İnş. canım benim koca araba delisi hangisini alsam diye nerdeyse 1 aydır araba bakıyor .Zaten bu onda bir hobi araba bakmaya bayılıyortuğbacım inş sizde kafanıza uygun bir araba bulursunuz...
Yazık ya ne kadar sorumsuzlar resmen vicdansızlıkRusya'da 300 bin tavuk açlıktan telef oldu
23.03.2011 - 12:11
Rusya'nın Kaluga bölgesinde bulunan iki farklı tavuk üretim çiftliğinde300 bine yakın tavuk, yetersiz beslenme nedeniyle telef oldu. Telef olana tavuklar, çevrede bulunan köylülerin tarlalarına atıldı.
Yeni sahibine devredildikten kısa süre sonra 'Karaçayevskaya ptitsefabrika' çiftliğinde 200 bine yakın tavuk açlıktan telef oldu. Ölü tavukların bir kısmı yakında bulunan köyün tarım arazisi üzerinde yakılırken, geri kalanların usulsüz bir şekilde toprağa gömüldüğü belirtildi.
Aynı olayın bölgenin bir başka fabrikasında da meydana geldiği ifade edildi. Yaklaşık 100 bin tavuk telef olduktan sonra açık havada çürümeye bırakıldı.
Olaylarla ilgili açılan davalarda mahkeme fabrika sahiplerine; tavukların açıktan gömüldüğü için çevreye zarar verdiği, enfeksiyon ve bulaştırıcı hastalık yaydığı gerekçesiyle ceza yağdırdı.
Rossiya kanalına olayların Kasım 2010 tarihinden itibaren geliştiğini anlatan fabrika genel müdürü Dmitri Murişin, yem tedarikinin durdurulduğunu belirti. Murişin, "Tahıl üreticileri fiyatların artması ile birlikte fazla ödeme yapamadığımız için birden yem tedarikini kesti. Tüm hesaplarımız donduruldu" dedi.
Rusya'da tavukların açlıktan telef olma olayları ilk kez yaşanmıyor. Benzer olay Aralık ayında Kursk bölgesinde iflas eden tavuk çiftliği yem bulamadığı için 300 bin civcivi soğukta ölüme terk etmişti. 'Krasnaya Polyana' çiftliği borçları nedeniyle varlığına el konulunca, bir gün önce doğan civcivleri çöpe atmaktan başka çare bulamamıştı. Civcivlerin bazıları çöp konteynerlere doldurulmuştu, bazıları ise çöplüklerde soğuğa ölüme terk edilmişti.
(CİHAN)
Biz iyiyiz çok şükür canım .Oğluş biraz kuduruyor can sıkıntısından kaç gündür evdeyiz ya çatladı anası kılıklı gezemedikçe
slm cnm iyiz sen nasılsın oğluş nasıl
bende öle yapıyorum işte önce tereyağıyla fırına veriyorum alt üst çevirip güzelce pişince kaşarını koyuyom kızarınca servise hazır
ben de çok severim mantarı..canım istemedi ama şuan karnım çok tok :)
ayy ayşe çok sevinirim gelirsen görüşürsek,başımın üstünde yeriniz var hepinizin..
geldim burcu aman sorma valla bugün artık yeter dedim girdim valla
kocamın durumu hala işsiz ayşegül bana sorarsan hiç iş arıyor gibi değil zaten ben evde oturuken bile sana 3500 maaş getiriyorum deyip beni sinir ediyor ama cuma sabahı 9,5 da ticaret üniversitesi görüşmeye çağırdı oraya gidecek hayırlısı allahtan diyorum
herkeze merhaba kızlar nasıslısnız biraz geçmişe baktımda ayşegül arkadaşına geçmiş olsun canım valla çok üzüldüm ,bide Ebru yu çok merak ettim doktor ne dediki acaba ?
evde otururken nasıl 3500 getiriyormuş kız desinde sırrını bizde işte sürünmeyelim.
hayırlısı olsun inşallah iyi bir yer olurda ayrıldığına değer.
sağol ebrucum.inşallah şifasını bulur.
hakketen bende merak ettim ebruyu ya.
bende istiyomm o sırrıı
kız okulu bitirene kadar burs verdiler 2500 civarıydı ödeseydik aylık 400 tl servis parası vermiyoruz firma bizden almıyoruz kocamın ilişkileri sayesinde 600 tl de işsizlik maaşıymış hepsini toplayıp kendine maaş çıkarıyor uyanık
HEE HEEE uyanık ama doğru demiş .sen neva için para istiyoruz deseler olmaz okuldan alıyorum mu diyecektin öyle böyle borç harç ödeyecektin.seneyede aynı persormansı bekliyorum dede elini çabuk tutsun gitsin iş bulsun.
ben geldim ,
ama benden önce didem gelmiş.Didem nerdesin kız terfi ettin bizi beğenmiyormusun.
03 nisan pazar istanbul buluşması var Havvada Gaziosmanpaşada geliyon dimi.hoş gelmiyorum alternatifini kabul etmiyoruz...
Ayşe sende gelsene madem istanbuldasın.10-12 çoçuk ile bence bilgilerini dahada pekiştirebilirsin
Ayşegül canım arkadaşına rabbim tez zamanda şifasını versin.
Ebru sana ne dedi kız dr.hemen drun her dediği ile yola çıkma bazen tam zıttı şeyler çıkıyor güvenmem tek dr da kalma.gözü kapalı onun tedavisinede uyma derim.
mantarın kıymalı fırına verildiğini ilk defa Hülya senden duydum güzel oluyormu ki ?
bende kaşarlı mantarın hayranlarındanım.
Sibel o dediğin markayı bende bilmiyorum yavrum.ama alırken sonradanda satabileceğin bi araba al derim.almak gibi satmakta kolay olan tercih edilen araşlar hep daha az zarar eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?