2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben kaçar teyzemlere gidiyom.kuzenim evlenecek eğlence yapcaz evde düğün öncesi.öptüm canlar.gelince görüşürüz...

bende saglık ocagına gıdıcem hem boyumuz kılomuz ne alemde mrk ettım hemde devıt bıtmek uzere onu alım. ama 1.30 gıbı gıdıcem ıpek anca uyanır cocugun uykusunu bolmıyım. hemde ogle tatılı bıtmıs olur. aksama yemegım wardı bı bulgur pılawı yaptım sımdı bugun rahatım. aksam da kocıs gelınce kızını ona verıp supurge falan acar toz alırım. aman evın ısıde bıtmıyor kı ya... yap yap ertesı gun gene aynı !!!

kızlar ben kaçar teyzemlere gidiyom.kuzenim evlenecek eğlence yapcaz evde düğün öncesi.öptüm canlar.gelince görüşürüz...
oh eglenin bol bol ne güzel yaz geliyo dügünler basliyo artik

Bakalim ne kadar kilo almis fistik
valla ev isi hiç bitmiyo zeynepcim benimde ayni

selam şekerler nabersiniz bakalım zemuszemus
bizim burda 3-4 gündür yağmur yağıyor gök gürlüyor hava hep kapalı valla içim daraldı bebişimlede çıkamıyorum hava kötü ve yağışlı olunca annemi aradım madem ben gidemiyorum siz gelin canım sıkılıyor diye birazdan gelirler kızkardeşimle en azından konuşacak birileri olsun yanımda hava içimi sıktı ohaoldumsmile

zeynep haklısın canım benim birde misafirler vardıya sil süpür misafirler gidince tekrar sil süpür aman yap yap hep aynı ev işleri hiç bitmiyor annemler gelsin kuzucuğuma onlar bakar bende akşama yemek yapcem daha sempatiksalakcinni

ayy ablamla kardeşim geliyomuş bana yoldalarmış..oh iyi olcak.üç bacı bide abim.kaynatırız...........:)))

saglık ocakları fazla tartıyo yaa.güvenmiyorum...

BİZİM SAĞLIK OCAGIDA EKSİK TARTIYOR DR U 5200 DEDİ ertesi gün sağlık ocağı 500 dedi atlıyacaktım kadının üstüne ne diyon sen diye .

inşallah en kısa zamanda alışırım.

nasıl yoğurt verecekmişsin sordun mu? evdemi yapacaksın hazırmı ?

aman benim yemediğim içmediğim kalmadı hem kilo aldım hemde sütüm aynı yani az.lohusa şerbetinin içine 1 kilo şeker attımda günde 1 sürahi bitti ama hep aynı.moralimde çok şükür iyiydi yanı sorunum yoktu.olmadımı olmuyor boşuna yiyip şişirme kendini streste yapma zaten 15-20 güne ek besinlere geçersiniz sizde.ben 3 haftalık olduğundan beri günde 1 öğünle başaladım mama veriyorum hepsini denedim nerdeyse bizde en iyi bebelac oldu.Aptamil çok tatlı dr verme dedi sma 15 gün kullandık ama acı geldi sonradan miğdesi bulanıyordu sürekli.HERO BAYB kabız yaptı bebelac en iyisi Duru için .şimdi günde 2 bazen 3 öğün mama veriyorum özellikle gece yatarken veriyorum ki uykusu daha uzun oluyor karnı tok tabii.ama normalde 150 yemesi gerekiyor 4 saatte bir ben 120 falan veriyorum kilolu bir çoçuk olmasın diye.

Üzüntüden ağlamanada gerek yok bende ilk başlarda çok üzülüyordum ama dr rahatlattı beni günde 1 -2 kere mama birşey değil ver aç kalmasın dedi.hatta vicdan yaptım sütüm yetiyorda ben yetmiyor sanıyorum diye 2 gün vermedim mama Duru ağlamaktan harap oldu aç karna sızıyordu uyandığında gözünü açamıyordu.hee bu arada butün mama içerikleri aynıymış 2 dr da aynı şeyi söyledi önemli olan çoçuğunuzun hangisinin tadını seveceğiymiş.

ben devlet hastanesinde çektirdim ama 12,5 tl gayet iyi ben bu kadar ucuz olduğunu bilsem devlet hastanesinden gün alcam diye uğraşmazdım ben 150-200 falan sanıyordum bak tüüüh bosuna babamı sabahın köründe yolladım sıra almaya.

yaa bi öğün mamamı versem acaba hiçde anlamıyom mamalardan kıza hiç vermemiştim ne önerirsiniz gaz yapmayan mama varmı acaba benimki zaten kaka yapamıyo bide mama iyice kötü yaparsa?

gaz sorunu bitti gibi artık bize bebelac iyi geldi dr una b,i sor istersen yinede.ama bi tartırın bebişleride boşuna sütünüz yetiyorsa mama vermeyin tabii.

hadi güle güle git . bu ev işi benide delirtiyor valla hiç bitmiyor.

slm kızlar nasılsınız

ben acayip şoktayım ne yapacağımı bilemedim kuzenimin kocası ölmüş az önce daha 4 senelik evliydiler 2 çocuğu vardı biri daha 4 aylık çok üzüldüm kız 22 yaşında dul kaldı çocukları babasını tanımıcak gencecikti adamcağız çok kötüyüm çok üzgünüm hiç beklenmedik bir ölümdüsenağlamasenağlama

Başınız sağolsun canım valla tüylerim diken diken oldu.Allah sabır versin karısına. adamda çok gençmiş mekanı cennet olsun.

Başınız sağolsun canım. Allah kuzenine sabır versin. genç ölümü çoookk zor oluyor. Allah evlatlarına güzel gün göstersin.

pervin canım başınız sağolsun her ölüm erken ölüm derler hele böyle genç olunca insan daha bir üzülüyor Allah bol sabır ve dayanma gücü versin çok üzüldüm :sinifsinif:

başınız sağolsun pervin...allah sabır versin kuzenine

ya kızlar benim ayaklarımda ayak bileklerimde bacaklarımda acayip ağrılar var yürürken zorlanıyorum resmen...emzirme döneminde olurmuş kalsiyum eksilinden dolayı..
varmı sizdede böyle bişi

bende yok canım bı bılgım yok acıkcası...
bu arada saglık ocaGINA GITTIM GELDIM bızımkı 3 hf once 5700 du sımdı 6500 olmus...
3 hf da 800 gr almış...

ya kızlar benim ayaklarımda ayak bileklerimde bacaklarımda acayip ağrılar var yürürken zorlanıyorum resmen...emzirme döneminde olurmuş kalsiyum eksilinden dolayı..
varmı sizdede böyle bişi

benim diz kapağımda olmuştu canım açıp kapatamıyordum dr a gittim romatizmadan bile şüphelendik birşey çıkmadı.dr krem verebilirdim ama emzirdiğin için hiç birşey kullanamazsın çok ağrın olur ise parol al dedi zamanla azalıyor gibi ama bazende çok şiddetli oluyor.

bende yok canım bı bılgım yok acıkcası...
bu arada saglık ocaGINA GITTIM GELDIM bızımkı 3 hf once 5700 du sımdı 6500 olmus...
3 hf da 800 gr almış...

Maşallah İpek hanım'a annesi iyi bakıyor fıstığa.:icecream:

bir de benim saçlarım çok dökülüyor kızlar, sizlerde de var mı? hiç bilmezdim saç dökülmesi ney, şimdi avuç avuç elime geliyor senağlama

hatta birine demiştim, o da bebek seni tanımaya başlayınca saçların dökülür demişti :kedi: ne saçma

herkese selam
maviyeshill Allah sabır versin, ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah yardımcısı olsun kuzeninin. Düşünmek bile çok kötü. Allah yaşatmasın kimseye. kaza falanmıydı gencecik ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…