hadi ya,yorumlarda 1 kişi daha böyle demiş,ama herkes acayip memnun..en çok tadını ve temizliğini merak ediyodum...nasıl geri vermiş ki,geri alıyolarmıymış beğenmeyince.
oyy maşallah ya çişi erken ögreneceniz siz..benimkide arad çiş diyo.bezini değiştirirken..yaptım detimzle diyo zaarr..maşallah yağız paşaya.
hep bende merak ederim ama bende almadım.aslında çocuklu olana bunlardan lağzım ..az yağ..ne güzel..
hadi yaa seninkidemi o marka..ayy ben ona odaklanayım bari..akşam iyice bakayım.seninki hangi kodundan aceba..:26:
nasılsınız aras 3 gün çok hastaydı burnu tıkalı horluyo hemde akıyo hem akıyo hem tıkalı bişi anlamadım öksürüyo kusuyo gece uyumuyodu şükür akşam iyi uyudu...daha iyi sizler nasılsınzı bakalım bebklerim nasıl
pınarcım günaydın canım
güzel bi gün olsun inş.
fatoşcum geçmiş olsun. havalar çok dengesiz, çocukları hastalıklardan korumak çok zor(
çalışan hatunlar: kolay gelsinn.
evdeki canlar: kahvaltınızı yapın gelin. ev işlerinde kolay gelsin.
hayret, bugün erkenciyim :)))
aynen canım benim balkon maşallah 2 oda kadar dönmeli kltuk var balkonumda havalar accık düzeldi aras sıpasını içeri alamıyom haliyle üşüyomu nedir anlamıyorum gecede çok açıyo üstünü ama bu gün ii gibi maşaşllah..
kızlar aras bele çene yarıştırııyo kavga ediyo resmen bide ağır eli var acıtıyo..annniiiiiiiii diyo baan ev sahibi yukardan bağırıyo balkondan oda ona bağırıyo neeee..
haydi diyom ahydi gel diyo dittti...
dün mutfakta büytün kapları çıkarmış tezgahın altından halıya ser,miş sergi açmış sanki..
ÇOK YARAMAZ VE ÇOK ŞEKER..
günaydınlar kızlar güzel bir gün olsun hepimizeee
günaydın kızlar..
günaydın..
fatoşcum geçmiş olsun arasa..
GÜNAYDINLARR güzel hayırlı bir gün dilerimm
serapçım gelcenmi şekerim bugün kuzuyu çeviriyom bakk
geçmiş olsun arasımada havalar yüzünden oluyo biz bile hasta oluyozki çocuklar napsın
günaydın hepinize arkadaşlar.
fatoşcum arasa da geçmiş olsun.balkon sefasına erken başlamış belki hava çarpıyor olabilir.
esma kız bizi çağırmıyomusun kuzu çevirmeye
Günaydın kızlar kım kıme kuzu çevırıyor bızde gelelım oğluşumla
tamam kocaeli grubu olarak geliyoruz kuzu yemeye.kanbersiz düğün olurmu hiç
açılış benden olsun.
günaydınnnnnnn..... bugün hava güzel olacağa benziyor...
nasılsınız aras 3 gün çok hastaydı burnu tıkalı horluyo hemde akıyo hem akıyo hem tıkalı bişi anlamadım öksürüyo kusuyo gece uyumuyodu şükür akşam iyi uyudu...daha iyi sizler nasılsınzı bakalım bebklerim nasıl
pınarcım günaydın canım
güzel bi gün olsun inş.
fatoşcum geçmiş olsun. havalar çok dengesiz, çocukları hastalıklardan korumak çok zor(
çalışan hatunlar: kolay gelsinn.
evdeki canlar: kahvaltınızı yapın gelin. ev işlerinde kolay gelsin.
hayret, bugün erkenciyim :)))
aynen canım benim balkon maşallah 2 oda kadar dönmeli kltuk var balkonumda havalar accık düzeldi aras sıpasını içeri alamıyom haliyle üşüyomu nedir anlamıyorum gecede çok açıyo üstünü ama bu gün ii gibi maşaşllah..
kızlar aras bele çene yarıştırııyo kavga ediyo resmen bide ağır eli var acıtıyo..annniiiiiiiii diyo baan ev sahibi yukardan bağırıyo balkondan oda ona bağırıyo neeee..
haydi diyom ahydi gel diyo dittti...
dün mutfakta büytün kapları çıkarmış tezgahın altından halıya ser,miş sergi açmış sanki..
ÇOK YARAMAZ VE ÇOK ŞEKER..
günaydınlar kızlar güzel bir gün olsun hepimizeee
günaydın kızlar..
günaydın..
fatoşcum geçmiş olsun arasa..
GÜNAYDINLARR güzel hayırlı bir gün dilerimm
serapçım gelcenmi şekerim bugün kuzuyu çeviriyom bakk
geçmiş olsun arasımada havalar yüzünden oluyo biz bile hasta oluyozki çocuklar napsın
Günaydın kızlar kım kıme kuzu çevırıyor bızde gelelım oğluşumla
Naber canım nasılsınız Yağız nasıl sen nasılsın görüşemıyoruzzzzzzzzz
iyiyiz özlemcim yuvarlanıp gidiyoruz işte.yağız paşa babaannesiyle geziyo bol bol.bi yaramazlık yok bizde çok şükür.
sen,çınar ve zafer nasılsınız.özledim vallahi görüşemedik uzun zamandır.biz haftaiçi akşamları eve 9:30dan önce gidemiyoruzki malesef.haftasonlarıda hep bişeyler çıkıyo.ama boşaltalımda görüşelim canım.
öğle yemeğimiz gelmiş kızlar.ben yemeğe çıkıyorum.1 saate gelirim.öptüm hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?