2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

tuğbacım inş sizde kafanıza uygun bir araba bulursunuz...
İnş. canım benim koca araba delisi hangisini alsam diye nerdeyse 1 aydır araba bakıyor .Zaten bu onda bir hobi araba bakmaya bayılıyor
Yazık ya ne kadar sorumsuzlar resmen vicdansızlık

slm cnm iyiz sen nasılsın oğluş nasıl
Biz iyiyiz çok şükür canım .Oğluş biraz kuduruyor can sıkıntısından kaç gündür evdeyiz ya çatladı anası kılıklı gezemedikçe
Sen nasılsın Emir paşa nasıl iyileşti mi biraz

bende öle yapıyorum işte önce tereyağıyla fırına veriyorum alt üst çevirip güzelce pişince kaşarını koyuyom kızarınca servise hazır

Eline sağlık ve afiyet olsun canım

tuğbacım havalar açılınca çıkar çıkar gezersin cnm benim c.tesi pazarım var oda heryer çok kalabalık
evdesin al sabah mis gibi havaya çıkar

emirde hasta burnu tıkanıyo sürekli boğazıda kötü ilaçlar iyi gelir inş. dünvermeye başladım

ben de çok severim mantarı..canım istemedi ama şuan karnım çok tok :)

ayy ayşe çok sevinirim gelirsen görüşürsek,başımın üstünde yeriniz var hepinizin..

esma afiyet olsun bende çok sevirim mantarı.
didem bacım eşin ne etti.işi ne oldu son durumu ne

herkeze merhaba kızlar nasıslısnız biraz geçmişe baktımda ayşegül arkadaşına geçmiş olsun canım valla çok üzüldüm ,bide Ebru yu çok merak ettim doktor ne dediki acaba ?

ben geldim ,

ama benden önce didem gelmiş.Didem nerdesin kız terfi ettin bizi beğenmiyormusun .
03 nisan pazar istanbul buluşması var Havvada Gaziosmanpaşada geliyon dimi.hoş gelmiyorum alternatifini kabul etmiyoruz...
Ayşe sende gelsene madem istanbuldasın.10-12 çoçuk ile bence bilgilerini dahada pekiştirebilirsin

Ayşegül canım arkadaşına rabbim tez zamanda şifasını versin.

Ebru sana ne dedi kız dr.hemen drun her dediği ile yola çıkma bazen tam zıttı şeyler çıkıyor güvenmem tek dr da kalma.gözü kapalı onun tedavisinede uyma derim.

mantarın kıymalı fırına verildiğini ilk defa Hülya senden duydum güzel oluyormu ki ?

bende kaşarlı mantarın hayranlarındanım.

Sibel o dediğin markayı bende bilmiyorum yavrum.ama alırken sonradanda satabileceğin bi araba al derim.almak gibi satmakta kolay olan tercih edilen araşlar hep daha az zarar eder.

geldim burcu aman sorma valla bugün artık yeter dedim girdim valla
kocamın durumu hala işsiz ayşegül bana sorarsan hiç iş arıyor gibi değil zaten ben evde oturuken bile sana 3500 maaş getiriyorum deyip beni sinir ediyor ama cuma sabahı 9,5 da ticaret üniversitesi görüşmeye çağırdı oraya gidecek hayırlısı allahtan diyorum

evde otururken nasıl 3500 getiriyormuş kız desinde sırrını bizde işte sürünmeyelim.
hayırlısı olsun inşallah iyi bir yer olurda ayrıldığına değer.

ayy gitti saçlarım valla.kuaförcülük oynadık.biri bi tarafımdan biri bi tarafımdan.yoldular benisaçımı yapıyorlar sözde..darmadağınık oldu gideyimde yıkayayım saçımı açılmaz değilse
didem bacım oturdgu yerde 3,5 lira maaşmı alıyo.o nasıl oluyo kız.öyle bişey varsa hiç çalışmasın tabi..
burcu sağol bacım.ihşallah düzelir.

herkeze merhaba kızlar nasıslısnız biraz geçmişe baktımda ayşegül arkadaşına geçmiş olsun canım valla çok üzüldüm ,bide Ebru yu çok merak ettim doktor ne dediki acaba ?

sağol ebrucum.inşallah şifasını bulur.
hakketen bende merak ettim ebruyu ya.

evde otururken nasıl 3500 getiriyormuş kız desinde sırrını bizde işte sürünmeyelim.
hayırlısı olsun inşallah iyi bir yer olurda ayrıldığına değer.

bende istiyomm o sırrıı

sağol ebrucum.inşallah şifasını bulur.
hakketen bende merak ettim ebruyu ya.

bende istiyomm o sırrıı

benim kızda elleri sürekli saçlarımda emerken uyurken bana artık sinir geliyo ama vazgeçiremiyorum yaa .bu arada didem sıırrı merak ettik anacım okadar getiriyosa çalışmasın oturusun tabi adam..

kızlar slm ben geldimmm

ebru dan haber yok hala galiba ya

kız didem anam benim adam okadan para getirse ben evde yan gelir yatarım hehe aman maşallah diyelimde

kız okulu bitirene kadar burs verdiler 2500 civarıydı ödeseydik aylık 400 tl servis parası vermiyoruz firma bizden almıyoruz kocamın ilişkileri sayesinde 600 tl de işsizlik maaşıymış hepsini toplayıp kendine maaş çıkarıyor uyanık

HEE HEEE uyanık ama doğru demiş .sen neva için para istiyoruz deseler olmaz okuldan alıyorum mu diyecektin öyle böyle borç harç ödeyecektin.seneyede aynı persormansı bekliyorum dede elini çabuk tutsun gitsin iş bulsun.

kız rahat adam bursu okulu b.itirene kadar koparmış

şimdik aradı bak nişantaşında iş görüşmesindeymiş benden gizli gizli yapıyor galiba çok soru sormayayım diye

evet burcu alırken olduğu gibi satarkende çabuk satılcak bişey olmalı...nebiliym hayırlısı bi bakalım....daha araştırıyoruz fikir alıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…