çapkın defnebide defne göz atmayı ögrendi.2 haftadır bi geliyo göz atıyo bi gidiyo göz atıyo.ay erkek olsa birini kesiyo diycem..bide öpücük atmayıda ögrendi bizim gibi.ben atıyom arkamdan oda 333 der gibi öpücük atıyo.oyy komiklerr..
bizim zeyno çok temiz abi diyor ama kereme diyo erene eyeeee diyo cadıselmacım iyiz çok çok şükür.kuzularda iyi işte.zeynep bu aralar abla dedirtmeye çalışıyo defneyi resmen biraz sıkıyo.ardında abla deyip duruyo.bazen defne söylüyo bazende sıkılıyo sanırım çığyıkatıyo sanki demeyecegim der gibi..ilk başlarda diyordu ama şimdi demiyo defnede.
Hülyacım hayırlı olsun oğluşunu sağlıcakla kucağına alırsın inş.kızlar Hülya ile konuştum evet rapor almış evde aslında dinleniyor.
ve yeni bebeişimiz erkik oğluşumuz olacak.Allah sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin iyice soramadımda yaa müşterim geldi kapattım.sesi iyi geliyor du ama.
kıyamam ya kolaylıkla çıkarlar inş.bizimde diş geliyor huysuzuz buaralar.....ay benim kzın üstten dört dişi birden patlamış dahada gelicek gibi altlarıdaa sert.yaza kadar tamamlıycak heralde dişleri.inş diş faslından sonra biraz bari yemeye başlar.
ayşegülüm benimki artık hiç kahvaltı etmiyo ceviz yiyo biraz o kadar.muhallebi yiyo arada ona bari karıştırıim o zaman
hülyanın erkek bebişide hayırlı olsun
havalardan canım bahar yorgunluğu boşver yapma dinlen, yap yap hep aynı zaten evin işi hiç bitmiyorki.....Selam bacılar nasılsınız herkes iyimi
Havalardan mı nedir benim hiç halim yok .Sanırım bahar yorgunluğu bu oluyor parmağımı kımıldatacak halim yok ya
sıhhatler olsun paşama.....oh oh sıhhatler olsun.bende yağızın saçlarını 2 hafta önce traş ettirdim pek bi yakışıklı oldu ama yine uzadı.mayısda bende tamamiyle kazıtayım diyorum.şimdi havalar soğuk üşümeyecekmi burak aman dikkat et sibelcim.
sağol canım sanada hayırlı cumalar
inşallah arasın güzel sonuçlarını alırsınız fatoşcum.traşıda pek yakışmıştır atom karıncama.
off o anneyi düşünemiyorum bile.ne kötü bi kader.nasıl boğulmuşki acep kaç yaşındaymış çocuk.
hayırlı cumalar selmacım hoşgeldinn.
kız sabahın 5inde ne işin var senin ütüyle.duru uyumayınca sinirlenip kalkıp ütümü yaptın tövbe yarabbim
ben 2 haftadır takip ediyorum canım siteyi.evet güzel şeyler var ama kendime alacağım şeyleri denemk isterim duruşunu merak ediyorum.ama yağıza sipariş verebilirim zaten çoğu kez yanımda olmadan gidip alıyorum.
bak cimcimeye sen.göz kırpıp öpücük atıyor demek.yandınız siz az büyüsünde görün bakalım.
hayırlı olsun demek hülyanın bebişi erkek.sevindim gerçekden.dinlensin tabi evde 2 çocuk anası olacak artık oda.
selam tubişş... evet havalar kasvetliya insanın içi sıkılıyor.
enfeksiyon geçmiş hadi gözünaydın canım ameliyatıda kolaylıkla atlatacak inş.paşam allahın izniyle canım dualarımız sizinle.....iyi dilekleriniz için saolun canlarım...
ölen çocuk bebekmiş kusmuş onunla boğulmuş allahım sabır versin hala etkisindeyim kadın gözümün önünden gitmiyo...
bizde bugün gittik idrar sonucunu aldık gösterdik çok şükür düzelmiş idrar yolu enfeksiyonumuz...bi doktor amliyat için idrar kültürünüde görelim dedi dahiliyeci...nefroloji doktoru gerek yok olabilir ameliyat onayını verdi enfeksiyonu geçmiş dedi...onay aldık doktor ya pazartesi ya salı olur dei. arayacaklar...bi gün önceden gidecem 1 gece kalacam sabahına operasyon geçiricek o gün çıkıcaz bi aksilik olmasa...
hülyaaa herkes kzı derken ben oğlun olacak demiştim tahminim tuttu valla...hayırlısı olsun bacım...gözün aydın..izinde almışın iyice dinlen...
burcu teyzesi bi görsen tam erkek oldu...çok tatlu oldu..
.hiç bi teyzesi resim istemedi ama ben amerikan traşlı oğluşumun resmini ekleyecem
bizde gündüz uykusunu 1e düşürdük ve gece uykusu nu en geç 10.30 aldım
kendi kendine de uyuyo maşallah yanına uzanıyom uyuyo...
benim oğlançok geç uyuyodu çok sevindim bu olaya o yatnca bende rahatlıyom valla işim varsa işime bekıyom yoksa erkenden yatıyom...
bugün hastane çıkışı eltimlere gittim babanesi bize gelecekmiş bugün madem hastaneye gitçeniz dönüşte siz gelin dediler...tüm gün ordaydım artık oğluşum kuzenleriyle oynuyo uyum içinde saklambaç yakalambaç 1 saat önce geldik o yüzden yatmadım yani
aras bi çığlık atmayı öğrendi arkadaşlar...önceden istediğini yapmayınca sadec ağlıyodu şimdi çığlık atıyo hemde nasıl ortalığı kaldırıyo...her kapıya çıkanın arkasından bağırıyo kendi çıkamıyo ya... buda geçici bi süreçtür inşallah sizdede varmı böle çığlık olayı...
aferin damadıma sıralamaya başlamış 1-2 adımda olsa atıyormuş bak yakında yürür ha gayret paşam az kaldı .....bugün kimse uğramaz buralara ama yinede selammm kızlarrr fatoşçum hadi gözünüz aydın canım herkülün enfeksiyonu geçmiş hayırlısıyla atlatsında şu küçük operasyonu artık allahım iyilikler versin sizede hepimizede hülyacım bebişin erkekmiş hayırlısı olsun canım burakla dert ortağı olurlar artık beraber çapkınlığa giderler büyüynceben çok fazla giremiyorum artık sanırım herkes öyle sayfalar hiç ilerlemiyo bi sn durmuyo kerem artık yürümüyo daha ama sıralıyo bikaç küçük adım atıyo düşmesin diye sürekli peşindeyim düşerse korkar bidaha adım atmaya diye mümkün olduğunca tetikteyim yani iki gündürde iremin okulu yoktu oda evde halimi düşünün artık off amma yazdım ha
haklısın canım yürümeye başladılar kollarımız rahatladı sadece kucaktan indiler, şimdide merak heryeri karıştırıyorlar, 5 dk gözümü üstünden ayıramıyorum valla, nerde zararlı şey var zeynoyu mıknatıs gibi çekiyor meraklı cadılar neolcakHerkese selamlar uzun bir aradan sonra ben geldim... aslında ara ara okuyordum ama yazmaya hiç fırsatım olmuyordu.... Melisten hiç fırsat bulamıyorum yürüdü ya artık hiç vakit bulamıyorum.her yeri karıştırıyor... masalara falan uzanıp kenardakileri almaya çalışıyor.. Artık dışarda hiç pusetinde durmuyor... indirin beni yürüyeceğim diyor... Avm lerde marketlerde falan kendi yürüyor.... Ne zaman böyle büyüdüler bilmiyorum... Herşeyi anlıyor herşeyin adını biliyor....
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım dualarımız sizinle allaha emanet olsun paşam.....biz pazartesi ameliyatımızı olcaz teyzeleri dua edin oğluma....yarın yatış var pazartesi görüşürüz...
günaydın.
günaydınlar hayırlı haftalar inş.
fatoşcum aras ın ameliyatı bi çırpıda biter inş. Allah kolaylık versin kuzuma
Gnaydın arkadaşlar nasılsınız kocaelı acayip yağmurlu bır açmadı gitti şu hava ...
fatmacım Aras inşallah bunuda atlatacak Allah'ın izni ile dualarımız sizinle canım...
slm kızlar.
arasımıza geçmiş olsun.. çabucak atlatacak hemen gelecek evine inş.. rabbim şifalar versin...
Günaydınlar herkese güzel haftalar diliyorum
fatoşcum geçmiş olsun hemen atlatır inş.aras
ist.buluşması ne oldu geçmişe bi ara bakarım ama sonra
hülya çok sevindim cnm sağlıklı büyüt oğluşlarını bende erkek demiştim vallaa
günaydın kıslar giremiyorum dogru durust yaa zaman olmuyor ipekten...
nasılsınıs,hülyanın bebiş ne oldu merak ediyorum cimcime mi geliyor paşa mı geliyor?
selam Esmacım nasılsın...
slm tuğbacım zeynep de online gözüküyo kızlar nbr
ben online gözükmüyorum nie öle anlamadım ya
sabah komşum geldi,sonrada annemle büyük gelinimiz geldi oturduk biraz kahve içtik neyse onlar gitti mutfağa girdim fincanları bide birkaç bardak vardı onları yıkayayım diye zeynoda yanımda herzamanki gibi çekmeceyi boşaltıyor, etrafımda geziniyordu bulaşıkları durularken kafamı arkaya doğru çevirmemle resmen dondum kaldım zeynep mutfak masasının üstünde oturuyor ucunda hemde az arkaya doğru eğilse kafa üstü yere çakılacaktı allah korudu yani hala ellerim titriyor 2 dk gözümün önünden ayırmaya gelmiyor ya......
ayy valla çok dikkat etmek lazım..ne yapacakları belli olmuyo zıpır bunlar...
su içseydin kız bi bardak fena korkmuşsun..
sabah komşum geldi,sonrada annemle büyük gelinimiz geldi oturduk biraz kahve içtik neyse onlar gitti mutfağa girdim fincanları bide birkaç bardak vardı onları yıkayayım diye zeynoda yanımda herzamanki gibi çekmeceyi boşaltıyor, etrafımda geziniyordu bulaşıkları durularken kafamı arkaya doğru çevirmemle resmen dondum kaldım zeynep mutfak masasının üstünde oturuyor ucunda hemde az arkaya doğru eğilse kafa üstü yere çakılacaktı allah korudu yani hala ellerim titriyor 2 dk gözümün önünden ayırmaya gelmiyor ya......
kimseler yok....kızlar hastayım zatiii yatıym dedim sonra sizleri özledim..buraya takılıym dedim..ama kimse yok...mutfak evlere şenlik...gidip işlerimi bitirym uzanıym biraz...byeee
Hiç şaşırmadım canım çünkü bazen öyle yaramazlıklar yapıyorlarki insanın aklını başından alıyorlar
Neyseki Allah korumuş kazalar elbette olacakta Allah beterinden saklasın yavrularımızı korusun .Çünkü biz ne kadar korusakta ,peşlerinde olsakta bazen fayda etmiyor yapacaklarını saniyede yapıyorlar yine :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?