördüm ne zormuş.
Serapcım bir iyleşebilsem 1 haftadır geçmedi.ben çok istedim buluşmayı ama iptal olunca kaldı yine.siz çalışıyorsunuz gün belirleyin ben gelirim biliyorsun.1 gün önceden haberim olması yeterli.
hayırlı yolculuklar hülyacım....meraba kızlar.
resimleri gördüm canım duru pek memnun gözüküyor halinden iyi etmişsin....Bugün bende yoğunum pek gelip aktif olamadım .
biz cumartesi günü nurtur... 'daki annelerin düzenlemiş olduğu oyun grubuna katıldık kızlar.Cumartesi sabah 10.30 da ordaydık en küçükleri Duru'ydu.3 erkek 1 tanede kız ardaşaşımız oldu.oyun parkına girdik Duru acayip eğlendi.aslında biz oyun parkına girmeyiz diyi düşünüyordum ama temiz bir yerdi anne babalarda yürüyen çoçuklarda ayakkabilarını çıkartarak giriyor zaten hoşuma gitti o yüzden girdik.özellikle top havuzundan acayip zevk aldı.alışması bi 15 dk aldı ama sonra emeklemeler diğer annelere gülücük atmalar.benim içinde iyi oldu yeni annelerle tanıştık konuştuk.umarım devamı gelir.
Anadolu yakasında 2. oyun grubu - Sayfa 5 - Kıpır anneler ve cocuklarının etkinlik rehberi grubu.. - Nurturia
resimlere kk izin verirse burdan görebilirsiniz :)
geçmiş olsun zeynep....ya kızlar dün ipeğe babası sarma yedirdi (hani fıstıklı tatlı varya)
1-2 saat sonra anam heryeri kabardı sinek ısırığı gibi oldu
bugün bişeyi yok
sanırım antep fıstığına alerjisi var öğrenmiş olduk
EBRU canım diyecek laf bulamıyorum. 2 saat bakamıyolar bi çocuğa. sen çalışsan nolucak. durmuyo değil durdurmayı beceremedim demiyor da. laf işte
geçmiş olsun iyi oldumu bari
sağol cnm evet az büyüdükerinde hiç oturamıcaz onu anladım :)
kolay gelsin cnm
geçmiş olsun cnm
özledik cnm seni gel ihmal etme artık
geçmiş olsun buarada
slm cnm kar yağıyomuş ne güzel ben busene kar görmedim hiç
valla uyuz olunmucak gibi deil benim kaynanam 70 yaşında çocuğuma bakıyo canı gibi
geçmiş olsun selma.iyi etmişsin okula göndermemekle.evde dinlenir yada dinlenirken bilgisayar başında olur işte.onlarar göre dinlence işte.
amaan benim bu keci gribenden daha gecen hafta haberim oldu.tv ile alakam yokya.bek cahil kalmışım bea.sizede geçmiş olsun.gitsin kecilerr üztünüzden.
babana ço geçmiş olsun.dedigin gibi varsın uzak olsunlar onlar iyi olsundaa.
sizede cok geçmiş olsun secil.kışta hastalanmadan geçirimeyiriz.çabucak toparlanısınız inşallah.
buradala gel artık ya.özledik kız.valla gel iki kelam yaz.unuttun bizi iyice
günaydın herkesee selmacım erene çok geçmiş olsun salgın var her yerde iyi yapmışsın okula gönder
memekle bugün dinlensin yarına iyileşir inş hülyacım çok geçmiş olsun babanada allah büyüktür inşallah şifasını verir canım hava gerçekten çok soğuk burda bu gece gelecekmiş kar bi yağsada şu mikroplar ölse artık keçiler falan dağlara gitse
günaydın kızlar
çoğunluk hep hasta galiba çok geçmiş olsun analarınada balalarınada.... inşallah kolay atlatırsınız (diycem ama fena yapışıyo bu keçi illeti)...
geçmiş olsun cnm
geçmiş olsun zeynepçim bizde öleyizde çok şükür alara benden iyi.
sizede geçmiş olsun cnm yanlız olunca çok zor bilirim bende öyleyim,napalaım herkes yerinde sağ olsun.
günaydın güzel anneler,hayırlı haftalar olsun.
hastalarımıza kocaman geçmiş olsun, hemen iyileşsinler inşallah
bizde hastalık var malesef açılışı erenle yaptık,zeynoyla devam ediyoruz sonrasında keremde hasta olur herhalde :26:Günaydın kızlaaar,
ay evet daha cok yagsın şu kar yahu. kar topu oynayalım bebeklerimizle.
Burcu Duru ne yaptı oyun günü. güzel vakit gecirdimi. sasırdımı. bir değisiklik farkettinmi Duru da buluşmadan sonra. büyük cocuklar vardıya biseyler kapmısmı onlardan.
Bizim istanbul buluşması nisana kaldı kesin. daha iyi oldu boşverin.
Didemcim ve selmacım sizin bebekler nasıl? hastalık falan yok dimi?
amin canım ....Bizden daha şanssız olan kadınlar için dua edelim. Tüm evlat acısı çeken kadınlar, siddet gören kadınlar, sevgi nedir aşk nedir tatmamış kadınlar hepsi icin önümüzde güzel günler olsun diliyorum. Tüm kadınlar dünyanın bütün güzelliklerini hakediyor. Oğullarımızı kadınlara saygılı, değer kıymet veren insanlar olarak yetiştirelim. kız cocuklarımız da haklarını alsınlar, kimselere ezdirmesinler kendilerini, okusunlar, sevsinler birbirlerini.
çok şükür inş.olmazlar didemcim ....saol özlemcim bu aralar yok vukuat diyelim
klaVYEm Bozuldu yazamıyom
sEraP izmir BEni ararmısın
Sağolun canlarım şuan iyi ALLAHA şükür bir damarı tıkalıymış stent takıldı.ama üzüldük tabi epeyce biz ordayken hastalandı.Babamı ilkkez böyle gördüm ne zormuş.
Serapcım bir iyleşebilsem 1 haftadır geçmedi.ben çok istedim buluşmayı ama iptal olunca kaldı yine.siz çalışıyorsunuz gün belirleyin ben gelirim biliyorsun.1 gün önceden haberim olması yeterli.
GÜNAYDIN HERKESE ÇOK GÜZEL KAR YAĞIYOR BURDA SABAH O KADAR RÜZGAR VARDIKİ NEVA UÇACAK DİYE KORKTU YAvrucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?