2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

güaydınlar

seçil geçmiş olsun cnm sağlık olsun

Seçilcim herşeyde bir hayır vardır üzülme canım, hakkınızda hayırlısı allah sağlık versin yeterki gerisi gelir inş....

sağolun canım arkadaşlarım bugün itibariyle eşim de ben de daha iyiyiz.. kendimizi evi satmak için baya baya hazırladık.. konuştuk uzun uzun hayırlısı böyleymiş allah beternden saklasın dedik..
tekrar teşekkür ederim kızlar.. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..

hiç ilerlememiş sayfalar..
selma hoşgeldi bacım benimde aklımdaydın.zeno ne ediyo kızz..

benim kızda gezmeyi seviyo heleki ortalıkta dışırı için kazagı var onu gördüyse hemen elime veriyo ıh ıh giydir die elini atıyo kazagı giymek için eğerki giydiyse daha bn demeden hemen kapıya koşup anahtarı çevirmeye çalışıya açaçak güya:)
o yüzden en son defneyi giydiriyorum dışarı çıkırken çünkü iydirince bizim giyinmemizi beklemeden yaygarayı kopartıyo hadin diye.en son onu giydirip çıkıyoruz.tantana bitiyo yani

msn im yine açılmıyo yaa.ne sorun oluyo anlamıyorum.20 kere deneoikten sonra ya açılıyo yada açılmıyo.bak yine denedim açılmıyo yok..

saol canım aras iyi şükür bu gün iğneleri bitti şükür artık hemşireyi görünce çıldırıyodu yavrum bitti işte yemesi düzeldi idarra yolu enfeksiyonu istahsızlaştırmıştı iyleşmiştir inşallah yarın kültür sonucunıu alcaz idrar tahlili yaptırcaz...

hadi inşallah bıraktırırsın rahatça ayşegül 5 te yatınca sonra 9 330 da nasıl uyuyo canım ya aras yatsa o satte 12 den aşağıuyumaz ..bende bugünlerde tek uykuyla gece uykusunu erkene çekmeye çalışıyopm dün gece 10 20 de ayattı... bu bile büyük başarı gündüz en son 4 te kalkması lazıomki gece 10 da yatsın...
Günaydınnn.....

off bu kız gezmeye çok laıştı yaa sabah kalkar kalkmaz üstünü başını alıp getiriyo attiiii diyo...

giyinipde atdaa gidicekmişizz
yerim ben onuuuuuuuuu
işimiz zor aytencim ne yapacaz buyaramaz kuzularla aras at tam 1 fare...annesi iyi yapmış oh suyu dökmüş
günaydın herkese

bilgisayar arızalı kendi kendine kapanıyor kaç gündür giremedim inş.herkes iyidir,biz iyiyiz zeynoyla,bilgisayar tekrar kapanana kadar buralardayız
canım bende merak ettim valla seni selmacım teliini istiyorum bi yazsan canım yazınca çaldırayım ben seni
günaydın teyzoşlarr biz 14 aylık olduk bugün

maşallah paşama nice aylara inşalah

slm cicişler....nabersiniz....
ben hastayım grip oluyorum yeni başlıyo...hapı yuttum
benmki 15 günde de geçmez....
burak ta fena hala öksürük aksırık burnu akıyo..antibiyotik vardı evde onu yaptım içiyo...

Selam hanımlar nasılsınız
Ben bu çocukla ne iş yapabiliyorum nede buraya bakabiliyorum .Ya dışarı çıkar diye mızıldıyor yada evin içinde hep bir yaramazlık yapıyor .Bir an boşluğuma gelmesin bir işe daldıysam eğer mutlaka bir yaramazlık yapıyor helede sesi çıkmıyorsa yandım Bugün öyle bişey yaptıki sinirimden patlatacaktım bir tane zor tuttum kendimi ama bas bas bağırmışım öyle bunaldım .Sonra çok pişman oldum ama bazen dayanamıyorum valla :84:

Hakkınızda hayırlısı olsun canım .Allah size bundan daha güzel bir ev almak nasip etsin .Sağlığınız yerinde olsunda zamanla herşey dahada güzel olur Allahın izniyle

kızlar hakaketen gelen giden yok.ne oluyoruzz..kopuyoruzmu birbirimizden
Ben çok gelmek istiyorum aklım hep burda çünkü gündüz bazen giremediğim oluyor .Akşamlarıda eşim alıyor o nete girdimi bana fırsat vermiyor geçmişe bile bakamıyorum çoğu zaman

Geçmiş olsun canım hem sana hem oğluşuna .Umarım ikinizde çabuk atlatırsınız .Bende bu havaları hiç sevmiyorum hem güneş var yakıcı hemde acayip rüzgarlı .İnsan ne giyeceğini çocuğa ne giydireceğini şaşırıyor .Hasta olmaktan ve oğluşu hasta etmekten korkuyorum :18:

sibelcim geçmiş olsun canım evet seninki geç iyleşiyomuş benim gibi inşallah çabuk geçer... saçını boyadınmı hani resim
tuğba ne yaptı merak ettim valla anacım bu şubat bebişleri bi başaka yaramaz galiba

Son düzenleme:

Evimiz sobalı canım soba yakmak için kullandığımız bir sıvı var onun şisesini almış nerdeyse içiyordu.
Aklım çıktı korkudan sinirden öyle bağırmışımki tüm komşular duymuştur valla .Ya nerde olmayacak iş var bu oğlan bulup geliyor saklamakta kar etmiyor anacım devamlı takipte olmam lazım

ay aman allah korusun valla öyleler ben diyom paratoner nasıl yıldırım çekiyosa bizim veletlerde nerde zararlı bişi var onu çekiyo insan hiç mi yararlı bişeye yanaşmaz ama bütün çocuklarda aynı nihayetinde allahım bizlere bağışlasın bi gülüşleriyle herşeyi değiştiriyolar
aman canım kaldır o sıvıyı nasıl almış hay yaramaz...

fatoş uykusu geldimmi uyuor ne ilem akşam pek durmuyo zaten.saat ikindi 5 te yatırıp 6 da kalkıyor sonrasındada 9 u zor ediyor uyumak için.memnumum çok şükür..
sibel geçmiş olsun yaa.bi başladımmı evdeki herkes maalsef grip oluyo.çabucak toparlanrsınız inşallah.
tuba hoşgeldin sende.allah korusun yaa.çok dikkatli olmak gerek evet.ama bazen takipten çıkıyorlar işte.allah korusun.yaz gelsede şu sobalarda ortadan kalksa..

selam kızlar
hasta olan bebişlere ve annişlere geçmiş olsun

seçilcim herşeyde vardır bi hayır üzülmeyin.Allah başka dert vermesin sağlık versin en başta gerisi olur gider Allahın izniyle.inş en yakın zamanda gönlüne göre bi ev alırsınız.

benimki uyumuşken şöle bi bakim dedimr.akşama yemekli misafirim gelicek hazırlanmam lazım daha.memeden kesme işini birzcık erteledim şimdi diş çıkarma döneminde yine.kesrsem iice zayıflıycak durmadan ağlayıp durucak.yavaş yavaş kesmek en sağlıklısıymış bende önce gündüzleri kaldırmayı düşünüyorum.bakalım zamanı gelince. Allah yardımcımız olsun bu konudada.şu dişler bi çıksada kurtulsak sabaha kadar ağlıyo.kucağımdan inmiyo.doktorun verdiği mamayıda içmedi hiç sevmedi oysa tadı çok güzel aynı nesquik gibi.

günaydın teyzoşlarr biz 14 aylık olduk bugün
maşallah damadıma daha nice aylara,yıllara inş.

sağol ayşegül teyzesi zeynoda iyi öpüyoruz kızlarıda senide
sağol fatoşcum sana özelden mesaj atıyorum hemen canım
çok geçmiş olsun sibelcim inş.kısa sürede atlatırsınız canım.....

tuğbacım çok geçmiş olsun canım, allah koruyor miniklerimizi,meraklı yaramazlar illa herşeyi elleyecekler,karıştıracaklar allaha emanet olsunlar hepsi.....
fatmacım sizede geçmiş olsun inş.kolaylıkla çıkar dişleri alaracığımın kıyamam ya, bencede şimdi hemen sütten kesme hepsi üst üste gelmesin çocuk iyice zorlanmasın canım......
cnmiyiyim sen nasılsın
ablam toparlanıyo yavaş yavaş oturduğu evden taşındı annem ameliyat olucak bu aralar kafası dolu birazdaha iyi

evet kimseler yok ya

esmacım annene geçmiş olsun canım,allah şifalar versin....

geçmiş olsun dilekleriniz için teşkür kızlar...gttikçe ağırlaşıyorum...
fatoşçum biraz düzelym saçlarımı maşalar foto eklerim bebeeeemm..şimdi yüzümde soluk pek bir çirkinim hehe:)))
ailecek hastayız..adam da girpti bize bulaştırdı..garibim bulaşmasın diye kaç gecedir ayrı yatıyordu..yine de bulaştı...

Son düzenleme:
nasılsınız...
lütfen gelin ya başşka topikler gibi olmayalım...

sibelcim tamam canım kız güzelsin bacım sen çirkin olmazsın...eve giridmi zaten herkesi illaki dolaşıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…