gunaydın kızlar.
dun geceyı acıllerde gecırdık. aksama dogru hafıf bı baygınlık gecırmısım. esım apar topar hastaneye goturmus benı.muayene falan oldum. rahmım tam anlamıyla kendını toparlayamamıs. doktor kendıne cok yuklenmıssın tam anlamıyla toparlanamamıs rahmın o yuzden bu kadar agrın war dedı. normalde kadınlar dogum yaptıktan sonra cektıgı adet agrısı belırgın derecede azalırmıs. bendekı bırakın azalmayı 2 katına cıktı resmen. ama bu rahım toparlanamadıgı ıcınmıs. hafıfte bı enfeksıyon warmıs. antıbıyotık yazdı bıde vajınal bı krem fitil tarzı bısey yazdı. agrı kesıcı olarakta gunde 3 mınoset dedı... ben dun 5 tane ıctım zaten ama banamısın dememıstı...
kesınlıkle agır bı ıs yapmıcakmısım. haftada 1 den fazla cınsel ılıskı yok dedı. 10 gun sonrada kontrole cagırdı. serum falan bagladı gece bıraz kendıme geldım... persembe gunu kendı doktorumdan randewu aldım ona gorunucem bıde.
ıpek te dun gece cıldırmıs gıbıydı. bı ara hıc susmadı katıla katıla agladı. herseyı denedık yok,susmuyor... nefes alamıyor aglamaktn artık. dr u aradık arabayla gezdırın dedı. ben ewde yattım esım cıktı 1 saat dolastırdı getırdı sakınlesmıs uyumustu... nıye oyle oldu anlamadık... ılk defa boyle agladı. normalde bı sekılde sustururduk ama katıldı yawrum resmen aglamaktan.
yanı dun analı kızlı facıa bı gece gecırdık... esım kalktı gece ıpegı bana getırdı emzırdım gerı yattım o baktı butun gece. sabah ta ıse gıttı o halıyle
antıbıyotık basladım bu sabah 1 tane de mınoset ıctım sımdı ıpek uyuyor ben daha ıyı gıbıyım. hala agrım war ama dunkunden sonra bu gayet cekılebılır derecede...
Günaydın kızlarr... Uzun zaman oldu giremedim.
Zeynepçim geçmiş olsun. Aman zorlama kendini artık. Sen ilgilenemeyince yapmıştır İpekçik öyle.
Kızlar Bİz de pazar günü mevlit yaptık nihayet. En sona ben yaptım galiba.
Tamam sibelcim. Saat üçten sonra yapabilirim ancak. İki topiğe de yazarım. Sen en son listeyi koyabilir misin topiğe
ZEYNEP,SİBEL geçmiş olsun kızlar...
herkes iyidir inş gözden kaçırmış olabilirim
biraz önce doktordan eldik rutin kontrol için götürdüm ecenez ı
çok sağlıklı dedi doktor amcası aynen böyle devam et çok iyi bakmışsın dedi
gelişimi üst sınırda dedi herşey yolunda çok şükür
kilosu 7800 gr boyu 63 cm
AYŞEGÜL teyzesi boy kilo topiğinede yazıyorum
Maşallah tombik güzele Gülşah neyle besledin kız bu şirineyikaydirigubbakcemile3
canım çok geçmiş olsun bizde doğurduk herşey bitti sanıyoruz demek rahim hemen kendini toparlamıyo dikkat etmek lazım tabi çok dikkat etgunaydın kızlar.
dun geceyı acıllerde gecırdık. aksama dogru hafıf bı baygınlık gecırmısım. esım apar topar hastaneye goturmus benı.muayene falan oldum. rahmım tam anlamıyla kendını toparlayamamıs. doktor kendıne cok yuklenmıssın tam anlamıyla toparlanamamıs rahmın o yuzden bu kadar agrın war dedı. normalde kadınlar dogum yaptıktan sonra cektıgı adet agrısı belırgın derecede azalırmıs. bendekı bırakın azalmayı 2 katına cıktı resmen. ama bu rahım toparlanamadıgı ıcınmıs. hafıfte bı enfeksıyon warmıs. antıbıyotık yazdı bıde vajınal bı krem fitil tarzı bısey yazdı. agrı kesıcı olarakta gunde 3 mınoset dedı... ben dun 5 tane ıctım zaten ama banamısın dememıstı...
kesınlıkle agır bı ıs yapmıcakmısım. haftada 1 den fazla cınsel ılıskı yok dedı. 10 gun sonrada kontrole cagırdı. serum falan bagladı gece bıraz kendıme geldım... persembe gunu kendı doktorumdan randewu aldım ona gorunucem bıde.
ıpek te dun gece cıldırmıs gıbıydı. bı ara hıc susmadı katıla katıla agladı. herseyı denedık yok,susmuyor... nefes alamıyor aglamaktn artık. dr u aradık arabayla gezdırın dedı. ben ewde yattım esım cıktı 1 saat dolastırdı getırdı sakınlesmıs uyumustu... nıye oyle oldu anlamadık... ılk defa boyle agladı. normalde bı sekılde sustururduk ama katıldı yawrum resmen aglamaktan.
yanı dun analı kızlı facıa bı gece gecırdık... esım kalktı gece ıpegı bana getırdı emzırdım gerı yattım o baktı butun gece. sabah ta ıse gıttı o halıyle
antıbıyotık basladım bu sabah 1 tane de mınoset ıctım sımdı ıpek uyuyor ben daha ıyı gıbıyım. hala agrım war ama dunkunden sonra bu gayet cekılebılır derecede...
bende aldım ama henüz çalıştırmadım canım kullanınca yazarımgünaydın kızlar,
zeynepcim çok çokk geçmiş olsun canım ya .. bundan sonra dikkat et bari.
havvacım Allah kabul etsin, biz de yapmadık henüz mevlüt. burada kimse olmadığı için yazın memlekette yapacağız inş.
rüveydacım bunu da atlatırsınız inş. üzüldüm böyle olmasına, hayırlısı olsun canım benim.. görüşelim bir gün.
fatoşum ohh gitsin kilolar bol bol gitsin hem de. ben de tık yok valla. kendimi pek de iyi hissetmiyorum bu kilolarla ama bebişe anca yetiyor sütüm. bir süre daha idare edeceğim.
kızlar pek giremiyorum, işyeri taşındı, artık süt iznini akşam erken çıkarak kullanıyorum.
üff biberon kaynatmaktan gına geldi, kızlar sterilizatör kullanan var mı memnun musunuz?
Hülyacım ben kullanıyorum sterilizatör. Kraftın. Memnunum çok. En fazla iki akşamda bir kullanıyorum. Önce bulaşık deterjanıyla fırçalayıp bolca durulayıp koyuyorum makineye 5 dk da hazır :))
canım bızım ıpegın kakası hep su gıbı. hıc katılasmadı. gayet cıvık...zeynepcim çok geçmiş olsun canım ipek hissetmiştir senin sıkıntını ondan olmuştur nasıl anlıyorlar aklım almıyor ama benim ipek de eşimle az atışalım ya da biraz stres yapıyım bişilere 5 10 dk sonra tepki veriyor bir şekilde.. ya ağlıyor ya huysuzlanıyor. çabucak düzelirsin kendine iyi bak yemeğini aksatma güçten düşme..
dün müydü evvelsi gün mü hatırlamıyorum sormuştum sana ipek ıkındığı zamanlar kakasının kıvamı nasıl oluyordu benim kız da 3 te mama yedikten sonra sabaha kadar ıkınıyor bariz bir şekilde. sabah da kaka yapıyor önceleri önemsemiyordum gaz sanıyordum ama gaz sancıları ve bacak cekmeler azalmaya baslayınca bu ıkınmalar belirgin şekilde ortaya cıktı. hafif sulu kıvamda ve basınçla kaka yapıyor. korkuyorum su an annemlerdeyim dönünce dr la konusucam bana bi anlatsana kuşum belirtiler neydi ipekte..
havvacım mevlidiniz hayırlı ugurlu olsun Allah kabul etsin
oyyy masallahhhhZEYNEP,SİBEL geçmiş olsun kızlar...
reyhan temmuzda gönderrim diyor vede ozman bana gönderin diyo kabul ederiz dedim.sizlerin adına da yani o şekilde kabul ediyoruz değilmi..onuda yazıcam ...
selam kızlar
zeynep çok geçmiş olsun canım, aynen bende 2 gün dehşet ağrı geçirdim acaba bendemi dikkat etmedim kendime nedir şüphelendim sen öyle yazınca
havva Allah kabul etsin cnm
çok fazla yazamıcam naz mızırdıyor hadi görüşürüz sonra
zeynepcim çok geçmiş olsun canım ipek hissetmiştir senin sıkıntını ondan olmuştur nasıl anlıyorlar aklım almıyor ama benim ipek de eşimle az atışalım ya da biraz stres yapıyım bişilere 5 10 dk sonra tepki veriyor bir şekilde.. ya ağlıyor ya huysuzlanıyor. çabucak düzelirsin kendine iyi bak yemeğini aksatma güçten düşme..
dün müydü evvelsi gün mü hatırlamıyorum sormuştum sana ipek ıkındığı zamanlar kakasının kıvamı nasıl oluyordu benim kız da 3 te mama yedikten sonra sabaha kadar ıkınıyor bariz bir şekilde. sabah da kaka yapıyor önceleri önemsemiyordum gaz sanıyordum ama gaz sancıları ve bacak cekmeler azalmaya baslayınca bu ıkınmalar belirgin şekilde ortaya cıktı. hafif sulu kıvamda ve basınçla kaka yapıyor. korkuyorum su an annemlerdeyim dönünce dr la konusucam bana bi anlatsana kuşum belirtiler neydi ipekte..
havvacım mevlidiniz hayırlı ugurlu olsun Allah kabul etsin
Günaydın şekerler
Zeynepçim çok geçmiş olsun dikkat et kendine yat dinlen inş. çabuk toparlanırsın. İpek sen ilgilenemeyince yapmıştır sen iyi olursan o da olur annesii..
Allah kabul etsin canım.
Havvaa sibel ben daha yeni gördüm hediye topiğine de yazdım ama beni de ekleyin listeye e mi???
canım hangi model? kaç biberon sığıyor? benim 4 biberon var, kapakları, emzikleri.. bir de sağma mak. aparatları..biraz büyük bişe almam lazım sanırım.
merhabalar kizlar nasilsiniz gecmis olsun hasta arkadaslara
bende fenayim normal dogum bana hediye hemeruid verdi acilardan duramiyorum vala kanamasida oluyo ara sira turkiyeye haftaya bi gidimde doktora cikim oyle agriyoki ozgeye bile bakamiyom o an cidirasim geliyo :sinifsinif:
maşallah canım nazar değmesin [/B]
maşallah gülşahcım çok iyi gelişimi..boyu da süpper..
oyyy masallahhhh
Maşallah canım Ecenaz'a.
merhabalar kizlar nasilsiniz gecmis olsun hasta arkadaslara
bende fenayim normal dogum bana hediye hemeruid verdi acilardan duramiyorum vala kanamasida oluyo ara sira turkiyeye haftaya bi gidimde doktora cikim oyle agriyoki ozgeye bile bakamiyom o an cidirasim geliyo :sinifsinif:
slm kızlar..pek giremiyorum bu aralar.zeynep hapşurup duruyo.defneyi kacırmaktan odaya giremiz oldum.evet grip degil ama sanki başayacak gibi.yinede tedbir almaya çalışıyorum.tabi ilaca başladım hemen.biraz daha iyi gibi..
zeynep canım çok geçmiş olsun neden toparlayayammış rahim o kadar zaman geçti.üzüldüm şimdi.dikkat et kendine canım..
off defne iki gündür gündüz uykusuna zor dalıyo bayagı zorlanıyorum.anca bir ker uyuyo.onada epey çaba saf ettikten sonra uyuyo(
slm kızlar..pek giremiyorum bu aralar.zeynep hapşurup duruyo.defneyi kacırmaktan odaya giremiz oldum.evet grip degil ama sanki başayacak gibi.yinede tedbir almaya çalışıyorum.tabi ilaca başladım hemen.biraz daha iyi gibi..
zeynep canım çok geçmiş olsun neden toparlayayammış rahim o kadar zaman geçti.üzüldüm şimdi.dikkat et kendine canım..
off defne iki gündür gündüz uykusuna zor dalıyo bayagı zorlanıyorum.anca bir ker uyuyo.onada epey çaba saf ettikten sonra uyuyo(
vala havacim acisi cok kotumus insallah hemen atlatiriz doktora gidince bakalim napcak bitane jel var ondan suruyorum az geciyo vala gecmese evin icinde cildircak insan
canım geçmiş olsun. çabucak atlatır inş zeynep. babasının kıymetli kızı. şimdi eşin der sana bak resmini koydun nazar değdi diye :) ama inan maşallah dedik hepimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?