2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kaynanam yarın geliyomuş canım..gelemiyo bi türlü herzamanki gibi..uzatıp duruyo..oyalıyo beni evde otrym diye zar..sanki geziyorum hergün tövbe tövbe....
anacım bu kadın sana gelene kadar iyleşicek zaten
hadi hayırlısı bak tabi ekndine canım aferin sana
canım geçmiş olsun fena üşütmüş ozaman esmacım ya okadarda dikkat ediyoz anlamıyom ben ya senin oğlana halasımı bakıyo şimdi. arasada iğneverdi idrar yolu nfeksiyonu için bu gün ilkini vuruldu 7 tane çok ağladı yakıyomuş

valla cnm bende nasıl koruyorum bilsen uyurken tulumla yatırıyorum üstüne ince yorgan örtüyoeum açsana üşümez biliyom ama üstünü örtçem die sabaha kaadar elli kere uyanıyom her havaya çıkarıyom gıdalarına dikkat ediyorum malesef oluyo
sizede geçmiş olsun 7 iğne kuzuma yakıcak ama iyi olucak
valla seninki artık anlyıodur doktor görünce ağlıyomu
benimki bugün doktora ters ters baktı dudaklarını büktü başladı ağlamaya

ayy yazık ya, emir ilerletmiş baya..ne kadar dikkat etsek de oluyo canım,elde değil..hasta ola ola büyüyecekler işte..

aras paşam da yemiş iğneyi hee.cocukla zorlanıyo ama iğneyle daha çabuk iyileşiyolar..yazık kuzulara..biz bile dayanamıyoz hastalığa,iğneye,onlar napsın ağlamasında.

ay ne güzel yaa. çok imreniyorum böyle konuşan bebeklere benim him konuşmuyor daha..

ahh esmacım geçmiş olsun canım.. allah şifa versin..

Selam hanımlar nabersiniz

Benim canım çok sıkılıyor ya .Benim bu paşa son zamanlarda ne kahvaltı yapıyor ne yemek yiyor .Eskiden azda olsa yerdi şimdi hiç verme yemez çok fazla emmek dahi istemiyor .Zaten inek sütü , devam sütü vs hiçbişey içmiyor .Birde bu aralar geceleri uyumamak için ağlıyor .Zorla uyutsam bile sabaha kadar yüz kere kalkıyoruz .Galiba yine diş çıkarma döneminde .Çünkü eli hep ağzında .İştah ve uykuda gitti Dolayısıyla bende çok ama çok yoruluyorum imdat diye bağırasım geliyor bazen :84:

öle cnm valla koca kış girp olmadı ama sonunda oldu dediğin gib hasta olup iyileşip büyücekler
Allah başka dert vermesin
ay ne güzel yaa. çok imreniyorum böyle konuşan bebeklere benim him konuşmuyor daha..

sağol cnm
sende üzülme daha konuşmaya yeni başlıcaklar cnm takılma okadar

slm tubacım yemiyosa bi doktora götürsen iştah açan bişiy verir belki

henz kesinleşen birşey yok salı günü emar ve eeg çekılecek size sonuçları bildiririm ..
dilekleriniz için çok sağolun..
Umarım sonuçların çok iyi çıkar canım Allah sağlık versin

Ay yavrum şansa bak .İğneler canını yakar ama ilaç içmiyorsa iğne daha iyi tabi . Tekrar geçmiş olsun paşaya

herkese günaydın

başka unuttuğum varsa kusura bakmayın dün akşam bendede baş dönmesi vardı benimki kansızlıkla alakalı galiba nazar değdi galiba şubat annelerine
Canım ilacın varsa ihmal etme iç .Kansızlıkta zor ya insanda derman olmuyor .Dikkat et kendine şekerim sağlıktan önemlisi yok valla

kaynanam yarın geliyomuş canım..gelemiyo bi türlü herzamanki gibi..uzatıp duruyo..oyalıyo beni evde otrym diye zar..sanki geziyorum hergün tövbe tövbe....
Aman gelemez olsun ne bu ya şaka gibi kadın

Ay kıyamam ya demek daha da kötü oldu .Zaten korudukça dahada hasta oluyorlar galiba .Ne kadar dikkat etsekte malesef oluyor ve bundan sonrada olacak .İnş. çok uzun sürmeden atlatır ilaçlarla
Tekrar geçmiş olsun canım

Üzülme canım ya benim oğlumda çok fazla kelime bilmiyor .Ama ne söylersen anlıyor yada birşey istediğinde bize işaretle anlatabiliyor .Boşver böyle daha iyi bir konuşmaya başlarlarsa hiç susmayacaklar kafamızı şişirecekler

ee sende peki annciğim keyfin ne zaman isterse gelmi diyorsun.kız Sibel dilin bize uzun desene yarın işim var o var bu var diye sonraki gün gelsin hee gelemem sonraki gün dersede yarın ben yokum dersin.delimi ne yollarına gül dökecekler sanki nazlanıyorda nazlanıyor.gelmezsen gelme.

oyyyy balgam-boğaz şiş-kulağa geçmiş kız Emir iyi dayanmış o zaman.Sen hasta oluyor dediğin anda dr a götür evdeki drları tınlama sen.iğne iyi tabii daha çabuk geçer ama bu saffaya gelene kadar canı yanmıştır.
Duru da öyle esma o steteskopu görünce ne dudak bükmesi ortalığı yıkıyor.
çok geçmiş olsun canım.

Tuğba diştir o zaman iştahta gittiyse.eline kraker bisküvi falan ver iyice halden düşmesin bar.

maşallah valla berkine..arabayı da öğrenmiş demek..biz düü düü diyos :)

burcu burdayken sorayım,duru nasıl? geçen keyifsiz diyodun? dişden miymiş?

ayy zeynep gelmedi bugün,nasıl oldu acaba?

tugbacım başka bi sıkıntı değildir inşallah..kaç dişi oldu mertkan paşanın?

tuğbiş sağol cnm inş. hemen atlatı iki iğne verdi o biraz toparlatıcak inş.

Tabi iğne daha iyi gelir daha çabuk iyileştirir
Benim paşa önceden daha iyi yiyordu ve gezmeye gittiğimizde saat 10u geçince illlaki beşiğini arıyordu uykum var diye .Eve apar topar geliyorduk gittiğimiz yerden .Ama bu aralar uyumakta istemiyor .
Ne bileyim dra götürsem ne olacak dedim diş çıkarıyor sanki yoksa neden böyle yapsın ki :26:

cnm evet iyi dayanmış insan çocuğunu anlamazmı hafif olunca anladım ama ii o ii dediler şimdide kaynanacığım hasta ettiniz çocuğumu diomuş eşime :84: gelde delirmee
evet anlıyolar artık doktora geldiklerini
hımmmmm dişten dir ozaman yavrum
inş. biraz önde düzelirde iştahı açılır

Tuğba diştir o zaman iştahta gittiyse.eline kraker bisküvi falan ver iyice halden düşmesin bar.

Veriyorum canım zaten birtek çubuk kraker , cici bebe veya simit falan kemiriyor .Meyve falan yemiyor artık .Yemesin önemli değilde sonuçta devam sütü falanda içmiyor inat çocuk .Beni sütümde eskisi gibi bol değilki akşama kadar emse yinede doyurmaz .Kilosu 9 olmuş daha bu ay ama boyumuzda kısa bizim yaşıtlarımızdan çok gerideymişiz. Birde yürümeye başlayalı totosunun üzerine oturmuyor iyice süzüldü yakında eriyecek mazallah Kusura bakma bir dokun bin ah işit oldu çok zayıf ya bazen kafama çok takıyorum hele böyle yemeyince

İnş. canım değildir .Bizim dişlerimiz çıkarken hep böyle sıkıntılarımız oldu .Biliyorsunuz hep anlattım arka arkaya çok hasta oldu .Benimde aklıma ondan diş geldi .Şu an 8 dişi var canım

tuğbacım benim oğlanda kaç aylardır hiç kilo almıyoki boyuda kızlardan bile kısa 77 bile deil 76,5 kısa ama sıtandartların atında deil üzülme büyücekler cnm

ay esma senin kaynana da iyi yüzsüzmüş..benim annem olsa hemen kendine pay biçer.

tuğbacım doktora sorsanız ilaç desteği alsanız o zaman..ne bileyim vitamin falan..ayşegül,didem kullanıyo bi ilaç..ayşegül faydasını gördü..sen de dene bence..bir de ferro ya da ferrum veriyo msun?eskiden veriyo myudun?o da acayip iştah açıyo...

kızlar kaynanam geliyomuş
gülüyorum ama sinirim bozuluyo..
canlarım onların huyudur asla beni arayıpta geliyoruz demezler...biricik oğullarını ve abilerini ararlar..görümcemde öyle yapar...benm yanıma gelir abisini arar..bende derim işyerinde senin yanına geliyolar oturmaya...evdeki insan benm beni arasınlar..manyaklar çünkü...eşime defalarca dedim beni niye aramıyolar bu nasıl iş diye..oda onlara defalarca söyledi..çoğundada ben şahit oldum..ama yinede aynılar..alıştım artık..iptal etme durumuna gelince bir an önce gelsin gitsinler istiyorum..yoksa ekerim ama bu seferde geldilermi gelceklermi telaşı oluyo..bi plan yapıcak oluyorum hopp eşim arıyo annmler geliyo..benden paparayı yiyo ama bişey diyemiyo..çünkü eşim bana şöyle diyo:canım bizimkiler cahil insanlar uğraşma kafanı yorma he de gitsin..onlarla aynımı olalım bizde diyo bende hak vererekten bişey diyemiyorum...

tuğbacım benim oğlanda kaç aylardır hiç kilo almıyoki boyuda kızlardan bile kısa 77 bile deil 76,5 kısa ama sıtandartların atında deil üzülme büyücekler cnm

Biliyorum canım sağlıklı olsunda gerisi boş aslında .Sağlık ocağındaki hemşire heray gittiğimizde hep boyu ve kilosu geride diyor .Tamam eşimle ben çok uzun değiliz belkide minyon bir çocuk olur belkide ilerde birden gelişir .Bazen yok yere kafaya takıyoruz işte :78:

ah hulyacım aahh ahhh ne sen sor ne ben sölimmmm bölr olmaya çalışıyorum

ayşegülün kullandığı mama gibi bişey az yiyen çocuklara veriliyo..hiç yemiyosa kullanamaz onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…