2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bu kez ecoşda geliyo ayşegül teyzesi...zaten uyku saatine denk geliyo...yarım saat kalır benle sonra doooğrruuuu anneanneye..:))

rüzgarda bizimkinin de nefesi kesiliyo.kafasını oraya buraya saklıyo.hoşuna gitmiyo.inşallah rüzgar olmazda kızçeler güzel vakit geçirir dışarda.

inşallah canım.ne yapsınlar yavrucaklar..bende sevmem:)

bu kez ecoşda geliyo ayşegül teyzesi...zaten uyku saatine denk geliyo...yarım saat kalır benle sonra doooğrruuuu anneanneye..:))

iyi yeter yarım saat ona..o zaman anneanneye yakın yere gidiyon hım

cnm günaydın inş. geçer ya yorgunluktan tabi 23 hafalık oldun kız hulya ilk bebekteki kadar heyecan olmasada genede var demi heyecan normalmiydi senin doğum ilki

sağol canım..bazen tutuyor böyle migren,3 gün sürüyor heyecan var tabi ya,yeni bebek kokusu..koklamak için sabırsızlanıyorum aslında hareket etmeye başlayınca aynı oluyo duygular..
sezeryandı canım ilki,tekrar sezeryan olcak..inşallah zor olmaz.
23. hafta ama 1 hafta geriden takip ediyor ve takip ettiği haftaya göre de kilosu düşük ona odaklanmış durumdayım..sürekli yiyorum işte bebişe yarayan şeylerden..boyu iyiymiş,doktor ince yapılı olacak diyor..

migreninmi tuttu hülyaa oyy geçmiş olsun...
ufak falan ama kendini baya belli etmiş kuzucuk:)) ben burdayım diyo artık

kızlar sizler çocuklara balık yağı vermeye başladınızmı.
yağız bu sıralar çok iştahsız babaannesi yedirmekde zorlanıyor.bi iştah şurubumu alsak dedi dün akşam.bakayım bi sorayım dedim.daha önceden 1 şişe supravit kullanmıştık bi nebze işe yaramıştı.sizler ne kullandınız işe yarayan ilaç adı verebilirmisiniz bana.

gezme annemin apartmanda...eski apartmanımın gelinleriyle kızlarıyla oturuyoruz gençler...

hımm çok iyiymiş ozaman.

hülya hiç tasalanma kuşum.bende okadar yedimki kilo alsın diye.anca kendime aldım 1 ayda 5 kilo falan aldım ama pekte fayda etmedi yani.bazı bebekler anne kanrında kendini belli ediyo işte.defneninde kilosu düşüktü genelde..bende üzülüyordum ne yapacagım diye.ama çok takılma sağlıkla doğsun yeter.doğunca toparlar inşallah..
benimde ikiside sezeryan..inan ikinci doğum daha kolay oluyo o acıyı falan bildigini çin daha rahak kalktım ben tek başıma diyebilirim hemde.ama zeynepte hem hemşire hem ablam iteleyerek kaldırımşlardı beni şu ilkkakış varyya resme öldüm okadar cadı.ama defnede çok komaydı hemde çok..ama ama zeynepte 1 haftada holyap zıplacak kadar çabuk toparlandım.zor kalkım ama hemen iyileştem.karın kaslarım felan çabuk toparladı.ama defnede kolay kayltım ama tamemen kendimi çok çok iyi hessetmem 20 günü buldu.öyle işte inşallah seninki çok kolay olur hem kalkma hem toparlanma..

iştah için şurup yada balık yağı hiç vermedim pınarcım...iştahı fena sayılmaz benimkinin...ama dönemsel oluyo bazen ya ısrar etmeyin çok fazla...

ben ferrum kan ilacı ve devit damlasından başka bişiy vermiyorum.

kızlaaaarr saç düzleştirici kallananız varmııı
varsa hangi marka ve memnunmusunuz.bide bana ne önerirsiniz.alacagım bu aralarr..ama nee..:26:

maşallah ecenaza yiyen çocuk kendini belli ediyor.
yağız pek iştahlı bi çocuk değil.şu sıra dişler yüzünden sevdiği şeyleride yemek istemiyor.ee gündüz bende evde yokumki emsin.kadında üzülüyo haliyle bi yardımcı ilaç versek mi diyor banada.
balık yağı yorumlarını okuyorum bende dönem dönem iştah açmaya yardımcı oluyormuş.
yemeyen çocuk çok zor kızlar içimizde aynı sorunu olanlar beni iyi anlar mesela ayşegül

kızlaaaarr saç düzleştirici kallananız varmııı
varsa hangi marka ve memnunmusunuz.bide bana ne önerirsiniz.alacagım bu aralarr..ama nee..:26:

beeennnnn...
3 yıldır Babyliss markayı kullanıyorum.seramik plaklı olan saçı yakmıyo çok da memnunum tavsiye ederim.10 dk bile sürmüyo saçlarımı düzleştirmem ayşegülcüm.

..

beeennnnn...
3 yıldır Babyliss markayı kullanıyorum.seramik plaklı olan saçı yakmıyo çok da memnunum tavsiye ederim.10 dk bile sürmüyo saçlarımı düzleştirmem ayşegülcüm.

yaa..iyi demekk..bide buharlısı varmış ya.saçıda nemlendiriyormuş..bakayırum fiyatlarına.bende braun alsam diyordum.seninkinide netten bi bakayım teşekkürler..

beeennnnn...

tam ismi neki önüme bissürü ceşidi çıktı.kaça lmıştın belki o yandımcı olur..

günaydın kızlarr naabersiniz yaramazlar ful devam yaramazlığa heralde aman sağlıkları yerinde olsunda benim oğlanda pipi demeyi öğrendi altını açıyodum yapıştı pipisine çek oğlum elini kopartçan pipini dedim o zman bu zaman unutmuyo haylaz ne zaman altını açsam bibi bibi diyo gösterip yanında kim varsa onada gösteriyo anne demiyo ama sapını hemen öğrendi

esmacım başınız saolsun canım dün tam mesaj yazıyodum pcnin şarzı bitti kapandı bi dahada fırsat olmadı girmeye allah yakınlarına sabır versin

.fenaymış bakk

ben de burakta hiç yatmadım ama tamamen kendimi iyi hissetmem 15 günü buldu..hastanede de öyle çok zorlanmadım..fazla dile getirmek istemiyorum,dillendirince başıma gelir diye korkuyorum ama ömer beni çok yoracak gibi geliyo..hem ameliyat,hem beslenmesi,hem uyuması..inşallah öyle olmaz

kız gülşah tekmelerden de hiç küçük durmuyo valla :)

saç düzleştirici ve balık yağı kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…