2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayy kızlar grip oluyorum galiba.boğazım çok fena burnumda akıyo.ayy burak a geçmez inşaallaaah..

canım başlamadan biter inşallah hemen doğal antibiyotik elma limon nane kaynat iç :)) geçen hafta oldum bende çok korktum gencer de olucak die çok şükür ona geçmeden atlattım

bugün benimde misafirlerim vardı apartmanda kur-an okuma günü yapıolar pazartesileri ben bilmesemde dinliyorum :kedi: belki bulaşır dio annemde :)) ee haliyle ikram filan baya yoruldum oğluşta uyudu şimdi hem yemek yapmam gerekiyo hemde sizlere sürekli bilşiyler yazmak geçmişi okumak filan istiyorum keşke bikaç parçaya bölünüp aynı anda bikaç yerde olabilsek ne güzel olurdu dimi???kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız bakalım
sibelce nane limon iç bari hemen geçsin canım
elifverdi allah kabul etsin maaşaallah ne güselll..
ay bnim sıpam bugün çok huysuz hep ilgi istio
hoplatıp zıplatırsam çok ii
ama yatınca kopuyo kıyamet
bida inanmıcaksınız anne diyor bu çoçuk ya
şok oluyorum...
bilinçli olmasada harika bişey bu
annenne annenne diyo sürekli

yaa bi kaç gündür oğlumun burnu tıkalı serum fizyolojik damlatıyorum ama geçmedi sağlık ocağına götürdüm bugün bişeyi yokmuş ama uyuyamıyo burun tıkalı olduğu için tam ememiyo dolayısıyla uyuyamıyo kaç gündür sabahlıyoruz desem yeridir ne zaman geçer acaba yaa

sağol canım inşallah allah kabul eder.
ya evet bazen benim oğluşta anne der gibi ses çıkartıyo bende hemen benzetiyom annemmm diye:))) inşallah gerçekten dediği günleride görürüz

inanırım çünkü ecrin dila da doğduğundan beri ağlarken yada huysuzlanımı resmen anne diyo bayılıyorum bilinçli söylediği günleride göstersin Allah inş.

teyzeler gencer sürekli yüzüstü yatıyo sırtüstü sadece bebek arabasında gezerken uyuyor onun dışında kesinlikle uyku yok ilk 40 gün yani karşı komşumla tanışana kadar 2 saat aralıksız uyku neydi bilmiyodum şimdi maşallah geceleri banyo ve masajdan sonra güzelce uyuyor aslında çok tehlikeli öyle yatması ama napıyım uyuyup rahatlamasıda gelişimi çok etkili uyumayan bebişlere tavsiye mi olur yoksa sizin bana bir tavsiyeniz mi olur bilmiyorummm

Selam kızlar, 3 gündür acayip yoğunum. yorgunluktan bittim. kışlıkları kaldırdım. yazlıkları çıkardım. yarın ütü yapmayı planlıyorum. kuzuya oyun parkı aldık. evin düzeni yine değişti. maçka parkına gittik. ilk defa oglusum kışlık tulumunu giymeden çıktık. arabayla. cıvıl cıvıldı heryer. çocuk cıglıkları. etrafta koşuşan köpekler. çok güzeldi valla. haftayada piknige gitmeyi planlıyoruz cekirdek aile olarak ilk piknigimiz olacak. bugünde şirketten evraklarımızı yeniliyorlar diye saglık raporu ve adli kayıt için gittim. adli kayıtı alamadım sıra vardı ama yorgunluktan geberdim. bide taşınacağız diye etrafta devamlı ev bakıyoruz geziyoruz.
geçmişi okudugum kadarıyla herkez çok iyi. bu arada benim oglumda kesinlikle anne diyor. bence cocuklar dogustan anne demeyi bilerek doguyorlar. anne sözüde burdan cıkmış bile olabilir. resmen anne diyor işte. hemde hep sıkkın bir derdi oldugu zamanlar. bu yaşımızda hala başımıza bisey gelse can havliyle anneeee diye bagırmıyormuyuz.....
bu arada bloguma yazı ekledim. bi bakın bakem....

http://askimizindoruknoktasi.blogcu.com/

elif keske dorukta yüzüstü yatmayı sevse. ancak arada yatırabiliyorum ben. bence korkacak bisey yok. artık kendilerini kurtarabiliyorlar. emerken bile emmek istemedimi beni oyle bir itiyorki kereta....

canım deniz suyu al onu yaptıktan sonra burun aspiratörü ile temizle çok faydasını göreceksin ben oğluma öle yaptım şuan oda hasta hırıltılı soluyo burnu tıkanıyo eczaneden deniz suyu almıştım onu kullanıyorum 24 adet oluyo tüplerr halinde içinde bi tüpü 2 kere kullanıyom bir gün için kullan faydasını görcen hiçbir zararı yok

zeynepcim şimdi bloguna baktım ne kadar güzel olmuş ilerde doruğa çok güzl bi anı olucak
inş. o günler gelirde kendisi okur yazdıklarını

elif keske dorukta yüzüstü yatmayı sevse. ancak arada yatırabiliyorum ben. bence korkacak bisey yok. artık kendilerini kurtarabiliyorlar. emerken bile emmek istemedimi beni oyle bir itiyorki kereta....

evet bazı bebekler hiç sevmiyormuş yüzüstü yatmayı gencer bayılıyo. bu arada zeynepcim nasıl güzel şeyler yazmışsın hatta apmışsın bayıldım ben okumamıştım daha önce yazdıklarını süperrr doruk paşa da eminim çok sevecek.

Merhaba kızlar nasılsınız kac gundur leptopum bozuktu kafayı yedım sıkıntıdan ozgele vakıt gecırdık durduk ınsallah herkez ıyıdır

Maksımen cnm senın oglan rekora gırıcek galıba anne dıyo mus ya ama bı bebek helede 3 aylık anne dıyemez da cok erken bılıncsız olmasına bıle cok cabuk buyuyup yurusun konusunlar ıstıyoz galıba

bugün belki fazla açamam zeynepcim sen hediye çekilişini yapsan canım...herkes soruyo..yapalımda göndermeye başlayalım.sen önceki yaptığın şekilde çekersin canım..hastasın biliyorum ama.bi el atıver canım yaaa.

günaydın...
fatoş gözünaydın canım bende kilo verebilsem keşke ama alıyorum malesef...
zeynepçim geçmiş olsun, bende hala adet olmadım bekliyorum bakalım.... ıpeğin iyileşmeye başlamasına sevindim canım inş.biran önce tamamen düzelir minik kuşum...

gunaydın kızlar.
dun geceyı acıllerde gecırdık. aksama dogru hafıf bı baygınlık gecırmısım. esım apar topar hastaneye goturmus benı.muayene falan oldum. rahmım tam anlamıyla kendını toparlayamamıs. doktor kendıne cok yuklenmıssın tam anlamıyla toparlanamamıs rahmın o yuzden bu kadar agrın war dedı. normalde kadınlar dogum yaptıktan sonra cektıgı adet agrısı belırgın derecede azalırmıs. bendekı bırakın azalmayı 2 katına cıktı resmen. ama bu rahım toparlanamadıgı ıcınmıs. hafıfte bı enfeksıyon warmıs. antıbıyotık yazdı bıde vajınal bı krem fitil tarzı bısey yazdı. agrı kesıcı olarakta gunde 3 mınoset dedı... ben dun 5 tane ıctım zaten ama banamısın dememıstı...
kesınlıkle agır bı ıs yapmıcakmısım. haftada 1 den fazla cınsel ılıskı yok dedı. 10 gun sonrada kontrole cagırdı. serum falan bagladı gece bıraz kendıme geldım... persembe gunu kendı doktorumdan randewu aldım ona gorunucem bıde.
ıpek te dun gece cıldırmıs gıbıydı. bı ara hıc susmadı katıla katıla agladı. herseyı denedık yok,susmuyor... nefes alamıyor aglamaktn artık. dr u aradık arabayla gezdırın dedı. ben ewde yattım esım cıktı 1 saat dolastırdı getırdı sakınlesmıs uyumustu... nıye oyle oldu anlamadık... ılk defa boyle agladı. normalde bı sekılde sustururduk ama katıldı yawrum resmen aglamaktan.
yanı dun analı kızlı facıa bı gece gecırdık... esım kalktı gece ıpegı bana getırdı emzırdım gerı yattım o baktı butun gece. sabah ta ıse gıttı o halıyle
antıbıyotık basladım bu sabah 1 tane de mınoset ıctım sımdı ıpek uyuyor ben daha ıyı gıbıyım. hala agrım war ama dunkunden sonra bu gayet cekılebılır derecede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…