iyiyim şükür oğlumun hırıltısı vardı sağlık ocağına götrdüm soğuk algınlığı varmış şurap felan verdi doktor 2 güne geçmese iğne vericek
Selam kızlar, oglunu sünnet yaptıran varmı acaba aramızda?
Selam kızlar, oglunu sünnet yaptıran varmı acaba aramızda?
bereket yağıyo bereker kaydirigubbakcemile3buraya yine yağmur yağıyo.ayyy gına geldi haaaa.yeter yavvv.
kız nettın bı derı bı kemık kalmışınslm kızlar nasıslısnız
kaynım bi haftadır bizde
stres sinir hepsi
st üste geldi
yanlarınada oturup yemek yemiyorum
mutfakta aykatan dayaktan atıştırıyorum
off dün bebekimi dr.a götürdük
bnde bi arkadaşa gittim
orada tartıldım 43 kiloya düşmüşüm
bildimd zaten etekler düşmeye başladıydı
şimdide boğazlarım indi grip oldum
hep bu düşüncezis eşim yüzünden oldu
bereket yağıyo bereker kaydirigubbakcemile3
kız nettın bı derı bı kemık kalmışınlmaz:
mayıs 15 ten sonra ıyıce duzelır hawalar az daha sabır canım...aman zeynep ya bereket orası öylede sıkıldık yavv.çocuklarla evin içinde akşama kadar baydı yanii.şöyle gezip tozmak istiyom...çıkamıyorumda annmlere gittk geldik.hemen hapşurmaya öksürmeye başladılar..
kafamçokkarıştıaynen canım ya
sütüm hemen azalmaya başladı
birazdaha yemeye çalışıyom
onuda oğluşum sorup bitirio sağolsun
bana yine bişey kalmıo:sm_confused:
slm kızlar nasıslısnız
kaynım bi haftadır bizde
stres sinir hepsi
st üste geldi
bnde bi arkadaşa gittim
iyi dayanmışın arkadaşım yine ben olsam hepsini yallah kapı dışarı atardım eşim dahil
delikafadulden sen yinede yemeye çalış bebiş için çk zayıflamışın bu erkek lerde hiç düşünce yok yaw
slm kızlar nasıslısnız
kaynım bi haftadır bizde
stres sinir hepsi
st üste geldi
bnde bi arkadaşa gittim
slm kızlar nasıslısnız
kaynım bi haftadır bizde
stres sinir hepsi
st üste geldi
bnde bi arkadaşa gittim
gezentı gacı senıııı unuttun bızı burda laelaelaelaelaeselam şekerler opuyorumnanaktan umarım hepiniz ve tatlı bebişleriniz iyidir
2 gündür misafirlerim vardı şükür ki herkesi gayet güzel ağırladım gerçi oğluş uyumadı ama onu avutacak gönüllüler çoktu bende misafirlerime hizmet edebilidim kaydirigubbakcemile3
ama daha kabul etmem gereken ve tabi benimde gitmem gereken bir sürü akraba ve arkadaşım var havalar ısınsın beni artık kimse tutamaz :sm_cool::dance:
bizde dönence aldık oğluma
çok basit bişey ama idaretn aldık
bozulursa içim yanmaz
ayyy bi sevio ki sormayon gülüp duruo ona
:roflol::roflol:ayşegül döv tatlım valla süper olur
tuğba evet canım ya
zaten bn küçükkün uçtumdu rüzgardakaydirigubbakcemile3
gezentı gacı senıııı unuttun bızı burda laelaelaelaelae
yawrum gulusunu yerım ben onun
selam şekerler opuyorumnanaktan umarım hepiniz ve tatlı bebişleriniz iyidir
2 gündür misafirlerim vardı şükür ki herkesi gayet güzel ağırladım gerçi oğluş uyumadı ama onu avutacak gönüllüler çoktu bende misafirlerime hizmet edebilidim kaydirigubbakcemile3
ama daha kabul etmem gereken ve tabi benimde gitmem gereken bir sürü akraba ve arkadaşım var havalar ısınsın beni artık kimse tutamaz :sm_cool::dance:
ayşegül döv tatlım valla süper olur
tuğba evet canım ya
zaten bn küçükkün uçtumdu rüzgardakaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır..nasıl üşütüyolar anlasam okadar dikkat ediyoz benimkide hapşuruypoiyiyim şükür oğlumun hırıltısı vardı sağlık ocağına götrdüm soğuk algınlığı varmış şurap felan verdi doktor 2 güne geçmese iğne vericek
yok canım sen düşünüyon galiba erkendenSelam kızlar, oglunu sünnet yaptıran varmı acaba aramızda?
ay kafasına göre takılıyo istediği zaman uyuyo belli olmuyo ya...ya şu uykuyla ilgili linke baktımda orada bebeği nasıl uyutacağımız anlatılıyor. uyutarak düzen oluşturulacakmış. ama benim istediğim aksamları 8.30 degilde mesela 10 gibi uyuması. böylece gece daha uzun uyuyacağını düşünüyorum. ama oglusumun uykusu gelince tutmak imkansızlaşıyor. kafasını koydugu yerde uyuyor. benim ogrenmek istediğim uyutmak istemedigimizde neler yapmalıyız. bilmiyorumkismile
evet uykusu kaçınca daha beter oluyolar arasyta uykusu gelince ağlamayı huy edindi geceleri...zeynepcım bızımkıde bazen 8-9 gıbı uyuyor bende 10-11 gıbı uyutmak ıstıyorum gece uykusu daha uzun olsun dıye.
ustunu degıstırıyorum cıngıragını sallıyorum bı sekılde uyandırıyorum ama o zamanda tamamen kacıyor uykusu bı daha uyumuyor. ters tepıyor yanı...
saol canım beni m hep berraber inşallah...fatoşcum yıldönümünüz kutlu olsun bacım nice senelere kocişinle bebişinle
sağol tatlımFatoşçum nice senelere inşallah.
Geçmiş olsun iğneye gerek kalmaz umarım.
Ben de merak ediyorum var mı ki...
saol havacımFatoşçum nice senelere...
Esma canım geçmiş olsun. Biz de atlattık aynı şeyi Asist diye bi şurup verdi dr. İğneye gerek kalmadı. Bi de serum fizyolojik damlatıyodum burnuna. Pompa ile temizliyodum. Çok işe yarıyo dene bence. Hemşire ben hala kullanıyorum oğullarımda serum fizyolojiği dedi. oğulları liseye gidiyo.. Dene derim.
Esra da terliyo emerken. O yüzden üstünü hafifletiyom emmeye başlamadan.
canım ya çok zayıfsın senin adama bi kızıyom kusura bakma yani ye bacım bakma sen onlara hastalanırsın bak şaka bi yana...slm kızlar nasıslısnız
kaynım bi haftadır bizde
stres sinir hepsi
st üste geldi
bnde bi arkadaşa gittim
oo maşallah nelerde atlatmış arkadaşımız akrabaların varsa gez bacım benim kimsem yok kaldım gurbet ellerde of of yine hatırladımselam şekerler opuyorumnanaktan umarım hepiniz ve tatlı bebişleriniz iyidir
alemsin canım ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy elimden gelse türkiye sınırlarınında dışına postalıcam hepsini
unutma zatiiiiaklinialirimsmile:roflol::roflol:
unuturmuyum hiç tatlım bak bugün hemen koştum bilg. başına sizi özledimde Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?