2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

eeee buluşucaktık kimseden ses seda çıkmıyor?havalar ısındı artık buluşma ayarlayalım kızlar ya
ewet bencede ayarlayalım artık havalar ıyı mart geldı ama acık hava olsun ıcerlere tıkılıp kalmayalım kuzucuklar güneş görsünler opuyorumnanaktan
ohhh ıyı olmus onlara gıt yap sahıtlıgını gorsunler gunlerını

ben biraz ütü yapayım.defneyle zeynebim giysileri var birikmesin.öptüm hepinizi..

sağolun şekerler şimdik çıkmam lazım daha yapılacak işlerim var kuzucuğum uyurken işlerimi yapayım kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

hayır yaptırmadım.ama mayıs sonu düşünüyoruz inş..

Sibel doktor falan buldunuzmu? bazı insanlar 7 yaşına kadar bekleyin diyorlar. Bende cocuk biseylerin farkında olmadan yaptırmak istiyorum. kafam karışıyor valla....

Bide ne kadar ücret falan aldınmı doktorundan?

Sibel doktor falan buldunuzmu? bazı insanlar 7 yaşına kadar bekleyin diyorlar. Bende cocuk biseylerin farkında olmadan yaptırmak istiyorum. kafam karışıyor valla....

evet dr bulduk.zaten tanıdık.plastik takarak yapıyo.dikişsiz kanamasız.büyük oğlumun sünnetinide ona yaptırmıştık.baya iyi oldu yani.ücreti görüşmedik henüz.

valla küçükken yapılınca daha iyi oluyo.bakımı daha kolay.büyük oğlumu 3aylıkken yaptırmıştık.çok iyi oldu.hem bebekte kireçleme falan olunca oda temizleniyo.bebek rahatlıyo..

inşallah sonuçlar süperr çıkacak..

bende seviyom sizi..

Inşallah iyi çıkacak sonucu.rahat ol..

fatoşcum ıns ıyı cıkıcak sonuclar...
Kız pervın evde pıneklıyodum neye aramadın gız aşkolsun yaw keske arasaydın

ıpek hanım uyandı kızlar banyo yaptırcam arada gelırım gene
kılzar doktor antibiyotiğe devam edeceniz demiş 3 ay sonrada kontrol başka bişi dememiş uyuz oldum... Demekki aynı sorun devam ediyo rabbim dermansız dert vermesin moralim bozuldu ama ben antibiyotiği keseriz diye düşünüyodum hayırlısı
canım geçmiş olsun...
ee allahın sopası yok boşa demzler bugün bana yarın sana ii olmuş inşallah arkadaşların kazanır mahkemeyi...
saol canım teşekkür ederim doğum günü değilde evlilik yıldönümümüzdeü canım dün...
sibel doktor falan buldunuzmu? Bazı insanlar 7 yaşına kadar bekleyin diyorlar. Bende cocuk biseylerin farkında olmadan yaptırmak istiyorum. Kafam karışıyor valla....

evet dr bulduk.zaten tanıdık.plastik takarak yapıyo.dikişsiz kanamasız.büyük oğlumun sünnetinide ona yaptırmıştık.baya iyi oldu yani.ücreti görüşmedik henüz.

bende yaptırmayı dusunuyorum ama korkuyorum bakımı nasıl olcak yaaa eyvahedigeldismile

oy oy oy minik erkekler adammı olacaklarmış yerim ebn onları...

bir iki hafta sonra kısmetse memlekete gideceğiz havalar iyi giderse tabi ama bu dönemde aşımız varsa oradaki sağlık ocağında yaptırabilecekmiyiz acaba yoksa illa kayıtlı olduğumuz sağlık ocağımı yaacak bilgisi olan var mı arkadaşlar?

bebeği dönmeye başlayan varmı arkadaşlar bizimki hiç niyetlenmiyor daha bacaklar hep havada tepikliyor ama dönme girişiminde bulunmuyor hiç? acaba ne zaman dönecekler?

hıc bılmıyorum wallahı CADIARZU

bebeği dönmeye başlayan varmı arkadaşlar bizimki hiç niyetlenmiyor daha bacaklar hep havada tepikliyor ama dönme girişiminde bulunmuyor hiç? acaba ne zaman dönecekler?

benimkide dönme girişimi göstermiyoru canım sırtüstü koyunca bacakları kaldırıp poposunu hafifi cevirir gibi ama popo hafif kayıyor başka biryer değil

benimkide dönme girişimi göstermiyoru canım sırtüstü koyunca bacakları kaldırıp poposunu hafifi cevirir gibi ama popo hafif kayıyor başka biryer değil

benimkinin popo kaldırma girişimide yok henüz canım eller ayaklar bir çırpınma halinde altını açınca bacaklarını bir o tarafa savuruyor bir bu tarafa ama dönme girişimi yok daha kafamçokkarıştı

limon canım bence başka sağlık ocağı yapmaz çünkü kayıt oluyorsun ya onlar takip ediyorlar nüfusun nereye kayıtlıysa orası yapar aile hekimliği muhabbetinden dolayı ama sen yinede bir sor yanlış bilgide vermiş olmayalım
benim kuzumda henüz dönmeye başlamadı zaten erken 3 aydan sonra ancak dönmeye çalışırlar bizimkide ancak tepiniyor eller ayaklar senkronize bir şekilde uçacak gibi kaydirigubbakcemile3

selam kızlar.

esma canım önce hoşgeldin :) eve net almışsınız valla süper olmmuş. oğluna da geçmiş olsun burak da hasta iyileşemiyor bir türlü dün antibiyotğe başladım artık.

fatoşum geçmiş olsun canım ya, ben 2-3 gün girememiştim, aras'a ne oldu anlamadım, ne hastanesi, ne sonucu?

pervin onunla geçmiş olsun canım. Allah korumuş..

ohh valla süper olmuş tuğbacım. elbette yaptıkları yanına kalmayacaktı ama bu kadar kısa sürede intikam alacak olman süpperrr

ayy tam takip edemiyorum ya..kaçırdığım bişey varmı acaba kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…