2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hulyacım günaydın cnm
patronun burnu sürtmüş cnm anlar inş.da uzaklara göndermes seni
minik paşada hayırlısıyla kucağına alırsın inş. hayırlı evlat olsun kuzum inş.

gunaydın kızlar , Hülyanın bır oğluşu daha oluyormuş ne güzel arkadaş gıbı olacaklar burakla Allah hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın Hülyacım...
günaydın cnmm

bende bi kaç şey okudum basit bir ameliyat dio ama işte gelde bana anlat sağol cnm benim
he bende ne için kan verdi dedim :) test babında sandım :))

sağol cnm ya
aslında halam hemşire eşide doktor onada danıştım sürekli orta kulak iltihabı oluyosa yaptır yoksa 4 yaşına kadar bekle dedi bu et çocuğun gelişimini durduruyo dedi bide benimki 4 ay boyunca ne kilo ne boy almıştı . heralde yaptırıcam bi devlet hastanesinede götüreyim bi doktor daha görsün

nevanında cuma günü kbb muayenesi var bende sorarım esma
hülyacım hadi hayırlısı sağlıkla büyüsün inşallah dediğin gibi masrafı olmayacak en azından

sağolun kızlar

esmacım geçmiş olsun, benim yeğenim de oldu 4 yaşından önce..doktorların dediği gibi basit bi ameliyat..korkulacak bişey değil..

sen dediğin gibi bikaç doktora daha sor,eğer hepsi ameliyat derse hiç endişelenmeden yaptır canım, boşuna 4 yaşını beklemek anlamsız, hem de baksana başka sonuçlar da olabilir Allah korusun..

Son düzenleme:

sağol cnm ya bi hastaneye daha götrücem sonra karar vericem inş.

fatoşcum meraba... Geçmiş olsun nesi var aras paşamın??

fatoşcum allhın izniyle bunuda atlatırsınız.neyi atlatmadıkı aras paşa.tekrar geçmiş olsun. Inşallah kolayca toparlar yine kendini.kolay gelsin.

günaydınlar hayırlı haftalar inş.

Fatoşcum aras ın ameliyatı bi çırpıda biter inş. Allah kolaylık versin kuzuma

gnaydın arkadaşlar nasılsınız kocaelı acayip yağmurlu bır açmadı gitti şu hava ...

Fatmacım aras inşallah bunuda atlatacak allah'ın izni ile dualarımız sizinle canım...

slm kızlar.
Arasımıza geçmiş olsun.. çabucak atlatacak hemen gelecek evine inş.. Rabbim şifalar versin...

selam hanımlar nasılsınız bakalım

aras paşanın ameliyatı çok kolay geçer hemencecik iyileşir sağlıkla evine döner inş.

naptınız m aras nasıl olduu

hwepinize çok teşekkür ederiz teyzeleri...
çok şükür paşam bunuda atlattı...
Ama anladı bu sefer giderken çok ağladı...
Ameliyattan çıktığında direk yanıma geldi ayıktı ama çok üşümüş korkmuştu 15 dakika ağladı çok kötü sonrasında ısınıca sarılınca düzeldi çok şükür buda geçti şuanlık bişi yok kontrole gidicez inşallah bi daha gerek kalmaz...
Esmacım sizin içinde hayırlısı olsun canım olabilkiyosa yaptırabilirsin canım...

fatoşcum çok sevindim sağ salim atlatmasına arasın inş. bidaha hastane yüzü görmeden büyür paşa

günaydın sabah şekerleri.........

esma utku da da vardı genzi eti hakkatten büyümesine engel oluyo..geceleri sürekli ağzı açık yatıyodu.dr a götrdk et küçük dedi kendisi büyüdükçe et küçülür hiç yaptırmayın ameliyat dedi..şimdi sorun yok düzeldi..ama kağan ınki büyükmüş hiç durma bence hemen yaptır..korkacak bişey yok..yine bi dr a daha göster için rahatlasın...ben büyük olsa hemen yaptırcaktım..çocuğun gelişimini engelliyo..

hülyaaaa benm gibi oldun kızzz..2 oğlun olcak hayırlısı..bende ilk duyduğumda ağlamıştım kız bekliyodum hep...ama sonra dedim hayırlısı...abisine arkadaş olcak..gerçekten 2.çocuk masrafsız oluyo..onunkileri giyerek büyüyolar gariplerim:))bizimde 3.ler kız olur dimi napalım...

fatoş aras a çok çok geçmiş olsun....paşam bunuda atlattı..

kızlar gelelim kendime gittkçe kötüleşiyorum..boğazlarım şişmiş yutkunamıyorum..su bilem içemiyorum..birazdan dr a gitcem..antibiyotik alcam...bende bikaç senedir böyle oluyo..boğazım doluyo antibiyotik içmeden geçmiyo..önce hiç bilmezdim boğaz ağrısını...böyle işte...

sibelcim günaydın cnm
demek büyüdükçe geçti bizimki daha yeni çıktı ya direk ameliyat dedi geçer küçülür demedi
yaptırıcaz gibi duruyo
sanada geçmiş olsun cnm daha önce önlem almadınmı boğazın şişene kadar beklemeseydin kuzum
günaydın kızlar.....

günaydın cnm

bizimki 2 yaşından sonra çıktı canım...sonra 3yaşında falan gittk..öyle kulağı falan ağrımazdı..sadece ağzı açık yatıyodu..bide ağzı kokuyodu..gidince dr et var ama küçük dedi..aldırmadık bizde..
kız önce grip diye başladı sonra boğazım şişti..bende gribim diye gitmedim dr a..ama boğaz ağrısı öldürecek beni..gitmem lazım...

günaydın kızlarr fatoşçum geçmiş olsun hadi atlattınız inşallah allah bir daha göstermesin esmacım bencede bir doktora daha gösterde için rahatlasın yapılması gerekiyosa yaptırırsınız naapçan allahım dermansız dert vermesin

günaydınlar hayırlı günler inş.bugün dolar taşar burası eski günlerdeki gibi yaa
günaydın canım....

günaydın herkese
hülya bebek belli oldumu cinsiyeti
günaydın didemcim.....

tekrardan hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hülyacım, burakla arkadaş olacaklar birbirlerine, inş.negüzel ....

günaydın gülşah sonuçların temiz çıkar inş.canım .....

Esmacım geçmiş olsun ameliyat olmasını söylüyorlarsa kbb doktorunada bir götür bakalım ona göre yaptırman gerekiyorsa ameliyatını yaptır canım,geniz eti ve bademcikler çocuğun gelişimini çok etkiliyor çünkü.....

gunaydın kızlar , Hülyanın bır oğluşu daha oluyormuş ne güzel arkadaş gıbı olacaklar burakla Allah hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın Hülyacım...
günaydın özlemcim.....

hadi görüşürüz kızlar ecenazı anneme bırakıp hastaneye gidicem byyy
görüşürüz canım....

Fatoş hadi gözümüz aydın çok şükür bunuda atlattı aras paşam .....

geçmiş olsun sibelcim.....

sağol canım ....

doktora git bencede fazla ilerlemeden sibelcim, birde sen gribi uzun süre atlatamıyordun sanırım biran önce ilaç içmeye başla canım geçmiş olsun tekrar.....

günaydın canım...naber...
iyiyiz canım bütün odaların kapıları kapalı oturuyoruz zeyneple yazıcıyı kurcalıyor bizim yaramaz, bakalım bana sıra gelmedi daha izin verdiği sürece sizinleyim

günaydın dünürüm

sibel dünürüm dikkat et kendine bacım senin gelinde çok fena bu aralar yaptıklarını anklatayım size yastığın kanepenin kenarına koyuyor ordan koltuğa çıkıyor duvar dibine dAYALI OLAN koluna çıkıp güm aşağı atlıyor kafası gözü yarılacak hiç laf dinlemiyor pzaer günüde hiç sesi çıkmıyort bir baktıkki sen gir mutfağa al benim sebze yıkadığım leğeni camın önüne götürmüş ters çevirip üsütne çıkmış dışarıyı seyrediyordu şaşırıp kaldık

günaydın kızlar gerçi öğlen olmuş ama neyse
geçmişi okumaya çalıştım biraz
herkeste bi hastalık,rahatsızlık Allah yardımcınız olsun
benim kızda diş çıkarıyo ve sürekli kabız olmaya başladı.çatlak var dedi dr.hoşaflar,kayısılar,armutlar havada uçuşuyo.şaşırıyprum valla çocuk yapana kadar kilo veriyorum yani.

hülya hayırlısıyla kurtulursun inşallah.iki tane koruman olucak ya ne güzel işte.Sağlıkla doğar inşallah.

sibel ve sevile de geçmiş olsun

esmacım geçmiş olsun,hiç korkma bunlar artık zor ameliyatlar değil,bizim kızda da varmış ama büyüdüğünde gerekirse ameliyat dedi dr.sürekli tıkalı genizle dolaşıyo,burunda tıkanıyo haliyle,speyler falan bilirsiniz işte.Allah şifasını versin cnm

arasa da acil şifalar diliyorum fatoşa da kolaylık ve sabır tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…