güzel haberlerle gelirsin nşallah.henz kesinleşen birşey yok salı günü emar ve eeg çekılecek size sonuçları bildiririm ..
dilekleriniz için çok sağolun..
yaa.sağlık olsun fatoş.iki ay sonraya kaldı öylemi..allah kolaylık versin.ne yapalım geç olsun güç olmasın,bizde dün gittik idrar kültürümüz olmamış idrara dıştan mikroıp karışmış çıkmış sonuç çıkmamış doktor idrar poşeti yarım saatten fazla kaldıysa olurdedi..yeniden idrar kültürü verdik salıya çıkçk..her hafta bi kere gitmesek hastane bize küsüyoda...
nefroloji kontrolude dündü enfeksiyonu var ilacı içmiyo dedim iğne yazalımdedi iğnesiz geçmez zaten dedi..7 tane iğne verdi onu 1 hafta vurdurcaz ardından da koruyucu bi antibiyotik verdionuda kullanacakmışız 2 ay sonra kontrol var kontrole gidene kadar kullanın dedi ozaman karar vercek devam edip etmeyeceğimize...enfeksiyonu geçersede ameliyat işlemi yapılacak..bizde böyle
ebrucum valla çok üzdün dün beniş korkuttun akşama kadar aklımdan çıkmadın iyi düşün iyi olsun canım inşallah hiç bişey çıkmaz..rabbim yanında olsun şifa versin...
seçilcim saol canım valla bizimde ilk defa oldu inşallah geçer canım bakalım...
tubacım saol canım benim...
günaydın kızlatr
günaydın..günaydın herkese..
fatoş 2 ay sonra da aras bişey çıkartır kesin :) olsaydı da bitseydi..
günaydın didemcim, seni burda görmek ne güzel...napıyo ayşe? burak tadından yenmiyo valla, eminim hepsi öyledir şu dönemde...
günaydıngünaydın............
herkese günaydın
ebru yeni gördüm çok geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın
zeynep sanada geçmiş olsun ilaçların işe yararda yakmaya falan gerek kalmaz inşallah
başka unuttuğum varsa kusura bakmayın dün akşam bendede baş dönmesi vardı benimki kansızlıkla alakalı galiba nazar değdi galiba şubat annelerine
herkese günaydın
zeynep sanada geçmiş olsun ilaçların işe yararda yakmaya falan gerek kalmaz inşallah
başka unuttuğum varsa kusura bakmayın dün akşam bendede baş dönmesi vardı benimki kansızlıkla alakalı galiba nazar değdi galiba şubat annelerine
canım dikkat et kendine kan ilacı kullansana....kansızlık zor valla..insanın eli ayağı titriyo..
saolun hülya ayşegül
kız hülya napsın çocuk çektikleri zor anacım ikiay sonraya kalmadı ameliyat işimiz enfeksiyonu geçerse hemen yapacaklar...2 ay sonra nefroloji kontrolu var yamıştım ya ben yalnış yazıyom yada siz yalnış anlıyonuz anlamadım ama...
didem kayıp bacım nasılsın bakalım onun tokası kırılmasın emi süsülü şey maşallah...
ayten hayrola canım tamda okuyamadım kansızlıkmı var geçmiş oslun...
biz iğneye gidiyoz bakalım ilk iğnesini olsun çok ağlamaz inşallah...
günaydın serap..berkuş napıyo berkuşş..?
sormayın kızlar bende özledim valla ayşecik iyi çok şükür sabah komikti almış tokasını gelmiş tak diye tepiniyor saçını taradık tokayı taktık sustu babasıda ayşe seneye nevayıda hazırlayıp okula gönderir diye dalga geçiyor
saolun hülya ayşegül
kız hülya napsın çocuk çektikleri zor anacım ikiay sonraya kalmadı ameliyat işimiz enfeksiyonu geçerse hemen yapacaklar...2 ay sonra nefroloji kontrolu var yamıştım ya ben yalnış yazıyom yada siz yalnış anlıyonuz anlamadım ama...
didem kayıp bacım nasılsın bakalım onun tokası kırılmasın emi süsülü şey maşallah...
hadi inş.temiz çıkar bütün sonuçlar hayırlı haberlerini bekliyoruz ebrucum....henz kesinleşen birşey yok salı günü emar ve eeg çekılecek size sonuçları bildiririm ..
dilekleriniz için çok sağolun..
İğnelerle daha çabuk toparlar fatoş geçmiş olsun tekrar vardır herşeyde bir hayır canım.....bizde dün gittik idrar kültürümüz olmamış idrara dıştan mikroıp karışmış çıkmış sonuç çıkmamış doktor idrar poşeti yarım saatten fazla kaldıysa olurdedi..yeniden idrar kültürü verdik salıya çıkçk..her hafta bi kere gitmesek hastane bize küsüyoda...
nefroloji kontrolude dündü enfeksiyonu var ilacı içmiyo dedim iğne yazalımdedi iğnesiz geçmez zaten dedi..7 tane iğne verdi onu 1 hafta vurdurcaz ardından da koruyucu bi antibiyotik verdionuda kullanacakmışız 2 ay sonra kontrol var kontrole gidene kadar kullanın dedi ozaman karar vercek devam edip etmeyeceğimize...enfeksiyonu geçersede ameliyat işlemi yapılacak..bizde böyle
ebrucum valla çok üzdün dün beniş korkuttun akşama kadar aklımdan çıkmadın iyi düşün iyi olsun canım inşallah hiç bişey çıkmaz..rabbim yanında olsun şifa versin...
seçilcim saol canım valla bizimde ilk defa oldu inşallah geçer canım bakalım...
tubacım saol canım benim...
günaydın didemcim görüşemiyoruz nezamandır nasılsın canım kızlar nasıl ....günaydın kızlatr
günaydın serapcım....Günaydınlar. Güzel bir gün olsun hepimize.
Ebru çok merak ettim seni. Dün yazamadım ama gelip baktım hep bişey yazdın mı diye.
Güzel haberlerini bekliyorum. Kalbini ferah tut iyi düşün canım.
Zeynepçim sana da geçmiş olsun hadi inşallah gerek kalmaz yakmaya da.
Didem bacım ne zamandır görüşemiyoz yahu nörüyon
günaydın hülyacım nasılsın canım burak nasıl oldu iyimi, minik bebişin nasıl....günaydın herkese..
fatoş 2 ay sonra da aras bişey çıkartır kesin :) olsaydı da bitseydi..
günaydın didemcim, seni burda görmek ne güzel...napıyo ayşe? burak tadından yenmiyo valla, eminim hepsi öyledir şu dönemde...
günaydın sibelcim kaynanan gelecekmiş geldimi canım....günaydın............
aytencim günaydın, ihmal etme ilaçlarını düzenli kullan canım kansızlık kötü sürekli halsiz oluyor insan....herkese günaydın
yarasın iğneleri inş.çabucak düzelsin paşam....saolun hülya ayşegül
günaydın esmacım emir nasıl oldu....günaydınlarr
hayırlı günler
fatoşcum arasın şu hastane işleri bitsin mevlid okut cnm
aa bi tek ben varımm
ayenen canım aynene allah ansip ederse okutacamgünaydınlarr
hayırlı günler
fatoşcum arasın şu hastane işleri bitsin mevlid okut cnm
inşallah ayşegülcümbiz yanlışoanladık kız ozaman..iyi bari inşallah gecerde olur.kurtulur paşa..
ısıracam o dilini az kaldı inşallahgünaydın canımm.. napsın berkuş dediğin gibi Burak gibi tadından yenmiyo vallaeller havada oynuyo sürekli şebeklik yapıyo. Ne söylersek tekrar ediyo(etmeye çalışıyo:)) her gün yeni bi kelime öğreniyo.. önceki akşam aaba(araba) dün akşam da babık(balık) ve tırtır(tıraktör) diyordu kitaptan göstere göstere:) hayır diyorum o da bana hadır diyo ama gülüyo bunu söylerken hoşuma gittiğini biliyo beni kandırmaya çalışıyo:) Bi de şu can bebe reklamı var ya pam pam pam pam diye başlıyo pam pam diye diye oynuyo:) elimde kalcak bi gün
bak sen cadıya:)
geçmiş oslun ihmal etme ama tiroidinde benzer belirtileri var allah korusun baktır canımevet fatoşcum bende kansızlık var sürekli ilaç veriyor drlar bende kullanmamıştım ilaçları ilerledi galiba kansızlık kalp çarpıntısı baş dönmesi falan yapmaya başladı bende bugün ilaca başladım iyice rahatsızlanmadan başlayamadım bir türlü aras paşayada iğneler iyi gelsin çabucak geçsin enfeksiyonu
günaydın arkadaşımgünaydın herkese
hadi inş.temiz çıkar bütün sonuçlar hayırlı haberlerini bekliyoruz ebrucum....
İğnelerle daha çabuk toparlar fatoş geçmiş olsun tekrar vardır herşeyde bir hayır canım.....
günaydın didemcim görüşemiyoruz nezamandır nasılsın canım kızlar nasıl ....
günaydın serapcım....
günaydın hülyacım nasılsın canım burak nasıl oldu iyimi, minik bebişin nasıl....
günaydın sibelcim kaynanan gelecekmiş geldimi canım....
aytencim günaydın, ihmal etme ilaçlarını düzenli kullan canım kansızlık kötü sürekli halsiz oluyor insan....
yarasın iğneleri inş.çabucak düzelsin paşam....
günaydın esmacım emir nasıl oldu....
bende geldim ama kimsecikler yok ya
hadi inş.temiz çıkar bütün sonuçlar hayırlı haberlerini bekliyoruz ebrucum....
İğnelerle daha çabuk toparlar fatoş geçmiş olsun tekrar vardır herşeyde bir hayır canım.....
günaydın didemcim görüşemiyoruz nezamandır nasılsın canım kızlar nasıl ....
günaydın serapcım....
günaydın hülyacım nasılsın canım burak nasıl oldu iyimi, minik bebişin nasıl....
günaydın sibelcim kaynanan gelecekmiş geldimi canım....
aytencim günaydın, ihmal etme ilaçlarını düzenli kullan canım kansızlık kötü sürekli halsiz oluyor insan....
yarasın iğneleri inş.çabucak düzelsin paşam....
günaydın esmacım emir nasıl oldu....
bende geldim ama kimsecikler yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?