sositosositobenim diz kapağımda olmuştu canım açıp kapatamıyordum dr a gittim romatizmadan bile şüphelendik birşey çıkmadı.dr krem verebilirdim ama emzirdiğin için hiç birşey kullanamazsın çok ağrın olur ise parol al dedi zamanla azalıyor gibi ama bazende çok şiddetli oluyor.
Maşallah İpek hanım'a annesi iyi bakıyor fıstığa.:icecream:
yok artık kaydirigubbakcemile3bir de benim saçlarım çok dökülüyor kızlar, sizlerde de var mı? hiç bilmezdim saç dökülmesi ney, şimdi avuç avuç elime geliyor senağlama
hatta birine demiştim, o da bebek seni tanımaya başlayınca saçların dökülür demişti :kedi: ne saçma
bende yok canım bı bılgım yok acıkcası...
bu arada saglık ocaGINA GITTIM GELDIM bızımkı 3 hf once 5700 du sımdı 6500 olmus...
3 hf da 800 gr almış...
bir de benim saçlarım çok dökülüyor kızlar, sizlerde de var mı? hiç bilmezdim saç dökülmesi ney, şimdi avuç avuç elime geliyor senağlama
hatta birine demiştim, o da bebek seni tanımaya başlayınca saçların dökülür demişti :kedi: ne saçma
maşallah kuzuma ipeği çok takdir ediyorum ben zaten minik cimcimem benim ecenaz kadar seviyorum ya acayip içim kaynıyo nedense çok ciddi sölüyorum
benimde dökülmem durdu hülya çok ilginç...hamileliğimde 6. aya kadar avç avuç dökülürdü sonra durdu hala yok ...kuaförümde şaşırmıştı saçımın kalınlaştını görünce
bir de benim saçlarım çok dökülüyor kızlar, sizlerde de var mı? hiç bilmezdim saç dökülmesi ney, şimdi avuç avuç elime geliyor senağlama
Başınız sağolsun canım valla tüylerim diken diken oldu.Allah sabır versin karısına. adamda çok gençmiş mekanı cennet olsun.
Başınız sağolsun canım. Allah kuzenine sabır versin. genç ölümü çoookk zor oluyor. Allah evlatlarına güzel gün göstersin.
pervin canım başınız sağolsun her ölüm erken ölüm derler hele böyle genç olunca insan daha bir üzülüyor Allah bol sabır ve dayanma gücü versin çok üzüldüm :sinifsinif:
Pervin canim basiniz sagolsun Allah size ve ailesine sabir versin çok üzücü
başınız sağolsun pervin...allah sabır versin kuzenine
pervincim başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır,uzun ömür versin.çok zor...
herkese selam
maviyeshill Allah sabır versin, ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah yardımcısı olsun kuzeninin. Düşünmek bile çok kötü. Allah kimseye. kaza falanmıydı gencecik ya.
Pervincim başımız sağolsun. Allah sabır versin. Çok zor...
Zeynepçim maşallah İpeğe... Tombik tombik ne güzel...
Benim de sırt ağrım var. Ama zaman zaman oluyo her zaman değil.
Saç dökülmesini hormonal diye duymuştum. Hormonlar normalleşmeye başladıkça dökülürmüş...
ya valla boğazlarım ağrıo
takır takır öksürüom
her öksürdümdee oğlanın aklı fikri çıkıo
yanında öksürmeim diom ama
gelince durmuo ki bu melet boğazımda
nur bu kadar seyı sen hasta halınle mı yapıcaksın?
kusura bakma bacım ama sacmalama yat ewınde hastayım de. gelıceklerse de bısey beklemesınler. daha neler ya. hastasın zaten bıde bebegın war. bu kadar dusuncesızlık olmaz. cok ıstıyolarsa hepsı 1 cesıt yapsın getırsın.
ayy canım benim ya
sen gini ince düşünen misafir nesip ola herkeze:1hug:
bunlar kaç zamandır gelecez diolar
erteleye erteleye bukadar oldu anca .gelsinlerde kurtuluyum diyorum ya
hasta masta yapıcam ii kötü
cok abartmadan yap barı. 1 kek koy bıde borek sur fırına yeter. dısardan da alın bı yaş pasta tamamdır. cok yorma kendını. hastasın. bı derı bı kemık kalmışsın bak. azcık kendıne bak canım ya. bebek emzırıyosun. sonra sutum azalıyo dıyosun. bebegınden senden degerlımı gelen mısafır. gozunu seveyım yanı...
tamam tatlım dikkat edicem
ayy öle bi mahrumiyet bölgesiki bura
sorma valla .son kullanma trihleri geçmiş ürünlerle dolu bakkal var anca.
burdurun bi ilçesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?