- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
bizde babamızla barışıyoruz sanırım evime geçicem artık bi kaç günden :)
kızım babasıyla tanışıcak
Allah şifa versin canm, ipek hanımda hissetmiştir. artık evde biri sert konuşsa bile bizim kız hemen içleniyor. ses tonundan bile etkileniyorlar, değil ki annesiyle yaşadığı rutin bozulunca muhakkak anlar...zeynepb kullanıcısından alıntı
gunaydın kızlar.
dun geceyı acıllerde gecırdık. aksama dogru hafıf bı baygınlık gecırmısım. esım apar topar hastaneye goturmus benı.muayene falan oldum. rahmım tam anlamıyla kendını toparlayamamıs. doktor kendıne cok yuklenmıssın tam anlamıyla toparlanamamıs rahmın o yuzden bu kadar agrın war dedı. normalde kadınlar dogum yaptıktan sonra cektıgı adet agrısı belırgın derecede azalırmıs. bendekı bırakın azalmayı 2 katına cıktı resmen. ama bu rahım toparlanamadıgı ıcınmıs. hafıfte bı enfeksıyon warmıs. antıbıyotık yazdı bıde vajınal bı krem fitil tarzı bısey yazdı. agrı kesıcı olarakta gunde 3 mınoset dedı... ben dun 5 tane ıctım zaten ama banamısın dememıstı...
kesınlıkle agır bı ıs yapmıcakmısım. haftada 1 den fazla cınsel ılıskı yok dedı. 10 gun sonrada kontrole cagırdı. serum falan bagladı gece bıraz kendıme geldım... persembe gunu kendı doktorumdan randewu aldım ona gorunucem bıde.
ıpek te dun gece cıldırmıs gıbıydı. bı ara hıc susmadı katıla katıla agladı. herseyı denedık yok,susmuyor... nefes alamıyor aglamaktn artık. dr u aradık arabayla gezdırın dedı. ben ewde yattım esım cıktı 1 saat dolastırdı getırdı sakınlesmıs uyumustu... nıye oyle oldu anlamadık... ılk defa boyle agladı. normalde bı sekılde sustururduk ama katıldı yawrum resmen aglamaktan.
yanı dun analı kızlı facıa bı gece gecırdık... esım kalktı gece ıpegı bana getırdı emzırdım gerı yattım o baktı butun gece. sabah ta ıse gıttı o halıyle
antıbıyotık basladım bu sabah 1 tane de mınoset ıctım sımdı ıpek uyuyor ben daha ıyı gıbıyım. hala agrım war ama dunkunden sonra bu gayet cekılebılır derecede...
bizim hanımda nerdeyse her gün sabah namazı vaktinden saat dokuza kadar aynı ıkınıyo 2-3 saat yarı uyuyor yarı uyanık, yapıp rahatlıyo bir iki saat daha yatıyo sonra.... kakası da dediğin gibi sulu ve fışkırır gibi, sifonu çekmiş gibi...Beris kullanıcısından alıntı
dün müydü evvelsi gün mü hatırlamıyorum sormuştum sana ipek ıkındığı zamanlar kakasının kıvamı nasıl oluyordu benim kız da 3 te mama yedikten sonra sabaha kadar ıkınıyor bariz bir şekilde. sabah da kaka yapıyor önceleri önemsemiyordum gaz sanıyordum ama gaz sancıları ve bacak cekmeler azalmaya baslayınca bu ıkınmalar belirgin şekilde ortaya cıktı. hafif sulu kıvamda ve basınçla kaka yapıyor. korkuyorum su an annemlerdeyim dönünce dr la konusucam bana bi anlatsana kuşum belirtiler neydi ipekte..
çook sevindim...camdankalp38 kullanıcısından alıntıbizde babamızla barışıyoruz sanırım evime geçicem artık bi kaç günden :)
gunaydın kızlar.
dun geceyı acıllerde gecırdık. aksama dogru hafıf bı baygınlık gecırmısım. esım apar topar hastaneye goturmus benı.muayene falan oldum. rahmım tam anlamıyla kendını toparlayamamıs. doktor kendıne cok yuklenmıssın tam anlamıyla toparlanamamıs rahmın o yuzden bu kadar agrın war dedı. normalde kadınlar dogum yaptıktan sonra cektıgı adet agrısı belırgın derecede azalırmıs. bendekı bırakın azalmayı 2 katına cıktı resmen. ama bu rahım toparlanamadıgı ıcınmıs. hafıfte bı enfeksıyon warmıs. antıbıyotık yazdı bıde vajınal bı krem fitil tarzı bısey yazdı. agrı kesıcı olarakta gunde 3 mınoset dedı... ben dun 5 tane ıctım zaten ama banamısın dememıstı...
kesınlıkle agır bı ıs yapmıcakmısım. haftada 1 den fazla cınsel ılıskı yok dedı. 10 gun sonrada kontrole cagırdı. serum falan bagladı gece bıraz kendıme geldım... persembe gunu kendı doktorumdan randewu aldım ona gorunucem bıde.
ıpek te dun gece cıldırmıs gıbıydı. bı ara hıc susmadı katıla katıla agladı. herseyı denedık yok,susmuyor... nefes alamıyor aglamaktn artık. dr u aradık arabayla gezdırın dedı. ben ewde yattım esım cıktı 1 saat dolastırdı getırdı sakınlesmıs uyumustu... nıye oyle oldu anlamadık... ılk defa boyle agladı. normalde bı sekılde sustururduk ama katıldı yawrum resmen aglamaktan.
yanı dun analı kızlı facıa bı gece gecırdık... esım kalktı gece ıpegı bana getırdı emzırdım gerı yattım o baktı butun gece. sabah ta ıse gıttı o halıyle
antıbıyotık basladım bu sabah 1 tane de mınoset ıctım sımdı ıpek uyuyor ben daha ıyı gıbıyım. hala agrım war ama dunkunden sonra bu gayet cekılebılır derecede...
sağol canım sanki atlatıyor gibiyiz :) inşallah görüşelim hep benim ayarlamamı beklemeyin :mymeka:günaydın kızlar,
zeynepcim çok çokk geçmiş olsun canım ya .. bundan sonra dikkat et bari.
havvacım Allah kabul etsin, biz de yapmadık henüz mevlüt. burada kimse olmadığı için yazın memlekette yapacağız inş.
rüveydacım bunu da atlatırsınız inş. üzüldüm böyle olmasına, hayırlısı olsun canım benim.. görüşelim bir gün.
fatoşum ohh gitsin kilolar bol bol gitsin hem de. ben de tık yok valla. kendimi pek de iyi hissetmiyorum bu kilolarla ama bebişe anca yetiyor sütüm. bir süre daha idare edeceğim.
kızlar pek giremiyorum, işyeri taşındı, artık süt iznini akşam erken çıkarak kullanıyorum.
üff biberon kaynatmaktan gına geldi, kızlar sterilizatör kullanan var mı memnun musunuz?
ooyyyy maşallah tatlı kızımaZEYNEP,SİBEL geçmiş olsun kızlar...
herkes iyidir inş gözden kaçırmış olabilirim
biraz önce doktordan eldik rutin kontrol için götürdüm ecenez ı
çok sağlıklı dedi doktor amcası aynen böyle devam et çok iyi bakmışsın dedi
gelişimi üst sınırda dedi herşey yolunda çok şükür
kilosu 7800 gr boyu 63 cm
AYŞEGÜL teyzesi boy kilo topiğinede yazıyorum
geçmiş olsun canım ya zor iş o işmerhabalar kizlar nasilsiniz gecmis olsun hasta arkadaslara
bende fenayim normal dogum bana hediye hemeruid verdi acilardan duramiyorum vala kanamasida oluyo ara sira turkiyeye haftaya bi gidimde doktora cikim oyle agriyoki ozgeye bile bakamiyom o an cidirasim geliyo :sinifsinif:
ay çok sevindimmmm :sm_cool: bahardan mıdır nedir bizim de aramız düzelir gibi...
umarım siz de biz de ve tüm melek anneleri hep mutlu mesut oluruz tatlım :dance:
hadi bakalım evini temizle de sana gelelim kaydirigubbakcemile3
canım cok sevındım Allah mutlulugunuzu bozmasın...bizde babamızla barışıyoruz sanırım evime geçicem artık bi kaç günden :)
dogru soyluyosun hıssettırmıstır kuzumAllah şifa versin canm, ipek hanımda hissetmiştir. artık evde biri sert konuşsa bile bizim kız hemen içleniyor. ses tonundan bile etkileniyorlar, değil ki annesiyle yaşadığı rutin bozulunca muhakkak anlar...
bizim hanımda nerdeyse her gün sabah namazı vaktinden saat dokuza kadar aynı ıkınıyo 2-3 saat yarı uyuyor yarı uyanık, yapıp rahatlıyo bir iki saat daha yatıyo sonra.... kakası da dediğin gibi sulu ve fışkırır gibi, sifonu çekmiş gibi...
çook sevindim...
Allah hakkınızda hayırlı olanı versin canım, inşaAllah her şey yolunda gider ve yeniden yeni 3 haneli yuvanızda huzurlu, mutlu olursunuz...
gaz olmasın esma???bursa lı arkadaşlarım ben oğlumu rutin kontrole götürmek istiyorum hangi hastaneye götüreyim ssk anlaşmalı siz nereye götürüyosunuz ben bikaç kez osmangazi tıp merkezine götürdüm 22 lira ücreti şimdi sanki birahatsızlığı var gibi emerken biraz emiyo emiyo başlıyo ağlamaya yıtınıyo anlayamadım neolduğunu ağzında yarada yok baktım ne olabilir acaba
bursa lı arkadaşlarım ben oğlumu rutin kontrole götürmek istiyorum hangi hastaneye götüreyim ssk anlaşmalı siz nereye götürüyosunuz ben bikaç kez osmangazi tıp merkezine götürdüm 22 lira ücreti şimdi sanki birahatsızlığı var gibi emerken biraz emiyo emiyo başlıyo ağlamaya yıtınıyo anlayamadım neolduğunu ağzında yarada yok baktım ne olabilir acaba
Esmacım göğsün doluyken sütünü sağ. Bak bakalım ne kadar. Esra da yapıyodu aynı şeyi. Meğer sütüm yetmiyomuş.
canım sütünün yetip yetmediğini anlarsın sen eğer süt çok geliyosa ağlar yada gelmiyosa gene ağlar ama ayakları çekiyosa memedeyken ağlayıp gazı vardır
canım anlamadım ben bu çocuğu ki memeden süt fışkırıyo ağzı süt dolu gene ağlıyo gark gark gaz çıkarıyo bide nurse herveys gaz şurubu verdi doktor onu veriyom
bazen mama verince şişeyi sonuna kadar çekiyo ama biberona alışıcak die vermiyom mama artık bazen gece veriyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?