2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ahh ahhh ayşegül yemek yemeyi kim sevmez...ben bayılırım mantara canım istedi valla..

hülya ordan bi araba bulduk kısmet bakalım belki geliriz
gelince sizleri görmeden dönmem zati

bacılar ben geldim hoşşşgeldim herkes iyidir inşallah özledinizmi bakayım beni herkeslerde burdaymış

hoşgeldin cnm
ay utandırdın beni cnm haklısın denemedim pek

aişee nezamnadır yoktur nbr
kızlar nbr öğlen yemeğine mantar dolma yaptım çok seviyorum ya
Yalnızca kızım uyuyunca giriyorum onda da bloga yazı ekle falan ancak arada bir takip edebiliyorum... Bir de havalar yeniden açılıyor, eve bile girmiyoruz ki nete gireyim!
mantar dolma nasıl oluyor? mantarı çok severim ben...

ayşe gödrü canım.sana bi mesaj yazdım bakarsan sevinirim:)
tamam canm bakıyrm
nee kayseriye mi gelceksiniz gelirseniz görüşelim mutlakaa...
hiç duymadım ben o modeli..
benim de kardeşm kayseri de oturuyor, ben gelsem sana da haber vercem... :)
minik bebiş nasıl, hamilelik nasıl gidiyor hülyacm?

İyi bari canım umarım ilaçlarla düzelir yakılmaya gerek kalmaz .Allah daha da iyi etsin inş.

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama haberler şimdilik iyi değil moralim sıfır...
benim için dua edin kızlar allah yavrıuma acısın gülsün yüzüme....
Ne oldu canım ya korkutma bizi. Allahım şifa versin umarım çok iyi haberler verirsin bize

Çok üzüldüm Ayşegülcüm Allah yardımcısı olsun eşine , evladına , sevdiklerine bağışlasın .Çokta gençmiş gerçekten zor bir durum .Tez zamanda iyi bir dr bulup sağlığına kavuşur inş.

Çok iyi haberlerlerle gelirsiniz sonuçlarınız güzel çıkar inş. canım bir an önce şu hastanelerden kurtulur paşada.

Hayırlı olsun canım .Bende hiç anlamam arabalardan benimde eşim arabamızı değiştirecek habire araba bakıyor bizde karar veremedik bir türlü

bacılar ben geldim hoşşşgeldim herkes iyidir inşallah özledinizmi bakayım beni herkeslerde burdaymış
Hoşgeldin bacım

hoşgeldin tubacım..
sağol canım.inşallah iyileşir.

mantar dolma dediğin mantarın içine kıyma koyup üstüne kaşar koyup fırında yapılan mı? yoksa başka bi tarifi mi var,merak ettim..

ayyy cnm aramızda hamiş vardı unuttum yemekten bahsediyorum afedersin
ben kaşarlı yapıyorum sadece kıymalı sevmem pek

tuğbacım inş sizde kafanıza uygun bir araba bulursunuz...

Rusya'da 300 bin tavuk açlıktan telef oldu
23.03.2011 - 12:11
Rusya'nın Kaluga bölgesinde bulunan iki farklı tavuk üretim çiftliğinde300 bine yakın tavuk, yetersiz beslenme nedeniyle telef oldu. Telef olana tavuklar, çevrede bulunan köylülerin tarlalarına atıldı.

Yeni sahibine devredildikten kısa süre sonra 'Karaçayevskaya ptitsefabrika' çiftliğinde 200 bine yakın tavuk açlıktan telef oldu. Ölü tavukların bir kısmı yakında bulunan köyün tarım arazisi üzerinde yakılırken, geri kalanların usulsüz bir şekilde toprağa gömüldüğü belirtildi.

Aynı olayın bölgenin bir başka fabrikasında da meydana geldiği ifade edildi. Yaklaşık 100 bin tavuk telef olduktan sonra açık havada çürümeye bırakıldı.

Olaylarla ilgili açılan davalarda mahkeme fabrika sahiplerine; tavukların açıktan gömüldüğü için çevreye zarar verdiği, enfeksiyon ve bulaştırıcı hastalık yaydığı gerekçesiyle ceza yağdırdı.

Rossiya kanalına olayların Kasım 2010 tarihinden itibaren geliştiğini anlatan fabrika genel müdürü Dmitri Murişin, yem tedarikinin durdurulduğunu belirti. Murişin, "Tahıl üreticileri fiyatların artması ile birlikte fazla ödeme yapamadığımız için birden yem tedarikini kesti. Tüm hesaplarımız donduruldu" dedi.

Rusya'da tavukların açlıktan telef olma olayları ilk kez yaşanmıyor. Benzer olay Aralık ayında Kursk bölgesinde iflas eden tavuk çiftliği yem bulamadığı için 300 bin civcivi soğukta ölüme terk etmişti. 'Krasnaya Polyana' çiftliği borçları nedeniyle varlığına el konulunca, bir gün önce doğan civcivleri çöpe atmaktan başka çare bulamamıştı. Civcivlerin bazıları çöp konteynerlere doldurulmuştu, bazıları ise çöplüklerde soğuğa ölüme terk edilmişti.

(CİHAN)

esma çok kötüsün kıss...bizim gibi diyet mağdurlarına yapılırmı yaaa

nerdesin didemcim

anladım cnm bende evde hiç giremiyorum valla çalışmasam hiç giremicem :)

Selam hanımlar herkes iyi mi

Hızlıca geçmişe bakıp geleceğim
slm cnm iyiz sen nasılsın oğluş nasıl

ben de kaşarlı çok severim, bi parça da tereyağı koyarım fırına veririm güzel olur, hülyacım sen de yap kız canın istediyse :)

bende öle yapıyorum işte önce tereyağıyla fırına veriyorum alt üst çevirip güzelce pişince kaşarını koyuyom kızarınca servise hazır

bende öle yapıyorum işte önce tereyağıyla fırına veriyorum alt üst çevirip güzelce pişince kaşarını koyuyom kızarınca servise hazır

ay süpersin canım, afiyet olsun esma, valla diyete başladım ben de 2 gündür, bunu yapabilirim ama light kaşar ile, mantarın kalorisi düşüktür çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…