2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

dideeeem hoş geldin....

3 nisan havvanın evinde toplaşıyoruz

23 nisandada c.bostanda cocuk şenligi kortejiyle yürüyeceğiz. bak ayarla kendini ona göre.

slmm ecenaz uyumuşken bakıyım azcık
hızlıca bi göz gezdirdim ama ebrudan haber yok galiba

ayy un kurabiyesini yaptımdan oldu sanki 1 tane yedim o bana bakıyo ben ona ( teyzemlere anneme falan götürdüm

kayseriye gelen bacılarımı seve seve ağırlarım bende buyurun başımızın üstünde yeriniz var...

saçımı yıkadım.defneyi uyuttum.şimdi işlerime bakayım.sıonra gelrim
didem senin koca iyi hesap yapıyormuş demek:) boşver sana demeden gitsin sonra çok soru sorarız ne oldu niye olmadı falan..
ebru saçlara dokunmak demekki huy oldU DURUDA.AHH ACİL BIRAKTIRMALISIN DEĞİLSE ZOR BIRAKIYORLARR..
klavye değişti ya.neyse şimdilek by.

3 nisan mardin olayımız olabilir daha kesin değil 23 nisandada nevanın okulda gösterisi var orda oluruz

ben kaçtım kızlar kocam geç kalacakmışın gideyim toplayayım kızlarımı

aynen ayşegül ben hele çok buıdı bıdıyım allah bilerek bana oğlan vermemiş valla gelini 2 günde kaçırıdım kesin

kız rahat adam bursu okulu b.itirene kadar koparmış

İLK OKUL DEĞİL DİMİ İLK ÖĞRETİM BİTENE KADAR MI.oyy süper valla.adam hiç çalışmayıp evde otursa bile yeridir yani.Fevziye mek.okutmak öyle kolaymı çok büyük şans maşallah diyeyim.devamı gelsin :)

şimdik aradı bak nişantaşında iş görüşmesindeymiş benden gizli gizli yapıyor galiba çok soru sormayayım diye

rahat ver kız o zaman ama denmesi kolay tabii.ne oldu ne bitti iş bulacakmı nasıl olacaak diye 40 şey var kafanda ama daha çok yeni ya du bakalım çıkar elbet biryer.

kızlar sizin buluşma seda da deilmiydi neden havva ya geçti..

Sedanın bir ev olayı çıktı.taşınacaklar canım .şimdi telaşının arasında olmazdı kısmet,
Havvanın evine gitmek kısmetmiş.bundan sonrada havalar güzel olacak dışarda daha uygun olur zaten.

MARDIN HAVALIMANI PIST BAKIMI

Mardin Havaalani 15 Haziran 2011’den 2011 sene sonuna kadar pist çalismalari sebebiyle geçici olarak uçuslara kapatilacaktir

hazirana kalırsan havaalanı bakıma alınacak haberin olsun.

ayy sen nisanda düşünüyormuşsun ama.olmazzz buluşmadan sonraki haftalarda gidin bizene yaaa..

Son düzenleme:
yarın benm kaynana geliyo..kasılmaya başladım şimdiden..örümcekte gelir kesin...gelip gitselerdi rahatlardım heeee...

kalkıp yemeğimi yapıym erkence yiym...sıpalara da meyve sıkıym..gelirim yine...muckkk.

:) ilahi didem.bendende çok iyi kaynana olurdu kız.gelinle iyi anlaşırdım.ben pek karışmayı sevmem zati..bana gelen gelin yaşardı..kısmet

Son düzenleme:
henz kesinleşen birşey yok salı günü emar ve eeg çekılecek size sonuçları bildiririm ..
dilekleriniz için çok sağolun..

bizde dün gittik idrar kültürümüz olmamış idrara dıştan mikroıp karışmış çıkmış sonuç çıkmamış doktor idrar poşeti yarım saatten fazla kaldıysa olurdedi..yeniden idrar kültürü verdik salıya çıkçk..her hafta bi kere gitmesek hastane bize küsüyoda...
nefroloji kontrolude dündü enfeksiyonu var ilacı içmiyo dedim iğne yazalımdedi iğnesiz geçmez zaten dedi..7 tane iğne verdi onu 1 hafta vurdurcaz ardından da koruyucu bi antibiyotik verdionuda kullanacakmışız 2 ay sonra kontrol var kontrole gidene kadar kullanın dedi ozaman karar vercek devam edip etmeyeceğimize...enfeksiyonu geçersede ameliyat işlemi yapılacak..bizde böyle

ebrucum valla çok üzdün dün beniş korkuttun akşama kadar aklımdan çıkmadın iyi düşün iyi olsun canım inşallah hiç bişey çıkmaz..rabbim yanında olsun şifa versin...
seçilcim saol canım valla bizimde ilk defa oldu inşallah geçer canım bakalım...
tubacım saol canım benim...

Günaydınlar. Güzel bir gün olsun hepimize.

Ebru çok merak ettim seni. Dün yazamadım ama gelip baktım hep bişey yazdın mı diye.
Güzel haberlerini bekliyorum. Kalbini ferah tut iyi düşün canım.

Zeynepçim sana da geçmiş olsun hadi inşallah gerek kalmaz yakmaya da.

Didem bacım ne zamandır görüşemiyoz yahu nörüyon

günaydın herkese..

fatoş 2 ay sonra da aras bişey çıkartır kesin :) olsaydı da bitseydi..

günaydın didemcim, seni burda görmek ne güzel...napıyo ayşe? burak tadından yenmiyo valla , eminim hepsi öyledir şu dönemde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…