2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hadi ya,yorumlarda 1 kişi daha böyle demiş,ama herkes acayip memnun..en çok tadını ve temizliğini merak ediyodum...nasıl geri vermiş ki,geri alıyolarmıymış beğenmeyince.

satan mağaza geri almış yerine tencere takımı almış oda.
benimde aslında hoşuma gidiyor ama patates güzel olmadı deyince aklım karıştı.

ayy inşallah ayşegül teyzesi.beze harcadığımız para yıldırdı vallahi.bu yaz kurtuluruz inşallah bezden her ikimizde rahat ederiz.
evet sen babyliss e odaklan.bak serapda memnunmuş bendeee çok memnunum.
görümcemde almış güya düzleştiriyosun ama hiç belli olmuyo sanki fırçayla şekil vermişsin gibi duruyor.
ama bunda yumuşacık ve dümdüz oluyo.sen yine bak yorumlara ona göre karar ver.maraştada illa bulursun o markayı.

nasılsınız aras 3 gün çok hastaydı burnu tıkalı horluyo hemde akıyo hem akıyo hem tıkalı bişi anlamadım öksürüyo kusuyo gece uyumuyodu şükür akşam iyi uyudu...daha iyi sizler nasılsınzı bakalım bebklerim nasıl
pınarcım günaydın canım

güzel bi gün olsun inş.
fatoşcum geçmiş olsun. havalar çok dengesiz, çocukları hastalıklardan korumak çok zor(

çalışan hatunlar: kolay gelsinn.
evdeki canlar: kahvaltınızı yapın gelin. ev işlerinde kolay gelsin.

hayret, bugün erkenciyim :)))

aynen canım benim balkon maşallah 2 oda kadar dönmeli kltuk var balkonumda havalar accık düzeldi aras sıpasını içeri alamıyom haliyle üşüyomu nedir anlamıyorum gecede çok açıyo üstünü ama bu gün ii gibi maşaşllah..
kızlar aras bele çene yarıştırııyo kavga ediyo resmen bide ağır eli var acıtıyo..annniiiiiiiii diyo baan ev sahibi yukardan bağırıyo balkondan oda ona bağırıyo neeee..
haydi diyom ahydi gel diyo dittti...
dün mutfakta büytün kapları çıkarmış tezgahın altından halıya ser,miş sergi açmış sanki..

ÇOK YARAMAZ VE ÇOK ŞEKER..

GÜNAYDINLARR güzel hayırlı bir gün dilerimm
serapçım gelcenmi şekerim bugün kuzuyu çeviriyom bakk

geçmiş olsun arasımada havalar yüzünden oluyo biz bile hasta oluyozki çocuklar napsın

günaydınlar kızlar güzel bir gün olsun hepimizeee

günaydın kızlar..

günaydın..

fatoşcum geçmiş olsun arasa..

geçmiş olsun arasımada havalar yüzünden oluyo biz bile hasta oluyozki çocuklar napsın

günaydın hepinize arkadaşlar.
fatoşcum arasa da geçmiş olsun.balkon sefasına erken başlamış belki hava çarpıyor olabilir.
esma kız bizi çağırmıyomusun kuzu çevirmeye

gelicem esmacım koy kuzuyu çevir geliyorum 45.dk yaa
arasa geçmiş olsun havalar çok debgesiz ondan kaynaklanıyor tabii pınar hadi kop gel kız ne güzel olur yaa

açılış benden olsun.
günaydınnnnnnn..... bugün hava güzel olacağa benziyor...

günaydınlar kızlar güzel bir gün olsun hepimizeee

günaydın kızlar..

günaydın..

fatoşcum geçmiş olsun arasa..

Günaydın kızlar kım kıme kuzu çevırıyor bızde gelelım oğluşumla

günaydın kızçelerr..
aras paşaya maşallah.bide acil şifalar olsun..ne güzel bıdır bıdır konuşuyorlar ya..
ayy kuzu cevirmemiiibende bendeee

defnenin çok kelimesi yok ama .anne baba.dede.mammam.şimdide bebeklere sardı bi görseniz dudaklarından öpüyo allıhım bu günlerde babasıyla takpi ediyoz dudaından öpüp sarıyo bebekliri bide minicik elleriyle sarıp sarmalıyo.bibi(bebe) diyo.bazende konuşuyo aonla sinirleniyo anlaşamıyorlar arada zaar fırlatıp atıyo..yatagada katmış durumda.yatak odasına kimi görürse babayı.zeynebi beni.yada hepemizi birden götürüyo orda vakit geçirelm istiyo.yatıyoğruz yuvarlanıyoruz kıdıklıyoruz.tam kalkalacagımız zaman bi çığlık nereye gidiyonuz der gibi..resmen cendereye çekti bizi(bizim oralarda çok derler)

Son düzenleme:
Naber canım nasılsınız Yağız nasıl sen nasılsın görüşemıyoruzzzzzzzzz

iyiyiz özlemcim yuvarlanıp gidiyoruz işte.yağız paşa babaannesiyle geziyo bol bol.bi yaramazlık yok bizde çok şükür.
sen,çınar ve zafer nasılsınız.özledim vallahi görüşemedik uzun zamandır.biz haftaiçi akşamları eve 9:30dan önce gidemiyoruzki malesef.haftasonlarıda hep bişeyler çıkıyo.ama boşaltalımda görüşelim canım.

öğle yemeğimiz gelmiş kızlar.ben yemeğe çıkıyorum.1 saate gelirim.öptüm hepinizi.

afiylet olsun şeker.kız maaşına ne kadar kaldı tartı alcan haa ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…