havvam çok sagol..
benim kız çok aglamaz.uykusuda çok güzeldir..
6+8 kez idrar yapıyo..
haftalık agırlıgın bilmiyorumm(
ya benim kız sanki aynı duruyo gibi geliyo yani sanki kilo almamış gibi geliyo gözümee..
ben yoruluyorum ama.iki çocuk bide ev....
ama anca geceleri dinleniyorummm..
yeterli su içmiyorum hatırlarsanız hamileligimde bile çok içemidim.ama aklıma geldikçe içmeye çalışıyorum...off şimdi ne oldu sonuç.yetiyomu yetmiyomu..neyse yarın kontrol var anlarız artık......
ayy ablamla kardeşim geliyomuş bana yoldalarmış..oh iyi olcak.üç bacı bide abim.kaynatırız...........:)))
Canım sağlık ocağında ölçtür haftada bir. Daha kolay anlarsın..
Hadi gözün aydın...
havvam çok sagol..
benim kız çok aglamaz.uykusuda çok güzeldir..
6+8 kez idrar yapıyo..
haftalık agırlıgın bilmiyorumm(
ya benim kız sanki aynı duruyo gibi geliyo yani sanki kilo almamış gibi geliyo gözümee..
ben yoruluyorum ama.iki çocuk bide ev....
ama anca geceleri dinleniyorummm..
yeterli su içmiyorum hatırlarsanız hamileligimde bile çok içemidim.ama aklıma geldikçe içmeye çalışıyorum...off şimdi ne oldu sonuç.yetiyomu yetmiyomu..neyse yarın kontrol var anlarız artık......
saglık ocagına rastgele gıdıp ben bebegımın kılosuna baktırmak ıstıyorum deyınce bakıyolar mı???
evet bakıyolar canım..devit 3te veriyolar isteyince...
saglık ocakları fazla tartıyo yaa.güvenmiyorum...
eh naz ım be... sen boyle aglarsan olan sutunde gıderGünaydınlar millet..
naz'ı kardeşim ayağında sallıyo uyutmaya çalışıyor bende size bi bakayım dedim bu arada..
akşam çok geç uyudu benim zilli, uykusu var inat etti yatmadı yastığa sallayayım, kucağımda sızdı.. günü gününü tutmuyor..
size bişey dicem, akşam sölemesi ayıp bulgur pilavı,yeşil soğan,meyve suyu, tavuk göğsü tatlısı yedim içtim,süt olsun diye, gece göğüslerim yine yumuşaktı.. çok üzülüyorum çok..
sütüm gitgide azalıyor. yemeyle içmeyle çok fazla alakası olduğunu düşünmüyorum bünye meselesi..beni teyzeme benzetiyorlar çoğu bakımdan,onunda sütü çok azdı herhalde gene ona çektim bu konuda.
keşke 6 ay sadece beni emse ama olmadımı olmuyor, doymuyor kuzum. ve gitgide azalıyor. gece göğüslerimdoluyordu önceleri, şimdi gece de yumuşaklar içiyor ama eskisi gibi doyurucu içmiyor,10-15 kere yutuyor cukcuk, sonra pompalayaraktan çekeliyor yudum yudum yutuyor sonra uyku ağır basıyor uyuyakalıyor. üzüntüden ağlıyorum hep, ama napabilirim yiye yiye kilo alıyorum süt olacağına popo oluyor beyaa :1no2:
ıyı canım gayet ıyı ucretı...ha bide şeyi sorayım gidiyorum, kardeşim kaaaave yapmış içeyim gidip :)
istanbulda oturanlar, kalça ultrasonunu ne kadara çektirdiniz, ben burda çanakkalede çektircem gelmişken daha çektirmedik 3 ay bitmeden çekilmesi lazım ya, 12,5 tl dediler. çok iyi dimi?
dr a sormadan tartmadan verme bosuna mama. gercekten yetmedıgıne dr kanaat getırırse ver. zaten kaka yapamıyo mama daha beter etmesın yawrumu.yaa bi öğün mamamı versem acaba hiçde anlamıyom mamalardan kıza hiç vermemiştim ne önerirsiniz gaz yapmayan mama varmı acaba benimki zaten kaka yapamıyo bide mama iyice kötü yaparsa?
Günaydin kizlar
herkeze güzel bir gün dilerim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?