2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım inş. yaparlar. bakalım bir soralım.
benimkide uçacak eller ayaklar hep havada seviniyormuş güya bakalım inş. üç aya dönerlerde gaz sorunlarıda hafirler inş.

benimkinin popo kaldırma girişimide yok henüz canım eller ayaklar bir çırpınma halinde altını açınca bacaklarını bir o tarafa savuruyor bir bu tarafa ama dönme girişimi yok daha kafamçokkarıştı

şimdi okudum 3. aydan sonra başlıyacakmış ama 1 tafara dönecekmiş 2 tarafa dönmesini beklemeyin yazıyor zamanla.
duru altını acınca ne yapıyor ediyor alttan giydirdiğim pijama yada kilotlu corap mutlaka çıkıyor bayılıyor cıplak kalmaya altını bağlama yemek falan istemez bizim kız iş aldık başımıza CADIARZU

burakta özellikle altını açınca ayaklarını kaldırıp poposunu çeviriyo.bide yatağındayken yanına yaklaşınca beni al dercesine çırpınıyo kollarıyla.dönme hareketi falan yok şimdilik bence daha erken...

anladım canım sağol bizim kızda aynı çıldırıyor altını açınca kuzu bacaklar bir o tarafa bir bu tarafa devriliyor

aynen burakta öyle hemen çıkarıyo pijamayı pantolonu bide seviniyoki sorma.büyük iş başarmış gibi..

biraz daha bekleyeceğiz o zaman kaydirigubbakcemile2

aynen burakta öyle hemen çıkarıyo pijamayı pantolonu bide seviniyoki sorma.büyük iş başarmış gibi..

oy yerim ben onları yerim çok tatlı oluyorlar yacokacimcoook benimkiside aynı hele altını açınca öyle bir gaz çıkarıyorki büyük adam gibi çok komik oluyor kaydirigubbakcemile3

.ben çıkıyorum kızlar yarın saat 9 da burdayım öpüldünüz. kuzuları koklayın bool bool. bende kızımı özledim gidiyimde hasret giderelim.

limon bence fazla acele etme sonra ayy bu kız ayaklandı yoruldum peşine gezmekten diyeceksin al karsına kartpostal gibi izle ayaklanınca oturamıyacağızda.

bilmemki öylemi dersin canım sanki ayaklansalar daha kolay olcak gibi geliyor bana gaz sancıları kaka olayları falan ben çabucak büyüsün istiyorum galiba hele bide konuşacakları günü iple çekiyorum.

bilmemki öylemi dersin canım sanki ayaklansalar daha kolay olcak gibi geliyor bana gaz sancıları kaka olayları falan ben çabucak büyüsün istiyorum galiba hele bide konuşacakları günü iple çekiyorum.

bence en iyi halleri şimdiki halleri en azından bıraktığın yerde duruyolardelikafaduldensonra ayaklanınca hiç durmuyolar koş babam koş arkalarından.amann sağlıklı olsunlarda her halleri güzel...yerimseniben

amin canım herşeyin başı sağlık hergün yeni bişey ilk 40 günü hatırlıyorumda sürekli uyuyup emiyordu minicikti şimdi eller kollar hareketlendi gülücükler agular başladı hepsi ayrı bir heyecan.

evet hergün yeni bişey öğreniyo.bazen ağlıyo bende geç gidince yanına oy oy oy nolmuş oğluma falan diyorum.dudağını büzüp bi ağlıyo yalandan ııı diye görsen gülmekten ölüyoruz...

evet hergün yeni bişey öğreniyo.bazen ağlıyo bende geç gidince yanına oy oy oy nolmuş oğluma falan diyorum.dudağını büzüp bi ağlıyo yalandan ııı diye görsen gülmekten ölüyoruz...

bizimki korktuğu zaman dudağını büküp ağlıyor ama öyle yalandan değil gözünden yaş gele gele içim acıyor çok ödlek bizimki yüksek sesle seveyimde hemen ağlıyor. seninki pek akıllı maşallah biliyo işini

bebeği dönmeye başlayan varmı arkadaşlar bizimki hiç niyetlenmiyor daha bacaklar hep havada tepikliyor ama dönme girişiminde bulunmuyor hiç? acaba ne zaman dönecekler?

Canım 3. ayın sonunda döneceklermiş. Dr a söyledim...

Valla benim kız da öyle ya... Çok seviyo cıbıldak gezmeyi...

Benim kız da dudağını büküp ağlıyo. İçim gidiyo valla...

bu dudak buzme hepsınde war heralde bızımkıde ılgı ısteken naz ederken buzuyo dudakları...
su anda da kendı kendıne aguluyo yattıgı yerde :) daha donmelerı ıcın erken ne kadarlar ki...
alt acılınca hemen boksor modunda eller ayaklar kıpır kıpır :)

Tİpik özellikler galiba zeynepçim bunlar... Baksana bütün bebişler aynı

fatoşum sakın üzülme.elbet geçecek bunlar..buna şükür dimi..
bebek dönmesi kızlar 3.5- 4. aylarda başlar dönmeye genelde..bizdede bi durum yok..yattıma kendini kaldırmaya çalışıyo o komik oluyo..
ama kızlar ne anlatırsak elbek her bebek her zaman aynı şeyleri yaparlar.büyürken etki tekpi hareketler hep aynıdır..benimkide altını açınca gıkı çımkaz.altını ne zaman giydirsem aglamaya başlıyo.gülüyoz...
benim kızda dudak büzüyo.alt dudak büzülüyo.başlıyo aglamaya.nazlı şeyy:)
anlattıklarım eminim bütün bebeklerde vardır..işi işte ne güzel büyüyorlar işte:))

Az bi geçmisi okudum
Fatoscum üzme kendini hayirlisi biraz daha devam edin antibiyotie siz neleri atlattiniz buda geçicek insallah
Pervincim çok geçmis olsun iyi korkulcak bisey olmamis
Tubis öç alma vakti gelmis demekkötükedihüso Allah kimsenin hakkini kimsede birakmiyo

Ya İstanbulda iyi bir doktor bulmak istiyorum bende. Bide genel aneztezimi yapıyorlar acaba sünnette. Bu tontişler çok küçükler yaw :bilmiyorumkismile
Bende korkuyorum arkeos eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…