2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepcim çok geçmiş olsun canım ipek hissetmiştir senin sıkıntını ondan olmuştur nasıl anlıyorlar aklım almıyor ama benim ipek de eşimle az atışalım ya da biraz stres yapıyım bişilere 5 10 dk sonra tepki veriyor bir şekilde.. ya ağlıyor ya huysuzlanıyor. çabucak düzelirsin kendine iyi bak yemeğini aksatma güçten düşme..

dün müydü evvelsi gün mü hatırlamıyorum sormuştum sana ipek ıkındığı zamanlar kakasının kıvamı nasıl oluyordu benim kız da 3 te mama yedikten sonra sabaha kadar ıkınıyor bariz bir şekilde. sabah da kaka yapıyor önceleri önemsemiyordum gaz sanıyordum ama gaz sancıları ve bacak cekmeler azalmaya baslayınca bu ıkınmalar belirgin şekilde ortaya cıktı. hafif sulu kıvamda ve basınçla kaka yapıyor. korkuyorum su an annemlerdeyim dönünce dr la konusucam bana bi anlatsana kuşum belirtiler neydi ipekte..

havvacım mevlidiniz hayırlı ugurlu olsun Allah kabul etsin

Günaydın şekerler

Zeynepçim çok geçmiş olsun dikkat et kendine yat dinlen inş. çabuk toparlanırsın. İpek sen ilgilenemeyince yapmıştır sen iyi olursan o da olur annesii..

Allah kabul etsin canım.

Tamam sibelcim. Saat üçten sonra yapabilirim ancak. İki topiğe de yazarım. Sen en son listeyi koyabilir misin topiğe

Havvaa sibel ben daha yeni gördüm hediye topiğine de yazdım ama beni de ekleyin listeye e mi???

ZEYNEP,SıBEL geçmiş olsun kızlar...
herkes iyidir inş gözden kaçırmış olabilirim

biraz önce doktordan eldik rutin kontrol için götürdüm ecenez ı
çok sağlıklı dedi doktor amcası aynen böyle devam et çok iyi bakmışsın dedi
gelişimi üst sınırda dedi herşey yolunda çok şükür
kilosu 7800 gr boyu 63 cm
AYŞEGÜL teyzesi boy kilo topiğinede yazıyorum

Maşallah tombik güzele Gülşah neyle besledin kız bu şirineyikaydirigubbakcemile3

canım çok geçmiş olsun bizde doğurduk herşey bitti sanıyoruz demek rahim hemen kendini toparlamıyo dikkat etmek lazım tabi çok dikkat et
ipek te seni hisseti heralde ondan huysuzdu öyle

bende aldım ama henüz çalıştırmadım canım kullanınca yazarım

maşallah canım nazar değmesin

Hülyacım ben kullanıyorum sterilizatör. Kraftın. Memnunum çok. En fazla iki akşamda bir kullanıyorum. Önce bulaşık deterjanıyla fırçalayıp bolca durulayıp koyuyorum makineye 5 dk da hazır :))

canım hangi model? kaç biberon sığıyor? benim 4 biberon var, kapakları, emzikleri.. bir de sağma mak. aparatları..biraz büyük bişe almam lazım sanırım.

maşallah gülşahcım çok iyi gelişimi..boyu da süpper..

gecmıs olsun dıleklerını ıleten herkese cok tesekkurler kızlar...

canım bızım ıpegın kakası hep su gıbı. hıc katılasmadı. gayet cıvık...
oyyy masallahhhh

berrın belırtılerı sureklı ıkınması ve ben yardımcı olmadan kaka yapamamasıydı. ıkınırken poposundan kırmızılık dısarı tasıyordu basur gıbı. popo kenarları catlak olmustu. ıkınırken aglıyodu sureklı. buna ragmen kakası su gıbıydı...

merhabalar kizlar nasilsiniz gecmis olsun hasta arkadaslara
bende fenayim normal dogum bana hediye hemeruid verdi acilardan duramiyorum vala kanamasida oluyo ara sira turkiyeye haftaya bi gidimde doktora cikim oyle agriyoki ozgeye bile bakamiyom o an cidirasim geliyo :sinifsinif:

reyhan temmuzda gönderrim diyor vede ozman bana gönderin diyo kabul ederiz dedim.sizlerin adına da yani o şekilde kabul ediyoruz değilmi..onuda yazıcam ...

Benim için sorun yok canım

Sağol canım. Tekrar geçmiş olsun.

SAğol canım

Sağol canım...

Maşallah canım Ecenaz'a

canım hangi model? kaç biberon sığıyor? benim 4 biberon var, kapakları, emzikleri.. bir de sağma mak. aparatları..biraz büyük bişe almam lazım sanırım.

Valla modelini bilmiyom caım. İki biberon alıyo. Bende 4 biberon var. İki tane de büyük boy yanıma aldığım. İdare ediyo. Keşke dörtlü alsaydım iyi olurdu ama dediğim gibi idare ediyorum.

Ayy seni çok iyi anlıyorum canım aynı sorun bende de var.

slm kızlar..pek giremiyorum bu aralar.zeynep hapşurup duruyo.defneyi kacırmaktan odaya giremiz oldum.evet grip degil ama sanki başayacak gibi.yinede tedbir almaya çalışıyorum.tabi ilaca başladım hemen.biraz daha iyi gibi..
zeynep canım çok geçmiş olsun neden toparlayayammış rahim o kadar zaman geçti.üzüldüm şimdi.dikkat et kendine canım..

off defne iki gündür gündüz uykusuna zor dalıyo bayagı zorlanıyorum.anca bir ker uyuyo.onada epey çaba saf ettikten sonra uyuyo(

vala havacim acisi cok kotumus insallah hemen atlatiriz doktora gidince bakalim napcak bitane jel var ondan suruyorum az geciyo vala gecmese evin icinde cildircak insan

canım çok geçmiş olsun ya insanın en rahat yer wc derim ben ordada bu sorunu yaşamak çok kötü olsa gerek
biran önce git önemli çünkü

canım geçmiş olsun. çabucak atlatır inş zeynep. babasının kıymetli kızı. şimdi eşin der sana bak resmini koydun nazar değdi diye :) ama inan maşallah dedik hepimiz :)

bılmıyorum kı canım... doktorun soyledıgı kendıme fazla yuklendıgım. ınsaat ta calısmıyorum ya yaptıgı bı ew ısı aslında. ne bıleyım olacagı warmıs demek. sıze de gecmıs olsun canım benım.

vala havacim acisi cok kotumus insallah hemen atlatiriz doktora gidince bakalim napcak bitane jel var ondan suruyorum az geciyo vala gecmese evin icinde cildircak insan

çok geçmiş olsun canım.umarım geçer.ıkınmamtanmı oldu dogumda.yoksa hamilelitemi başladı..

canım geçmiş olsun. çabucak atlatır inş zeynep. babasının kıymetli kızı. şimdi eşin der sana bak resmini koydun nazar değdi diye :) ama inan maşallah dedik hepimiz :)

he he ..kız hiç aklıma gelmemişti.evet maşallah dedinz sagolun..ayol benim kızın güzelliginigörmeyenmi yok teyzesi:kedi:

off bi daha deneyeyim şu defneyi uyutmaya((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…