ewet bencede ayarlayalım artık havalar ıyı mart geldı ama acık hava olsun ıcerlere tıkılıp kalmayalım kuzucuklar güneş görsünler opuyorumnanaktaneeee buluşucaktık kimseden ses seda çıkmıyor?havalar ısındı artık buluşma ayarlayalım kızlar ya
ohhh ıyı olmus onlara gıt yap sahıtlıgını gorsunler gunlerınıkızlar az önce süper bişi oldu zemuszemus
benim bu işyeri ben doğum raporu aldığım zaman daha önce işyeri açıldığından beri çalışan personelden baya bir kişi manyak şefin işkencelerinden dolayı işi bırakıp gitmişti tabi tazminat alamadıkları için iş mahkemesine şirket aleyhine dava açmışlar uzun zaman önce dava hala sürüyordu kalkmışlar beni kendilerine şahit yazdırmışlar bir telefon açıp haberde vermediler postacı kapıya gelince haberim oldu :mymeka: tabi mahkeme mart başındaydı bende gitmedim haliyle bana ne şahit yazdırırken haberde vermediler gidebilirmiyim sormadılarda raporum bitipte işe başlayınca sekreter kıza sordum ne dediler diye seni mazur gördüler iyileşememiştir bebişte daha küçük diye haliyle duruşma mayısa ertelendi dediler bende işi bırakırken sordum beni şahit yazdırmışsınız ya ben mahkemeye gidemedim bir dahaki duruşma ne zaman polis zoruyla almaya geleceklermiş zor durumda kalmayayım dedim uyuz şef tamam o iş halloldu senin şahitliği iptal ettirdik bebeği yeni doğdu falan dedik diye mahkeme tarihi söylemedi ama az önce kapı çaldı ve kapıda bir polis arabası sokağın ortasında tuğba sen misin kimliğini al aşağıya in dediler :1shok: çok ilginçtirki mahkeme beni çağırıyor duruşmaya mayısın 5indeymiş polis mutlaka git yoksa zorla getirirler senin dedi bir kağıt verdi zaten ordada öyle yazıyor yani bu demekki intikam zamanısüprizzzzz gidipte beni şahit yazdırdıklarına pişman edicem onları evet paramı alamıycam ama en azından mahkemeyi kaybetsinler çünkü hepimizin hakkını yediler cezalarını adalet versin Allahımın adaleti çok büyük inş. mahkemeyi arkadaşlarım kazanır onlarda çok mağdur oldu çünkü o şefte şirkette cezasını çeksin :jeyyar:kötükedihüso
hayır yaptırmadım.ama mayıs sonu düşünüyoruz inş..
Sibel doktor falan buldunuzmu? bazı insanlar 7 yaşına kadar bekleyin diyorlar. Bende cocuk biseylerin farkında olmadan yaptırmak istiyorum. kafam karışıyor valla....
Bide ne kadar ücret falan aldınmı doktorundan?
alkisalkisalkisalkisalkisalkis kesinlikle seninle aynı düşüncedeyim canım senin gibi tesadüfen buldum kadınlar kulubünü sayesinde sizleri tanıdım :enbuyukkk:hihoyyytşeniz
amin canım inş. Güzel çıkar sonuçlarınız bunuda sorunsuz bir şekilde atlatırsınız :saruboceq:
inşallah sonuçlar süperr çıkacak..
bende seviyom sizi..
Inşallah iyi çıkacak sonucu.rahat ol..
[ı]nur canım ne ettin sen 43 kilo ne demek toparla kendini salma dertleride salla kafanada hiçbişey takma [/ı]
[ı]fatoş arasın sonuçları iyi çıkıcak allahın izniyle[/ı]
[ı]zeyneeeppp dün sizin ordan geçtim seni arıcaktım sonra müsait olmayabilirsin diye aramadım[/ı]
kılzar doktor antibiyotiğe devam edeceniz demiş 3 ay sonrada kontrol başka bişi dememiş uyuz oldum... Demekki aynı sorun devam ediyo rabbim dermansız dert vermesin moralim bozuldu ama ben antibiyotiği keseriz diye düşünüyodum hayırlısıfatoşcum ıns ıyı cıkıcak sonuclar...
Kız pervın evde pıneklıyodum neye aramadın gız aşkolsun yaw keske arasaydın
ıpek hanım uyandı kızlar banyo yaptırcam arada gelırım gene
canım geçmiş olsun...[ı]zaten iyiki aramamışım arabanın benzin pompası patladı bütün benzin boşaldı vee yolda kaldım ödüm koptu havaya uçucaz diye çocuğu arabadan nasıl çıkardığımı bilemedim.gerçi patlama olmazmış bunu sonra öğrendim ama çok korktum[/ı]
ee allahın sopası yok boşa demzler bugün bana yarın sana ii olmuş inşallah arkadaşların kazanır mahkemeyi...kızlar az önce süper bişi oldu zemuszemus
benim bu işyeri ben doğum raporu aldığım zaman daha önce işyeri açıldığından beri çalışan personelden baya bir kişi manyak şefin işkencelerinden dolayı işi bırakıp gitmişti tabi tazminat alamadıkları için iş mahkemesine şirket aleyhine dava açmışlar uzun zaman önce dava hala sürüyordu kalkmışlar beni kendilerine şahit yazdırmışlar bir telefon açıp haberde vermediler postacı kapıya gelince haberim oldu :mymeka: Tabi mahkeme mart başındaydı bende gitmedim haliyle bana ne şahit yazdırırken haberde vermediler gidebilirmiyim sormadılarda raporum bitipte işe başlayınca sekreter kıza sordum ne dediler diye seni mazur gördüler iyileşememiştir bebişte daha küçük diye haliyle duruşma mayısa ertelendi dediler bende işi bırakırken sordum beni şahit yazdırmışsınız ya ben mahkemeye gidemedim bir dahaki duruşma ne zaman polis zoruyla almaya geleceklermiş zor durumda kalmayayım dedim uyuz şef tamam o iş halloldu senin şahitliği iptal ettirdik bebeği yeni doğdu falan dedik diye mahkeme tarihi söylemedi ama az önce kapı çaldı ve kapıda bir polis arabası sokağın ortasında tuğba sen misin kimliğini al aşağıya in dediler :1shok: çok ilginçtirki mahkeme beni çağırıyor duruşmaya mayısın 5indeymiş polis mutlaka git yoksa zorla getirirler senin dedi bir kağıt verdi zaten ordada öyle yazıyor yani bu demekki intikam zamanısüprizzzzz gidipte beni şahit yazdırdıklarına pişman edicem onları evet paramı alamıycam ama en azından mahkemeyi kaybetsinler çünkü hepimizin hakkını yediler cezalarını adalet versin allahımın adaleti çok büyük inş. Mahkemeyi arkadaşlarım kazanır onlarda çok mağdur oldu çünkü o şefte şirkette cezasını çeksin :jeyyar:kötükedihüso
saol canım teşekkür ederim doğum günü değilde evlilik yıldönümümüzdeü canım dün...ohhh süper tuğba git anlat kız herşeyi insanları bıktırıp işten çıkmalarını sağlıyorlar uyuzlar.etme bulma dünyası işte cezalarını bulsunlar.
Ayyy valla çok yorgunum haşatım çıktı.,
geçmişi okuyamadım ama hasta olanlara geçmiş olsun
fatoş'un doğum günü galima nice mutlu yıllar fatoş aras'ın annesi iyiki doğmuş a.s.
sibel doktor falan buldunuzmu? Bazı insanlar 7 yaşına kadar bekleyin diyorlar. Bende cocuk biseylerin farkında olmadan yaptırmak istiyorum. Kafam karışıyor valla....
Bide ne kadar ücret falan aldınmı doktorundan?
evet dr bulduk.zaten tanıdık.plastik takarak yapıyo.dikişsiz kanamasız.büyük oğlumun sünnetinide ona yaptırmıştık.baya iyi oldu yani.ücreti görüşmedik henüz.
bende yaptırmayı dusunuyorum ama korkuyorum bakımı nasıl olcak yaaa eyvahedigeldismile
bir iki hafta sonra kısmetse memlekete gideceğiz havalar iyi giderse tabi ama bu dönemde aşımız varsa oradaki sağlık ocağında yaptırabilecekmiyiz acaba yoksa illa kayıtlı olduğumuz sağlık ocağımı yaacak bilgisi olan var mı arkadaşlar?
hıc bılmıyorum wallahı CADIARZU
bebeği dönmeye başlayan varmı arkadaşlar bizimki hiç niyetlenmiyor daha bacaklar hep havada tepikliyor ama dönme girişiminde bulunmuyor hiç? acaba ne zaman dönecekler?
benimkide dönme girişimi göstermiyoru canım sırtüstü koyunca bacakları kaldırıp poposunu hafifi cevirir gibi ama popo hafif kayıyor başka biryer değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?