2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kıslar giremiyorum dogru durust yaa zaman olmuyor ipekten...
nasılsınıs,hülyanın bebiş ne oldu merak ediyorum cimcime mi geliyor paşa mı geliyor?

günaydın herkese iyi haftalar

geçmişe bakmaya çalışalım şimdi, kucağımda zeynoyla nekadar mümkün olursa tabi, yine yapışık ikizler gibi olduk diş çıkarıyor çok huysuzuz yine

bende şimdi gördüm zeynepcim paşa geliyormuş paşa

hülyacım allah kolaylık versin bacım.. 2 erkek çocuk fırlama olacakalr valla.. abisinden de neler neler öğrenir..

şaka bir yana allah mutlu sağlıklı uzun ömrler versin oğullarına da size de..

çapkın defne benim yerimede öp ayşegül

bizim zeyno çok temiz abi diyor ama kereme diyo erene eyeeee diyo cadı

Hülyacım hayırlı olsun oğluşunu sağlıcakla kucağına alırsın inş.

kıyamam ya kolaylıkla çıkarlar inş.bizimde diş geliyor huysuzuz buaralar.....

Selam bacılar nasılsınız herkes iyimi
Havalardan mı nedir benim hiç halim yok .Sanırım bahar yorgunluğu bu oluyor parmağımı kımıldatacak halim yok ya
havalardan canım bahar yorgunluğu boşver yapma dinlen, yap yap hep aynı zaten evin işi hiç bitmiyorki.....

sıhhatler olsun paşama.....

enfeksiyon geçmiş hadi gözünaydın canım ameliyatıda kolaylıkla atlatacak inş.paşam allahın izniyle canım dualarımız sizinle.....

aferin damadıma sıralamaya başlamış 1-2 adımda olsa atıyormuş bak yakında yürür ha gayret paşam az kaldı .....
haklısın canım yürümeye başladılar kollarımız rahatladı sadece kucaktan indiler, şimdide merak heryeri karıştırıyorlar, 5 dk gözümü üstünden ayıramıyorum valla, nerde zararlı şey var zeynoyu mıknatıs gibi çekiyor meraklı cadılar neolcak

biz pazartesi ameliyatımızı olcaz teyzeleri dua edin oğluma....yarın yatış var pazartesi görüşürüz...
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım dualarımız sizinle allaha emanet olsun paşam.....

günaydınlar hayırlı haftalar inş.

fatoşcum aras ın ameliyatı bi çırpıda biter inş. Allah kolaylık versin kuzuma

Gnaydın arkadaşlar nasılsınız kocaelı acayip yağmurlu bır açmadı gitti şu hava ...

fatmacım Aras inşallah bunuda atlatacak Allah'ın izni ile dualarımız sizinle canım...

slm kızlar.
arasımıza geçmiş olsun.. çabucak atlatacak hemen gelecek evine inş.. rabbim şifalar versin...

günaydın kıslar giremiyorum dogru durust yaa zaman olmuyor ipekten...
nasılsınıs,hülyanın bebiş ne oldu merak ediyorum cimcime mi geliyor paşa mı geliyor?

günaydın kızlar

Selam hanımlar nasılsınız bakalım

Aras paşanın ameliyatı çok kolay geçer hemencecik iyileşir sağlıkla evine döner inş.

slm tuğbacım zeynep de online gözüküyo kızlar nbr

ben online gözükmüyorum nie öle anlamadım ya

slm kızlar..naber..burak ağlıyo kaçtım...birazdan uyutup gelirim...

slm tuğbacım zeynep de online gözüküyo kızlar nbr

ben online gözükmüyorum nie öle anlamadım ya

İyiyim canım sağolasın oğluş gece uyumadı sabahta 6da kalkttı uykusu geldi haliyle .Uyumak için ağlıyordu oyüzden çıkmak zorunda kaldım
Sen nasılsın senin paşa nasıl oldu iyileşti mi tamamen

sabah komşum geldi,sonrada annemle büyük gelinimiz geldi oturduk biraz kahve içtik neyse onlar gitti mutfağa girdim fincanları bide birkaç bardak vardı onları yıkayayım diye zeynoda yanımda herzamanki gibi çekmeceyi boşaltıyor, etrafımda geziniyordu bulaşıkları durularken kafamı arkaya doğru çevirmemle resmen dondum kaldım zeynep mutfak masasının üstünde oturuyor ucunda hemde az arkaya doğru eğilse kafa üstü yere çakılacaktı allah korudu yani hala ellerim titriyor 2 dk gözümün önünden ayırmaya gelmiyor ya......

serap derin in annesi serap bişey sorcam kız sana..
sen merveyi tanıyomusun ist da oturuyo...facede yazışıyosunuz bazen?

ayy valla çok dikkat etmek lazım..ne yapacakları belli olmuyo zıpır bunlar...
su içseydin kız bi bardak fena korkmuşsun..

kimseler yok....kızlar hastayım zatiii yatıym dedim sonra sizleri özledim..buraya takılıym dedim..ama kimse yok...mutfak evlere şenlik...gidip işlerimi bitirym uzanıym biraz...byeee

ayy valla çok dikkat etmek lazım..ne yapacakları belli olmuyo zıpır bunlar...
su içseydin kız bi bardak fena korkmuşsun..

haklısın valla çok korktum allah korudu, şimdi tırmanmayı öğrendi sibelcim koltuklara,çocukların yataklarına çıkıyor düşecek diye aklım çıkıyor bütün kapıları kapalı tutacam artık gözümün önünde olsun cadı, şimdi kucağımda emerken uyudu bilgisayarda oturmamada tahammülü yok çok fena oldu ya....

Hiç şaşırmadım canım çünkü bazen öyle yaramazlıklar yapıyorlarki insanın aklını başından alıyorlar
Neyseki Allah korumuş kazalar elbette olacakta Allah beterinden saklasın yavrularımızı korusun .Çünkü biz ne kadar korusakta ,peşlerinde olsakta bazen fayda etmiyor yapacaklarını saniyede yapıyorlar yine :18:

kimseler yok....kızlar hastayım zatiii yatıym dedim sonra sizleri özledim..buraya takılıym dedim..ama kimse yok...mutfak evlere şenlik...gidip işlerimi bitirym uzanıym biraz...byeee

Evet ya artık kimseler uğramaz oldu belli kişiler giriyor sohbet olmayınca onlarda çıkıyor
Sende daha iyileşemedin demek evişini boşver yapma diyeceğim ama bu seferde birikince daha da zor olacak .Kim gelipte yapacak sonuçta yine sana kalacak .Sana kolay gelsin işlerini bitirince bari yat dinlen canım.

sağol tuğbacım haklısın allah beterinden korusun bütün yavrularımızı, ama resmen şok geçirdim onu öyle görünce ya .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…