hoşgeldin canım
bu aralar kimseler gelmez oldu
bizde bugün doktordaydık iğneleri bitit tahlil verelim dedik nerde 3 kere yaptı çiş ama hep dışa poşete çok az 5 e kadar hastanedeidik sonunda eşim kızdı eve geldik gelirken saçını kestirdik doğduğundan beri hiç kestirmemeiştik çok yakışıklı oldu sıpam erkek oldu eve geldik banyo ettirdim bi poşet taktık yarım saat sonra işedi eşim götürdü yarın sonucu alıp doktora göstercez inşallah temiz çıkar
idrar kültürümüz yine olmamaış onuda verdik yine haftaya alıcaz...
yarında doktordayız bakalım
bugün hastanede çok üzüldüm bi tane çocuk getirdiler acile boğulmuş öldü çocuk annesi oğlum gitti deyip ağlıyodu elbisesi elinde çok kötü oldum boğulmuş yavrum okadar üzüldümki hala başım ağırıyo
allahım hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın..herkesin evladını bağışlasın
sizi seviyorum allaha emanet olun...
inş.temiz çıkar tahliller fatoşcum,çok üzüldüm kadıncağıza allah sabırlar versin,allah evlatlarımızı bütün kaza ve belalardan korusun onları bize bağışlasın....bizde bugün doktordaydık iğneleri bitit tahlil verelim dedik nerde 3 kere yaptı çiş ama hep dışa poşete çok az 5 e kadar hastanedeidik sonunda eşim kızdı eve geldik gelirken saçını kestirdik doğduğundan beri hiç kestirmemeiştik çok yakışıklı oldu sıpam erkek oldu eve geldik banyo ettirdim bi poşet taktık yarım saat sonra işedi eşim götürdü yarın sonucu alıp doktora göstercez inşallah temiz çıkar
idrar kültürümüz yine olmamaış onuda verdik yine haftaya alıcaz...
yarında doktordayız bakalım
bugün hastanede çok üzüldüm bi tane çocuk getirdiler acile boğulmuş öldü çocuk annesi oğlum gitti deyip ağlıyodu elbisesi elinde çok kötü oldum boğulmuş yavrum okadar üzüldümki hala başım ağırıyo
allahım hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın..herkesin evladını bağışlasın
sizi seviyorum allaha emanet olun...
keltoşumu öp benim yerimede sibel,benim kızın saçlarını kazıtmak istiyordum bende ama yine hezamanki gibi baba engeline takıldık, sanki kaynanambizim evin erkekleride traş oldu bugün...
burağın saçını kazıttık pek bi çirkin oldu...alışamadım hala...keltoş dolanıyo ortalarda...annme gidicem yarın..niye kestirdiniz diyo..uzamadan gelmeyin diyobanyo yaptırdık yattılar kuzular..bende yaptım bi bakıym dedim..yatcam bende...
sanada hayırlı cumalar esmacım emir nasıl oldu giremedim kaç gündür merak ediyorum.....günaydın lar hayırlı cumalarrr
günaydın ayşegül nasılsın canım kızlar nasıl.....günaydın..
esma günaydın canım
fatoşcum inşallah temiz çıkar.neyse en azından teker teker veriyorsunuz tahlilleri.traşıda hayırlı olsun:) adam oldu desene..
allah kimseyi evlat acısıyla sınamısın.verenede bol sabır versin.çok acı çekiyordun şimdi..insanın içi bu tuhaf oluyo kalbim sıkışıyo valla böyle evledını kaybedenlere dayanamıyorum.
hülya bacın nedresin gittinmi doktoraa.bebiş nasıl bebiş..gel artık kızz.
günaydın özlemcim ben geliyorum son anda bir aksilik çıkmazsa inş....Günaydın kızlaaaar
FB a giremiyorum. gündüz yasaklandı. aksamda doruktan fırsat yok. istanbul buluşmasında son durum dnedir
kim geliyor? kim ne yapıyor? bir bilgi verin yahuuuu
gelebilen geliyor canım. Zeynepler galiba arabayı satmışlar. Selda, Selma, Burcu, Ahu,Hava iyi olursa Zeynep,Çiğdem bildiklerim bu kadar ama çiğdem epeydir yazmamış ondan emin değilim.
slm kızlar şükür bikaç kişi gelmişş
bilgisayarım kapanana kadar ben burdayım, haftasonu tamir edecekmiş eşim inş...
selmacım bikaç gündür boş burası zaten
bozukmuydu bilgisayarınız
cnm emir iyi oldu biraz öksürmesi var okadar yarın kontrolü var inş. iyi olmuştur iğne yemez yavrum
sen zeynepe su çiçeği aşısını yaptırdınmı ?
iyi olmasına sevindim canım iğne vermez inş.ama şurup verir belki tedavisi tam olsun diye,geçmiş olsun tekrar
zeynebe daha su çiçeği aşısını yaptırmadım bu ayın 22 sinden sonra götürüp yaptıracam, yani tam 15 aylık olunca çağırdılar, sonra bidaha 18 aylık olunca aşısı var diye not düşmüşler aşı karnesine ama onun ne aşısı olduğunu bilmiyorum gidince sorarım artık......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?