kimseler yok....kızlar hastayım zatiii yatıym dedim sonra sizleri özledim..buraya takılıym dedim..ama kimse yok...mutfak evlere şenlik...gidip işlerimi bitirym uzanıym biraz...byeee
selam.
bugün bende pek iyi değilim..üşüttüm mü ne.uykum var hemde feci.gözlerim yaşarıyo o derece geliyo uykmu.of akşam olmazki.midemde iyi değil.arada girerim.
sabah komşum geldi,sonrada annemle büyük gelinimiz geldi oturduk biraz kahve içtik neyse onlar gitti mutfağa girdim fincanları bide birkaç bardak vardı onları yıkayayım diye zeynoda yanımda herzamanki gibi çekmeceyi boşaltıyor, etrafımda geziniyordu bulaşıkları durularken kafamı arkaya doğru çevirmemle resmen dondum kaldım zeynep mutfak masasının üstünde oturuyor ucunda hemde az arkaya doğru eğilse kafa üstü yere çakılacaktı allah korudu yani hala ellerim titriyor 2 dk gözümün önünden ayırmaya gelmiyor ya......
kimseler yok....kızlar hastayım zatiii yatıym dedim sonra sizleri özledim..buraya takılıym dedim..ama kimse yok...mutfak evlere şenlik...gidip işlerimi bitirym uzanıym biraz...byeee
günaydın kıslar giremiyorum dogru durust yaa zaman olmuyor ipekten...
nasılsınıs,hülyanın bebiş ne oldu merak ediyorum cimcime mi geliyor paşa mı geliyor?
biz pazartesi ameliyatımızı olcaz teyzeleri dua edin oğluma....yarın yatış var pazartesi görüşürüz...
sabah komşum geldi,sonrada annemle büyük gelinimiz geldi oturduk biraz kahve içtik neyse onlar gitti mutfağa girdim fincanları bide birkaç bardak vardı onları yıkayayım diye zeynoda yanımda herzamanki gibi çekmeceyi boşaltıyor, etrafımda geziniyordu bulaşıkları durularken kafamı arkaya doğru çevirmemle resmen dondum kaldım zeynep mutfak masasının üstünde oturuyor ucunda hemde az arkaya doğru eğilse kafa üstü yere çakılacaktı allah korudu yani hala ellerim titriyor 2 dk gözümün önünden ayırmaya gelmiyor ya......
canım yat dinlen biraz inş.hasta felan olmazsın....selam.
bugün bende pek iyi değilim..üşüttüm mü ne.uykum var hemde feci.gözlerim yaşarıyo o derece geliyo uykmu.of akşam olmazki.midemde iyi değil.arada girerim.
geçmiş olsun inş.iyileşir kayınvalidende aklın kalmaz canım iş içinde hakkında hayırlısı olsun....yine kimseler yok.
yağız uyudu bi bakayım dedim.benim işe başlamam da yılan hikayesine döndü.bu hafta içinde başlayacakmışım hadi hayırlısı beklemedeyiz.
benim kırmızılar geldi çok karnım ağrıyo 2 gündür.kayınvalidem grip oldu yağıza o bakacak ben işe gidince inşallah biran önce atlatır da benim de aklım evde kalmaz.
sağol pınarcım ,abilerin görünüşüne aldanma canım çok yaramazlar aslında onlardan görüyor tabi, erkek fatma neolcakbak sen şu pamuk şekerinin yaptıklarına.sandalyeye tıranmış o yetmemiş bide masaya çıkmış.evdeki abilerimi örnek alıyo diycem ama garibim abiler sessizdir belki böyle şeyler yapmıyolardır.
Allah hepimize kolaylık versin.çok yaramaz bunlar çok.saniye göz önünden ayırmamak lazım ama nerdee bizlerde insanız.çok şükür kötü bişey olmamış selmacım.
sibelcim geçmedimi hala şu hastalık ee dinlenmeden nasıl geçsin.evde 3 erkek var seninde vayy haline.
ortalığı öyle üstten bi toplada dinlen tatlım.
evet zeynep boşladın buraları ipek böcüğü rahatmı vermiyo.özledik valla sizi.artık face den takip ediyoruz ipek kuzunun zombilerle resimlerini
fatoşcum çok geçmiş olsun canım.dualarımız sizinle.jayırşı haberlerinizi bekliyoruz.
aras paşam bunu atlatır Allahın izniyle.
sağol canım artık yerler kesmiyor masa üstlerine çıkıyor senin gelinbak sen gelinime nerelere tırmanıyomuş selmacım allah korumuş valla geçmiş olsun gözönünden ayırmaya gelmiyo bende öyle kerem yürümüyo daha ama heryere gidiyo hep peşindeyim bende bütün kapıları kapatıyorum naapayım kaçıyo anında
günaydııınnn
ay ara verdim yine neler oluyo diye merak ederken bide ne göriyimmm
bi paşa daha katılıyomuş bizim gruba :)))
çok şaşırdım çok sevindim hülyacım allah hayırlı evlatlar nasip etsin....gözümüz aydın diyelim
buralar ne kadarda ıssıslaşmış yahu...
üff bende kaç gündür hastaneyle uğraşıyorum bi kan verdik kaç gündür sonucunu alıpda doktora göstemedim hergün fakülteye gidip geliyorum şimdi yine gidicem amannn
kızlar benim oğlum hala iyileşmedi bu sabah dauynınca ağlak huysuz uyandı gözleride yeşil yeşil çapak olmuştu
c.tesi günüde kontrole gittik doktorumuz sık sık orta kulak iltihabı oluyo artık bir film çektirelim geniz eti büyümesi yüzünden olabilir dedi gerçektende öle çıktı geniz eti baya büyümüş oda kulaklarına iltihap yapıyo işte ameliyat olması gerekiyo dedi 2 doktor baktı çok morelim bozuldu biraz araştırdım 4 yaşından önce önerilmiyomuş ama iki nedenden dolayı yapılıyomuş uykuda nefes alamama ve sık tekrar layan orta kulak iltihabında bekletmeden yapılıyomuş bi arkadaşta benim oğlumdada var ben diretiyorum 4 yaşına kadar yaptırmıcam dedi ama öle oluncada duyu kayı yaşıyomuş bazı çocuklar kulağına pil takılıyomuş hem ameliyatla alıyolarmış geniz etini ardındanda pil takılıyomuş
doktor sadece alıcaz dedi çok ilerlememiş korkulucak bişiy yok çok basit bi ameliyat dedi
bilgisi olan varmı kızlar ben napıyım ameliyat ettireyimmi bikaç doktora daha götüreyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?