sağol cnm çok teşekkürr
anladım cnm bende yaptırayım die düşünüyodum daha 14 ayının içinde ya karar veremedim
sen bilirsin esmacım ama bence yaptır, su çiçeği geçirirlerse bile aşılı olduklarından en azından hafif atlatırlar diye düşünüyorum ben, benim çocuklara yaptırdım su çiçeği aşılarını,daha su çiçeği geçirmediler, gerçi hiç bir hastalığı geçirmediler ama geçirirlerse bile hafif atlatırlar inş.....
kızlar lcw internet sitesi açılmış...yeni açıldı sanırım yada ben öyle sanıyorum..güzel şeyler var..50 tl üzeri kargo ücretsiz...gidemeyenler için büyük fırsat..ben bikaç şey beğendim...yarın çarşıdan alamazsam burdan alcam...açılışa özal %10 indirimli..bakın derim...
burcu yürür kız.eminim bir aya kadar yürüyecek duru.
ya kızlar bence erteleyip durmayın.bence anca havalar nisan ortası çok iyi olur.en iyisi siz accık daha bekleyn bari.böyle olmuyo sanırım.ama ahh kalabalıkta ne iyi olur dimi
hülya sanırım izni aldı evde bebeşleriyledir değilse bu vakte kadar girirerdi
sibel bende internetten bakayım dibime gitmeye üşeniyom
fatma [/B(cindy)]yazayım diyom hem unutuyom.o tozu bize defne 7 aylıkken alanyada doktorumuz önemrmişti bunu içsin dedi.elimeze 5 tane verdi eşontiyon.içerse gel rapor yazalım kullansın dedi.her çeşidinden verdi.vanimlya muzlu çitalata sada.yok anam yokk içmedi.yani benimkide içmedi.bende onları anca kahvaltısına karıştırırak vermiştim.inşallah seninki içer yaa
Günaydın ,
Fatma-ayşegül sağolun .rahat ederde totoyu kaldırır diye ümit ediyorum.
Ebru bende diyorum ya anlamadım.yumuşak kalın patik gibi birşey.ben ilk adımı yanlış biliyormuşum.gerçektende farketti tabanını tam basıyor.bende bi yerden baktım 150 dediler kifidis 180-210 arası.mothercare den 55 e aldık.
Zeynep yarın ki İstanbul buluşması iptal canım.havalardan dolayı bugün burası çok soğuk ve çiseliyor yarında bugünden 1 derece daha soğuk olacakmış ee karşıda aynıymış. daha sonraki bir tarihe erteliyoruz canım.
Duru bugün saat 4 te uyandı
gözümden uyku dökülüyor.babasınıda bırakmadı uyusun.sabahın 5 inde ütü yapan bi manyak ile karşılaşmadıysanız haberiniz ola ben varım
Hülya nirde gitti mi dün dr a.rapor mu aldı acaba alabilirim diyordu ya.
Anladım. E iyi özellikle senin için uzaktan gelmen zor olacaktı. Ama ondan sonra benim için uygun tarih sadece 24 Nisan var malesef. Ama siz başka tarihte katılım cok luguna göre ayarlayın. Ben kırılmam gücenmem.
Zaten seninle 23 nisanda bir aksilik olmazsa kortejte karşılaşırız. 9 Nisandada emziren annelerin maçka parkı buluşması var belki cigdem, zeynep ve didemlede orda karşılaşırız. Digerleriylede artık mayıs buluşmasında görüşürüm.
Mayısta zaten bir aksilik olmassa bana gelirsiniz. Ama 19 mayıstan önce yapalım çünkü büyük ihtimal 19 mayıs haftası Doruk sünnet olsun istiyorum.
cnm ya içmiyo alara ya sevmedimi anlamadım.bişeylere karıştırsam olurmuki.gerçi ne yiyoda neye karıştırcamda oda muamma.
bu arada herkese hayırlı cumalar
bizim evin erkekleride traş oldu bugün...
burağın saçını kazıttık pek bi çirkin oldu...alışamadım hala...keltoş dolanıyo ortalarda...annme gidicem yarın..niye kestirdiniz diyo..uzamadan gelmeyin diyobanyo yaptırdık yattılar kuzular..bende yaptım bi bakıym dedim..yatcam bende...
günaydın lar hayırlı cumalarrr
bizde bugün doktordaydık iğneleri bitit tahlil verelim dedik nerde 3 kere yaptı çiş ama hep dışa poşete çok az 5 e kadar hastanedeidik sonunda eşim kızdı eve geldik gelirken saçını kestirdik doğduğundan beri hiç kestirmemeiştik çok yakışıklı oldu sıpam erkek oldu eve geldik banyo ettirdim bi poşet taktık yarım saat sonra işedi eşim götürdü yarın sonucu alıp doktora göstercez inşallah temiz çıkar
idrar kültürümüz yine olmamaış onuda verdik yine haftaya alıcaz...
yarında doktordayız bakalım
bugün hastanede çok üzüldüm bi tane çocuk getirdiler acile boğulmuş öldü çocuk annesi oğlum gitti deyip ağlıyodu elbisesi elinde çok kötü oldum boğulmuş yavrum okadar üzüldümki hala başım ağırıyo
allahım hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın..herkesin evladını bağışlasın
sizi seviyorum allaha emanet olun...
günaydın hayırlı cumalar herkese.....
Günaydın ,
Fatma-ayşegül sağolun .rahat ederde totoyu kaldırır diye ümit ediyorum.
Ebru bende diyorum ya anlamadım.yumuşak kalın patik gibi birşey.ben ilk adımı yanlış biliyormuşum.gerçektende farketti tabanını tam basıyor.bende bi yerden baktım 150 dediler kifidis 180-210 arası.mothercare den 55 e aldık.
Zeynep yarın ki İstanbul buluşması iptal canım.havalardan dolayı bugün burası çok soğuk ve çiseliyor yarında bugünden 1 derece daha soğuk olacakmış ee karşıda aynıymış. daha sonraki bir tarihe erteliyoruz canım.
Duru bugün saat 4 te uyandı
gözümden uyku dökülüyor.babasınıda bırakmadı uyusun.sabahın 5 inde ütü yapan bi manyak ile karşılaşmadıysanız haberiniz ola ben varım
Hülya nirde gitti mi dün dr a.rapor mu aldı acaba alabilirim diyordu ya.
kızlar lcw internet sitesi açılmış...yeni açıldı sanırım yada ben öyle sanıyorum..güzel şeyler var..50 tl üzeri kargo ücretsiz...gidemeyenler için büyük fırsat..ben bikaç şey beğendim...yarın çarşıdan alamazsam burdan alcam...açılışa özal %10 indirimli..bakın derim...
bide defne göz atmayı ögrendi.2 haftadır bi geliyo göz atıyo bi gidiyo göz atıyo.ay erkek olsa birini kesiyo diycem..bide öpücük atmayıda ögrendi bizim gibi.ben atıyom arkamdan oda 333 der gibi öpücük atıyo.oyy komiklerr..
kızlar Hülya ile konuştum evet rapor almış evde aslında dinleniyor.
ve yeni bebeişimiz erkik oğluşumuz olacak.Allah sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin iyice soramadımda yaa müşterim geldi kapattım.sesi iyi geliyor du ama.
Selam bacılar nasılsınız herkes iyimi
Havalardan mı nedir benim hiç halim yok .Sanırım bahar yorgunluğu bu oluyor parmağımı kımıldatacak halim yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?