2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bizde babamızla barışıyoruz sanırım evime geçicem artık bi kaç günden :)
kızım babasıyla tanışıcak

ay ben ne çok kaçırmışım ya fazla giremiyorum
hayırdır canım kızın daha babasıyla tanışmadı hayırlısı olsun hakkında
inş. herşey yoluna girer

Allah şifa versin canm, ipek hanımda hissetmiştir. artık evde biri sert konuşsa bile bizim kız hemen içleniyor. ses tonundan bile etkileniyorlar, değil ki annesiyle yaşadığı rutin bozulunca muhakkak anlar...
bizim hanımda nerdeyse her gün sabah namazı vaktinden saat dokuza kadar aynı ıkınıyo 2-3 saat yarı uyuyor yarı uyanık, yapıp rahatlıyo bir iki saat daha yatıyo sonra.... kakası da dediğin gibi sulu ve fışkırır gibi, sifonu çekmiş gibi...

camdankalp38 kullanıcısından alıntıbizde babamızla barışıyoruz sanırım evime geçicem artık bi kaç günden :)
çook sevindim...
Allah hakkınızda hayırlı olanı versin canım, inşaAllah her şey yolunda gider ve yeniden yeni 3 haneli yuvanızda huzurlu, mutlu olursunuz...

geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm

sağol canım sanki atlatıyor gibiyiz :) inşallah görüşelim hep benim ayarlamamı beklemeyin :mymeka:

ooyyyy maşallah tatlı kızıma
maşallah anne uzun boylu kızı da öyle Allah nazardan saklasın canım

geçmiş olsun canım ya zor iş o iş

ay çok sevindimmmm :sm_cool: bahardan mıdır nedir bizim de aramız düzelir gibi...
umarım siz de biz de ve tüm melek anneleri hep mutlu mesut oluruz tatlım :dance:
hadi bakalım evini temizle de sana gelelim kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim
inş herşey çok daha güzel olur bundan sonra...
AYŞEGÜL sadece 6 gün gördü babası kızımı:)

bende çok sevindim canım aranızım iyi olmasına..amin inş hepimiz çok mutlu oluruz
beklerim tabi hemen gelin hemde

Kızlar ya... Hediyeleşme topiğine Ayşegül'ün yazdığını okur musunuz. Ben de ona göre çekeyim.
Gerçi benim de düşüncem bu defa annelerle hediyeleşelim. Malum biçoğumuzun ilk anneler günü bu pazar.

bursa lı arkadaşlarım ben oğlumu rutin kontrole götürmek istiyorum hangi hastaneye götüreyim ssk anlaşmalı siz nereye götürüyosunuz ben bikaç kez osmangazi tıp merkezine götürdüm 22 lira ücreti şimdi sanki birahatsızlığı var gibi emerken biraz emiyo emiyo başlıyo ağlamaya yıtınıyo anlayamadım neolduğunu ağzında yarada yok baktım ne olabilir acaba

canım cok sevındım Allah mutlulugunuzu bozmasın...
dogru soyluyosun hıssettırmıstır kuzum
gaz olmasın esma???

canım gaz damlası şurup veriyom hep anlamadım ki of yaa memeyi zorla alıyo bazen alınca bırakmıyo bazende memedeyken bırakıp ağlıyo

Esmacım göğsün doluyken sütünü sağ. Bak bakalım ne kadar. Esra da yapıyodu aynı şeyi. Meğer sütüm yetmiyomuş.

canım sütünün yetip yetmediğini anlarsın sen eğer süt çok geliyosa ağlar yada gelmiyosa gene ağlar ama ayakları çekiyosa memedeyken ağlayıp gazı vardır

Esmacım göğsün doluyken sütünü sağ. Bak bakalım ne kadar. Esra da yapıyodu aynı şeyi. Meğer sütüm yetmiyomuş.

ok canım ne kadar olması gerekiyo doluyken saayım bakayım gerçi bi kere az bi şey sağdım göğsüm rahatlasın die emmemişti 60 cc çıktı daha sağsam çıkardı

canım sütünün yetip yetmediğini anlarsın sen eğer süt çok geliyosa ağlar yada gelmiyosa gene ağlar ama ayakları çekiyosa memedeyken ağlayıp gazı vardır

canım anlamadım ben bu çocuğu ki memeden süt fışkırıyo ağzı süt dolu gene ağlıyo gark gark gaz çıkarıyo bide nurse herveys gaz şurubu verdi doktor onu veriyom
bazen mama verince şişeyi sonuna kadar çekiyo ama biberona alışıcak die vermiyom mama artık bazen gece veriyom

maşallah canım sütün var demek ozaman çok gidiyo beyfendi ondan ağlıyo korkulcak bişey yok yatarak emzirmeyi dene bazen kucak istemiyolar çok fenalar çokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…