2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağol cnm çok teşekkürr

anladım cnm bende yaptırayım die düşünüyodum daha 14 ayının içinde ya karar veremedim

sen bilirsin esmacım ama bence yaptır, su çiçeği geçirirlerse bile aşılı olduklarından en azından hafif atlatırlar diye düşünüyorum ben, benim çocuklara yaptırdım su çiçeği aşılarını,daha su çiçeği geçirmediler, gerçi hiç bir hastalığı geçirmediler ama geçirirlerse bile hafif atlatırlar inş.....

inş. cnm ya geçiricekler eninde sonunda hafif geçirsinler inş.

Günaydın ,

Fatma-ayşegül sağolun .rahat ederde totoyu kaldırır diye ümit ediyorum.

Ebru bende diyorum ya anlamadım.yumuşak kalın patik gibi birşey.ben ilk adımı yanlış biliyormuşum.gerçektende farketti tabanını tam basıyor.bende bi yerden baktım 150 dediler kifidis 180-210 arası.mothercare den 55 e aldık.

Zeynep yarın ki İstanbul buluşması iptal canım.havalardan dolayı bugün burası çok soğuk ve çiseliyor yarında bugünden 1 derece daha soğuk olacakmış ee karşıda aynıymış. daha sonraki bir tarihe erteliyoruz canım.

Duru bugün saat 4 te uyandı
gözümden uyku dökülüyor.babasınıda bırakmadı uyusun.sabahın 5 inde ütü yapan bi manyak ile karşılaşmadıysanız haberiniz ola ben varım

Hülya nirde gitti mi dün dr a.rapor mu aldı acaba alabilirim diyordu ya.

slm kızlar..
pazar buluşmasından bol bol foto istiyoruz haberiniz olaaaa...

buluşma iptalmi oldu....sonradan gördm...

kızlar lcw internet sitesi açılmış...yeni açıldı sanırım yada ben öyle sanıyorum..güzel şeyler var..50 tl üzeri kargo ücretsiz...gidemeyenler için büyük fırsat..ben bikaç şey beğendim...yarın çarşıdan alamazsam burdan alcam...açılışa özal %10 indirimli..bakın derim...

aa bilmiyodun bende ama ben çıkıyorum arada uğruyorum işyerime yakın AVM var
ama evden çıkmıyanlar için iyi sibelcimm

buluşmanız iptal hee ay bursa dada öle oldu bidahada olmadı buluşma

burcu yürür kız.eminim bir aya kadar yürüyecek duru.
ya kızlar bence erteleyip durmayın.bence anca havalar nisan ortası çok iyi olur.en iyisi siz accık daha bekleyn bari.böyle olmuyo sanırım.ama ahh kalabalıkta ne iyi olur dimi
hülya sanırım izni aldı evde bebeşleriyledir değilse bu vakte kadar girirerdi

sibel bende internetten bakayım dibime gitmeye üşeniyom
fatma [/B(cindy)]yazayım diyom hem unutuyom.o tozu bize defne 7 aylıkken alanyada doktorumuz önemrmişti bunu içsin dedi.elimeze 5 tane verdi eşontiyon.içerse gel rapor yazalım kullansın dedi.her çeşidinden verdi.vanimlya muzlu çitalata sada.yok anam yokk içmedi.yani benimkide içmedi.bende onları anca kahvaltısına karıştırırak vermiştim.inşallah seninki içer yaa

Son düzenleme:
biraz ütü ettim.defnecigi yıkadım yatırdım.ama evet hava iyi değil.dün hiç kaloriferi yakmadılar.yaz geldi sanıyorlar zaar..ama yıkarken defneyi odasında yıkadım klimayı açtım.ya çok yanmasın tabi ama ılıkta olsa ev iyi olur.

Son düzenleme:
bide defne göz atmayı ögrendi.2 haftadır bi geliyo göz atıyo bi gidiyo göz atıyo.ay erkek olsa birini kesiyo diycem..bide öpücük atmayıda ögrendi bizim gibi.ben atıyom arkamdan oda 333 der gibi öpücük atıyo.oyy komiklerr..

selmacım iyiz çok çok şükür.kuzularda iyi işte.zeynep bu aralar abla dedirtmeye çalışıyo defneyi resmen biraz sıkıyo.ardında abla deyip duruyo.bazen defne söylüyo bazende sıkılıyo sanırım çığyıkatıyo sanki demeyecegim der gibi..ilk başlarda diyordu ama şimdi demiyo defnede.

cnm ya içmiyo alara ya sevmedimi anlamadım.bişeylere karıştırsam olurmuki.gerçi ne yiyoda neye karıştırcamda oda muamma.

bu arada herkese hayırlı cumalar

Sibel sıhatler olsun evin erkiklerine.kız iyice havalar ısınmadan niye kazıttın ki üşütür ya keşke hazirana falan bekleseydin.

Aras saç paşada traş olmuş sıhatler olsun.

sık mis gibi parlak saçları gelsin yerine.

geçen hafta çok güzeldi hava ama 3 gündür bayağı soğudu bu hafada buluşup sonrası hepsi tek tek hasta olur valla yine ertelemek en hayırlısı gözüktü.

Anladım. E iyi özellikle senin için uzaktan gelmen zor olacaktı. Ama ondan sonra benim için uygun tarih sadece 24 Nisan var malesef. Ama siz başka tarihte katılım cok luguna göre ayarlayın. Ben kırılmam gücenmem.

Zaten seninle 23 nisanda bir aksilik olmazsa kortejte karşılaşırız. 9 Nisandada emziren annelerin maçka parkı buluşması var belki cigdem, zeynep ve didemlede orda karşılaşırız. Digerleriylede artık mayıs buluşmasında görüşürüm.

Mayısta zaten bir aksilik olmassa bana gelirsiniz. Ama 19 mayıstan önce yapalım çünkü büyük ihtimal 19 mayıs haftası Doruk sünnet olsun istiyorum.

kızlar Hülya ile konuştum evet rapor almış evde aslında dinleniyor.

ve yeni bebeişimiz erkik oğluşumuz olacak.Allah sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin iyice soramadımda yaa müşterim geldi kapattım.sesi iyi geliyor du ama.

ay evet ya banada ta akşam göndermiş mesaj hülya.benda yazayım diye açtım size burcu yazmış.bebeşi erkekmiş 10 gün rapor almış diycektim.benim telle pek ilgim olmadığına hiç duymamışım..

23 NİSANDA korteje katılıp 24 nisanda istanbul buluşması zor olmaz mı özelliklede bize.
tarih biraz daha kesinleşsin karar verelim ya böyle karar verip uygulayamayınca sinir oluyorum o kadarda plan yaptık.

cnm ya içmiyo alara ya sevmedimi anlamadım.bişeylere karıştırsam olurmuki.gerçi ne yiyoda neye karıştırcamda oda muamma.

bu arada herkese hayırlı cumalar

benimkide içmedibende kahvaltısını zaten kaşırtırarak yapıyorum .bişey olmaz karıştırıp verdim yedi güzelce öyle versem yerdide oda zahmet yaa.sonrasnda almıdım.

ay benim kzın üstten dört dişi birden patlamış dahada gelicek gibi altlarıdaa sert.yaza kadar tamamlıycak heralde dişleri.inş diş faslından sonra biraz bari yemeye başlar.

ayşegülüm benimki artık hiç kahvaltı etmiyo ceviz yiyo biraz o kadar.muhallebi yiyo arada ona bari karıştırıim o zaman

hülyanın erkek bebişide hayırlı olsun

Selam bacılar nasılsınız herkes iyimi
Havalardan mı nedir benim hiç halim yok .Sanırım bahar yorgunluğu bu oluyor parmağımı kımıldatacak halim yok ya

oh oh sıhhatler olsun.bende yağızın saçlarını 2 hafta önce traş ettirdim pek bi yakışıklı oldu ama yine uzadı.mayısda bende tamamiyle kazıtayım diyorum.şimdi havalar soğuk üşümeyecekmi burak aman dikkat et sibelcim.

günaydın lar hayırlı cumalarrr

sağol canım sanada hayırlı cumalar

inşallah arasın güzel sonuçlarını alırsınız fatoşcum.traşıda pek yakışmıştır atom karıncama.
off o anneyi düşünemiyorum bile.ne kötü bi kader.nasıl boğulmuşki acep kaç yaşındaymış çocuk.

günaydın hayırlı cumalar herkese.....

hayırlı cumalar selmacım hoşgeldinn.

kız sabahın 5inde ne işin var senin ütüyle.duru uyumayınca sinirlenip kalkıp ütümü yaptın tövbe yarabbim

ben 2 haftadır takip ediyorum canım siteyi.evet güzel şeyler var ama kendime alacağım şeyleri denemk isterim duruşunu merak ediyorum.ama yağıza sipariş verebilirim zaten çoğu kez yanımda olmadan gidip alıyorum.

bak cimcimeye sen.göz kırpıp öpücük atıyor demek.yandınız siz az büyüsünde görün bakalım.

hayırlı olsun demek hülyanın bebişi erkek.sevindim gerçekden.dinlensin tabi evde 2 çocuk anası olacak artık oda.

Selam bacılar nasılsınız herkes iyimi
Havalardan mı nedir benim hiç halim yok .Sanırım bahar yorgunluğu bu oluyor parmağımı kımıldatacak halim yok ya

selam tubişş... evet havalar kasvetliya insanın içi sıkılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…