2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.....nabersiizzzzzz...
teşekkür fatoşcum güzel bakan güzel görür
sağol hülyacım inş biran önce düzeliriz..kayseridesin haaa..geldin vatana demek...

günaydınalar kızlar bu sabah sibel ve hulya günaydın demiş nbersiniz kızlar
sibel grip gibiyim diodun düzeldinmi
hulya bebiş nasııı

günaydın herkese

sibel geçmiş olsun inşallah ilerlemeden atlatırsın geçen gün saçını kestirmişsin beğenmemişsin galiba benim saç modelimde öyle önler uzun arka kısa tabi ensemi çok kestirmedim görünmesin diye ama kullanması kolay düz fön çek oldu bitti birde çabuk uzuyorsa daha ne uzar işte benim saçım çabuk uzamazdı şimdi bir ayda fark ediyor hemen

Son düzenleme:
esmacım valla çok yoruldum bu ara..hem iş,hem yolculuk,hem ev,hem burak belim karnım falan çok ağrıyor..haftaya gidecektim doktora ama haftaya eğitim varmış 3 gün..bu hafta gidicem hem eğitimden dolayı hem de bu şikayetlerden dolayı..cinsiyetini öğrenebilirim belki..bir de rapor alıcam,evde dinlenmek istiyorum..bu halde bebiş de iyidir inşallah,çok nadir hareketlerini hissediyorum..

burak sabah uyandığında biz giyinmiştik..baya ağladı,kucağımdan inmedi hiç.yine bırakıp gelmeyecekler sanıyor sanırım..bırakırken de ağladı..ben yokken "anne yok" diyip ellerini açıyormuş..oğlumun da psikolojisi bozuldu velhasıl. bırakıp gideyim diyor bi akıl,bi akıl da 3 ay kaldı dayan diyor..ama çok yoruldum gerçekten de..burağa hamileliğimden bulantıları falan düşününce daha kolay diyordum ama gittikçe zorlanıyorum..yaşlandım sanırım..

günaydınn cnmm

günaydın kızlar.nasılsınız ne var ne yok. sessiz buralar.
günaydın sessiz valla sabahtanberi bekliyorum kimse gelmiyo

cnm ya az sabret çok zor senin için rapor al dinlen biraz sonra zaten doğum iznine hemen çıkarsın inş. mink kuşta iyidir cnm

ohh defnecik anlıyoda kapıda bekliyo demek.ben yağızın montunu giydirene kadar bağrış kopuyo evde.sonra hemen kapıya gidip anahtarla oynuyo bide arkasını dönüp söyleniyo bana giyinmedinmi hala diye.

geçmiş olsun canım.çabuk iyileş gel.bekliyoruz seni.burağada geçmiş olsun.

bak yaramaza neler yapıyo.benim eşimde banyo dolabının altındaki deterjanları temizlik ürünlerini kaldıralım diyo.hele ben banyoda yağızın yanındayken kapağını açmışsa ve bunu babası görmüşse kızıp duruyo.ben yanındayım diyorum ama haklı galiba adam.baksana senin miniğe neler yapmış.Allah korumuş ya içseydi.ayy düşünmesi bile kötü.

günaydın herkese

bilgisayar arızalı kendi kendine kapanıyor kaç gündür giremedim inş.herkes iyidir,biz iyiyiz zeynoyla,bilgisayar tekrar kapanana kadar buralardayız

selmacım merhaba canım.zeyno kuzu nasıl.özledik sizi.off kapanmasın bilgisayar görüşelim.

hayırlı olsun diş fırçası demek saçlarını tarıyo :))
yağızda bayılıyo fırçaya biz birini kaybettik ikincisini aldık pek bi seviyo.sokup ağzına güya diş fırçalıyo.
ohh ne güzel mantıları sevdi demek yarasın yarasın.

öyle valla pınarcım..fırça oyuncakların içinde duruyordu :) ama dün akşam artık saç taramayı bıraktık,yıkadık güzelce,gerçekten diş fırçası ile diş fırçaladık :) pek bir hoşuna gitti..artık banyoda 3 diş fırçamız var

Selam kızlar 3 gündür giremiorum bizim işler yoğun bakamıyorum.birde kendi tatilimi alayım diyorum bu arada ama halen bulamadım sıkıldım bu iştende.

Hülya bi konya bi kayseri hamile falan demiyorsun iyi geziyon ha.senin kontrol ne zaman.(bak yine dilime geldi kızı ne zaman görücen yazacaktım )

Seçilciğim Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.ev araba önemli değil bence önemli olan elinde bi iş olması meslek olması işleri iyi olsunda evide alır canım inşallah.hiç sıkma canını.

(bu maili bile tam 2,5 saattir yazmaya çalışıyorum) bakamam 1-2 gün daha öpüyorum sizi.

diş fırçalığında 3 tane diş fırçası görmek insanın yüzünde gülümsemeye neden oluyor değilmi.benim her gözüme çarptığında içim bi tuhaf oluyo büyüdüde dişlerini fırçalayacak benim kuzum diyorum.

burcucum özledik kız seni.kendi tatilinide ayarla bakalım.nereler var aklında.bizide kendinden çok habersiz bırakma.arada uğra yanımıza.bizde öptük seniiii

bulursun inşallah kafana göre burcucum..kontrol haftaya cumaydı ama haftaya perşembe,cuma,cumartesi eğitim olcakmış..bugün yemekten sonra gideyim diyorum..

bulursun inşallah kafana göre burcucum..kontrol haftaya cumaydı ama haftaya perşembe,cuma,cumartesi eğitim olcakmış..bugün yemekten sonra gideyim diyorum..

git git valla bakalım bıcırık gösterecekmi kendini..merak içindeyiz topikçe...hemde raporunu al dinlen anacım..iş bitmez kendine dikkat et(tabi bebişlerine de)
pınarcım geldimde kismeler yok...birazdan bende çıkıcam..çocukları alıp dolaşayım diyorum..mevsimlik kıyafet bakıcam...
esma iyi diyelim iyi olalım benm grip 15 gün bitmez..biraz düzelirim biraz kötüleşirim...şimdi iyi gibiym..onun için çıkıp dolaşayım dedim..

canlarım pek gıremıyorum yıne 1-2 gundur
gundus uykularımısı teke dusurduk o esnada ewı toparlıyorum,sonrada hep ayakta oldugundan gıremıyorum fırsat olmuyor merak etmeyın kısa zamanda gelıcem hepınısı opuyorum

düzene girdimi bari gece uykuları nasıl gidiyo..yine uyanıyomu sık sık..

bende gidip çocukları doyurayım..sonra da çıkıcam...öptm herkesi....

Merhaba kimse yok mu yine
Sıpacık uyududa gelebildim sonunda ama yine sohbet yok şansıma

GİT GİT GİT GİT BUGUN GİT bilelim ufaklık nasılmış.

3 gündür girmiyorum hepi topu 2 sayfamı yazdınız tembeller sizi.
Dün Duru ya ayakkabı aldım bununla tam basıyor parmak uçlarına değilde tabanınada basıyor.diğerleri ile parmak ucunda durmaya çalışıyordu.altıda yumuşak bunlar ilk adım dediler.ben anlamadım benim bildiğim ve bi önceki oneren bileği tutan , tabanı yarı ortapedik olan alt kısmı sert olan iyi demişti.bu başka birşey dedi anlamadım bu işten .zaten bi önce aldığımda tabanı yayıldı bi garip olmuştu.inşallah içide rahattırda tembel totoyu kaldırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…