ayşegül sağol cnmben gidiyorum
bacılar ben geldim hoşşşgeldim herkes iyidir inşallah özledinizmi bakayım beni herkeslerde burdaymış
Yalnızca kızım uyuyunca giriyorum onda da bloga yazı ekle falan ancak arada bir takip edebiliyorum... Bir de havalar yeniden açılıyor, eve bile girmiyoruz ki nete gireyim!hoşgeldin cnm
ay utandırdın beni cnmhaklısın denemedim pek
aişee nezamnadır yoktur nbr
kızlar nbr öğlen yemeğine mantar dolma yaptım çok seviyorum ya
tamam canm bakıyrmayşe gödrü canım.sana bi mesaj yazdım bakarsan sevinirim:)
benim de kardeşm kayseri de oturuyor, ben gelsem sana da haber vercem... :)nee kayseriye mi gelceksinizgelirseniz görüşelim mutlakaa...
hiç duymadım ben o modeli..
bacılar ben geldim hoşşşgeldim herkes iyidir inşallah özledinizmi bakayım beni herkeslerde burdaymış
Evet canım bizim küçük hanım da 24 şubat doğumlu :) Tam yaşıtlar yani...
İst.dayım... sen neredesn?
bende çok özledim özlemle zeynepe sordum sizleri ayşegül bacım özelden at bana telini bulunsun
İyi bari canım umarım ilaçlarla düzelir yakılmaya gerek kalmaz .Allah daha da iyi etsin inş.kbb ye gıttım sabah ozlemcım. burnumda aşırı kuruluga baglı kılcal damar catlaması warmıs. bı torba ılacı aldık geldık 1 hafta 10 gun kullanıcam gecmezse lazerle yakıcaklarms. damarlar ınceldıgınden her basınca darbeye hemen kanıyormus
Ne oldu canım ya korkutma bizi. Allahım şifa versin umarım çok iyi haberler verirsin bizeiyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama haberler şimdilik iyi değil moralim sıfır...
benim için dua edin kızlar allah yavrıuma acısın gülsün yüzüme....
Çok üzüldüm Ayşegülcüm Allah yardımcısı olsun eşine , evladına , sevdiklerine bağışlasın .Çokta gençmiş gerçekten zor bir durum .Tez zamanda iyi bir dr bulup sağlığına kavuşur inş.günaydın..
hasta bebeklerimize acil şifalar diliyorum.umarımhemencecik düzelirler..of gel artık yazz..gell...
ebru ne oldu güzelim merak ettik bak!.allah yardımcın olsun acil şifalar olsun.inşalah üzüldügünle kalırsın.herşey yoluna girsin çabucak.
benimde aslanda moralim bozuk bi arkadaşımın kanser oldugnu ögrendim.üstelik bu arkadaşım daha 26 yaşında.kaç gündür rüyalarıma giriyo.içim çok sıkkın.daralıyorum resmen.sanırım eski korkularım depresti.hem ona hem kendime..
Çok iyi haberlerlerle gelirsiniz sonuçlarınız güzel çıkar inş. canım bir an önce şu hastanelerden kurtulur paşada.hastaneye gitçez bizde bugün kalksında aras bey idarar kulturunün sonucu alıncak
nefroljide kontrol varda bakarlamı bilmiyorum daha bitmedi ya amleiyat işi hayırlısı
iki gecedier yine çok uyanıyo ağlıyo bi anlatacak kadar olsalar sıkıntılarını...
gelince görüşürük artıkın öpüyom hepinizi
aklım ebruda kalacak şimdi ya...inşalah kötü bişi değildir...
Hayırlı olsun canım .Bende hiç anlamam arabalardan benimde eşim arabamızı değiştirecek habire araba bakıyor bizde karar veremedik bir türlükızlar size bişey sorcam..araba kullananlar ya da eşinin arabası olanlar yada hepinize..
ya şimdi biz araba almaya karar verdik..ben kullanıcam genellikle..2.el düşünüyoruz temiz olsun istiyoruz..çok pahalıda olmasın..bütçemize göre olsun dedik...
ben hep daewo matiz i beğenrdim ne biliym hep hoşuma gider..tam bayan arabası derdim..eşimde tmm alalım diyo..ama motorumu düşükmüş ne anlamam da gerçi..yine de alalım diyo..siz tavsiye ediyomusunuz..kullandınızmı çevrnizde kullanan varmı..
kayseri de buldum bi tane..keşke olsa kayseri ye gelir bakardık..
Hoşgeldin bacımbacılar ben geldim hoşşşgeldim herkes iyidir inşallah özledinizmi bakayım beni herkeslerde burdaymış
İyi bari canım umarım ilaçlarla düzelir yakılmaya gerek kalmaz .Allah daha da iyi etsin inş.
Ne oldu canım ya korkutma bizi. Allahım şifa versin umarım çok iyi haberler verirsin bize
Çok üzüldüm Ayşegülcüm Allah yardımcısı olsun eşine , evladına , sevdiklerine bağışlasın .Çokta gençmiş gerçekten zor bir durum .Tez zamanda iyi bir dr bulup sağlığına kavuşur inş.
Çok iyi haberlerlerle gelirsiniz sonuçlarınız güzel çıkar inş. canım bir an önce şu hastanelerden kurtulur paşada.
Hayırlı olsun canım .Bende hiç anlamam arabalardan benimde eşim arabamızı değiştirecek habire araba bakıyor bizde karar veremedik bir türlü
Hoşgeldin bacım
mantar dolma dediğin mantarın içine kıyma koyup üstüne kaşar koyup fırında yapılan mı? yoksa başka bi tarifi mi var,merak ettim..
İyi bari canım umarım ilaçlarla düzelir yakılmaya gerek kalmaz .Allah daha da iyi etsin inş.
Ne oldu canım ya korkutma bizi. Allahım şifa versin umarım çok iyi haberler verirsin bize
Çok üzüldüm Ayşegülcüm Allah yardımcısı olsun eşine , evladına , sevdiklerine bağışlasın .Çokta gençmiş gerçekten zor bir durum .Tez zamanda iyi bir dr bulup sağlığına kavuşur inş.
Çok iyi haberlerlerle gelirsiniz sonuçlarınız güzel çıkar inş. canım bir an önce şu hastanelerden kurtulur paşada.
Hayırlı olsun canım .Bende hiç anlamam arabalardan benimde eşim arabamızı değiştirecek habire araba bakıyor bizde karar veremedik bir türlü
Hoşgeldin bacım
ayyy cnm aramızda hamiş vardı unuttum yemekten bahsediyorum afedersin
ben kaşarlı yapıyorum sadece kıymalı sevmem pek
esma çok kötüsün kıss...bizim gibi diyet mağdurlarına yapılırmı yaaa
nerdesin didemcimbacılar ben geldim hoşşşgeldim herkes iyidir inşallah özledinizmi bakayım beni herkeslerde burdaymış
anladım cnm bende evde hiç giremiyorum valla çalışmasam hiç giremicem :)Yalnızca kızım uyuyunca giriyorum onda da bloga yazı ekle falan ancak arada bir takip edebiliyorum... Bir de havalar yeniden açılıyor, eve bile girmiyoruz ki nete gireyim!
mantar dolma nasıl oluyor? mantarı çok severim ben...
tamam canm bakıyrm
benim de kardeşm kayseri de oturuyor, ben gelsem sana da haber vercem... :)
minik bebiş nasıl, hamilelik nasıl gidiyor hülyacm?
slm cnm iyiz sen nasılsın oğluş nasılSelam hanımlar herkes iyi mi
Hızlıca geçmişe bakıp geleceğim
ben de kaşarlı çok severim, bi parça da tereyağı koyarım fırına veririm güzel olur, hülyacım sen de yap kız canın istediyse :)
bende öle yapıyorum işte önce tereyağıyla fırına veriyorum alt üst çevirip güzelce pişince kaşarını koyuyom kızarınca servise hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?