2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyi etmişsin.ne güzel eğlenmiş belli..

gülahın neyi varki.yok kız kendini aç bıracak biri değil elbet.tüh ya.geçmiş olsun.
izmirede güle güle git bakalım..kısa sürelgne olacak üsülme kız

ne güzel.oh arkadaş çok olunca iyi oluyo.

eşli buluşmakda ayrı bi güzel oluyo.çocukları eşlere bırakıp azda olsa laflayabiliyorsun.
minikler huzursuzdu demek.arada oluyor öyle malesef.eee neden resim yok ama merak ediyoruz bizde.
bıdıklar yürüdüler hee aferim kuzucuklara.

bizede pazar günü özlemler gelecekti.ama eşinin maçı olduğu için gelemediler.başka bi haftaya kaldı artık.

bende bu işe sinir oluyorum sen al çoçuğunu yanına benimki eğlensin oldu canım...
bizim kızlarlada 3 haftada bir süper fikir gerçekten topik arkadaşlığını aştınız düzene oturttunuz bu buluşmaları ayarlamak , katılmak bile fedakarlık istiyor tebrik ederim.

burcucum duru eğlenmişe benziyor.top havuzunda şaşkın bakışlar içinde.
sende güzel vakit geçirdiysen ne güzel.böyle etkinliklere katılmak iyi fikir aslında.

valla iyi oldu Pınarcığım.birde Anadolu yakası olunca (kazyatağında kozzy alış-veriş mekezinde )buluşmada erken olunca öğleden sonrasıda bize kaldı.ayrıldık 1 saat daha dolaştık kızımla sonra eve erken kalkan erken yol alır işii gücümüde hallettim çok çok iyi oldu.

Burcucum resimler çok güzel duruda eğlenmiş bayağı maşallah kuzuma bizim bi esmayla grubumuz var bizde gidelim bi hafta sonu esma as merkezde var
seçil ve esra nasılsınız seçil babana geçmiş olsun cnm iyileşte buluşalım bizlerde
hülya hayırlı yolculuklar iyi buluşmalar cnmmm

gidelim cnm eşlerle gidelimde biraz rahat ederiz zor olur yoksa

Seçil ben babana geçmiş olsun demeyi unuttum canım ya.nasıl geçti anjio peki tıkanıklı varmış?

buluşun Serap valla biz istanbulun iki ucundan bir araya geliyoruz ki o kadar trafik ve uzun yola rağmen siz daha rahat yol katedersiniz hem çoçuklara hem size değişiklik iyi olur.

hoşgeldin secil.nasılsın

.

ahh ayşegül ancak cvp veriyorum ömür benim ömrümü yedi :)) iyilik sağlık canım.. sen yoksun ama yazayım ben yine de :)))

burcu
gördm bende resimleri harika olmuş yaa eğlenmiş belli ki duru maşallah..

bursalı hanımlar buluşalım diyecektim ama kar başladı yine havalar soğuk bizim buluşma yaza kaldı herhalde..

kayseri ekibini
de kuluyorum ne güzel olmuş eşli buluşmuşlar böyle bebeklikten gelen sıkı bi dostlukları olacak bizim yumurcakların anlaşılan..

adaşımın(seçil) da babası rahatsızmış sanıım geçmiş olsun seçilciğim..

ipektoşuma da geçmiş olsun.. iki fıstık bir arada olmadı yani ipekçiğim alerji olmuş..

aklıma gelenler bunlar kusura bakmayın rötarlı yazıyorum..

Son düzenleme:
Sağolun canlarım şuan iyi ALLAHA şükür bir damarı tıkalıymış stent takıldı.ama üzüldük tabi epeyce biz ordayken hastalandı.Babamı ilkkez böyle gördüm ne zormuş.

Serapcım bir iyleşebilsem 1 haftadır geçmedi.ben çok istedim buluşmayı ama iptal olunca kaldı yine.siz çalışıyorsunuz gün belirleyin ben gelirim biliyorsun.1 gün önceden haberim olması yeterli.

GÜNAYDIN HERKESE ÇOK GÜZEL KAR YAĞIYOR BURDA SABAH O KADAR RÜZGAR VARDIKİ NEVA UÇACAK DİYE KORKTU YAvrucak

Günaydın kızlaaar,

ay evet daha cok yagsın şu kar yahu. kar topu oynayalım bebeklerimizle.

Burcu Duru ne yaptı oyun günü. güzel vakit gecirdimi. sasırdımı. bir değisiklik farkettinmi Duru da buluşmadan sonra. büyük cocuklar vardıya biseyler kapmısmı onlardan.

Bizim istanbul buluşması nisana kaldı kesin. daha iyi oldu boşverin.

Didemcim ve selmacım sizin bebekler nasıl? hastalık falan yok dimi?

Bizden daha şanssız olan kadınlar için dua edelim. Tüm evlat acısı çeken kadınlar, siddet gören kadınlar, sevgi nedir aşk nedir tatmamış kadınlar hepsi icin önümüzde güzel günler olsun diliyorum. Tüm kadınlar dünyanın bütün güzelliklerini hakediyor. Oğullarımızı kadınlara saygılı, değer kıymet veren insanlar olarak yetiştirelim. kız cocuklarımız da haklarını alsınlar, kimselere ezdirmesinler kendilerini, okusunlar, sevsinler birbirlerini.

hoşgeldin seçilcim geçmiş olsun canım, babanada çok geçmiş olsun .....

hayırlı yolculuklar hülyacım....
gülşahcım sanada geçmiş olsun canım .....

resimleri gördüm canım duru pek memnun gözüküyor halinden iyi etmişsin....

geçmiş olsun zeynep....

günaydın kızlar

çoğunluk hep hasta galiba çok geçmiş olsun analarınada balalarınada.... inşallah kolay atlatırsınız (diycem ama fena yapışıyo bu keçi illeti)...

günaydın güzel anneler,hayırlı haftalar olsun.

hastalarımıza kocaman geçmiş olsun, hemen iyileşsinler inşallah

çok sağolun kızlar ereni dün sağlık ocağına götürdüm ilerlemeden bide doktor görsün dedim aile hekimimiz soğukalgınlığı dedi ciddi bişey değilmiş ilaç verdi kullanmaya başladık,ama zeynoşumda hasta oldu dün gece doğru düzgün uyuyamadı yavrum burnu tıkalı nefes alamıyor diye kaç kere kalktı burun spreyi sıktım aferin şurup verdim sesi kalınlaştı, burnu akıyor, hapşırıyor bugünde, offf korktuğum başıma geldi biri hasta oldumu hepsi sırayla hasta olur şimdi

bizde hastalık var malesef açılışı erenle yaptık,zeynoyla devam ediyoruz sonrasında keremde hasta olur herhalde :26:

amin canım ....

saol özlemcim bu aralar yok vukuat diyelim
çok şükür inş.olmazlar didemcim ....

tekrar geçmiş olsun canım..

GÜNAYDIN HERKESE ÇOK GÜZEL KAR YAĞIYOR BURDA SABAH O KADAR RÜZGAR VARDIKİ NEVA UÇACAK DİYE KORKTU YAvrucak

aynen yaa ağaçlar kopacak sanki feci savruluyorlar..

slmm hanımlar kahvaltıdan önce uğradım kaçıyorum.. hoşçakalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…