- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
rüzgarda bizimkinin de nefesi kesiliyo.kafasını oraya buraya saklıyo.hoşuna gitmiyo.inşallah rüzgar olmazda kızçeler güzel vakit geçirir dışarda.
bu kez ecoşda geliyo ayşegül teyzesi...zaten uyku saatine denk geliyo...yarım saat kalır benle sonra doooğrruuuu anneanneye..:))
cnm günaydın inş. geçer ya yorgunluktan tabi 23 hafalık oldun kız hulya ilk bebekteki kadar heyecan olmasada genede var demi heyecan normalmiydi senin doğum ilki
gezme annemin apartmanda...eski apartmanımın gelinleriyle kızlarıyla oturuyoruz gençler...
sağol canım..bazen tutuyor böyle migren,3 gün sürüyorheyecan var tabi ya,yeni bebek kokusu..koklamak için sabırsızlanıyorum aslında hareket etmeye başlayınca aynı oluyo duygular..
sezeryandı canım ilki,tekrar sezeryan olcak..inşallah zor olmaz.
23. hafta ama 1 hafta geriden takip ediyor ve takip ettiği haftaya göre de kilosu düşükona odaklanmış durumdayım..sürekli yiyorum işte bebişe yarayan şeylerden..boyu iyiymiş,doktor ince yapılı olacak diyor..
kızlar sizler çocuklara balık yağı vermeye başladınızmı.
yağız bu sıralar çok iştahsız babaannesi yedirmekde zorlanıyor.bi iştah şurubumu alsak dedi dün akşam.bakayım bi sorayım dedim.daha önceden 1 şişe supravit kullanmıştık bi nebze işe yaramıştı.sizler ne kullandınız işe yarayan ilaç adı verebilirmisiniz bana.
kızlaaaarr saç düzleştirici kallananız varmııı
varsa hangi marka ve memnunmusunuz.bide bana ne önerirsiniz.alacagım bu aralarr..ama nee..:26:
maşallah ecenaza yiyen çocuk kendini belli ediyor.
yağız pek iştahlı bi çocuk değil.şu sıra dişler yüzünden sevdiği şeyleride yemek istemiyor.ee gündüz bende evde yokumki emsin.kadında üzülüyo haliyle bi yardımcı ilaç versek mi diyor banada.
balık yağı yorumlarını okuyorum bende dönem dönem iştah açmaya yardımcı oluyormuş.
yemeyen çocuk çok zor kızlar içimizde aynı sorunu olanlar beni iyi anlar mesela ayşegül
beeennnnn...
3 yıldır Babyliss markayı kullanıyorum.seramik plaklı olan saçı yakmıyo çok da memnunum tavsiye ederim.10 dk bile sürmüyo saçlarımı düzleştirmem ayşegülcüm.
beeennnnn...
3 yıldır Babyliss markayı kullanıyorum.seramik plaklı olan saçı yakmıyo çok da memnunum tavsiye ederim.10 dk bile sürmüyo saçlarımı düzleştirmem ayşegülcüm.
eniyial.com 'da Babyliss 2086CTE Pro230 Saç Düzleştirici ürünlerinin çeşitlerini bulabilirsiniz.
bu ürün ayşegülcüm benimki.
valla 3 yıl önce almıştım.150 lira civarıydı o zamanlar yeni çıkıyodu pahalıya almıştım.evkurdan taksit yapmıştım.
günaydın kızlarr naabersiniz yaramazlar ful devam yaramazlığa heralde aman sağlıkları yerinde olsunda benim oğlanda pipi demeyi öğrendialtını açıyodum yapıştı pipisine çek oğlum elini kopartçan pipini dedim o zman bu zaman unutmuyo haylaz ne zaman altını açsam bibi bibi diyo gösterip yanında kim varsa onada gösteriyo anne demiyo ama sapını hemen öğrendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?