limon canım bence başka sağlık ocağı yapmaz çünkü kayıt oluyorsun ya onlar takip ediyorlar nüfusun nereye kayıtlıysa orası yapar aile hekimliği muhabbetinden dolayı ama sen yinede bir sor yanlış bilgide vermiş olmayalım
benim kuzumda henüz dönmeye başlamadı zaten erken 3 aydan sonra ancak dönmeye çalışırlar bizimkide ancak tepiniyor eller ayaklar senkronize bir şekilde uçacak gibi kaydirigubbakcemile3
benimkinin popo kaldırma girişimide yok henüz canım eller ayaklar bir çırpınma halinde altını açınca bacaklarını bir o tarafa savuruyor bir bu tarafa ama dönme girişimi yok daha kafamçokkarıştı
şimdi okudum 3. aydan sonra başlıyacakmış ama 1 tafara dönecekmiş 2 tarafa dönmesini beklemeyin yazıyor zamanla.
duru altını acınca ne yapıyor ediyor alttan giydirdiğim pijama yada kilotlu corap mutlaka çıkıyor bayılıyor cıplak kalmaya altını bağlama yemek falan istemez bizim kız iş aldık başımıza CADIARZU
şimdi okudum 3. aydan sonra başlıyacakmış ama 1 tafara dönecekmiş 2 tarafa dönmesini beklemeyin yazıyor zamanla.
duru altını acınca ne yapıyor ediyor alttan giydirdiğim pijama yada kilotlu corap mutlaka çıkıyor bayılıyor cıplak kalmaya altını bağlama yemek falan istemez bizim kız iş aldık başımıza CADIARZU
burakta özellikle altını açınca ayaklarını kaldırıp poposunu çeviriyo.bide yatağındayken yanına yaklaşınca beni al dercesine çırpınıyo kollarıyla.dönme hareketi falan yok şimdilik bence daha erken...
aynen burakta öyle hemen çıkarıyo pijamayı pantolonu bide seviniyoki sorma.büyük iş başarmış gibi..
biraz daha bekleyeceğiz o zaman kaydirigubbakcemile2
aynen burakta öyle hemen çıkarıyo pijamayı pantolonu bide seviniyoki sorma.büyük iş başarmış gibi..
limon bence fazla acele etme sonra ayy bu kız ayaklandı yoruldum peşine gezmekten diyeceksin al karsına kartpostal gibi izle ayaklanınca oturamıyacağızda.
bilmemki öylemi dersin canım sanki ayaklansalar daha kolay olcak gibi geliyor bana gaz sancıları kaka olayları falan ben çabucak büyüsün istiyorum galibahele bide konuşacakları günü iple çekiyorum.
bence en iyi halleri şimdiki halleri en azından bıraktığın yerde duruyolardelikafaduldensonra ayaklanınca hiç durmuyolar koş babam koş arkalarından.amann sağlıklı olsunlarda her halleri güzel...yerimseniben
evet hergün yeni bişey öğreniyo.bazen ağlıyo bende geç gidince yanına oy oy oy nolmuş oğluma falan diyorum.dudağını büzüp bi ağlıyo yalandan ııı diye görsen gülmekten ölüyoruz...
bebeği dönmeye başlayan varmı arkadaşlar bizimki hiç niyetlenmiyor daha bacaklar hep havada tepikliyor ama dönme girişiminde bulunmuyor hiç? acaba ne zaman dönecekler?
bizimki korktuğu zaman dudağını büküp ağlıyor ama öyle yalandan değil gözünden yaş gele gele içim acıyor çok ödlek bizimki yüksek sesle seveyimde hemen ağlıyor. seninki pek akıllı maşallah biliyo işini
bu dudak buzme hepsınde war heralde bızımkıde ılgı ısteken naz ederken buzuyo dudakları...
su anda da kendı kendıne aguluyo yattıgı yerde :) daha donmelerı ıcın erken ne kadarlar ki...
alt acılınca hemen boksor modunda eller ayaklar kıpır kıpır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?