2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sositososito
yok artık kaydirigubbakcemile3

bende yok canım bı bılgım yok acıkcası...
bu arada saglık ocaGINA GITTIM GELDIM bızımkı 3 hf once 5700 du sımdı 6500 olmus...
3 hf da 800 gr almış...

maşallah kuzuma ipeği çok takdir ediyorum ben zaten minik cimcimem benim ecenaz kadar seviyorum ya acayip içim kaynıyo nedense çok ciddi sölüyorum

benimde dökülmem durdu hülya çok ilginç...hamileliğimde 6. aya kadar avç avuç dökülürdü sonra durdu hala yok ...kuaförümde şaşırmıştı saçımın kalınlaştını görünce

oyyy bız de senle cimcime kızını cok seviyoruz gulsah teyzesi.ipek böcüğü senin ellerinden ecenaz ın nanaklarından öpüyomuş opuyorumnanaktan

O ne Hülya öyle iyi sallamışlar.

benim saçım dökülmedi ama dökülmesi durdu hatta ve bi canlılık geldi desem yalan olmaz.

Pervincim başımız sağolsun. Allah sabır versin. Çok zor...
Zeynepçim maşallah ıpeğe... Tombik tombik ne güzel...
Benim de sırt ağrım var. Ama zaman zaman oluyo her zaman değil.
Saç dökülmesini hormonal diye duymuştum. Hormonlar normalleşmeye başladıkça dökülürmüş...

Başınız sağolsun canım valla tüylerim diken diken oldu.Allah sabır versin karısına. adamda çok gençmiş mekanı cennet olsun.

Başınız sağolsun canım. Allah kuzenine sabır versin. genç ölümü çoookk zor oluyor. Allah evlatlarına güzel gün göstersin.

pervin canım başınız sağolsun her ölüm erken ölüm derler hele böyle genç olunca insan daha bir üzülüyor Allah bol sabır ve dayanma gücü versin çok üzüldüm :sinifsinif:

Pervin canim basiniz sagolsun Allah size ve ailesine sabir versin çok üzücü

başınız sağolsun pervin...allah sabır versin kuzenine

pervincim başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır,uzun ömür versin.çok zor...

herkese selam
maviyeshill Allah sabır versin, ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah yardımcısı olsun kuzeninin. Düşünmek bile çok kötü. Allah kimseye. kaza falanmıydı gencecik ya.

sağolun kızlar Allah razı olsun amin inşallah
kaza değildi ciğerlerinde leke var dediler tedavi oluoyrdu meğerse kansermiş 2 gün önce yatmış hastaneye bugün götürdü gencecik çocuğu

pervin başınsağolsun ya
çok üzüldüm inan
ölümlü dünya değilmi
kimseyi kırmaya üzmeye gelmio işte

ya valla boğazlarım ağrıo
takır takır öksürüom
her öksürdümdee oğlanın aklı fikri çıkıo
yanında öksürmeim diom ama
gelince durmuo ki bu melet boğazımda

al işte yarında giremicem yanınıza
haberiniz ola
şimdi komşum geldi
yarın cumbür cemaat geliolarmış banaeyvahedigeldismile
mönümü söleim
yaş pasta
kurabiye
poça
tuzlu kurabiye
kısır yada patates salatası yapiim diyorum
yanınada turşu
yeter dimi ya
en az 10 kişi gelecek
yandom ben ya
zaten koçişle de aramız limoni şu sıralar

nur bu kadar seyı sen hasta halınle mı yapıcaksın?
kusura bakma bacım ama sacmalama yat ewınde hastayım de. gelıceklerse de bısey beklemesınler. daha neler ya. hastasın zaten bıde bebegın war. bu kadar dusuncesızlık olmaz. cok ıstıyolarsa hepsı 1 cesıt yapsın getırsın.

ayy canım benim ya
sen gini ince düşünen misafir nesip ola herkeze:1hug:
bunlar kaç zamandır gelecez diolar
erteleye erteleye bukadar oldu anca .gelsinlerde kurtuluyum diyorum ya
hasta masta yapıcam ii kötü

ayy canım benim ya
sen gini ince düşünen misafir nesip ola herkeze:1hug:
bunlar kaç zamandır gelecez diolar
erteleye erteleye bukadar oldu anca .gelsinlerde kurtuluyum diyorum ya
hasta masta yapıcam ii kötü

cok abartmadan yap barı. 1 kek koy bıde borek sur fırına yeter. dısardan da alın bı yaş pasta tamamdır. cok yorma kendını. hastasın. bı derı bı kemık kalmışsın bak. azcık kendıne bak canım ya. bebek emzırıyosun. sonra sutum azalıyo dıyosun. bebegınden senden degerlımı gelen mısafır. gozunu seveyım yanı...

tamam tatlım dikkat edicem
ayy öle bi mahrumiyet bölgesiki bura
sorma valla .son kullanma trihleri geçmiş ürünlerle dolu bakkal var anca.
burdurun bi ilçesi

tamam tatlım dikkat edicem
ayy öle bi mahrumiyet bölgesiki bura
sorma valla .son kullanma trihleri geçmiş ürünlerle dolu bakkal var anca.
burdurun bi ilçesi

ah canım ya...
ne dusuncesız ınsanlar war.
kadın hasta bebegı war
ne dıye gıdıyosunuz
ahhhh ahhhh klava:

allah razı olsun canım benim
başımdaki herif düşünmüoki eller ne yapsın değilmi
haydi ipek hanımdan öp yerime
kucak kucak sevgilr gönderiyoz oğlımla
hepcinizi öptük tatlı annişler
byyyyyyyyyyyyy

güya bebek görme işte ama bencede abartma yaş pastanı al yine kek-börek bide kısır yada pts salatası oldu bitti

pogaca ile tuzluyu at gitsin çok olunca yenmiyorda evdede 2 kişisiniz sizde bitiremezseniz ziyan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…