2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım.ayy ne fena bi gece geçirmşsiniz.aman atlatmışsınız çok şükür.işte lohusalıkta kendimize dikkat etmiyoruz.hemen iyileştik sanıyoruz işe girişiyoruz.sonrada cezasını biz çekiyoruz.ilaçlarını düzenli kullan bari ya.ayy çok üzüldüm.ipek neden öyle oldu acaba.canım yaa.oda annesine üzülmüştür..

ayyy zeynepcim geçmiş olsun canım. allah şifalar versin. ne zor bir gece geçirmişsin. allah yardımcın olsun

ayyy zeynepcim geçmiş olsun canım. allah şifalar versin. ne zor bir gece geçirmişsin. allah yardımcın olsun
sagolun kızlar gercekten fecı bı gece gecırdık kızımla. oda cok kotuydu bende...
ılgılenemedım hıc ıcıme oturdu resmen kahroldum o agladıkca...
ewet kendım ettım kendı cezamı cekıyorum. amelıyattan 3 gun sonra kalkar iş yaparsan boyle olursun ıste. daha akıllandım ama canımdan gıdıyor resmen iş falan kızımdan benden degerlı degıl. tam anlamıyla duzelmeden asla zorlamıcam bı daha kendımı..

aman kızlar dıkkat edın walla ıyıyız dıye atıyoruz kendımızı ortalara sonra yıne olan bıze oluyor.
herkese günaydın... sizleri çok özledim arkadaşlar uzun bir ara oldu... ank.dan dün döndüm...herkes nasıl?
hosgeldınnn

günaydınnn kızlarrrr
zeynepcim çokkkkkk geçmiş olsun canım ya dediğin gibi iyiyiz diye çıkıyoruz ortalığa olan bize oluyo azcık naz yapmayı canımızın kıymetini bilemiyoz ben de senin gibiyimm ..

zeynepcim cok cok geçmiş olsun. bence ipek senin rahatsız olduğunu anlamıştır. cocuklar anlıyor malesef herşeyi. bu arada emziren annelerin lohusalığı emzirdikleri sürece bitmezmiş. o yüzden kendimizi ev işleriyle falan harap etmememiz lazım 40 gün bitti diye.... kendine cok iyi bak canım.

Günaydın kızlarr... Uzun zaman oldu giremedim.

Zeynepçim geçmiş olsun. Aman zorlama kendini artık. Sen ilgilenemeyince yapmıştır ıpekçik öyle.

Kızlar Bız de pazar günü mevlit yaptık nihayet. En sona ben yaptım galiba.

havvacım çekilişi yap istersen.millet merak ediyo...zeynep in yaptığı şekilde yaparsın...olurmu canım..

günaydın kızlar,

zeynepcim çok çokk geçmiş olsun canım ya .. bundan sonra dikkat et bari.

havvacım Allah kabul etsin, biz de yapmadık henüz mevlüt. burada kimse olmadığı için yazın memlekette yapacağız inş.

rüveydacım bunu da atlatırsınız inş. üzüldüm böyle olmasına, hayırlısı olsun canım benim.. görüşelim bir gün.

fatoşum ohh gitsin kilolar bol bol gitsin hem de. ben de tık yok valla. kendimi pek de iyi hissetmiyorum bu kilolarla ama bebişe anca yetiyor sütüm. bir süre daha idare edeceğim.

kızlar pek giremiyorum, işyeri taşındı, artık süt iznini akşam erken çıkarak kullanıyorum.

üff biberon kaynatmaktan gına geldi, kızlar sterilizatör kullanan var mı memnun musunuz?

Hülyacım ben kullanıyorum sterilizatör. Kraftın. Memnunum çok. En fazla iki akşamda bir kullanıyorum. Önce bulaşık deterjanıyla fırçalayıp bolca durulayıp koyuyorum makineye 5 dk da hazır :))

Tamam sibelcim. Saat üçten sonra yapabilirim ancak. ıki topiğe de yazarım. Sen en son listeyi koyabilir misin topiğe

reyhan temmuzda gönderrim diyor vede ozman bana gönderin diyo kabul ederiz dedim.sizlerin adına da yani o şekilde kabul ediyoruz değilmi..onuda yazıcam ...

Canım benim çok çok geçmiş olsun bilirim o ağrıları bende hamileilikten önce her adetimde illa hastanelik olurdumdoğumdan sonra henüz adet görmedim bakalım neolcak bilmiyorum , Yawrum miniğinde huzursuzluğu senin rahatsızlığındandır anlıyorlar bizlerin rahatsızlığı onları huzursuz ediyor canım benim hiç kıyamam ona ben :1no2:

selam kızlar
zeynep çok geçmiş olsun canım, aynen bende 2 gün dehşet ağrı geçirdim acaba bendemi dikkat etmedim kendime nedir şüphelendim sen öyle yazınca
havva Allah kabul etsin cnm

çok fazla yazamıcam naz mızırdıyor hadi görüşürüz sonra

sagolun kızlar... dıkkat edın kendınıze walla şakası yok bu işin gercekten...
havva allah kabul etsın kuzum.
cekılısı de sen yaparsın artık ınanın bugun kolumu kaldırıcak halım yok. yatıyorum ara ara sıze bakıyorum ne war ne yok dıye.
hılalcım eger cok kotuysen bı gorun doktoruna kontrol ettırmekten zarar gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…