Aman iyi bari dinlensin tabi azıcık .İki canlı haliyle ordan oraya yolculuk etti durdukızlar Hülya ile konuştum evet rapor almış evde aslında dinleniyor.
ve yeni bebeişimiz erkik oğluşumuz olacak.Allah sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin iyice soramadımda yaa müşterim geldi kapattım.sesi iyi geliyor du ama.
Ay şu dişlerde kuzucukları zorlayıp duruyor .Allah kolaylık versin yavrularımızın hepsineay benim kzın üstten dört dişi birden patlamış dahada gelicek gibi altlarıdaa sert.yaza kadar tamamlıycak heralde dişleri.inş diş faslından sonra biraz bari yemeye başlar.
ayşegülüm benimki artık hiç kahvaltı etmiyo ceviz yiyo biraz o kadar.muhallebi yiyo arada ona bari karıştırıim o zaman
hülyanın erkek bebişide hayırlı olsun
cnm ya içmiyo alara ya sevmedimi anlamadım.bişeylere karıştırsam olurmuki.gerçi ne yiyoda neye karıştırcamda oda muamma.
bu arada herkese hayırlı cumalar
ay benim kzın üstten dört dişi birden patlamış dahada gelicek gibi altlarıdaa sert.yaza kadar tamamlıycak heralde dişleri.inş diş faslından sonra biraz bari yemeye başlar.
ayşegülüm benimki artık hiç kahvaltı etmiyo ceviz yiyo biraz o kadar.muhallebi yiyo arada ona bari karıştırıim o zaman
hülyanın erkek bebişide hayırlı olsun
hoşgeldin.yaa hayırdır.geçen inşallah..bacım dinlen dinlenn.Selam bacılar nasılsınız herkes iyimi
Havalardan mı nedir benim hiç halim yok .Sanırım bahar yorgunluğu bu oluyor parmağımı kımıldatacak halim yok ya
oh oh sıhhatler olsun.bende yağızın saçlarını 2 hafta önce traş ettirdim pek bi yakışıklı oldu ama yine uzadı.mayısda bende tamamiyle kazıtayım diyorum.şimdi havalar soğuk üşümeyecekmi burak aman dikkat et sibelcim.
sağol canım sanada hayırlı cumalar
inşallah arasın güzel sonuçlarını alırsınız fatoşcum.traşıda pek yakışmıştır atom karıncama.
off o anneyi düşünemiyorum bile.ne kötü bi kader.nasıl boğulmuşki acep kaç yaşındaymış çocuk.
hayırlı cumalar selmacım hoşgeldinn.
kız sabahın 5inde ne işin var senin ütüyle.duru uyumayınca sinirlenip kalkıp ütümü yaptın tövbe yarabbim
ben 2 haftadır takip ediyorum canım siteyi.evet güzel şeyler var ama kendime alacağım şeyleri denemk isterim duruşunu merak ediyorum.ama yağıza sipariş verebilirim zaten çoğu kez yanımda olmadan gidip alıyorum.
bak cimcimeye sen.göz kırpıp öpücük atıyor demek.yandınız siz az büyüsünde görün bakalım.
hayırlı olsun demek hülyanın bebişi erkek.sevindim gerçekden.dinlensin tabi evde 2 çocuk anası olacak artık oda.
selam tubişş... evet havalar kasvetliya insanın içi sıkılıyor.
ya yine kimse yok nerde bu millet ama
Merhaba canım bende ne zamandır seni merak ediyordum .Nasılsın baban nasıl tedavisi nasıl gidiyor .Şekerim arada gelde haber ver bizeiyi geceler.. tatlı rüyalar minik kuzularım ve güzel anneleri
iyi dilekleriniz için saolun canlarım...
ölen çocuk bebekmiş kusmuş onunla boğulmuş allahım sabır versin hala etkisindeyim kadın gözümün önünden gitmiyo...
bizde bugün gittik idrar sonucunu aldık gösterdik çok şükür düzelmiş idrar yolu enfeksiyonumuz...bi doktor amliyat için idrar kültürünüde görelim dedi dahiliyeci...nefroloji doktoru gerek yok olabilir ameliyat onayını verdi enfeksiyonu geçmiş dedi...onay aldık doktor ya pazartesi ya salı olur dei. arayacaklar...bi gün önceden gidecem 1 gece kalacam sabahına operasyon geçiricek o gün çıkıcaz bi aksilik olmasa...
aras bi çığlık atmayı öğrendi arkadaşlar...önceden istediğini yapmayınca sadec ağlıyodu şimdi çığlık atıyo hemde nasıl ortalığı kaldırıyo...her kapıya çıkanın arkasından bağırıyo kendi çıkamıyo ya... buda geçici bi süreçtür inşallah sizdede varmı böle çığlık olayı...
iyi dilekleriniz için saolun canlarım...
ölen çocuk bebekmiş kusmuş onunla boğulmuş allahım sabır versin hala etkisindeyim kadın gözümün önünden gitmiyo...
bizde bugün gittik idrar sonucunu aldık gösterdik çok şükür düzelmiş idrar yolu enfeksiyonumuz...bi doktor amliyat için idrar kültürünüde görelim dedi dahiliyeci...nefroloji doktoru gerek yok olabilir ameliyat onayını verdi enfeksiyonu geçmiş dedi...onay aldık doktor ya pazartesi ya salı olur dei. arayacaklar...bi gün önceden gidecem 1 gece kalacam sabahına operasyon geçiricek o gün çıkıcaz bi aksilik olmasa...
hülyaaa herkes kzı derken ben oğlun olacak demiştim tahminim tuttu valla...hayırlısı olsun bacım...gözün aydın..izinde almışın iyice dinlen...
burcu teyzesi bi görsen tam erkek oldu...çok tatlu oldu..
.hiç bi teyzesi resim istemedi ama ben amerikan traşlı oğluşumun resmini ekleyecem
bizde gündüz uykusunu 1e düşürdük ve gece uykusu nu en geç 10.30 aldım
kendi kendine de uyuyo maşallah yanına uzanıyom uyuyo...
benim oğlançok geç uyuyodu çok sevindim bu olaya o yatnca bende rahatlıyom valla işim varsa işime bekıyom yoksa erkenden yatıyom...
bugün hastane çıkışı eltimlere gittim babanesi bize gelecekmiş bugün madem hastaneye gitçeniz dönüşte siz gelin dediler...tüm gün ordaydım artık oğluşum kuzenleriyle oynuyo uyum içinde saklambaç yakalambaç 1 saat önce geldik o yüzden yatmadım yani
aras bi çığlık atmayı öğrendi arkadaşlar...önceden istediğini yapmayınca sadec ağlıyodu şimdi çığlık atıyo hemde nasıl ortalığı kaldırıyo...her kapıya çıkanın arkasından bağırıyo kendi çıkamıyo ya... buda geçici bi süreçtür inşallah sizdede varmı böle çığlık olayı...
biz pazartesi ameliyatımızı olcaz teyzeleri dua edin oğluma....yarın yatış var pazartesi görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?