2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bizimde anneler günümüz keyifli geçti çok şükür sabah beni kahvaltıya götürdüler ordan biraz alışveriş yaptık hediye olarakta spor ayakkabı istemiştim onu aldık sonrada annemlere gittik annemde baharat takımı istemişti onu verdik işte böyleeee

baktım canın teşekkürler.şuan 72 lira yazıyo nette..iyice bugün kızlar gece yatınca ben çogu markalara bakıp bu karar vereyim hafta sonu almayı düşünüyorum çünkü..

bende premier marka var pek kullanmıyorum ama fena diil fiyatıda 20 tl ciarıdı ama babylıss çok iyiymiş arkadaşlardan duymuştum bence onu düşün ayşegül sürekli kullancaksan

inşallah düşündügün gibi olmaz.çini ferah tut.ömercik toparlar merak etme..

oh güle güle kullan canım..

bende premier marka var pek kullanmıyorum ama fena diil fiyatıda 20 tl ciarıdı ama babylıss çok iyiymiş arkadaşlardan duymuştum bence onu düşün ayşegül sürekli kullancaksan

hmm.akşam iyice bi bakayım ben karar vercem çünkü..bide burdad olması gerek.internetten şipariş v vermeyi sevmiyoz biz.elden alcazz:26:

ikinci sezeryanlar daha rahat geçiyo hülyacım tecrübeli olaraktan sööliyim ama girerken biraz tırsıyosun başına gelecekleri biliyosun çünkü ama allah kolaylığını veriyo bende keremde daha rahattım ireme göre daha çabuk toparlanıyo insan hayırlısıyla atlatırsın inş

fena ya bunlar..burak da hala küfür ediyo (buk diyo :)) bıraktıramadık bi türlü..doğum iznim başlasın sorcam ben ona buk'u..

okul vakti yaklaştı ben çıkıyorum öğleden sonra sıpa izin verirse gelirim gene görüşürüz canlar

fena ya bunlar..burak da hala küfür ediyo (buk diyo :)) bıraktıramadık bi türlü..doğum iznim başlasın sorcam ben ona buk'u..

erkekler ya bende unutturmaya çalışıyorum ama unutmuyo yaa babasıda kızıyo nerden öğrendi diye bi kere dedim hay demez olaydım

oy oy oyyy buk diyo demek

yağızda bezini gösterip anne piss diyo.dün akşam ayakta duruyo bacaklarını açmış eliyle bezini tutuyo anne çişş dedi.aralıklarla hemde 2 kez.
sanırım bizim oğlan bana yakında çişini söylemeye başlayacak.bezden kurtulmamız yakın gibi gözüküyor.ama tabii benimle oyun oynamıyorsa.
pipi nerde deyincede altı açıkken yapışıyo pipii diye.
kayınvalidem soruyomuş annen nerde diye.anne atda mama diyomuş.
hadi oğlum gidiyoruz deyince hemen koşup kapının önünde duruyo anne atta diyo.
vee oğlum hala baba demiyo.arada baa diye sesleniyo babasına

bu yeni dillendikleri zaman çok tatlı oluyo ya..bi de kendini sevdiriyolar ki..burak taklit bile yapıyo..bebek nasıl ağladı diyoruz, yüzünü buruşturuyo,üüüü yapıyo :)

bu tefal actifry ilk çıktığından beri kafayı takmış durumdayım..şimdi fiyatı da düşmüş..geçen tekrar baktım mağazada,ama orda kullanlıkları numune makina, hep yağlı kalmış gibi..son anda vazgeçtim..kullanan var mı? memnun musunuz? temizliği zor mu?

selamlar anca gelebildim geçmişe bakıcam birazdan ayşegülü gördüm düzleştirici istiyormuş benim saçlarım kıvırcık ayşegül ben babyliss aldım çok memnunumçoğu kuaförde onu kullanır zatenn

bu yeni dillendikleri zaman çok tatlı oluyo ya..bi de kendini sevdiriyolar ki..burak taklit bile yapıyo..bebek nasıl ağladı diyoruz, yüzünü buruşturuyo,üüüü yapıyo :)

ya sorma hülya acayip taklitçiler.
kendisi artık abi olduğu için bebeklerin taklidini yapıyo demek

şu 1 kaşık yağla patates kızartan aletmi o.
eşimin teyzesi aldı.memnun kalmadı verdi.patatesleri bi değişik yapıyomuş öyle söyledi.
reklamlarda çok güzel gösteriyo çıtır çıtır duruyo patatesler ama memnun kalmadı.
sen sitelerden yorumları oku bakalım öyle değerlendir istersen.

hadi ya,yorumlarda 1 kişi daha böyle demiş,ama herkes acayip memnun..en çok tadını ve temizliğini merak ediyodum...nasıl geri vermiş ki,geri alıyolarmıymış beğenmeyince.

selam.biz çıktık hava iyi derken biranda yine rüzgar başladı.e çıktık artık dedek gezdik dolaştık..parka götürdüm.off bu kız hep merdivenlerden çıkmak istiyo.istiyo derkende çıkıyo zaten.ben indiriyorum o çıkıyo.bi kayıyo.bi merdivenden çıkıyo.yordu beni valla..sora hava bulutlanmaya başladı .2 saat dolaşmanın ardından eve geldik.rüzgar dahada çogaldı iyikide gelmişiz.şimdi berbat hava heran yağmur yagacak.off...gel yaz gell..

oyy maşallah ya çişi erken ögreneceniz siz..benimkide arad çiş diyo.bezini değiştirirken..yaptım detimzle diyo zaarr..maşallah yağız paşaya.

hep bende merak ederim ama bende almadım.aslında çocuklu olana bunlardan lağzım ..az yağ..ne güzel..

hadi yaa seninkidemi o marka..ayy ben ona odaklanayım bari..akşam iyice bakayım.seninki hangi kodundan aceba..:26:

Hamileyken sigara icen varrmıydı aranızda ?????yada çevrenizde..

kimse içmedi güzelim.içenlerde hamilelekte bıraktılar.benim öğretmenim çok içerdi hamileykende içmişti çok.kızının kolu birinden daha kısa doğmuştu.doktorlar sigaradan demişler.en azından biz öyle duymuştuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…