hulyacım günaydın cnmgünaydın kızlar.
patroncuğum hergün beni sormuş,ne zaman gelecek diye :) rapora gerek yoktu demiş,almamış da zaten.ben de bugün başladım işe.4 gün dinlenmiş oldum,iyi geldi.
bebişimiz erkek olucak..ilk başta şaşırdım aslında, kız olucak diye çok şartlandırmışım sanırım kendimi :) eşim çok sevindi..İnşallah sağlıkla doğar,kız-erkek farketmez tabii...burak paşa için iyi olucak..ee bizim içinde masrafsız olucak,o açıdan iyi..ömer ismini çok düşünmüştük burakda da..sanırım adı da ömer olacak, yanına bi isim daha katarım ama ben..du bakalım son ana kadar çok değişir belki de.
burak çok düştü bana evdeyken..sürekli kucağımda olmak istiyor..annem uyuttuğunda 2 saat uyurken benim uyuttuklarımda hep 1 saat sonra ağlayarak uyandı..burak açısından biraz zorlandım aslında..
günaydın cnmmgunaydın kızlar , Hülyanın bır oğluşu daha oluyormuş ne güzel arkadaş gıbı olacaklar burakla Allah hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın Hülyacım...
bende bi kaç şey okudum basit bir ameliyat dio ama işte gelde bana anlat sağol cnm benimESMA canım hiçç korkma bizim komşunun çocuk oldu çok basit bi oerasyon allah iyiliğini versin inş paşamın geçmişler olsun
bende endokrin testi için verdim kan genel bi tarama yani troid,şeker,kolesterol vs...
sağol cnm yaCanım çok çok geçmış olsun 2 doktorda aynı seyı soylemıs ama bır doktora daha goster derım once ıyıce arastır sonra karar ver bence aynı şeylerı soylerse zaten bekletme bence zaten kolay bır operasyonmuş çocukda rahatlar Allah'ın ıznıyle düzelır
nevanında cuma günü kbb muayenesi var bende sorarım esma
hülyacım hadi hayırlısı sağlıkla büyüsün inşallah dediğin gibi masrafı olmayacak en azından
sağolun kızlar
esmacım geçmiş olsun, benim yeğenim de oldu 4 yaşından önce..doktorların dediği gibi basit bi ameliyat..korkulacak bişey değil..
sen dediğin gibi bikaç doktora daha sor,eğer hepsi ameliyat derse hiç endişelenmeden yaptır canım, boşuna 4 yaşını beklemek anlamsız, hem de baksana başka sonuçlar da olabilir Allah korusun..
kızlar benim oğlum hala iyileşmedi bu sabah dauynınca ağlak huysuz uyandı gözleride yeşil yeşil çapak olmuştu
c.tesi günüde kontrole gittik doktorumuz sık sık orta kulak iltihabı oluyo artık bir film çektirelim geniz eti büyümesi yüzünden olabilir dedi gerçektende öle çıktı geniz eti baya büyümüş oda kulaklarına iltihap yapıyo işte ameliyat olması gerekiyo dedi 2 doktor baktı çok morelim bozuldu biraz araştırdım 4 yaşından önce önerilmiyomuş ama iki nedenden dolayı yapılıyomuş uykuda nefes alamama ve sık tekrar layan orta kulak iltihabında bekletmeden yapılıyomuş bi arkadaşta benim oğlumdada var ben diretiyorum 4 yaşına kadar yaptırmıcam dedi ama öle oluncada duyu kayı yaşıyomuş bazı çocuklar kulağına pil takılıyomuş hem ameliyatla alıyolarmış geniz etini ardındanda pil takılıyomuş
doktor sadece alıcaz dedi çok ilerlememiş korkulucak bişiy yok çok basit bi ameliyat dedi
bilgisi olan varmı kızlar ben napıyım ameliyat ettireyimmi bikaç doktora daha götüreyimmi
günaydııınnn
ay ara verdim yine neler oluyo diye merak ederken bide ne göriyimmm
bi paşa daha katılıyomuş bizim gruba :)))
çok şaşırdım çok sevindim hülyacım allah hayırlı evlatlar nasip etsin....gözümüz aydın diyelim
buralar ne kadarda ıssıslaşmış yahu...
üff bende kaç gündür hastaneyle uğraşıyorum bi kan verdik kaç gündür sonucunu alıpda doktora göstemedim hergün fakülteye gidip geliyorum şimdi yine gidicem amannn
günaydın kızlar.
Patroncuğum hergün beni sormuş,ne zaman gelecek diye :) rapora gerek yoktu demiş,almamış da zaten.ben de bugün başladım işe.4 gün dinlenmiş oldum,iyi geldi.
Bebişimiz erkek olucak..ilk başta şaşırdım aslında, kız olucak diye çok şartlandırmışım sanırım kendimi :) eşim çok sevindi..inşallah sağlıkla doğar,kız-erkek farketmez tabii...burak paşa için iyi olucak..ee bizim içinde masrafsız olucak,o açıdan iyi..ömer ismini çok düşünmüştük burakda da..sanırım adı da ömer olacak, yanına bi isim daha katarım ama ben..du bakalım son ana kadar çok değişir belki de.
Burak çok düştü bana evdeyken..sürekli kucağımda olmak istiyor..annem uyuttuğunda 2 saat uyurken benim uyuttuklarımda hep 1 saat sonra ağlayarak uyandı..burak açısından biraz zorlandım aslında..
fatoşcum meraba... Geçmiş olsun nesi var aras paşamın??
fatoşcum allhın izniyle bunuda atlatırsınız.neyi atlatmadıkı aras paşa.tekrar geçmiş olsun. Inşallah kolayca toparlar yine kendini.kolay gelsin.
günaydınlar hayırlı haftalar inş.
Fatoşcum aras ın ameliyatı bi çırpıda biter inş. Allah kolaylık versin kuzuma
gnaydın arkadaşlar nasılsınız kocaelı acayip yağmurlu bır açmadı gitti şu hava ...
Fatmacım aras inşallah bunuda atlatacak allah'ın izni ile dualarımız sizinle canım...
slm kızlar.
Arasımıza geçmiş olsun.. çabucak atlatacak hemen gelecek evine inş.. Rabbim şifalar versin...
günaydınlar herkese güzel haftalar diliyorum
fatoşcum geçmiş olsun hemen atlatır inş.aras
ist.buluşması ne oldu geçmişe bi ara bakarım ama sonra
hülya çok sevindim cnm sağlıklı büyüt oğluşlarını bende erkek demiştim vallaa
çapkın defneBenim yerimede öp ayşegül
Bizim zeyno çok temiz abi diyor ama kereme diyo erene eyeeee diyo cadı
Hülyacım hayırlı olsun oğluşunu sağlıcakla kucağına alırsın inş.
Kıyamam ya kolaylıkla çıkarlar inş.bizimde diş geliyor huysuzuz buaralar.....
Havalardan canım bahar yorgunluğu boşver yapma dinlen, yap yap hep aynı zaten evin işi hiç bitmiyorki.....
Sıhhatler olsun paşama.....
Enfeksiyon geçmiş hadi gözünaydın canım ameliyatıda kolaylıkla atlatacak inş.paşam allahın izniyle canım dualarımız sizinle.....
Aferin damadıma sıralamaya başlamış 1-2 adımda olsa atıyormuş bak yakında yürür ha gayret paşam az kaldı .....
Haklısın canım yürümeye başladılar kollarımız rahatladı sadece kucaktan indiler, şimdide merak heryeri karıştırıyorlar, 5 dk gözümü üstünden ayıramıyorum valla, nerde zararlı şey var zeynoyu mıknatıs gibi çekiyor meraklı cadılar neolcak
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım dualarımız sizinle allaha emanet olsun paşam.....
Günaydın kızlar
selam hanımlar nasılsınız bakalım
aras paşanın ameliyatı çok kolay geçer hemencecik iyileşir sağlıkla evine döner inş.
bak sen şu pamuk şekerinin yaptıklarına.sandalyeye tıranmış o yetmemiş bide masaya çıkmış.evdeki abilerimi örnek alıyo diycem ama garibim abiler sessizdir belki böyle şeyler yapmıyolardır.
Allah hepimize kolaylık versin.çok yaramaz bunlar çok.saniye göz önünden ayırmamak lazım ama nerdee bizlerde insanız.çok şükür kötü bişey olmamış selmacım.
Sibelcim geçmedimi hala şu hastalık ee dinlenmeden nasıl geçsin.evde 3 erkek var seninde vayy haline.
Ortalığı öyle üstten bi toplada dinlen tatlım.
Evet zeynep boşladın buraları ipek böcüğü rahatmı vermiyo.özledik valla sizi.artık face den takip ediyoruz ipek kuzunun zombilerle resimlerini
Fatoşcum çok geçmiş olsun canım.dualarımız sizinle.jayırşı haberlerinizi bekliyoruz.
Aras paşam bunu atlatır allahın izniyle.
naptınız m aras nasıl olduu
sibelcim günaydın cnmgünaydın sabah şekerleri.........
esma utku da da vardı genzi eti hakkatten büyümesine engel oluyo..geceleri sürekli ağzı açık yatıyodu.dr a götrdk et küçük dedi kendisi büyüdükçe et küçülür hiç yaptırmayın ameliyat dedi..şimdi sorun yok düzeldi..ama kağan ınki büyükmüş hiç durma bence hemen yaptır..korkacak bişey yok..yine bi dr a daha göster için rahatlasın...ben büyük olsa hemen yaptırcaktım..çocuğun gelişimini engelliyo..
hülyaaaa benm gibi oldun kızzz..2 oğlun olcak hayırlısı..bende ilk duyduğumda ağlamıştım kız bekliyodum hep...ama sonra dedim hayırlısı...abisine arkadaş olcak..gerçekten 2.çocuk masrafsız oluyo..onunkileri giyerek büyüyolar gariplerim:))bizimde 3.ler kız olur dimi napalım...
fatoş aras a çok çok geçmiş olsun....paşam bunuda atlattı..
kızlar gelelim kendime gittkçe kötüleşiyorum..boğazlarım şişmiş yutkunamıyorum..su bilem içemiyorum..birazdan dr a gitcem..antibiyotik alcam...bende bikaç senedir böyle oluyo..boğazım doluyo antibiyotik içmeden geçmiyo..önce hiç bilmezdim boğaz ağrısını...böyle işte...
günaydın kızlar.....
sibelcim günaydın cnm
demek büyüdükçe geçti bizimki daha yeni çıktı ya direk ameliyat dedi geçer küçülür demedi
yaptırıcaz gibi duruyo
sanada geçmiş olsun cnm daha önce önlem almadınmı boğazın şişene kadar beklemeseydin kuzum
günaydın cnm
günaydın kızlar.....
günaydın canım....günaydınlar hayırlı günler inş.bugün dolar taşar burası eski günlerdeki gibi yaa
günaydın didemcim.....günaydın herkese
hülya bebek belli oldumu cinsiyeti
tekrardan hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hülyacım, burakla arkadaş olacaklar birbirlerine, inş.negüzel ....günaydın kızlar.
patroncuğum hergün beni sormuş,ne zaman gelecek diye :) rapora gerek yoktu demiş,almamış da zaten.ben de bugün başladım işe.4 gün dinlenmiş oldum,iyi geldi.
bebişimiz erkek olucak..ilk başta şaşırdım aslında, kız olucak diye çok şartlandırmışım sanırım kendimi :) eşim çok sevindi..İnşallah sağlıkla doğar,kız-erkek farketmez tabii...burak paşa için iyi olucak..ee bizim içinde masrafsız olucak,o açıdan iyi..ömer ismini çok düşünmüştük burakda da..sanırım adı da ömer olacak, yanına bi isim daha katarım ama ben..du bakalım son ana kadar çok değişir belki de.
burak çok düştü bana evdeyken..sürekli kucağımda olmak istiyor..annem uyuttuğunda 2 saat uyurken benim uyuttuklarımda hep 1 saat sonra ağlayarak uyandı..burak açısından biraz zorlandım aslında..
günaydın gülşah sonuçların temiz çıkar inş.canım .....günaydııınnn
ay ara verdim yine neler oluyo diye merak ederken bide ne göriyimmm
bi paşa daha katılıyomuş bizim gruba :)))
çok şaşırdım çok sevindim hülyacım allah hayırlı evlatlar nasip etsin....gözümüz aydın diyelim
buralar ne kadarda ıssıslaşmış yahu...
üff bende kaç gündür hastaneyle uğraşıyorum bi kan verdik kaç gündür sonucunu alıpda doktora göstemedim hergün fakülteye gidip geliyorum şimdi yine gidicem amannn
Esmacım geçmiş olsun ameliyat olmasını söylüyorlarsa kbb doktorunada bir götür bakalım ona göre yaptırman gerekiyorsa ameliyatını yaptır canım,geniz eti ve bademcikler çocuğun gelişimini çok etkiliyor çünkü.....kızlar benim oğlum hala iyileşmedi bu sabah dauynınca ağlak huysuz uyandı gözleride yeşil yeşil çapak olmuştu
c.tesi günüde kontrole gittik doktorumuz sık sık orta kulak iltihabı oluyo artık bir film çektirelim geniz eti büyümesi yüzünden olabilir dedi gerçektende öle çıktı geniz eti baya büyümüş oda kulaklarına iltihap yapıyo işte ameliyat olması gerekiyo dedi 2 doktor baktı çok morelim bozuldu biraz araştırdım 4 yaşından önce önerilmiyomuş ama iki nedenden dolayı yapılıyomuş uykuda nefes alamama ve sık tekrar layan orta kulak iltihabında bekletmeden yapılıyomuş bi arkadaşta benim oğlumdada var ben diretiyorum 4 yaşına kadar yaptırmıcam dedi ama öle oluncada duyu kayı yaşıyomuş bazı çocuklar kulağına pil takılıyomuş hem ameliyatla alıyolarmış geniz etini ardındanda pil takılıyomuş
doktor sadece alıcaz dedi çok ilerlememiş korkulucak bişiy yok çok basit bi ameliyat dedi
bilgisi olan varmı kızlar ben napıyım ameliyat ettireyimmi bikaç doktora daha götüreyimmi
günaydın özlemcim.....gunaydın kızlar , Hülyanın bır oğluşu daha oluyormuş ne güzel arkadaş gıbı olacaklar burakla Allah hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın Hülyacım...
görüşürüz canım....hadi görüşürüz kızlar ecenazı anneme bırakıp hastaneye gidicem byyy
Fatoş hadi gözümüz aydın çok şükür bunuda atlattı aras paşam .....hwepinize çok teşekkür ederiz teyzeleri...
çok şükür paşam bunuda atlattı...
Ama anladı bu sefer giderken çok ağladı...
Ameliyattan çıktığında direk yanıma geldi ayıktı ama çok üşümüş korkmuştu 15 dakika ağladı çok kötü sonrasında ısınıca sarılınca düzeldi çok şükür buda geçti şuanlık bişi yok kontrole gidicez inşallah bi daha gerek kalmaz...
Esmacım sizin içinde hayırlısı olsun canım olabilkiyosa yaptırabilirsin canım...
günaydın sabah şekerleri.........
esma utku da da vardı genzi eti hakkatten büyümesine engel oluyo..geceleri sürekli ağzı açık yatıyodu.dr a götrdk et küçük dedi kendisi büyüdükçe et küçülür hiç yaptırmayın ameliyat dedi..şimdi sorun yok düzeldi..ama kağan ınki büyükmüş hiç durma bence hemen yaptır..korkacak bişey yok..yine bi dr a daha göster için rahatlasın...ben büyük olsa hemen yaptırcaktım..çocuğun gelişimini engelliyo..
hülyaaaa benm gibi oldun kızzz..2 oğlun olcak hayırlısı..bende ilk duyduğumda ağlamıştım kız bekliyodum hep...ama sonra dedim hayırlısı...abisine arkadaş olcak..gerçekten 2.çocuk masrafsız oluyo..onunkileri giyerek büyüyolar gariplerim:))bizimde 3.ler kız olur dimi napalım...
fatoş aras a çok çok geçmiş olsun....paşam bunuda atlattı..
kızlar gelelim kendime gittkçe kötüleşiyorum..boğazlarım şişmiş yutkunamıyorum..su bilem içemiyorum..birazdan dr a gitcem..antibiyotik alcam...bende bikaç senedir böyle oluyo..boğazım doluyo antibiyotik içmeden geçmiyo..önce hiç bilmezdim boğaz ağrısını...böyle işte...
günaydın canım...naber...
sağol canım ....sibelcim günaydın cnm
demek büyüdükçe geçti bizimki daha yeni çıktı ya direk ameliyat dedi geçer küçülür demedi
yaptırıcaz gibi duruyo
sanada geçmiş olsun cnm daha önce önlem almadınmı boğazın şişene kadar beklemeseydin kuzum
günaydın cnm
doktora git bencede fazla ilerlemeden sibelcim, birde sen gribi uzun süre atlatamıyordun sanırım biran önce ilaç içmeye başla canım geçmiş olsun tekrar.....bizimki 2 yaşından sonra çıktı canım...sonra 3yaşında falan gittk..öyle kulağı falan ağrımazdı..sadece ağzı açık yatıyodu..bide ağzı kokuyodu..gidince dr et var ama küçük dedi..aldırmadık bizde..
kız önce grip diye başladı sonra boğazım şişti..bende gribim diye gitmedim dr a..ama boğaz ağrısı öldürecek beni..gitmem lazım...
iyiyiz canım bütün odaların kapıları kapalı oturuyoruz zeyneplegünaydın canım...naber...
günaydın kızlarr fatoşçum geçmiş olsun hadi atlattınız inşallah allah bir daha göstermesin esmacım bencede bir doktora daha gösterde için rahatlasın yapılması gerekiyosa yaptırırsınız naapçan allahım dermansız dert vermesin
sibel benimde boğz papaz bacım dün gittim bende ilaç verdi içiyorum bakalım bu yıl bu boğaz beni hiç bırakmadı yeter yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?