Doruk henüz tam dönmüyor ama ayagından güç alıp göbegini atmaya başladı. Korkuyorum valla ters bir yerde dönecek birden diye.... Bu arada dönenceyi çok seviyor. Bariz 1 saat vakit geçirebiliyor onunla... gülüyor, çıglık atıyor... mutlaka almak gerek. Ben önümüzdeki hafta ona sulu dtişlik almayı planlıyorum. Bugünlerde ellerini agzına çok götürüyor ve devamlı agzı köpük köpük... diş çıkarma çalışmaları olabilir diyorum..... Siz ne dersiniz? Erkenmi dişlik için?
günaydınnnnn hepinize güzel bir gün diliyorum canlarım öpüyorum bebişlerimizi....
sanada günaydın canım.bende öpüyom arası nanaklarındankaydirigubbakcemile3
Günaydın...
Dün eve gittim Duru'm bana yüz vermiyor sinirlrim bozuldu oturdum ağladım.gecede hiç uyumadı oturdum oyun oynadık aslında onun uyku düzeni için iyi değil ama yüz vermemezlik yapamadım.sabah gülücükler atıyordu umarım akşama aynı şeyi yapmaz tanımamazlıktan geliyor küstümü nelmaz:
burcu kız unutulurmu anne.sana öyle gelmiştir..arada bi naz yapıyolar.:))
canımmm benim..bi zoru vardır tatlım ya. ondan değildir.
dün zaten hiç uyumamışta gecede uyumadı ama bi yeri ağrıyor gibi değil huzursuz değil yani.siz bi bakışları görseniz yok yok bu annesini tanımadı derdiniz böyle kızarcasına bakıyordu.
yada ben iyice paranoyak oldum kızım beni unutacak korkusu ile.
Havva Esra2ya kim bakıyor canım sende işe başladın ya.
havvacım çok güzell...
günaydın cnmgünaydınnn
canım ya kıyamam yerim ben onun bakışlarını neye kızdı acaba üzülme ya ben akşama kadar yanındayım banada yapıyo aras... ne kadar uzak olursan ol oo annesini kokusundan tanız yüz vermemezlik değilde naz yapmıştır annesine oooGünaydın...
Dün eve gittim Duru'm bana yüz vermiyor sinirlrim bozuldu oturdum ağladım.gecede hiç uyumadı oturdum oyun oynadık aslında onun uyku düzeni için iyi değil ama yüz vermemezlik yapamadım.sabah gülücükler atıyordu umarım akşama aynı şeyi yapmaz tanımamazlıktan geliyor küstümü nelmaz:
güzel bilgiler havacım saol canımCanım sağol...
Bu da senin için...
Bebek yeterli süt alıyor mu ?
Bebek Çocuk - Anne Sütü & Emzirme
Her anne, sütünün bebeği için yeterli olduğundan emin olmak ister.
Bebeği çok ağlıyorsa, az uyuyorsa, huzursuzsa anne, sütünün yeterli olmadığını düşünür ve kaygılanır.
Oysa bu belirtiler başka nedenlerden de kaynaklanabilir. Böyle durumlarda anneler çoğu kez bu konuda bilgili bir kişiye danışmadan ek mamalar vermeye başlarlar.
Böylece anne sütü ile beslenmeden uzaklaşılır.
Sağlıklı her anne, doğru bir şekilde emziriyorsa,
ilk haftalarda sık ve geceleri de emziriyorsa,
yeterli sıvı alıyorsa,
aşırı yorulmuyorsa bebeği için yeterli süt üretebilir.
Anne sütü geçici olarak azalabilir. Bu önlemler alınırsa süt hemen artar. Bebek günde 6-8 kez idrar yapıyorsa, ağırlığı haftada 150-200 g artıyorsa, annenin sütü yeterlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?