baktım canın teşekkürler.şuan 72 lira yazıyo nette..iyice bugün kızlar gece yatınca ben çogu markalara bakıp bu karar vereyim hafta sonu almayı düşünüyorum çünkü..
ben de burakta hiç yatmadım ama tamamen kendimi iyi hissetmem 15 günü buldu..hastanede de öyle çok zorlanmadım..fazla dile getirmek istemiyorum,dillendirince başıma gelir diye korkuyorum ama ömer beni çok yoracak gibi geliyo..hem ameliyat,hem beslenmesi,hem uyuması..inşallah öyle olmaz
kız gülşah tekmelerden de hiç küçük durmuyo valla :)
saç düzleştirici ve balık yağı kullanmıyorum
oh güle güle kullan canım..bizimde anneler günümüz keyifli geçti çok şükür sabah beni kahvaltıya götürdülerordan biraz alışveriş yaptık hediye olarakta spor ayakkabı istemiştim onu aldık sonrada annemlere gittik annemde baharat takımı istemişti onu verdik işte böyleeee
bende premier marka var pek kullanmıyorum ama fena diil fiyatıda 20 tl ciarıdı ama babylıss çok iyiymiş arkadaşlardan duymuştum bence onu düşün ayşegül sürekli kullancaksan
ben de burakta hiç yatmadım ama tamamen kendimi iyi hissetmem 15 günü buldu..hastanede de öyle çok zorlanmadım..fazla dile getirmek istemiyorum,dillendirince başıma gelir diye korkuyorum ama ömer beni çok yoracak gibi geliyo..hem ameliyat,hem beslenmesi,hem uyuması..inşallah öyle olmaz
kız gülşah tekmelerden de hiç küçük durmuyo valla :)
saç düzleştirici ve balık yağı kullanmıyorum
fena ya bunlar..burak da hala küfür ediyo (buk diyo :)) bıraktıramadık bi türlü..doğum iznim başlasın sorcam ben ona buk'u..
bu yeni dillendikleri zaman çok tatlı oluyo ya..bi de kendini sevdiriyolar ki..burak taklit bile yapıyo..bebek nasıl ağladı diyoruz, yüzünü buruşturuyo,üüüü yapıyo :)
bu tefal actifry ilk çıktığından beri kafayı takmış durumdayım..şimdi fiyatı da düşmüş..geçen tekrar baktım mağazada,ama orda kullanlıkları numune makina, hep yağlı kalmış gibi..son anda vazgeçtim..kullanan var mı? memnun musunuz? temizliği zor mu?
ya sorma hülya acayip taklitçiler.
kendisi artık abi olduğu için bebeklerin taklidini yapıyo demek
şu 1 kaşık yağla patates kızartan aletmi o.
eşimin teyzesi aldı.memnun kalmadı verdi.patatesleri bi değişik yapıyomuş öyle söyledi.
reklamlarda çok güzel gösteriyo çıtır çıtır duruyo patatesler ama memnun kalmadı.
sen sitelerden yorumları oku bakalım öyle değerlendir istersen.
oyy maşallah ya çişi erken ögreneceniz siz..benimkide arad çiş diyo.bezini değiştirirken..yaptım detimzle diyo zaarroy oy oyyy buk diyo demek
yağızda bezini gösterip anne piss diyo.dün akşam ayakta duruyo bacaklarını açmış eliyle bezini tutuyo anne çişş dedi.aralıklarla hemde 2 kez.
sanırım bizim oğlan bana yakında çişini söylemeye başlayacak.bezden kurtulmamız yakın gibi gözüküyor.ama tabii benimle oyun oynamıyorsa.
pipi nerde deyincede altı açıkken yapışıyo pipii diye.
kayınvalidem soruyomuş annen nerde diye.anne atda mama diyomuş.
hadi oğlum gidiyoruz deyince hemen koşup kapının önünde duruyo anne atta diyo.
vee oğlum hala baba demiyo.arada baa diye sesleniyo babasına
bu tefal actifry ilk çıktığından beri kafayı takmış durumdayım..şimdi fiyatı da düşmüş..geçen tekrar baktım mağazada,ama orda kullanlıkları numune makina, hep yağlı kalmış gibi..son anda vazgeçtim..kullanan var mı? memnun musunuz? temizliği zor mu?
selamlar anca gelebildim geçmişe bakıcam birazdan ayşegülü gördüm düzleştirici istiyormuş benim saçlarım kıvırcık ayşegül ben babyliss aldım çok memnunumçoğu kuaförde onu kullanır zatenn
Hamileyken sigara icen varrmıydı aranızda ?????yada çevrenizde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?