günaydınn cnmmgünaydın herkese
sibel geçmiş olsun inşallah ilerlemeden atlatırsın geçen gün saçını kestirmişsin beğenmemişsin galiba benim saç modelimde öyle önler uzun arka kısa tabi ensemi çok kestirmedim görünmesin diye ama kullanması kolay düz fön çek oldu bitti birde çabuk uzuyorsa daha ne uzar işte benim saçım çabuk uzamazdı şimdi bir ayda fark ediyor hemen
günaydın sessiz valla sabahtanberi bekliyorum kimse gelmiyogünaydın kızlar.nasılsınız ne var ne yok. sessiz buralar.
cnm ya az sabret çok zor senin için rapor al dinlen biraz sonra zaten doğum iznine hemen çıkarsın inş. mink kuşta iyidir cnmesmacım valla çok yoruldum bu ara..hem iş,hem yolculuk,hem ev,hem burakbelim karnım falan çok ağrıyor..haftaya gidecektim doktora ama haftaya eğitim varmış 3 gün..bu hafta gidicem hem eğitimden dolayı hem de bu şikayetlerden dolayı..cinsiyetini öğrenebilirim belki..bir de rapor alıcam,evde dinlenmek istiyorum..bu halde bebiş de iyidir inşallah,çok nadir hareketlerini hissediyorum..
burak sabah uyandığında biz giyinmiştik..baya ağladı,kucağımdan inmedi hiç.yine bırakıp gelmeyecekler sanıyor sanırım..bırakırken de ağladı..ben yokken "anne yok" diyip ellerini açıyormuş..oğlumun da psikolojisi bozuldu velhasıl.bırakıp gideyim diyor bi akıl,bi akıl da 3 ay kaldı dayan diyor..ama çok yoruldum gerçekten de..burağa hamileliğimden bulantıları falan düşününce daha kolay diyordum ama gittikçe zorlanıyorum..yaşlandım sanırım..
hiç ilerlememiş sayfalar..
selma hoşgeldi bacım benimde aklımdaydın.zeno ne ediyo kızz..
benim kızda gezmeyi seviyo heleki ortalıkta dışırı için kazagı var onu gördüyse hemen elime veriyo ıh ıh giydir die elini atıyo kazagı giymek için eğerki giydiyse daha bn demeden hemen kapıya koşup anahtarı çevirmeye çalışıya açaçak güya:)
o yüzden en son defneyi giydiriyorum dışarı çıkırken çünkü iydirince bizim giyinmemizi beklemeden yaygarayı kopartıyo hadin diye.en son onu giydirip çıkıyoruz.tantana bitiyo yani
slm cicişler....nabersiniz....
ben hastayım grip oluyorum yeni başlıyo...hapı yuttum
benmki 15 günde de geçmez....
burak ta fena hala öksürük aksırık burnu akıyo..antibiyotik vardı evde onu yaptım içiyo...
Evimiz sobalı canım soba yakmak için kullandığımız bir sıvı var onun şisesini almış nerdeyse içiyordu.
Aklım çıktı korkudan sinirden öyle bağırmışımki tüm komşular duymuştur valla .Ya nerde olmayacak iş var bu oğlan bulup geliyor saklamakta kar etmiyor anacım devamlı takipte olmam lazım
günaydın herkese
bilgisayar arızalı kendi kendine kapanıyor kaç gündür giremedim inş.herkes iyidir,biz iyiyiz zeynoyla,bilgisayar tekrar kapanana kadar buralardayız
konyadan selam..:)
ben de burağa diş fırçası aldım ama o saçlarını tarıyo :)
burak da acayip mantı yiyor..löp löp maşalllah.
ben de doğum yaptıktan sonra bebeleri aynı odada yatırmayı düşünüyorum..yatak odasındaki park yatağı burağın odasına koycam..ikisi de beşikte olcak böylece..burağın odasındaki beşiği bozunca normal yatağa dönüşüyo ama daha erken normal yatak için diye düşünüyorum..
seçilcim didemin dediği gibi giden mal olsun,sıkma canını..Allah size ömür versin yine olur inşallah..
öyle valla pınarcım..fırça oyuncakların içinde duruyordu :) ama dün akşam artık saç taramayı bıraktık,yıkadık güzelce,gerçekten diş fırçası ile diş fırçaladık :) pek bir hoşuna gitti..artık banyoda 3 diş fırçamız var
Selam kızlar 3 gündür giremiorum bizim işler yoğun bakamıyorum.birde kendi tatilimi alayım diyorum bu arada ama halen bulamadım sıkıldım bu iştende.
Hülya bi konya bi kayseri hamile falan demiyorsun iyi geziyon ha.senin kontrol ne zaman.(bak yine dilime geldi kızı ne zaman görücen yazacaktım )
Seçilciğim Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.ev araba önemli değil bence önemli olan elinde bi iş olması meslek olması işleri iyi olsunda evide alır canım inşallah.hiç sıkma canını.
(bu maili bile tam 2,5 saattir yazmaya çalışıyorum) bakamam 1-2 gün daha öpüyorum sizi.
bulursun inşallah kafana göre burcucum..kontrol haftaya cumaydı ama haftaya perşembe,cuma,cumartesi eğitim olcakmış..bugün yemekten sonra gideyim diyorum..
canlarım pek gıremıyorum yıne 1-2 gundur
gundus uykularımısı teke dusurduk o esnada ewı toparlıyorum,sonrada hep ayakta oldugundan gıremıyorum fırsat olmuyor merak etmeyın kısa zamanda gelıcem hepınısı opuyorum
GİT GİT GİT GİT BUGUN GİTbulursun inşallah kafana göre burcucum..kontrol haftaya cumaydı ama haftaya perşembe,cuma,cumartesi eğitim olcakmış..bugün yemekten sonra gideyim diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?