2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegül saol canım benim msjın uzundu alıntı yapmadım teşekkür ederim bacım aferim kız sana marifetli hatunsun...

kızlar ne düşündüm şimdi şöle 50 lili yaşalkara gelene kadar hatta ölene kadar sürsün bu dostluğumuz ben sizi çok seviyorum yav...1 sene öncesine kadar hiç bilmiyodum kadınlar kulubunu bebeişle ilgili bişi ararken girdim iyki girmiş te sizi tanımışım iyki varsınız yalnızlığımın ortakları canım arkadaşlarım
HEPINIZI ÇOK SEVıYORUM...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis kesinlikle seninle aynı düşüncedeyim canım senin gibi tesadüfen buldum kadınlar kulubünü sayesinde sizleri tanıdım :enbuyukkk:hihoyyytŞeniz
EŞİm fİlmİn sonucunu almaya gİttİ doktorada gÖsterecek allahım ne olur İİ Çıksın

amin canım inş. güzel çıkar sonuçlarınız bunuda sorunsuz bir şekilde atlatırsınız :Saruboceq:

bende seviyom sizi..

EŞİm fİlmİn sonucunu almaya gİttİ doktorada gÖsterecek allahım ne olur İİ Çıksın

inşallah sonuçlar süperr çıkacak..

inşallah iyi çıkacak sonucu.rahat ol..

nur canım ne ettin sen 43 kilo ne demek toparla kendini salma dertleride salla kafanada hiçbişey takma

fatoş arasın sonuçları iyi çıkıcak Allahın izniyle

zeyneeeppp dün sizin ordan geçtim seni arıcaktım sonra müsait olmayabilirsin diye aramadım

fatoşcum ıns ıyı cıkıcak sonuclar...
kız pervın evde pıneklıyodum neye aramadın gız aşkolsun yaw keske arasaydın

ıpek hanım uyandı kızlar banyo yaptırcam arada gelırım gene

fatoşcum ıns ıyı cıkıcak sonuclar...
kız pervın evde pıneklıyodum neye aramadın gız aşkolsun yaw keske arasaydın

ıpek hanım uyandı kızlar banyo yaptırcam arada gelırım gene

ne biliyim canım ya belki müsait değilsindir dedim bir dahaki sefere 1 gün önceden ararım:))

zaten iyiki aramamışım arabanın benzin pompası patladı bütün benzin boşaldı vee yolda kaldım ödüm koptu havaya uçucaz diye çocuğu arabadan nasıl çıkardığımı bilemedim.gerçi patlama olmazmış bunu sonra öğrendim ama çok korktum

gerı uyudu zıllı geldım bende :)

ne biliyim canım ya belki müsait değilsindir dedim bir dahaki sefere 1 gün önceden ararım:))
lutfen yaniiii buralara kadar gelıp donuyon olmaz oyle lmaz:
Allah korusun canım ya oyle bu tarafa gecersen bı sıkıntın olursa arabayla ılgılı yada baktın kız huysuzlanıyo durmuyo ben butun gun ewde yalnızım ara benı goruselım canım olur mu hıc oyle sey. verılmıs sadakanız warmış...

sağol canım benim Allah razı olsun aman bidaha olmasın şimdi tamirde
sizin ordan geçerken bişey yoktu akşama doğru oldu

kızlar az önce süper bişi oldu zemuszemus
benim bu işyeri ben doğum raporu aldığım zaman daha önce işyeri açıldığından beri çalışan personelden baya bir kişi manyak şefin işkencelerinden dolayı işi bırakıp gitmişti tabi tazminat alamadıkları için iş mahkemesine şirket aleyhine dava açmışlar uzun zaman önce dava hala sürüyordu kalkmışlar beni kendilerine şahit yazdırmışlar bir telefon açıp haberde vermediler postacı kapıya gelince haberim oldu :mymeka: tabi mahkeme mart başındaydı bende gitmedim haliyle bana ne şahit yazdırırken haberde vermediler gidebilirmiyim sormadılarda raporum bitipte işe başlayınca sekreter kıza sordum ne dediler diye seni mazur gördüler iyileşememiştir bebişte daha küçük diye haliyle duruşma mayısa ertelendi dediler bende işi bırakırken sordum beni şahit yazdırmışsınız ya ben mahkemeye gidemedim bir dahaki duruşma ne zaman polis zoruyla almaya geleceklermiş zor durumda kalmayayım dedim uyuz şef tamam o iş halloldu senin şahitliği iptal ettirdik bebeği yeni doğdu falan dedik diye mahkeme tarihi söylemedi ama az önce kapı çaldı ve kapıda bir polis arabası sokağın ortasında tuğba sen misin kimliğini al aşağıya in dediler :1shok: çok ilginçtirki mahkeme beni çağırıyor duruşmaya mayısın 5indeymiş polis mutlaka git yoksa zorla getirirler senin dedi bir kağıt verdi zaten ordada öyle yazıyor yani bu demekki intikam zamanısüprizzzzz gidipte beni şahit yazdırdıklarına pişman edicem onları evet paramı alamıycam ama en azından mahkemeyi kaybetsinler çünkü hepimizin hakkını yediler cezalarını adalet versin Allahımın adaleti çok büyük inş. mahkemeyi arkadaşlarım kazanır onlarda çok mağdur oldu çünkü o şefte şirkette cezasını çeksin :jeyyar:kötükedihüso

alma mazlumun ahını çıkar aheste ahestezemuszemus

iyi hadi görsünler günlerini.delikafadulden

OHHH süper Tuğba git anlat kız herşeyi insanları bıktırıp işten çıkmalarını sağlıyorlar uyuzlar.etme bulma dünyası işte cezalarını bulsunlar.

ayyy valla çok yorgunum haşatım çıktı.,
geçmişi okuyamadım ama hasta olanlara geçmiş olsun
Fatoş'un doğum günü galima NıCE MUTLU YILLAR FATOŞ ARAS'IN ANNESı ıYıKı DOĞMUŞ a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…