Canım hayatta herşey bir sınav dört dörtlük gidiyorsa ömrün yolun sonuna gelmişsindir der hep babam.bu da sizin sınavınız demekki.ALLAH açıkta bırakmasın aç bırakmasın herşey yeniden olur.bir kapı kapanır biri açılır.Eşin çok üzülmüş belliki destek olmak sana düşüyor o yüzden güçlü ol.Zor tabi ama tüm arkadaşlarımızın da dediği gibi sağlık olsun da gerisi boş.
Fatoşcum hep sorucam fırsat olmadı.Aras nasıl oldu?geçmiş olsun diyemedim sana.
güaydınlar
seçil geçmiş olsun cnm sağlık olsun
günaydın herkese
seçilcim üzülme gelen mala gelsin belki hakkınızda hayırlısı böyledir inşallah daha güzelini alırsınız ilerde canını sıkma
gülşah bizimkide gezme delisi oldu valla dün evden çıkmadık diye bütün gün mızırdandı durdu
fatoş dün sormuşsun kapı alçakmı diye kapı kolumuzun yüksekliği 1 metre ama genede açıyor durmak yok artık bize dün kapıyı aç çık peşime mutfak halıma bir bidon suyu dök birde beni gördü kaçmaya başaladı
Seçilcim herşeyde bir hayır vardır üzülme canım, hakkınızda hayırlısı allah sağlık versin yeterki gerisi gelir inş....
saol canım aras iyi şükür bu gün iğneleri bitti şükür artık hemşireyi görünce çıldırıyodu yavrum bitti işte yemesi düzeldi idarra yolu enfeksiyonu istahsızlaştırmıştı iyleşmiştir inşallah yarın kültür sonucunıu alcaz idrar tahlili yaptırcaz...Canım hayatta herşey bir sınav dört dörtlük gidiyorsa ömrün yolun sonuna gelmişsindir der hep babam.bu da sizin sınavınız demekki.ALLAH açıkta bırakmasın aç bırakmasın herşey yeniden olur.bir kapı kapanır biri açılır.Eşin çok üzülmüş belliki destek olmak sana düşüyor o yüzden güçlü ol.Zor tabi ama tüm arkadaşlarımızın da dediği gibi sağlık olsun da gerisi boş.
Fatoşcum hep sorucam fırsat olmadı.Aras nasıl oldu?geçmiş olsun diyemedim sana.
hadi inşallah bıraktırırsın rahatça ayşegül 5 te yatınca sonra 9 330 da nasıl uyuyo canım ya aras yatsa o satte 12 den aşağıuyumaz ..bende bugünlerde tek uykuyla gece uykusunu erkene çekmeye çalışıyopm dün gece 10 20 de ayattı... bu bile büyük başarı gündüz en son 4 te kalkması lazıomki gece 10 da yatsın...günaydın..güzel annelerr
bende dün gündüz emmesini indirdim kızlar.mesela uyumuk için emmek istiyo defne.iki kez uyumuş oluyo işte. bi 11 de bide 5 civarı yatırıyorum.11 de ki uyuma saatinde süt içiriyorum(bu arada üç gündür yine süt içiyo).sütünü verip ayaıma alıp salayarak uyutuyorum .o saatte çok ısrarcı olmuyo nedense..ama 5 civarı uyuttugum saatte bi deneyeyim dedim acaba yine uyurmuki diye.aamaan yıktı ortalığı emmek istedi.neyse en azından birinden kurtuldum.sadece 5 cvarı emzirecegim okadar.dün öyle yaptımya. gece emdi ama nasıl sanki su iciyo lokur lokur götürdü .yaa demekki biraz dinlense gögüsler daha iy süt olacak.böyle daha iyi oldu gibi gece gece karnı daha iyi doydu.benim kız aklı estimmi emmek istemiyo aklına gelmiyo o yöhden rahatım.yani uykusu geldiyse ilkaki meme diyo çekiştirip duruyo.bide arabaya bindigimizde meme stiyo:) onun haricinde oynarken gelip bi emeyp hiç deemeştir.umarım böyle böyle 1 1,5 ay daha emse yeter bene.yavaş yavaş azaltacagım.hazirana kadar bitirmek istiyorum.allahın izniyle....inşallah...
yerim ben onuuuuuuuuuGünaydınnn.....
off bu kız gezmeye çok laıştı yaa sabah kalkar kalkmaz üstünü başını alıp getiriyo attiiii diyo...
giyinipde atdaa gidicekmişizz
işimiz zor aytencim ne yapacaz buyaramaz kuzularla aras at tam 1 fare...annesi iyi yapmış oh suyu dökmüşgünaydın herkese
seçilcim üzülme gelen mala gelsin belki hakkınızda hayırlısı böyledir inşallah daha güzelini alırsınız ilerde canını sıkma
gülşah bizimkide gezme delisi oldu valla dün evden çıkmadık diye bütün gün mızırdandı durdu
fatoş dün sormuşsun kapı alçakmı diye kapı kolumuzun yüksekliği 1 metre ama genede açıyor durmak yok artık bize dün kapıyı aç çık peşime mutfak halıma bir bidon suyu dök birde beni gördü kaçmaya başaladı
canım bende merak ettim valla seni selmacım teliini istiyorum bi yazsan canım yazınca çaldırayım ben senigünaydın herkese
bilgisayar arızalı kendi kendine kapanıyor kaç gündür giremedim inş.herkes iyidir,biz iyiyiz zeynoyla,bilgisayar tekrar kapanana kadar buralardayız
günaydın teyzoşlarr biz 14 aylık olduk bugün
Hakkınızda hayırlısı olsun canım .Allah size bundan daha güzel bir ev almak nasip etsin .Sağlığınız yerinde olsunda zamanla herşey dahada güzel olur Allahın izniylesağolun canım arkadaşlarım bugün itibariyle eşim de ben de daha iyiyiz.. kendimizi evi satmak için baya baya hazırladık.. konuştuk uzun uzun hayırlısı böyleymiş allah beternden saklasın dedik..
tekrar teşekkür ederim kızlar.. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
Ben çok gelmek istiyorum aklım hep burda çünkü gündüz bazen giremediğim oluyor .Akşamlarıda eşim alıyor o nete girdimi bana fırsat vermiyor geçmişe bile bakamıyorum çoğu zamankızlar hakaketen gelen giden yok.ne oluyoruzz..kopuyoruzmu birbirimizden
slm cicişler....nabersiniz....
ben hastayım grip oluyorum yeni başlıyo...hapı yuttum
benmki 15 günde de geçmez....
burak ta fena hala öksürük aksırık burnu akıyo..antibiyotik vardı evde onu yaptım içiyo...
sibelcim geçmiş olsun canım evet seninki geç iyleşiyomuş benim gibi inşallah çabuk geçer... saçını boyadınmı hani resim
tuğba ne yaptı merak ettim valla anacım bu şubat bebişleri bi başaka yaramaz galiba
Evimiz sobalı canım soba yakmak için kullandığımız bir sıvı var onun şisesini almış nerdeyse içiyordu.
Aklım çıktı korkudan sinirden öyle bağırmışımki tüm komşular duymuştur valla .Ya nerde olmayacak iş var bu oğlan bulup geliyor saklamakta kar etmiyor anacım devamlı takipte olmam lazım
yine kimseler yok
esamcım ablan nasıl oldu
maşallah damadıma daha nice aylara,yıllara inş.günaydın teyzoşlarr biz 14 aylık olduk bugün
sağol ayşegül teyzesi zeynoda iyi öpüyoruz kızlarıda senidehiç ilerlememiş sayfalar..
selma hoşgeldi bacım benimde aklımdaydın.zeno ne ediyo kızz..
benim kızda gezmeyi seviyo heleki ortalıkta dışırı için kazagı var onu gördüyse hemen elime veriyo ıh ıh giydir die elini atıyo kazagı giymek için eğerki giydiyse daha bn demeden hemen kapıya koşup anahtarı çevirmeye çalışıya açaçak güya:)
o yüzden en son defneyi giydiriyorum dışarı çıkırken çünkü iydirince bizim giyinmemizi beklemeden yaygarayı kopartıyo hadin diye.en son onu giydirip çıkıyoruz.tantana bitiyo yani
sağol fatoşcum sana özelden mesaj atıyorum hemen canımsaol canım aras iyi şükür bu gün iğneleri bitti şükür artık hemşireyi görünce çıldırıyodu yavrum bitti işte yemesi düzeldi idarra yolu enfeksiyonu istahsızlaştırmıştı iyleşmiştir inşallah yarın kültür sonucunıu alcaz idrar tahlili yaptırcaz...
hadi inşallah bıraktırırsın rahatça ayşegül 5 te yatınca sonra 9 330 da nasıl uyuyo canım ya aras yatsa o satte 12 den aşağıuyumaz ..bende bugünlerde tek uykuyla gece uykusunu erkene çekmeye çalışıyopm dün gece 10 20 de ayattı... bu bile büyük başarı gündüz en son 4 te kalkması lazıomki gece 10 da yatsın...
yerim ben onuuuuuuuuu
işimiz zor aytencim ne yapacaz buyaramaz kuzularla aras at tam 1 fare...annesi iyi yapmış oh suyu dökmüş
canım bende merak ettim valla seni selmacım teliini istiyorum bi yazsan canım yazınca çaldırayım ben seni
maşallah paşama nice aylara inşalah
çok geçmiş olsun sibelcim inş.kısa sürede atlatırsınız canım.....slm cicişler....nabersiniz....
ben hastayım grip oluyorum yeni başlıyo...hapı yuttum
benmki 15 günde de geçmez....
burak ta fena hala öksürük aksırık burnu akıyo..antibiyotik vardı evde onu yaptım içiyo...
tuğbacım çok geçmiş olsun canım, allah koruyor miniklerimizi,meraklı yaramazlar illa herşeyi elleyecekler,karıştıracaklar allaha emanet olsunlar hepsi.....Evimiz sobalı canım soba yakmak için kullandığımız bir sıvı var onun şisesini almış nerdeyse içiyordu.
Aklım çıktı korkudan sinirden öyle bağırmışımki tüm komşular duymuştur valla .Ya nerde olmayacak iş var bu oğlan bulup geliyor saklamakta kar etmiyor anacım devamlı takipte olmam lazım
fatmacım sizede geçmiş olsun inş.kolaylıkla çıkar dişleri alaracığımın kıyamam ya, bencede şimdi hemen sütten kesme hepsi üst üste gelmesin çocuk iyice zorlanmasın canım......selam kızlar
hasta olan bebişlere ve annişlere geçmiş olsun
seçilcim herşeyde vardır bi hayır üzülmeyin.Allah başka dert vermesin sağlık versin en başta gerisi olur gider Allahın izniyle.inş en yakın zamanda gönlüne göre bi ev alırsınız.
benimki uyumuşken şöle bi bakim dedimr.akşama yemekli misafirim gelicek hazırlanmam lazım daha.memeden kesme işini birzcık erteledim şimdi diş çıkarma döneminde yine.kesrsem iice zayıflıycak durmadan ağlayıp durucak.yavaş yavaş kesmek en sağlıklısıymış bende önce gündüzleri kaldırmayı düşünüyorum.bakalım zamanı gelince. Allah yardımcımız olsun bu konudada.şu dişler bi çıksada kurtulsak sabaha kadar ağlıyo.kucağımdan inmiyo.doktorun verdiği mamayıda içmedi hiç sevmedi oysa tadı çok güzel aynı nesquik gibi.
cnmiyiyim sen nasılsın
ablam toparlanıyo yavaş yavaş oturduğu evden taşındı annem ameliyat olucak bu aralar kafası dolu birazdaha iyi
evet kimseler yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?