anacım bu kadın sana gelene kadar iyleşicek zatenkaynanam yarın geliyomuş canım..gelemiyo bi türlü herzamanki gibi..uzatıp duruyo..oyalıyo beni evde otrym diye zar..sanki geziyorum hergün tövbe tövbe....
hadi hayırlısı bak tabi ekndine canım aferin sanaburak iyi oldu selmacım..1 gün sürdü,hemen ıhlamur portakal takviyesiyle uzamadı çok şükür..şimdi de annem-babam grip olmuşlar..inşallah geçmez cocuklara..minik de iyidir inşallah..bu ara iyi besleniyorum,et-süt-yumurta-elevit :) büyümüştür heraldee :)
haftasonunda memlekete gitme planımız var.bakalım bu sefer kısmet olacak mı?
ayşegül siz gidiyo musunuz adanaya?
canım geçmiş olsun fena üşütmüş ozaman esmacım ya okadarda dikkat ediyoz anlamıyom ben ya senin oğlana halasımı bakıyo şimdi. arasada iğneverdi idrar yolu nfeksiyonu için bu gün ilkini vuruldu 7 tane çok ağladı yakıyomuşkızlar slm
oğlumu doktora götürdük geldim
malesef boazı çok şişmiş iltihaplı kulaklarınada geçmiş daha orda hemen bir iğne yedi balgam sökücü şurup burun spreyi felan verdi bi iğnesi daha var fena hasta olmuş
sibelcim senin kaynana arayıpta bugün deil yarın gelicem deyince sende yarın işim var ondan sonraki gün gel de ne uyuz ya
anacım bu kadın sana gelene kadar iyleşicek zaten
hadi hayırlısı bak tabi ekndine canım aferin sana
canım geçmiş olsun fena üşütmüş ozaman esmacım ya okadarda dikkat ediyoz anlamıyom ben ya senin oğlana halasımı bakıyo şimdi. arasada iğneverdi idrar yolu nfeksiyonu için bu gün ilkini vuruldu 7 tane çok ağladı yakıyomuş
günaydın canımm.. napsın berkuş dediğin gibi Burak gibi tadından yenmiyo vallaeller havada oynuyo sürekli şebeklik yapıyo. Ne söylersek tekrar ediyo(etmeye çalışıyo:)) her gün yeni bi kelime öğreniyo.. önceki akşam aaba(araba) dün akşam da babık(balık) ve tırtır(tıraktör) diyordu kitaptan göstere göstere:) hayır diyorum o da bana hadır diyo ama gülüyo bunu söylerken hoşuma gittiğini biliyo beni kandırmaya çalışıyo:) Bi de şu can bebe reklamı var ya pam pam pam pam diye başlıyo pam pam diye diye oynuyo:) elimde kalcak bi gün
kızlar slm
malesef boazı çok şişmiş iltihaplı kulaklarınada geçmiş daha orda hemen bir iğne yedi balgam sökücü şurup burun spreyi felan verdi bi iğnesi daha var fena hasta olmuş
öle cnm valla koca kış girp olmadı ama sonunda oldu dediğin gib hasta olup iyileşip büyüceklerayy yazık ya, emir ilerletmiş baya..ne kadar dikkat etsek de oluyo canım,elde değil..hasta ola ola büyüyecekler işte..
aras paşam da yemiş iğneyi hee.cocukla zorlanıyo ama iğneyle daha çabuk iyileşiyolar..yazık kuzulara..biz bile dayanamıyoz hastalığa,iğneye,onlar napsın ağlamasında.
sağol cnmay ne güzel yaa. çok imreniyorum böyle konuşan bebeklere benim him konuşmuyor daha..
ahh esmacım geçmiş olsun canım.. allah şifa versin..
slm tubacım yemiyosa bi doktora götürsen iştah açan bişiy verir belkiSelam hanımlar nabersiniz
Benim canım çok sıkılıyor ya .Benim bu paşa son zamanlarda ne kahvaltı yapıyor ne yemek yiyor .Eskiden azda olsa yerdi şimdi hiç verme yemez çok fazla emmek dahi istemiyor .Zaten inek sütü , devam sütü vs hiçbişey içmiyor .Birde bu aralar geceleri uyumamak için ağlıyor .Zorla uyutsam bile sabaha kadar yüz kere kalkıyoruz .Galiba yine diş çıkarma döneminde .Çünkü eli hep ağzında .İştah ve uykuda gittiDolayısıyla bende çok ama çok yoruluyorum imdat diye bağırasım geliyor bazen :84:
Umarım sonuçların çok iyi çıkar canım Allah sağlık versinhenz kesinleşen birşey yok salı günü emar ve eeg çekılecek size sonuçları bildiririm ..
dilekleriniz için çok sağolun..
Ay yavrum şansa bak .İğneler canını yakar ama ilaç içmiyorsa iğne daha iyi tabi . Tekrar geçmiş olsun paşayabizde dün gittik idrar kültürümüz olmamış idrara dıştan mikroıp karışmış çıkmış sonuç çıkmamış doktor idrar poşeti yarım saatten fazla kaldıysa olurdedi..yeniden idrar kültürü verdik salıya çıkçk..her hafta bi kere gitmesek hastane bize küsüyoda...
nefroloji kontrolude dündü enfeksiyonu var ilacı içmiyo dedim iğne yazalımdedi iğnesiz geçmez zaten dedi..7 tane iğne verdi onu 1 hafta vurdurcaz ardından da koruyucu bi antibiyotik verdionuda kullanacakmışız 2 ay sonra kontrol var kontrole gidene kadar kullanın dedi ozaman karar vercek devam edip etmeyeceğimize...enfeksiyonu geçersede ameliyat işlemi yapılacak..bizde böyle
...
Canım ilacın varsa ihmal etme iç .Kansızlıkta zor ya insanda derman olmuyor .Dikkat et kendine şekerim sağlıktan önemlisi yok vallaherkese günaydın
başka unuttuğum varsa kusura bakmayın dün akşam bendede baş dönmesi vardı benimki kansızlıkla alakalı galiba nazar değdi galiba şubat annelerine
Aman gelemez olsun ne bu ya şaka gibi kadınkaynanam yarın geliyomuş canım..gelemiyo bi türlü herzamanki gibi..uzatıp duruyo..oyalıyo beni evde otrym diye zar..sanki geziyorum hergün tövbe tövbe....
Ay kıyamam ya demek daha da kötü oldu .Zaten korudukça dahada hasta oluyorlar galiba .Ne kadar dikkat etsekte malesef oluyor ve bundan sonrada olacak .İnş. çok uzun sürmeden atlatır ilaçlarlakızlar slm
sibelcim senin kaynana arayıpta bugün deil yarın gelicem deyince sende yarın işim var ondan sonraki gün gel de ne uyuz ya
ay ne güzel yaa. çok imreniyorum böyle konuşan bebeklere benim him konuşmuyor daha..
ahh esmacım geçmiş olsun canım.. allah şifa versin..
kaynanam yarın geliyomuş canım..gelemiyo bi türlü herzamanki gibi..uzatıp duruyo..oyalıyo beni evde otrym diye zar..sanki geziyorum hergün tövbe tövbe....
kızlar slm
tuğbiş sağol cnm inş. hemen atlatı iki iğne verdi o biraz toparlatıcak inş.
cnm evet iyi dayanmış insan çocuğunu anlamazmı hafif olunca anladım ama ii o ii dediler şimdide kaynanacığım hasta ettiniz çocuğumu diomuş eşime :84: gelde delirmeeee sende peki annciğim keyfin ne zaman isterse gelmi diyorsun.kız Sibel dilin bize uzun desene yarın işim var o var bu var diye sonraki gün gelsin hee gelemem sonraki gün dersede yarın ben yokum dersin.delimi ne yollarına gül dökecekler sanki nazlanıyorda nazlanıyor.gelmezsen gelme.
oyyyy balgam-boğaz şiş-kulağa geçmiş kız Emir iyi dayanmış o zaman.Sen hasta oluyor dediğin anda dr a götür evdeki drları tınlama sen.iğne iyi tabii daha çabuk geçer ama bu saffaya gelene kadar canı yanmıştır.
Duru da öyle esma o steteskopu görünce ne dudak bükmesi ortalığı yıkıyor.
çok geçmiş olsun canım.
Tuğba diştir o zaman iştahta gittiyse.eline kraker bisküvi falan ver iyice halden düşmesin bar.
hımmmmm dişten dir ozaman yavrumTabi iğne daha iyi gelir daha çabuk iyileştirir
Benim paşa önceden daha iyi yiyordu ve gezmeye gittiğimizde saat 10u geçince illlaki beşiğini arıyordu uykum var diye .Eve apar topar geliyorduk gittiğimiz yerden .Ama bu aralar uyumakta istemiyor .
Ne bileyim dra götürsem ne olacak dedim diş çıkarıyor sanki yoksa neden böyle yapsın ki :26:
Tuğba diştir o zaman iştahta gittiyse.eline kraker bisküvi falan ver iyice halden düşmesin bar.
maşallah valla berkine..arabayı da öğrenmiş demek..biz düü düü diyos :)
burcu burdayken sorayım,duru nasıl? geçen keyifsiz diyodun? dişden miymiş?
ayy zeynep gelmedi bugün,nasıl oldu acaba?
tugbacım başka bi sıkıntı değildir inşallah..kaç dişi oldu mertkan paşanın?
tuğbacım benim oğlanda kaç aylardır hiç kilo almıyoki boyuda kızlardan bile kısa 77 bile deil 76,5 kısa ama sıtandartların atında deil üzülme büyücekler cnm
ay esma senin kaynana da iyi yüzsüzmüş..benim annem olsa hemen kendine pay biçer.
tuğbacım doktora sorsanız ilaç desteği alsanız o zaman..ne bileyim vitamin falan..ayşegül,didem kullanıyo bi ilaç..ayşegül faydasını gördü..sen de dene bence..bir de ferro ya da ferrum veriyo msun?eskiden veriyo myudun?o da acayip iştah açıyo...
ay esma senin kaynana da iyi yüzsüzmüş..benim annem olsa hemen kendine pay biçer.
tuğbacım doktora sorsanız ilaç desteği alsanız o zaman..ne bileyim vitamin falan..ayşegül,didem kullanıyo bi ilaç..ayşegül faydasını gördü..sen de dene bence..bir de ferro ya da ferrum veriyo msun?eskiden veriyo myudun?o da acayip iştah açıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?