2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım
bu aralar kimseler gelmez oldu

Evet ya kimsecikler yok ama neden ? Gerçi bende fırsat bulamıyorum hep yaramazlık peşindeler artık yürümeye başlayalı durdukları yokki Uyuduklarındada genellikle evişi oluyor yada havalar güzelse dışarı çıkılıyor .Galiba ondan gelemiyorlar :26:

selam..
misafirlige gidecktim ama caydım.şimdi önüme kekler börekler koyacaklar.istemiyorumartık defneyi sorarlarsa bahane edcem.
hülyacım hadi bakalım.sağlıklı olsudaa..ama ögrenelim dimi
burcum duruda güle güle kullansın kunduralarını

merhaba kızlar bizler iyiyiz şükür hergün mutlaka çıkamaya çalışıyoruz dışarıya hava alınca bizimki daha iyi olutyo yoksa evde bana rahatlık vermiyo valla bende saçlarımı boyadım saat dolsun diye beklerken size bakım dedim ama kimsler yok gene.burcu bizde aldık ayakkabı ortabatik demek ayak şekline özel demek oluyomuş bizlerin aldıkları aldıkları anotomik mi ne oluyomuş bende geçen hafta aldım pappa diye bi marka intrnetde baya araştırdım kifidis alcaktım fiyatlar 160 civarı olunca vaz geçtim bu markayıda baya öneriyolar ben çok memnunum deri altı yumuşak ayak bileğini sarıyobide fazla terletmiyo 89 liraya aldım bu yazı geçirir inşallah..

selam kızlar nasılsınız? ış yerınde face + msn yasaklandı arada boyle nete gırıyoruz evdede vakıt bulupda gıremıyorum sağolsun çınarın peşınde koşmakdan ne ınternete oturması süreklı pesındeym yaramazın hele şu son dısler benı mahvettı okadar nazlı oldukı sankı kız :) ayagımın dıbıne atıyor kendını numaradan aglıyor kucagıma alayım dıye yapmadıgı kalmıyor hep onunla ılgılenmemı ıstıyor uyku saatımıze kadar sureklı oyun oynuyoruz ama helak oldum artık ne dızı ne tv ne ınternet hc brısey yok sadece çınar :) yınede mutluyum tabı ama yattıgım yerı bılmıyorum tabı sabahın köründe ışe gelmesıde cabası ıste boyle hep bır maraton sızler nasılsınız afacanlar nasıl ?

bizde bugün doktordaydık iğneleri bitit tahlil verelim dedik nerde 3 kere yaptı çiş ama hep dışa poşete çok az 5 e kadar hastanedeidik sonunda eşim kızdı eve geldik gelirken saçını kestirdik doğduğundan beri hiç kestirmemeiştik çok yakışıklı oldu sıpam erkek oldu eve geldik banyo ettirdim bi poşet taktık yarım saat sonra işedi eşim götürdü yarın sonucu alıp doktora göstercez inşallah temiz çıkar

idrar kültürümüz yine olmamaış onuda verdik yine haftaya alıcaz...
yarında doktordayız bakalım

bugün hastanede çok üzüldüm bi tane çocuk getirdiler acile boğulmuş öldü çocuk annesi oğlum gitti deyip ağlıyodu elbisesi elinde çok kötü oldum boğulmuş yavrum okadar üzüldümki hala başım ağırıyo
allahım hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın..herkesin evladını bağışlasın
sizi seviyorum allaha emanet olun...

fatoş inş tahliller temiz çıkar canım...
off ya gece gece çok üzüldüm çocuğa nasıl boğulmşki suda falanmı..yoksa boğazına bişeymi kaçmş..yazık ya..çok kötü oldum..rabbim kuzularımızı korusun inş...

bizim evin erkekleride traş oldu bugün...
burağın saçını kazıttık pek bi çirkin oldu...alışamadım hala...keltoş dolanıyo ortalarda...annme gidicem yarın..niye kestirdiniz diyo..uzamadan gelmeyin diyobanyo yaptırdık yattılar kuzular..bende yaptım bi bakıym dedim..yatcam bende...

günaydın..
esma günaydın canım
fatoşcum inşallah temiz çıkar.neyse en azından teker teker veriyorsunuz tahlilleri.traşıda hayırlı olsun:) adam oldu desene..
allah kimseyi evlat acısıyla sınamısın.verenede bol sabır versin.çok acı çekiyordun şimdi..insanın içi bu tuhaf oluyo kalbim sıkışıyo valla böyle evledını kaybedenlere dayanamıyorum.
hülya bacın nedresin gittinmi doktoraa.bebiş nasıl bebiş..gel artık kızz.

Günaydın kızlaaaar

FB a giremiyorum. gündüz yasaklandı. aksamda doruktan fırsat yok. istanbul buluşmasında son durum dnedir

kim geliyor? kim ne yapıyor? bir bilgi verin yahuuuu

gelebilen geliyor canım. Zeynepler galiba arabayı satmışlar. Selda, Selma, Burcu, Ahu,Hava iyi olursa Zeynep,Çiğdem bildiklerim bu kadar ama çiğdem epeydir yazmamış ondan emin değilim.

inş.temiz çıkar tahliller fatoşcum,çok üzüldüm kadıncağıza allah sabırlar versin,allah evlatlarımızı bütün kaza ve belalardan korusun onları bize bağışlasın....
keltoşumu öp benim yerimede sibel,benim kızın saçlarını kazıtmak istiyordum bende ama yine hezamanki gibi baba engeline takıldık, sanki kaynanam ona sormadan bişey yapamazmışım daha kızımın kulaklarını bile deldiremedim :84: görüşürüz canım annene selam söyle...

günaydın lar hayırlı cumalarrr
sanada hayırlı cumalar esmacım emir nasıl oldu giremedim kaç gündür merak ediyorum.....

günaydın ayşegül nasılsın canım kızlar nasıl.....

Günaydın kızlaaaar

FB a giremiyorum. gündüz yasaklandı. aksamda doruktan fırsat yok. istanbul buluşmasında son durum dnedir

kim geliyor? kim ne yapıyor? bir bilgi verin yahuuuu
günaydın özlemcim ben geliyorum son anda bir aksilik çıkmazsa inş....

gelebilen geliyor canım. Zeynepler galiba arabayı satmışlar. Selda, Selma, Burcu, Ahu,Hava iyi olursa Zeynep,Çiğdem bildiklerim bu kadar ama çiğdem epeydir yazmamış ondan emin değilim.

ben geliyorum inş.canım

bilgisayarım kapanana kadar ben burdayım, haftasonu tamir edecekmiş eşim inş...

selmacım bikaç gündür boş burası zaten
bozukmuydu bilgisayarınız
cnm emir iyi oldu biraz öksürmesi var okadar yarın kontrolü var inş. iyi olmuştur iğne yemez yavrum

sen zeynepe su çiçeği aşısını yaptırdınmı ?

iyi olmasına sevindim canım iğne vermez inş.ama şurup verir belki tedavisi tam olsun diye,geçmiş olsun tekrar

zeynebe daha su çiçeği aşısını yaptırmadım bu ayın 22 sinden sonra götürüp yaptıracam, yani tam 15 aylık olunca çağırdılar, sonra bidaha 18 aylık olunca aşısı var diye not düşmüşler aşı karnesine ama onun ne aşısı olduğunu bilmiyorum gidince sorarım artık......

sağol cnm çok teşekkürr

anladım cnm bende yaptırayım die düşünüyodum daha 14 ayının içinde ya karar veremedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…